PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Renault Megane Sport
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Οκτ 2003, 13:54:37    Θέμα δημοσίευσης: Renault Megane Sport Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η κορυφαία έκδοση της δεύτερης γενιάς του Megane κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην Έκθεση της Φρανκφούρτης. Η γαλλική εταιρεία χρησιμοποίησε την τεχνογνωσία της Renault Sport, η οποία συνέβαλε καθοριστικά στην εξέλιξη του μοντέλου. Για αυτό, το όνομά της προστέθηκε στην πλήρη ονομασία της έκδοσης, που είναι Megane Renault Sport.

Ο σπορ χαρακτήρας του αυτοκινήτου διαπιστώνεται με την πρώτη ματιά. Οι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω είναι πιο στρογγυλοποιημένοι. Στις πλαϊνές εξωτερικές πλευρές του μπροστινού έχουν τοποθετηθεί τα φώτα ομίχλης, ενώ ξεχωρίζει και η μάσκα με το μεγάλο αεραγωγό. Διαφορετικής σχεδίασης είναι και ο πίσω προφυλακτήρας, όπου κυριαρχεί η διπλή εξάτμιση.

Ανάλογο είναι το ύφος και στο εσωτερικό του Megane Renault Sport με σχεδιαστικά στοιχεία στο ταμπλό και στο κιβώτιο ταχυτήτων, που τονώνουν το δυναμισμό του, ενώ στα πεντάλ έχει γίνει χρήση αλουμινίου. Τα σπορ καθίσματα τέλος, παρέχουν πολύ καλή πλευρική στήριξη.

Χρησιμοποιώντας ως βάση το δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο 16V κινητήρα, η Renault Sport εξέλιξε μία νέα έκδοσή του, η οποία εξασφαλίζει πολύ υψηλές επιδόσεις. Συγκεκριμένα αποδίδει 225 ίππους, ενώ το 90% της μέγιστης ροπής, που είναι 300Nm, είναι διαθέσιμο από τις 2.000 έως τις 6.000 σ.α.λ.

Αυτός ο κινητήρας συνδυάζεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, εξασφαλίζοντας οδηγική απόλαυση, μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμων και τα επίπεδα θορύβων στα μακρινά ταξίδια. Όσο για τις επιδόσεις, το Megane Renault Sport χρειάζεται 6,5΄΄ για να αναπτύξει ταχύτητα 100 χλμ./ ώρα από στάση και 26,7΄΄ για να καλύψει απόσταση ενός χιλιομέτρου. Όλα αυτά, με μέση κατανάλωση 8,8 λίτρων/ 100 χλμ.

Πηγή : autopress.gr

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Οκτ 2003, 17:14:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο για να πω την αληθεια περιμενω να το δω πως και πως.Λιγο το σχημα του με ξενιζει σε σχεση με αυτο που κυκλοφορει τωρα.Βεβαια περιμενω να το δω live.Παντως η RENAULT οταν βγαζει γκαζια..ΒΓΑΖΕΙ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Οκτ 2003, 20:54:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα εσυ ψησε τον Αρη να "χτυπησει" το αγωνιστικο 306 και ασε τα υπολοιπα...Σημερα πηρα τον Jim και του ειπα να πει στον Αρη να παρει το EVO που ειχε μεσα ενα μπορντω 306 προς πωληση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 00:46:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πω, πω βρωμόγκαζο...
Αν δεν βγάλει και η Peugeot ένα τετρακίνητο 206 ή και 307 250ίππων να πάει να βάλει τα κύπελλα των πρωταθλημάτων της εκεί που ξέρει... Evil Mad
Μπροστά σε αυτό το Megane το RC μοιάζει με παρηγοριά στον άρρωστο.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 01:57:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρε Renault!!Για κάτι τέτοια δεν σε ξεχνάμε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 08:23:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pughell έγραψε:
Καλα εσυ ψησε τον Αρη να "χτυπησει" το αγωνιστικο 306 και ασε τα υπολοιπα...Σημερα πηρα τον Jim και του ειπα να πει στον Αρη να παρει το EVO που ειχε μεσα ενα μπορντω 306 προς πωληση.

Αφου τον ειπα να το παρει και να παει να τρεξει και κανεναν αγωνα.Ετσι και αλλιως θα το εχει που θα το εχει Wink Αααα Στελιο αν δεις τον Ντινο ρωτα τον αν εχει υγρα φρενων AP RACING 600.Την Τριτη που θα κατεβω να τα παρω

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2006, 12:36:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Renaultsport Mégane F1 Team

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2006, 14:39:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Renaultsport Mégane F1 Team

Προσωπικά βρίσκω τις μαύρες ζάντες πολύ άσχημες και ξενέρωτες Puke right

Θα προτιμούσα να ήταν χρυσές όπως ήταν τότε και στο Clio Williams. Twisted evil

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2006, 15:44:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα τα καθισματάκια του μου αρέσουν.... Rolling eyes Rolling eyes

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2006, 15:51:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο ειναι που οδηγησε ο Alonso.Ολα καλα εκτος απο το σχημα του.Βεβαια το εχω δει φτιαγμενο σε ενα γαλλικο site και επαθα πλακα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 09:12:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νέο Megane RS F1 Team R26

Τι είπαμε ότι έχει Question Question Question

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 09:20:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:

Τι είπαμε ότι έχει Question Question Question

Νά μωρέ....το αυτό...πώς το λένε.......???? Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 11:50:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το φτιάχνουν από δω....
...το φτιάχνουν από κει...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ!!!!!!!!! Twisted evil Twisted evil
και μάλιστα άσχημο πολυμορφικό!!!!!!
ακόμα και το Scenic πιο όμορφο είναι από πίσω.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Ότι και να του βάλουν πάνω... εγώ αυτό το πράγμα δεν το αγόραζα με την καμία!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 14:07:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πες τα ρε μανθο.Πραγματικα το σχημα αυτου του αυτοκινητου δεν μου αρεσει καθολου.Οταν θεμα συνηθειας δεν ειναι γιατι τοσο καιρο θα το ειχα συνηθισει.Θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα για Megane αλλα ετσι οπως ειναι το απορυπτω και ας εχει τον καλυτερο κινητηρα του κοσμου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 14:14:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας μην υπερβάλουμε...

Και το Impreza είναι να μην πω πως είναι αλλά αν είχαμε τα λεφτά νομίζω πως θα το σκεφτόμασταν σοβαρά Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 14:21:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Ας μην υπερβάλουμε...

Και το Impreza είναι να μην πω πως είναι αλλά αν είχαμε τα λεφτά νομίζω πως θα το σκεφτόμασταν σοβαρά Wink

Πές τα ρε Αλέξη...που το ρημάδι το προηγούμενο ,έτσι και το έβλεπες δίπλα απο Accent δέν το ξεχώριζες..... Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 15:24:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τουλαχιστον εχει ωραιο κωλο.Το Megane τι εχει?
Εγω αν τα ειχα τα λεφτα δεν το επερνα παντως.Υπαρχουν πολλες λυσεις στα ιδια λεφτα.Ισως ενα Focus.Εστω και ενα με καπως λιγοτερα αλογα αλλα με περισσοτερο στυλ.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 17:20:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

....συγνώμη αλλά εμένα τα scouby πάντα μου άρεσαν...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αλλά αυτό δεν έχει κάνει με τον κώλο του Megane... Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 21:46:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υποκειμενικά είναι όλα έτσι? Για παράδειγμα εγώ το γουστάρω με χίλια. Ο βασικότερος λόγος βέβαια είναι οτι διαφέρει σχεδιαστικά απο όλα τα άλλα αυτοκίνητα.

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Οκτ 2006, 00:51:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
....συγνώμη αλλά εμένα τα scouby πάντα μου άρεσαν...

Και εμενα τα στρουμφακια (το παιδικο παντα,οχι οι...<αλλοι>!), αλλα δεν το κανω θεμα! Laughing Laughing Laughing
Παντως εμενα το f1cup σε <αυτο> το μπλεδακι,με τις μαυρες καβουροζαντες μου αρεσει αρκετα Very happy Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης