PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΟΤΕ και DSL!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Οκτ 2006, 16:28:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eπειδη εχω μπερδευτει λιγακι αυτο σε ποσα Kb/s σημαινει οτι μπορω να κατεβασω?

http://img.villagephotos.com/p/2005-10/1088500/test.jpg

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Οκτ 2006, 17:22:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1269 Kbytes per second.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Οκτ 2006, 17:27:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μιλησουμε πιο...πρακτικα Exclamation
Δηλαδη πχ στο Azureus οταν κατεβαζω μια ταινια,υπαρχει περιπτωση να κατεβαζει με 1269 kb/s Question Question Question Shocked Shocked Shocked
Εμενα μια φορα μονο μου εχει παει πανω απο 100kb/s Exclamation Exclamation Exclamation Confused

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Lion80 (Δημοσθένης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (16V) XS (2004)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Νότεια προάστεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Οκτ 2006, 17:45:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Δηλαδη πχ στο Azureus οταν κατεβαζω μια ταινια,υπαρχει περιπτωση να κατεβαζει με 1269 kb/s Question Question Question Shocked Shocked Shocked
Εμενα μια φορα μονο μου εχει παει πανω απο 100kb/s Exclamation Exclamation Exclamation Confused

Για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο!!Άλλο kbps και άλλο πόσα kbyte(kb) κατεβάζουμε.Πιο συγκεκριμένα:1024kbps=περίπου 120kb/sec.Δηλαδή:Kbps=kbit/sec.Άλλο bit και άλλο byte!!!Εμάς μας ενδιαφέρει πόσα δεδομένα μπορούμε να κατεβάσουμε!!Δηλαδή πόσα kbyte!!Και όχι ο ρυθμός που κατεβάζουμε δηλαδή kbit!!!Το μέγεθος των αρχείων μετριέται σε byte(π.χ 10kbyte,1MByte).Άρα τα 1269kbit/sec=περίπου 120-130kbyte/sec!!!Τώρα βέβαια ειδικά σε εσένα αν κατεβάζεις με 100kbeat/sec σημαίνει κοντά στα 950-1000kbit/sec..(δηλαδή λίγο πιο κάτω από 1MBit/S)
Εύχομαι να βοήθησα..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Οκτ 2006, 17:52:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shaking Shaking Shaking

Boηθησες!
Ευχαριστω! Thumb right

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Οκτ 2006, 20:16:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα έπιασε 313 Kbps Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Οκτ 2006, 21:14:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έπιασα 424 με την Otenet μου και 312 με την HOL κάποιου στη γειτονιά που έχει το Access Point του ορθάνοικτο και μπορεί να μπει πάνω όποιος θέλει!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Οκτ 2006, 22:13:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lion80 έγραψε:
kanelj έγραψε:

Για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο!!Άλλο kbps και άλλο πόσα kbyte(kb) κατεβάζουμε.Πιο συγκεκριμένα:1024kbps=περίπου 120kb/sec.Δηλαδή:Kbps=kbit/sec.Άλλο bit και άλλο byte!!!Εμάς μας ενδιαφέρει πόσα δεδομένα μπορούμε να κατεβάσουμε!!Δηλαδή πόσα kbyte!!Και όχι ο ρυθμός που κατεβάζουμε δηλαδή kbit!!!Το μέγεθος των αρχείων μετριέται σε byte(π.χ 10kbyte,1MByte).Άρα τα 1269kbit/sec=περίπου 120-130kbyte/sec!!!Τώρα βέβαια ειδικά σε εσένα αν κατεβάζεις με 100kbeat/sec σημαίνει κοντά στα 950-1000kbit/sec..(δηλαδή λίγο πιο κάτω από 1MBit/S)
Εύχομαι να βοήθησα..

Σε ολα συμφωνω εκτος απο το μαρκαρισμενο.
Τα KBit δεν ειναι ρυθμος κατεβασματος.Ρυθμο δηλωνει το ανα Second.Δηλαδη μπορει ο ρυθμος να ειναι σε οτιδηποτε εκφρασμενος.Απλα εμεις εχουμε συνηθησει να το λεμε σε Kbps.Βεβαια εμενα θα μου αρεσε περισσοτερο να ειναι σε ΚΒyte pes Second γιατι κανενα αρχειο δεν το μετραω σε Bit.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 03:12:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διευκρίνιση: 1 Byte = 8 bits. Συνηθίζεται να εννοούμε Bytes όταν γράφουμε 'B' και bits όταν γράφουμε 'b'.

Παράθεση:
Βεβαια εμενα θα μου αρεσε περισσοτερο να ειναι σε ΚΒyte per Second γιατι κανενα αρχειο δεν το μετραω σε Bit.

Δεν είναι μόνο θέμα αριθμητικό, αλλά και σημειολογικό. Παραπέμπω κάθε ενδιαφερόμενο στον όρο "baud rate".

Τώρα, όταν έχουμε γραμμή π.χ. 1024/256 (download/upload), αυτά αντιπροσωπεύουν kilobits per second (Kbps) και είναι η ονομαστική ταχύτητα. Μετατρέποντας σε bytes έχουμε: 128 KB/s download και 32 KB/s upload αντίστοιχα. Αυτές τις ταχύτητες δε θα τις δείτε ποτέ, γιατί υπάρχουν απώλειες λόγω του τρόπου σύνδεσης με το DSLAM σας. Οι απώλειες αυτές είναι γύρω στο 14-16% (για PPPoA/VCMux είναι λιγότερες έναντι του PPPoE/LLC), οπότε περιμένετε να δείτε κάτι σε: 108.8/27.2 kB/s για την παραπάνω σύνδεση, ως μέγιστη θεωρητική ταχύτητα.

Φυσικά, παράγοντες όπως ο θόρυβος της γραμμής, ο αριθμός ατόμων κουμπωμένοι στο ίδιο DSLAM με εσάς που ενδεχομένως κατεβάζουν αβέρτα (contention ratio), κίνηση στο δίκτυο κτλ. έρχονται να ρίξουν κι άλλο αυτά τα νουμεράκια. Ειδικά για το contention ratio, οι συνδέσεις που υπογράψαμε είναι για 1:20 (δηλ. μοιραζόμαστε με άλλους 20 το bandwidth). Όποιος έχει άλλους 19 συν-DSLAM-ίτες που έχουν ανοίξει τα P2P και κατεβάζουν όλη μέρα και όλη νύχτα, είναι απλά άτυχος και θα έχει χαμηλές ταχύτητες.

Υποθέτοντας σύνδεση 1024/256, υπάρχει και η περίπτωση να δείτε να κατεβάζει ένα αρχείο σταθερά με π.χ. 115 KB/s. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι το δίκτυο συμπιέζει αυτόματα το αρχείο πριν το στείλει, κάτι που παραμένει αόρατο σε εσάς.

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cipher στις Πεμ 05 Οκτ 2006, 13:27:36, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lion80 (Δημοσθένης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (16V) XS (2004)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Νότεια προάστεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 12:35:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cipher έγραψε:
Διευκρίνιση: 1 Byte = 8 bits. Συνηθίζεται να εννοούμε Bytes όταν γράφουμε 'B' και bits όταν γράφουμε 'b'.

Παιδιά έχετε απόλυτο δίκαιο!! Thumb Left

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 14:01:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cipher έγραψε:

Παράθεση:
Βεβαια εμενα θα μου αρεσε περισσοτερο να ειναι σε ΚΒyte per Second γιατι κανενα αρχειο δεν το μετραω σε Bit.

Δεν είναι μόνο θέμα αριθμητικό, αλλά και σημειολογικό. Παραπέμπω κάθε ενδιαφερόμενο στον όρο "baud rate".

Τώρα, όταν έχουμε γραμμή π.χ. 1024/256 (download/upload), αυτά αντιπροσωπεύουν kilobits per second (Kbps) και είναι η ονομαστική ταχύτητα. Μετατρέποντας σε bytes έχουμε: 128 KB/s download και 32 KB/s upload αντίστοιχα. Αυτές τις ταχύτητες δε θα τις δείτε ποτέ, γιατί υπάρχουν απώλειες λόγω του τρόπου σύνδεσης με το DSLAM σας. Οι απώλειες αυτές είναι γύρω στο 14-16% (για PPPoA/VCMux είναι λιγότερες έναντι του PPPoE/LLC), οπότε περιμένετε να δείτε κάτι σε: 108.8/27.2 kB/s για την παραπάνω σύνδεση, ως μέγιστη θεωρητική ταχύτητα.

Φυσικά, παράγοντες όπως ο θόρυβος της γραμμής, ο αριθμός ατόμων κουμπωμένοι στο ίδιο DSLAM με εσάς που ενδεχομένως κατεβάζουν αβέρτα (contention ratio), κίνηση στο δίκτυο κτλ. έρχονται να ρίξουν κι άλλο αυτά τα νουμεράκια. Ειδικά για το contention ratio, οι συνδέσεις που υπογράψαμε είναι για 1:20 (δηλ. μοιραζόμαστε με άλλους 20 το bandwidth). Όποιος έχει άλλους 19 συν-DSLAM-ίτες που έχουν ανοίξει τα P2P και κατεβάζουν όλη μέρα και όλη νύχτα, είναι απλά άτυχος και θα έχει χαμηλές ταχύτητες.

Υποθέτοντας σύνδεση 1024/256, υπάρχει και η περίπτωση να δείτε να κατεβάζει ένα αρχείο σταθερά με π.χ. 115 KB/s. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι το δίκτυο συμπιέζει αυτόματα το αρχείο πριν το στείλει, κάτι που παραμένει αόρατο σε εσάς.

Παρα πολυ καλο το κειμενο σου φιλε μου.Εχεις κανει πολυ καλη αναλυση του θεματος.Μπραβο σου.
Εχω να συμειωσω πανω σε αυτα που ειπες οτι λογος που βλεπουμε μεγαλες διαφορες ταχυτητας το βραδυ σε σχεση με τις πρωινες-μεσιμεριανες ωρες ειναι ακριβως απο την κινηση του δικτυου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 14:01:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lion80 έγραψε:
cipher έγραψε:

Παιδιά έχετε απόλυτο δίκαιο!! Thumb Left

Βέβαια, αρκετές φορές παραβιάζονται αυτοί οι κατά σύμβαση κανόνες και απλά επειδή έχουμε συνηθίσει τα νούμερα και ξέρουμε τις μονάδες δε δημιουργείται πρόβλημα. Πρόσφατα πήρε κάπου το μάτι μου τη σύμβαση k = 1000 και K = 1024, για το πρόθεμα "kilo" Silly (και δε νομίζω να τη χρησιμοποιούν πολλοί...).

Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 14:42:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:

...
Παρα πολυ καλο το κειμενο σου φιλε μου. Εχεις κανει πολυ καλη αναλυση του θεματος. Μπραβο σου.
...

Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Cheers

brz20 έγραψε:

...
Εχω να συμειωσω πανω σε αυτα που ειπες οτι λογος που βλεπουμε μεγαλες διαφορες ταχυτητας το βραδυ σε σχεση με τις πρωινες-μεσιμεριανες ωρες ειναι ακριβως απο την κινηση του δικτυου.

Αρκεί να μη γυρίσουν σπίτι τα απογευματινά μαθητούδια και ανοίξουν τα P2P τους Wink Χεχεχε... Μου θύμισες ένα φίλο μου που κατεβάζει με φουλ γκάζια μέχρι τις 08:00 το πρωί. 08:01 που οι εταιρίες ανάβουν τους server τους, βλέπει κάτι 30άρια... Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 16:03:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω με 1024 (Otenet) βλεπω ταχυτητες απο 75ΚΒps-110KBps!!! Τις περισσοτερες φορες ειναι γυρω στα 90κατι ΚΒps...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 17:39:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλα να πουμε και μια αληθεια χωρις να φανω πλεονεκτης.Ακομα θελουμε πολλα ψωμια για να φτασουμε την υπολοιπη ευρωπη.

Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Οκτ 2006, 19:30:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις μου αναβάθμισαν την DSL μου (επιτέλους) σε 1024/256kbps.

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι κάπως απογοητευτικά.....

560kbps download
212kbps upload

Αν τα νούμερα μείνουν έτσι με βλέπω να αποχαιρετώ την ΟΤΕΝΕΤ και να πηγαίνω σε άλλο ISP.......... Rolling eyes

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Οκτ 2006, 20:04:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ ultra-one:
Αν έχεις σύνδεση πάνω από γραμμή πΟΤΕ, απλά κάνε υπομονή μέχρι τέλος του έτους. Είπανε ότι το χάλι με τις αναβαθμίσεις θα στρώσει μέχρι τέλος Νοεμβρίου (βάλε 1-2 μήνες ακόμη). Με όποιον ISP και να πας, τα ίδια χάλια θα βλέπεις. Επίσης, η ταχύτητα αυτή είναι ταχύτητα γραμμής. Δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχει αναβαθμίσει και τη σύνδεσή σου ο ISP (ρίξε μια ματιά σε προηγούμενα posts). Άσε που τα contention ratios αντί να είναι το προβλεπόμενο 1:20, μπορεί να έχει φτάσει και σε 1:50, δηλαδή, αν οι περισσότεροι από τους άλλους 49 που μοιράζεσαι το DSLAM έχουν μεγάλο ποσοστό χρήσης της γραμμής, θα δεις τα νουμεράκια σου να πέφτουν κατακόρυφα.

Εδώ στο Βόλο κάναν ένα κορυφαίο: Έχουν ένα καινούριο DSLAM και κάθεται, γιατί δεν τους δίνουν σύνδεση με το ΑΤΜ!!! Δεν περισσεύει bandwidth δηλαδή Evil

Μια βάσιμη υπόθεση είναι ότι αναβαθμίσαν τις γραμμές, ώστε να δούνε που θα κυμανθεί η ζήτηση bandwidth, για να αναβαθμίσουν ανάλογα τα κεντρικά ΑΤΜ. Όταν γίνει αυτό, τότε θα μπορεί ο πΟΤΕς να αναβαθμίσει τις συνδέσεις του, αλλά και να δώσει παραπάνω bandwidth στους άλλους ISP. Και φυσικά, η "αναβάθμιση" που διατυμπανίζεται, μόνο αναβάθμιση δεν είναι! Οι περισσότεροι "αναβαθμισμένοι" είναι χειρότερα από πριν.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Οκτ 2006, 12:42:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ολους πιστευω να συμβαινει αυτο.Και σε μας εχει γινει αναβαθμιση σε 768 αλλα ακομα με 30 κατεβαζω.Θα στρωσει που θα παει.Υπομονη παιδια.

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 11:08:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήρθε η ώρα κι η στιγμή να βάλω ADSL Exclamation

Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθεια σας Cool

Ακούω προτάσεις και πληροφορίες Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 11:55:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια 768 για προσωπικη χρηση ειναι καλη λυση.Αλλα με 5 ευρω διαφορα περνεις 1024.
Οποτε προτεινω καρφωτα την 1024.
Σηκωνει να βαλεις και εναν δευτερο PC ωστε να το κανεις κατεβαστηρι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 6 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης