PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΟΤΕ και DSL!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 12:05:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για 1024 το βλέπω κι εγώ Exclamation

Καμία συγκεκριμένη πρόταση Question

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 12:11:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω θα σου ελεγα οχι ΟΤΕ ! οσοι φιλοι μου εχουν λενε τα χειροτερα...
π.χ απο 1024 να δουλευει σαν 150..!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 12:11:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΤΕ.
Και οχι γιατι τον εκτιμω απλα σε σε 4 μερες θα εχεις DSL.Ενω στην Vivodi που ειμαι εγω ειχα κανει την αιτηση 25 Αυγ και ειχα DSL τις 15 Οκτ.
Κατα τα αλλα θα ειχα Internet μεσα σε 20 εργασιμες.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 12:14:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
ΟΤΕ.
Και οχι γιατι τον εκτιμω απλα σε σε 4 μερες θα εχεις DSL.Ενω στην Vivodi που ειμαι εγω ειχα κανει την αιτηση 25 Αυγ και ειχα DSL τις 15 Οκτ.

FORTHNET:

ΣΕ 20 μέρες... και απο 2007 διπλασιασμός ταχύτητας μέσω του ιδιόκτητου δικτύου..
έκανα αίτηση 8 σεπτ. και είχα adsl στις 28 σεπτ.

εγώ αγόρασα την συμδρομή 1024 και κατεβάζω μονίμος 1200-1400 μβιτσ...(μετά τον διπλασιασμό
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 13:34:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Ήρθε η ώρα κι η στιγμή να βάλω ADSL Exclamation

Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθεια σας Cool

Ακούω προτάσεις και πληροφορίες Exclamation

Εγώ πιστεύω ότι μια 768 θα σε υπερκαλύψει. Εξάλλου, ώσπου να στρώσουν τα πράγματα με τις αναβαθμίσεις, ίσως να μην απολαμβάνεις πλήρως τις δυνατότητες της γραμμής σου, οπότε πέφτει το "value for money" σου, αλλά και πληρώνεις τζάμπα λεφτά. Άσε που με την τεχνολογική εξέλιξη, σύντομα θα δούμε ADSL2 σε σχετικά προσιτές τιμές.

Καλή φάση είναι τα πακέτα, αφού έχουν αρκετά καλό εξοπλισμό και σου βγαίνει σχετικά φτηνά. Εγώ είχα πληρώσει τον Αύγουστο 99 ευρώ για DSL Cube (Vivodi), μαζί με το σχετικό εξοπλισμό, με προπληρωμένα πάγια 5 μηνών. Αν αφαιρέσεις το κόστος του εξοπλισμού και των εφάπαξ χρεώσεων, πρέπει να μου έχει βγει κάτω από 10 ευρώ το μήνα. Τώρα, ο εξοπλισμός που δίνουν δεν είναι και ό,τι καλύτερο μπορείς να βρεις, αλλά είναι πολύ αξιοπρεπής και καλύπτει πλήρως το μέσο χρήστη. Νομίζω τον καλύτερο εξοπλισμό τον δίνει το προπληρωμένο πακέτο της ForthNet αυτή τη στιγμή, αλλά δεν παίρνω κι όρκο.

Καλό θα ήταν το modem/router που θα πάρεις (ή θα περιέχει το πακέτο) να έχει θύρα ethernet, ώστε να το συνδέσεις στην κάρτα δικτύου σου. Έχει κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με τη σύνδεση μέσω usb. Επίσης, είναι διαφορετικά αυτά που συνδέονται σε απλή τηλεφωνική γραμμή (PSTN) και σε ISDN. Κάποια υποστηρίζουν μόνο τη μία (Annex A), κάποια μόνο την άλλη (Annex B) και κάποια άλλα και τις 2. Αυτά που υποστηρίζουν και τις 2 πάλι χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: αυτά που αλλάζουν Annex με μια απλή ρυθμισούλα και αυτά που θέλουν φλασάρισμα και τρέχα-γύρευε. Όπως καταλαβαίνεις, καλό θα ήταν να ανήκει στην 1η κατηγορία.

Σχετικά με τον ISP, κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός! Είναι λίγο ρίσκο η κατάσταση εκεί... Μπορεί να είσαι άτυχος και να σε συνδέσουν σε DSLAM με πολύ κόσμο, οπότε και θα σέρνεσαι. Αν έχεις κάποιο φίλο σου κοντά, ρώτησέ τον για να μειώσεις τις πιθανότητές σου να την πατήσεις. Είναι ανεπίσημα εξακριβωμένο ότι η HOL κάνει traffic shaping (δηλ. δίνει προτεραιότητα σε κάποιες υπηρεσίες π.χ. VoIP, σε σχέσή με P2P). Τώρα, το αν είναι δοκιμαστικό ή αν θα το σταματήσει προσεχώς, δεν ξέρω. Με την Tellas έχουν ακουστεί κάτι περίεργα, όπως και με τις άλλες "νέες" εταιρίες. Θα πρότεινα να προσανατολιστείς σε πΟΤΕ, Forthnet ή Vivodi. Για την τελευταία, κάποιοι λένε περίεργα πράγματα. Εγώ πάντως κατεβάζω με τσίτα τα γκάζια.

Για πάρα πολλές πληροφορίες επί του θέματος, φτιάξε καφέ και άρχισε να ψαχουλεύεις το aDSLgr. Είναι αντίστοιχο του να συμβουλευτείς το PSClub αν θέλεις να αγοράσεις Peugeot Wink

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 13:37:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
εγω θα σου ελεγα οχι ΟΤΕ ! οσοι φιλοι μου εχουν λενε τα χειροτερα...
π.χ απο 1024 να δουλευει σαν 150..!

Αυτό ισχύει για σχεδόν όλους όσους έχουν ADSL πάνω από γραμμή πΟΤΕ, ασχέτως ISP. Είναι μέχρι να ξεμπουκώσουν τα DSLAM.

Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 13:42:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
ΟΤΕ.

Εγώ ήμουν σε καλύτερη μοίρα:
17/07 - Αποστολή αίτησης στη Vivodi (με Courier) = επόμενη μέρα.
26/07 - Λήψη αίτησης ενεργοποίησης από πΟΤΕ (χρειάζεται 10-12 εργάσιμες)
08/08 - Ενεργοποίηση γραμμής

Υπάρχει γενικότερη υποψία ότι ο πΟΤΕς καθυστερεί εσκεμμένα τις ενεργοποιήσεις των άλλων ISP, αλλά εγώ εκεί, να τους δείξω ότι δεν περνάνε οι τσαμπουκάδες Twisted evil

Είχες τσεκάρει τη διαθεσιμότητα ports στην περιοχή σου; Αν δεν υπήρχε, ίσως γι' αυτό να καθυστέρησε τόσο. Βέβαια μπορεί και να σου έφαγε κάποιος άλλος την τελευταία port...

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 13:48:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ με το πακέτο της φόρθνετ πήρα wireless router της linksys το οποίο έχει και 4 θύρες ethernet πάνω του... Δλδ μπορείς να ενώσεις 4 pc με καλώδιο και κάρτα δικτύου και όσα λαπτοπ θες wireless....

ακόμη μπορείς να ενώσεις pc wireless με usb .

όπως ανέφερα και ποιό πριν κατεβάζω συνήθως με 1200 μβιτ τουλάχιστον... σπάνια έχω κατεβάσει κάτω απο 1000μβιτ....

και 2 links για να μετράτε τις επιδόσεις σας. Wink

http://www.giganews.com/test_connect.html

http://www.adslguide.org.uk/tools/speedtest.asp
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 14:10:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κα ιεγω οτε ανεπιφυλακτα σου προτεινω....εγω εχω συγκεκριμενα την 2048...πηγαινει κομματια και κατεβαζω 200κbytes//sec..

Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 22:40:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Me Forthnet adsl in a box ενεργοποιηση μεσα σε 5 ημερες.
Δεν εχω ακουσει καλυτερο χρονο!!! Very happy Very happy

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 23:13:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μια ασχετη συμβουλη.Οποιος εχει ADSL Vivodi για παραδειγμα και θελει να αλλαξει και να παει OTE τοτε ειναι καλυτερα να κοψει την γραμμη και να την ξανακανει απο την αρχη.Ενας φιλος μου την πατησε ετσι.Απο της 28 Αυγ. περιμενει να ερθει η DSL.Καθηστερη η Vivodi να απελευθερωση την γραμμη ενω την συνδεση του την εχει κοψει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Οκτ 2006, 17:21:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Me Forthnet adsl in a box ενεργοποιηση μεσα σε 5 ημερες.
Δεν εχω ακουσει καλυτερο χρονο!!! Very happy Very happy

OnDSL kit σε 4ς μέρες τον Ιανουάριο του 2006 Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Οκτ 2006, 22:07:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cipher έγραψε:

Καλό θα ήταν το modem/router που θα πάρεις (ή θα περιέχει το πακέτο) να έχει θύρα ethernet, ώστε να το συνδέσεις στην κάρτα δικτύου σου. Έχει κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με τη σύνδεση μέσω usb.

Ποια ακριβως ειναι τα πλεονεκτηματα???

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Οκτ 2006, 22:28:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι έχεις το NAT που παίζει τον ρόλο του τείχους προστασίας σου στο διαδίκτυο !!
Δεν χρειάζεσαι drivers για την εγκατάσταση στον υπολογιστή σου.
Είναι επεκτάσιμο στην περίπτωση που θες να μοιράσεις το internet στον χώρο σου και σε παραπάνω από ένα υπολογιστή ! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
p206gt (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 30 Αύγ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Οκτ 2006, 02:04:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω δημητρη που εχω οτενετ 1024 ποσα πρεπει να κατεβαζω στο λινκ τεστ που εδωσες για να πω οτι ειμαι καλα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Οκτ 2006, 03:07:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:

Ποια ακριβως ειναι τα πλεονεκτηματα???

Εκτός από το NAT και τους drivers που προαναφέρθηκαν:
- Συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα σε περίπτωση αποσύνδεσης (συνδέεται αυτόματα)
- Δεν επιβαρύνεις τον επεξεργαστή σου (τα σήματα πρέπει να τα αποκωδικοποιήσει ο driver, ενώ μέσω ethernet αυτή τη δουλειά την κάνει η κάρτα δικτύου)
- Εάν το ίδιο δεν έχει περισσότερες από 1 θύρες ethernet, χρειάζεσαι μόνο ένα μικρό switch για να δώσεις δίκτυο και σε άλλους υπολογιστές.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cipher στις Παρ 13 Οκτ 2006, 03:13:58, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Οκτ 2006, 03:09:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206gt έγραψε:
εγω δημητρη που εχω οτενετ 1024 ποσα πρεπει να κατεβαζω στο λινκ τεστ που εδωσες για να πω οτι ειμαι καλα?

Πληροφορίες θα βρεις σε αυτό το post Wink

Αυτά τα speed tests δεν είναι και τόσο αξιόπιστα. Κάτι τέτοια speed tests μου έχουν βγάλει την 512 μου 4096!!! Δοκίμασε να κατεβάσεις ένα μεγαλούτσικο αρχείο (50+ ΜΒ) από π.χ. rapidshare, όταν έχει 8000/10000 Mbps και κάτω σε χρήση.

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Οκτ 2006, 08:53:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206gt έγραψε:

δεν ξέρω.... εγώ αγορασα 2048 πάντως και δεν κατεβάζει ποτέ πάνω από 1371, και ποτέ κάτω απο 1000
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Οκτ 2006, 11:18:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε εχουν ριξει φιλε μου.Ειναι αδικιολογιτο για 2048 να κατεβαζει με 130KB.Τουλαχιστον επρεπε να πιασει και 200 σε φασεις που δεν εχει κινηση στο δικτυο.

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Οκτ 2006, 12:19:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Σε εχουν ριξει φιλε μου.Ειναι αδικιολογιτο για 2048 να κατεβαζει με 130KB.Τουλαχιστον επρεπε να πιασει και 200 σε φασεις που δεν εχει κινηση στο δικτυο.

είναι 1024 η οποία υποτίθεται ότι έχει διπλασιαστεί σύμφωνα με τις διαφξμίσεις των ISPs.

υποτίθεται...

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 7 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης