PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δίδυμοι πύργοι
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Οκτ 2006, 14:13:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως η θετική πλευρά είναι ότι πολλοί Αμερικάνοι πολίτες δεν υποστηρίζουν την πολιτική Bush, κατά καιρούς έχω γνωρίσει Αμερικάνους που έχουν πλήρη επίγνωση της καταστάσεως, απλώς το πρόβλημα είναι ότι στην πλειοψηφία τους δεν ασχολούνται - η αποχή στις εκλογές φτάνει πάνω από το 50%. Η εξωτερική τους πολιτική είναι εδώ και πολλά χρόνια προδιεγραμμένη και εφόσον τους παρέχει και οικονομική ανάπτυξη απλά δεν ασχολούνται.
Ένα πράγμα πάντως που είχαν κοινό όλοι αυτοι που γνώρισα ήταν ότι ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξεως και αντιλήψεων έχουν για όλα τα θέματα πολύ μονοδιάστατες απόψεις. Μπορεί να είναι "home of the brave, land of the free" όπως καυχιούνται αλλά γενικά έχουν μια ιδέα για το πως πρέπει να είναι όλα τα πράγματα και πραγματικά δεν μπορούνε να το δούν και απο άλλη σκοπιά.....
Τελικά ζούν με την πεποίθηση ότι έχουν ελεύθερη συνείδηση αλλά καθώς στα στα περισσότερα θέματα δεν αλλάζουν γνώμη και πάνε σύμφωνα με αυτά που έχουν συνηθήσει και τους βολεύει, γίνονται εύκολα κατευθυνόμενοι (και όχι μόνο στην πολιτική). Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Οκτ 2006, 14:50:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pygolabida έγραψε:
"home of the brave, land of the free"

Δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση σε αυτή την καραμέλα, από τους στίχους των R.A.T.M. :

What? The land of the free?
Whoever told you that is your enemy!!!

..
..
..
..
Yes I know my enemies
They're the teachers who taught me to fight me
compromise,
conformity,
assimilation,
submission
Ignorance,
hypocrisy,
brutality,
the elite
All of which are American dreams

Twisted evil FIST IN THE AIR IN THE LAND OF HYPOCRISY Twisted evil

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Οκτ 2006, 12:52:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

50% Question Question Question Question Question Question
Τεραστιο ποσοστο.Βεβαια οτι και να ψηφισουν ειναι ακριβως το ιδιο οποτε.
Δεν εχουν και μεγαλες διαφορες το προγραμμα του ενος απο του αλλου προεδρου.
Τελικα ειναι οτι πιο συντηριτικο υπαρχει αυτην την στιγμη σε ολον τον κοσμο.Και οχι μονο στην πολιτικη αλλα και σε στις ανθρωπινες σχεσεις ειναι πολυ πουριτανοι.Σε καποια πολιτεια ειχα διαβασει οτι δεν επιτρεπετε το σεξ πριν τον γα**.
Πραγματικα ευχαριστω τον θεο που μου εδωσε την ευκαιρια να ζησω σε ενα ελευθερο κρατος.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Οκτ 2006, 18:59:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δειτε και αυτο:http://911physics.atspace.com/Pages/WTCFlash.htmπολυ ενδιαφερον!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Οκτ 2006, 20:46:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα τελευταία πολύς ντόρος έχει γίνει... Μήπως είναι και αυτά υποκεινούμενα από την Αμετικανική Κυβέρνηση??? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

Black 206 1.4 (8v) (2000)

Ένταξη: 05 Ιούλ 2006
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Οκτ 2006, 23:24:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Τώρα τελευταία πολύς ντόρος έχει γίνει... Μήπως είναι και αυτά υποκεινούμενα από την Αμετικανική Κυβέρνηση??? Rolling eyes

ο υποκεινουμενος του υποκεινουμενου Ο υποκεινουμενε!!ειμαστε για ναμαστε.. οτι ναναι....ποιος ξερει!!

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Msn/Mail: karmagos@hotmail.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Οκτ 2006, 04:31:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην αποκλειετε τιποτα.Παντως το βιντεο σημειωνει τα κυρια σημεια απο το μεγαλο βιντεο που ειχα δει πριν μερες.
Κατι ασχετο.Τωρα που η Β.Κορεα ανακοινωσε δοκιμες πυρινων μου φαινετε οτι η Αμερικη θα την επισκευτει πιο γρηγορα απο το Πακισταν.
Αλοθι ψαχνει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 11:18:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αντίθετο...θα έλεγα, θα επιβάλλουν ναι μεν αυστήρες κυρώσεις..συνολικά...αλλά πλέον θα αρχίσουν τον διάλογο.

Δεν τους παίρνει...να αρχίσουν κοκκορομαχίες...με χώρα δίπλα τους που πλέον διαθετεί επιβεβαιωμένα πυρηνικα και ICBMs με εμβέλεια 7000km..
Εκτός και αν επιθυμούν να γυρίσει όλος ο κόσμος στην Εποχή του ψυχρού πολέμου.

Και το πακιστάν διαθέτει πυρηνικά αλλά είναι πολύ μακριά για να απειλήσει πρακτικά την αμερική.

Το γέλιο είναι ότι μόλις διάβασα ότι βγήκε η φήμη για δεύτερη πυρηνική δοκιμή , επειδή μετρήθηκε ενας ισχυρός σείσμος στην Ιαπωνία....... εεεεερρρρεεεε τρόμος που έχει να πέσει πάλι!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 11:51:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα η Β.Κορεα του το ειπε στα ισα οτι αν κανουν καμια κινηση θα τους την μπουμπουνισουν.
Η αμερικη παντα εκανε οτι ηθελε.Εχει σπιρει τον τρομο και τον πανικο σε πολλους λαους.Ας τους τρομοκρατησει και καποιος μια φορα.
Μην πω τιποτα χειροτερο και με κραξετε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης