PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δίδυμοι πύργοι
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

Black 206 1.4 (8v) (2000)

Ένταξη: 05 Ιούλ 2006
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Οκτ 2006, 00:00:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τσεκαρετε εδω... http://www.scholarsfor911truth.org/
για εμπεριστατομενη αποψη
http://video.google.com/videoplay?docid=-6708190071483512003
επισης επεσε κ αυτο στο τραπεζι http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=911_morons

προσωπικο συμπερασμα οτι τα κτηρια σιγουρα δεν επεσαν μονα τους..
η αλ καιντα μπορει να ειχε σχεδιαση την επιθεση στους δυδιμους και οι αμερικανοι οχι μονο εκαναν τα στραβα ματια αλλα σχεδιασαν κ την καταρευση του με εκρηκτικα..το δευτερο υrl θα σας πεισει ,θα δειτε θα ακουσετε και περιμενω αποψεις!
το θεμα ειναι ενα,ειμαστε ερμαιοι των καταστασεων..τουλαχιστον να περναμε καλα!!

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Msn/Mail: karmagos@hotmail.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

Black 206 1.4 (8v) (2000)

Ένταξη: 05 Ιούλ 2006
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Οκτ 2006, 00:03:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενας φιλος μου ειπε οτι και στο περλ χαρμπορ εγινε το ιδιο δλδ τα αμερικανικα αεροσκαφοι βομβαρδισαν την αμερικανικη βαση για να μπει στο παιχνιδι του β παγκοσμιου κ η USA

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Msn/Mail: karmagos@hotmail.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Οκτ 2006, 04:44:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα ειναι ενα καλοστημενο κολπο δηλαδη.
Ειναι να μην σε τρωει να κανεις κατι.Γιατι αν σε τρωει βρησκεις πολλες λυσεις για να πετυχεις αυτο που θες.
Απλα αυτοι δεν μπορουσαν να πουνε παμε στο Ιρακ για τα πετρελαια γιατι δεν θα ειχαν την υποστηριξει του κοινου.Ενω με τον φοβο μιας δευτερης τρομοκρατικης επιθεσης ιδιας ή και μεγαλυτερης ισχυος απο την πρωτη ολοι θα συμφωνουσαν.Μετα βγηκε και το Ιρακ με τα δηθεν χημικα οπλα(δεν λεω οτι δεν μπορει να εχει,αλλα δεν αποδειχτηκε κιολας)που απειλουσε την παγκοσμια ειρηνη και ετσι φτασανε στον στοχο τους.
Αλλα εδω υπαρχει και μια λεπτομερια.Σε ολη την ιστορια μεχρι που να φτασουμε στο Ιρακ η Ρωσσια και η Γαλλια δεν ειχε παρει σαφης θεσεις για τις κινησεις τις αμερικης.Μολις ομως αρχισαν να απειλουνται Ρωσσικες και Γαλλικες πετρελαιοπηγες τοτε πηραν θεση κατα της επεκτατικης πολιτικης της Αμερικης.Βλεπετε τοτε αρχισαν να σκοτωνουν οι φιλοι μας οι αμερικανοι.Στο Αφγανισταν τους σφαζαν με το βαμβακι.
Και μην ξεχνατε και το αλλο παιδια.
Η αμερικη εκανε επιθεση στο Ιρακ το '98 για το φουστανι μια γυναικας και τωρα που απειλουνταν με τρομοκρατικα χτυπηματα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Οκτ 2006, 11:44:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεκολλάτε από μια λέξη...

Μια απλή υπόθεση έκανα στην περίπτωση που λένε όλη την αλήθεια Exclamation

Που και έτσι να ήταν πάλι δεν βγάζει νόημα Exclamation

Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πολλά ! ! !

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Οκτ 2006, 13:08:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα το πρωι ειδα ολο το βιντεο και προσπαθησα να καταλαβω τι επαιξε με τα αγγλικα που ξερω.
Ολα διχνουν οτι ειναι εκρηξη.Ακομα και η κολωνες στα θεμελια ειναι κομμενες διαγωνια που απο οτι ειδα ειναι τεχνικη για να γινει ελενχομενο το πεσιμο.Επισης οι καπνοι που εβγαιναν καθως επεφτε το κτηριο απο διαφορα σημεια ειναι ενα αλλο σημαδι.
Γενικα εχει πολλα τρωτα σημεια η υποθεση.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Οκτ 2006, 18:32:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλό το βιντεάκι! Κάνανε καλή δουλειά!

Επίσης υπάρχουν και φωτογραφίες που δείχνουν εκσκαφείς να βγάζουν κομμάτια με σχεδόν λευκοπυρωμένο σίδηρο κάτω από τα συντρίμμια. Το χρώμα του πυρωμένου σιδήρου σημαίνει συγκεκριμένο φάσμα πολύ υψηλών θερμοκρασιών, κάτι που θα ήταν αδύνατο να γίνει δεδομένου ότι α)η καύση είναι ελεύθερη και β)ήταν καταπλακωμένα, άρα μιλάμε για ακόμη λιγότερη παροχή οξυγόνου. Τόσο ψηλές θερμοκρασίες υποστηρίζουν ότι θα ήταν δυνατόν να επιτευχθούν μόνο με τη χρήση "thermite" (Fe2O3 + Al). Επίσης σε αυτό το βίντεο έγινε νύξη για "thermate", το οποίο είναι ό,τι και το thermite αλλά με προσθήκη θείου, το οποίο πετυχαίνει ακόμη πιο ψηλές θερμοκρασίες.

Το άλλο σημείο που μου άρεσε στο βίντεο ήταν ότι στο Building 7 στεγάζονταν CIA κτλ, καθώς και ένα μεγάλο αρχείο εγγράφων από κάποια μεγάλα σκάνδαλα, τα οποία κάποιοι θέλαν να καταστραφούν, εξ ου και κατεδάφισαν το B7 παρά τη σχετικά καλή κατάστασή του.

Σχετικά με τις ασάφειες, άλλες τόσες περίπου υπάρχουν για το τι ακριβώς χτύπησε το Πεντάγωνο (οι αποδείξεις δεν οδηγούν στον τύπο αεροπλάνου που λένε ότι το χτύπησε), καθώς και για τις τηλεφωνικές κλήσεις που καταγράφηκαν (πειράματα έδειξαν ότι ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί κλήση σε αυτό το υψόμετρο και με αυτήν την ταχύτητα). Μπορεί να είναι κι άλλα σημεία που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή...

Το δε FBI έτρεξε να κατασχέσει κασέτες/dvd με ιδιωτικές λήψεις των συμβάντων, με αποτέλεσμα κάποια βίντεο-ντοκουμέντα να είναι διαθέσιμα μόνο από τέτοιες σελίδες (γιατί άραγε "εξαφανίστηκαν"?). Επίσης, κάποιες φωτογραφίες που διοχετεύτηκαν από κρατικές πηγές, αποδείχτηκαν πλαστές και είχαν υποστεί αρκετή ψηφιακή επεξεργασία (όχι αρκετά καλή προφανώς!).

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Οκτ 2006, 19:01:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://video.google.com/videoplay?docid=-7961056561589268281
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Οκτ 2006, 22:25:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ψηφιζετε απο τον λαο για να τους σκοτωσει.Πολυ αρρωστημενο μου ακουγετε.Παρα πολυ αρρωστημενο.Κι ομως το βιντεο εχει μια λογικη βαση.
Να τρομοκρατεις τον λαο σου για να πετυχεις τον στοχο σου.
Ποια δημοκρατια μου μιλατε.Ποτε δεν θα μου αρεσε να ζω κατω απο αυτο το καθεστος.

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Οκτ 2006, 23:15:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

karmagos έγραψε:
ενας φιλος μου ειπε οτι και στο περλ χαρμπορ εγινε το ιδιο δλδ τα αμερικανικα αεροσκαφοι βομβαρδισαν την αμερικανικη βαση για να μπει στο παιχνιδι του β παγκοσμιου κ η USA

στο Perl μαλλον εγιναν λιγο διαφορετικα τα πραγματα.
δηλ. και συμφωνα με μια ερευνα του Κουλογλου (νομιζω) που παιχτηκε προσφατα στην τηλεοραση, οι Αμερικανοι δεν βομβαρδισαν μονοι τους το Περλ αλλα δεν εκαναν τιποτα για να το εμποδισουν παρα το γεγονος οτι το ηξεραν.

κατα τα αλλα συμφωνω .
στην ερευνα αποδυκνειονταν (με αφηγησεις ανθρωπων πολιτικοι-στρατιωτικοι) οτι τα γεγονοτα εχουν ως εξης:
1. οι Αμερικανοι ηξεραν αλλα δεν εκαναν τιποτα για να ενισχυσουν τη αμυνα του νησιου.
2. Οι Αμερικανοι επειδη ηξεραν ειχαν αποσυρει ολα τα νεα και καλα τους πλοια και ειχαν αφησει ολα τα "σαραβαλα" του Α Παγκ.πολεμου στο λιμανι.
3. Οι Αγγλοι ηξεραν οτι οι Ιαπωνες θα επιτεθουν αλλα δεν ειδοποιησαν αυτοι τους Αμερικανους γιατι υπηρχε κρυφη κοντρα -μη ξεχναμε πως η Βρεττανια ονειρευονταν αυτοκρατοριες το 1940.
4. οι Αγγλοι εμειναν εκπληκτοι οταν εμαθαν πως οι Αμερικανοι ηδη ηξεραν
5. Οι Αμερικανοι ηθελαν να προκαλεσουν την Ιαπωνια για να μπουν στον πολεμο αλλα δεν ηθελαν να επιτεθουν πρωτοι. Ετσι αρχισαν νομιζω 1 χρονο πριν να προκαλουν συνεχως του Ιαπωνες με εμπορικο αποκλεισμο και αποκλεισμο απο το πετρελαιο, επισης εστελναν καθε τοσο τα πλοια τους και παραβιαζαν τα χωρικα τους υδατα. αυτα μπορουν να διαπιστωθουν απο εφημεριδες και πηγες της εποχης. Ηξεραν πως οι Ιαπωνες που χρειαζονταν απεγνωσμενα (ηταν σε ποεμο) εφοδια και κυριως μεταλευμα και πετρελαιο δεν θα ειχαν αλλη επιλογη απο το να επιτεθουν σε αυτους που τους τα στερουσαν.
6. Αν και οι Αμερικανοι ειχαν προσφατα σπασει τον κωδικα επικοινωνιας των Ιαπωνων με τους πρεσβευτες τους αν τον κοσμο, εμαθαν την ημερομηνια της επιθεσης αλλα δεν εκαναν τιποτα για να την αποτρεψουν.

Για τελος το καλο.
παρουσιαστηκε εγγραφο ενος (δεν θυμαμαι καλα διπλωματη-αξιωματουχου) που εγραφε οτι η Αμερικη πρεπει να κανει το παν για να μπει στον πολεμο. και πως αν η Ιαπωνια της επιτιθονταν τοσο το καλυτερο.

και μετα μου λετε για διδυμους πυργους!
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ 3 η περισσοτερες ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Οι Η.Π.Α ειναι ισως το μονο κρατος στον κοσμο που μετα το Β΄Παγκοσμιο εχει κανει τοσους πολεμους.

ΒΙΕΤΝΑΜ, ΚΟΡΕΑ, ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ, ΠΑΝΑΜΑΣ, πτωην ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, 2 φορες ΙΡΑΚ, και συνεχιζουν ακαθεκτοι

Ειανι το πιο καταπτιστο εθνος του πλανητη και τους αξιζει μονο περιφρονυση.

σημ. Αν αυτα που γραφω προσβαλουν το forum ή τους διαχειριστες τους , ζητω συγγνωμη
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 01:55:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

...
Οι Η.Π.Α ειναι ισως το μονο κρατος στον κοσμο που μετα το Β΄Παγκοσμιο εχει κανει τοσους πολεμους.

ΒΙΕΤΝΑΜ, ΚΟΡΕΑ, ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ, ΠΑΝΑΜΑΣ, πτωην ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, 2 φορες ΙΡΑΚ, και συνεχιζουν ακαθεκτοι
...

Επόμενη στάση... Ιράν. Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 08:18:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cipher έγραψε:
DimiP έγραψε:

...

...

Μόνο που εκεί θα το πληρώσουν πολύ ακριβά Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 09:39:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας κάνουν πως περνάνε και από εδώ να δουν πόσο βαριά είναι η "γκλίτσα" του τσολιά..... Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 10:38:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά εσύ το πήγες σε sci-fi σενάριο Shocked Shocked Shocked

ΥΓ Αν και αν κάνουν πως έρχονται ως δια μαγίας τα όπλα που μας έχουν πουλήσει θα είναι άχρηστα!

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 14:42:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οσο για αυτο που λες COOL ALEXIS εχεις απολυτο δικαιο.Πριν μερες εβλεπα ενα ντοκιμαντερ για την πολεμικη μηχανη της αμερικης.Τα αεροπλανα που εχουμε ειναι απο το 60.Μπορειτε να καταλαβετε τι εχουν τωρα αυτοι.
Το F-117( το αορατο)που για εμας φαινετε τεχνολογικη ακμη,αυτοι το εχουν απο τις αρχες του 90 περιπου.
Αρα το F-22 που ειναι του 2000 τι θα εχει πανω?
Τις παναγιας τα ματια.
Βεβαια εχει αποδειχθει οτι οταν εχεις να κανεις με λαο που ειναι ορκισμενος εχθρο σου δεν μπορεις να νικησεις.Στο Βιετναμ παραδειγμα χασανε.
Επισης πολλοι πολεμοι των αμερικανων ηταν απλα βομβαρδισμοι.
Δεν σας κανει εντυπωση αυτο?
Μια εξηγηση αυτης της επιλογης ειναι οτι η βιομηχανια οπλων στην Αμερικη ειναι τεραστια.Κομματι της οικονομιας στηριζετε σε αυτην.Το μεγαλο αποθεμα δεν τους συμφερει.Οσα καταφερνουν να πουλησουν τα πουλαν σε Ελλαδα και Τουρκια(αφου πρωτα μας βαλουν σε θερμο επισοδειο).Αλλιως επιλεγουν ενα κρατος και με το προσχημα οτι ειναι απειλη για την παγκοσμια ειρηνη το βομβαρδιζουν για να το αποδυναμοσουν και μετα μπαινουν αμερικανικες εταιριες και κανουν την λεγομενη ανοικοδομηση.
Ενα αλλο που κανουν ειναι να στελνουν τροφιμα.Η λεγομενη αμερικανικη βοηθεια.Ολοι ξερουμε τι ανταλαγμα ζητουνε γιατι την βοηθεια.
Και στην Ελλαδα εχει δωσει παλιοτερα τετοια βοηθεια με ανταλαγμα να κανει καποιες αεροπορικες βασεις στην χωρα μας.
Να λοιπον πως οι ειρηνοποιοι καταφερνουν το στοχο τους.
Μετα μου λενε τι ωραια που ειναι στην αμερικη.
Τι ωραια?Που ειναι το ωραια?Επειδη γινεται της που..νας απο τις συμοριες ανηλικων.Που μπαινουν σε ενα σχολειο και το αφανιζουν ολοκληρο.
Επειδη γινονται 3 βιασμοι σε 5 λεπτα στην Νεα Υορκη.
Επειδη αν εχεις γενηθει μαυρος ειναι λες και σε καταραστηκε ο θεος.
Επειδη ο Προεδρος και οι γερουσιαστες συνομοτουν εναντιον του λαου που στο κατω κατω αυτοι τους εχουν ψηφισει.
Δεν γουσταρω την δημοκρατια που ειναι μονο στα χαρτια.

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 14:49:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ήθελα να πω αυτό αλλά το οτι σε περίπτωση που θέλουν οι Αμερικάνοι τα οπλικά μας συστήματα βγαίνουν off εντελώς χωρίς να ρίξουν μια σφαίρα Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 15:05:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cipher έγραψε:
DimiP έγραψε:

...

...

Και ίσως Β. Κορέα......... Confused

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 15:15:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την εχουν βαλει και αυτη στο ματι οντως.
Πρεπει να βγει αντιπαλο δεος αλλιως δεν γινετε τιποτα.Η Κινα ισως θα μπορουσε να παρει αυτον τον ρολο.

Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Οκτ 2006, 16:44:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:

Και ίσως Β. Κορέα......... Confused

Το "ίσως" μπορείς να το σβήσεις εκ του ασφαλούς! Είναι η επόμενη "στάση" μετά το Ιράν Exclamation

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cipher στις Παρ 06 Οκτ 2006, 01:33:41, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Οκτ 2006, 01:19:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επόμενη στάση...........τώρα....

Ανάθεμα και αν ξέρουνε...πόσες δικτατορίες αν τον κόσμο υποστηρίζουν και έχουν υποκινήσει...για τα κωλοσυμφέροντα τους!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Οκτ 2006, 04:23:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα για την παρτη τους δυστυχως.Δικτατορια στην Χειλη.Πολυ καλο παραδειγμα.
Ηθελα να ξερα πως ο προεδρος τον ΗΠΑ Μπιλ Κλιντον ειχε τιμηθει με το βραβειο για την παγκοσμια ειρηνη.
Βεβαια σε ολα αυτα παω στοιχημα οτι ο λαος δεν ξερει τιποτα.Περνανε τετοια λογοκρισια η ειδησεις εκει που δεν γινετε να μαθουν.Αφου υπηρχαν πολλοι που εμαθαν μετα το χτυπημα της 11ης οτι η κυβερνηση πριν χρονια ειχε βομβαρδισει την Σερβια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης