PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δίδυμοι πύργοι
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Οκτ 2006, 18:53:07    Θέμα δημοσίευσης: Δίδυμοι πύργοι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντιγράφω από το «Ε» της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας λόγια από την συνέντευξη του Αμερικάνου καθηγητή Τζέιμς Φέτζερ στον Γιάννη Μπογιόπουλο, σχετιά με την πτώση των δίδυμων πύργων.

Ο Φέτζερ είναι ακαδημαϊκός και ερευνητής και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να μην πάρει σοβαρά τα όσα λέει. Άλλωστε, μια απλή ανάγνωση θα σας πείσει ότι ομιλούμε για «κοινή λογική» :

«Τα φυσικά ευρήματα είναι τα θεμέλια της δικής μας ανάλυσης (σ.σ. για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001). Η κυβερνητική άποψη καταρρίπτει τους νόμους της Φυσικής και της Μηχανικής και δεν είναι δυνατόν να είναι αληθινή.

Για παράδειγμα, κάθε κτίριο είχε 47 ατσάλινες κολόνες στον πυρήνα, διασυνδεόμενες σε μια πολύπλοκη δομή. Μπορούσαν να στηρίξουν βάρος δεκαπλάσιο από όσο είχαν.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η κυβέρνηση υποστηρίζει πως ήταν η σύγκρουση με τα αεροπλάνα και η φωτιά από τα καύσιμα τους που οδήγησε στην κατακόρυφη κατάρρευση. Όμως τα κτίρια ήταν κατασκευασμένα έτσι ώστε να αντέξουν σύγκρουση με αεροπλάνο.

Ο Φράνκ Ντεμαρτίνι, που ήταν συντονιστής στην κατασκευή των δίδυμων πύργων, λέει πως η σύγκρουση αεροπλάνου με τα κτίρια, ακόμα και εάν ήταν πολλαπλή, θα ήταν ανάλογη με το να καρφώνεις μολύβια σε κουνουπιέρα.

Δεύτερο : Η μεγαλύτερη θερμοκρασία που μπορούν να φτάσουν φλεγόμενα τα καύσιμα των αεροπλάνων, στις ιδανικότερες συνθήκες και με άφθονο διαθέσιμο οξυγόνο, είναι 1.800 βαθμοί Φαρενάιτ.

Αυτές οι φωτιές έκαιγαν πολύ χαμηλότερα.. σε εργαστηριακά πειράματα υπολογίστηκε ότι έκαιγαν περίπου σε 500 βαθμούς. Το ατσάλι στο σκελετό του κτιρίου λιώνει στους 2.800 βαθμούς, δηλαδή σε 1.000 βαθμούς παραπάνω από την υψηλότερη θερμοκρασία που θα μπορούσε να προκληθεί από τα καύσιμα.

Ακόμη, πάντα σύμφωνα με τα πειράματα, το ατσάλι, θα μπορούσε να αντέξει σε θερμοκρασία 2.000 βαθμών για έξι συνεχής ώρες, χωρίς να δείξει εμφανή κόπωση. Το ένα κτίριο, ο νότιος πύργος που έπεσε πρώτος – ενώ ήταν ο δεύτερος που χτυπήθηκε -, κατέρρευσε ή καλύτερα εξαφανίστηκε έπειτα από μια ώρα.

Ο βόρειος πύργος έπειτα από μιάμιση ώρα. Έτσι, οι φωτιές έκαιγαν σε πολύ χαμηλότερη θερμοκρασία για πολύ μικρότερο διάστημα για να αποδυναμώσουν το ατσάλι. Δεν θα μπορούσε να λιώσει, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση, γιατί το ατσάλι δεν θα μπορούσε υπό αυτές τις συνθήκες.

Ακόμη, συζητήσεις με πολιτικούς μηχανικούς, με έχουν πείσει πως η σχεδίαση του κτιρίου ήταν τέτοια που δεν θα έκανε κατακόρυφη κατάρρευση. Υπάρχει ένα και μοναδικό πιθανό σενάριο για να γίνει μια κατακόρυφη κατάρρευση. Έπρεπε όλες οι κολόνες υποστήριξης να κοπούν την ίδια στιγμή. Αυτό είναι εντελώς γελοίο! Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό μέσω θερμότητας. Μπορεί να γίνει μόνο μηχανικά ή με την χρήση εκρηκτικών.»

Ο καθηγητής Φρέιζερ στέκεται σε ένα ακόμα συγκλονιστικό στοιχείο, το χρόνο της κατάρρευσης των πύργων : «Η επίσημη επιτροπή που ερεύνησε το θέμα αναφέρει στην σελίδα 305 του πορίσματος ότι ο νότιος πύργος έπεσε σε δέκα δευτερόλεπτα. Το εκπληκτικό είναι ότι εάν αφήσω εάν αντικείμενο απ’ αυτό το ύψος θα φτάσει στο έδαφος σε 12 δευτερόλεπτα! Αυτό σημαίνει ότι τα κτίρια έπεσαν με μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτήν της ελεύθερης πτώσης! Δεν υπήρχε η παραμικρή αντίσταση από τους κάτω ορόφους. Είναι φαινόμενο που είναι αδύνατο να εξηγηθεί με τη Φυσική, χωρίς την μαζική χρήση εκρηκτικών…..

Άλλα συγκλονιστικά από την συνέντευξη του ακαδημαϊκού καθηγητή που ηγείται του σχήματος. «Ακαδημαϊκοί για την αλήθεια της 11ης Σεπτεμβρίου» και αριθμεί περίπου 300 μέλη, τα περισσότερα από τα οποία έχουν την δυνατότητα επιστημονικών ερευνών :

«Αν η έρευνα μας είναι σωστή, η αμερικάνικη κυβέρνηση έχει χρησιμοποιήσει βία και απειλή βίας για να εγκαταστήσει το φόβο στον αμερικάνικο λαό.

Οι Ντικ Τσέινι, Ντόναλντ Ράμσφελντ και Πολ Γούλφοβιτς θέλουν να δημιουργήσουν μια αμερικανική αυτοκρατορία. Μας το είπαν! Μας είπαν τι θέλουν να γίνει. Σχεδίασαν ένα λεπτομερές σχέδιο. Λέγεται «πρόγραμμα για το νέο αμερικάνικο αιώνα».

Η ιδέα ήταν να φτιάξουν μια σειρά από ισχυρές βάσεις σε όλον τον κόσμο και να επεμβαίνουν επιθετικά στη Μέση Ανατολή – όχι μόνο για να ελέγχουν τα φυσικά αποθέματα εκεί αλλά και για να αποκτήσουν πολιτική επιρροή σε αυτήν την κρίσιμη γεωπολιτικά περιοχή.

Αλλά πιθανότατα ο αμερικανικός λαός δεν θα ήταν διατεθειμένος να υποστεί οικονομικές θυσίες και τις απώλειες των ιδίων του των παιδιών για να υποστηρίξει αυτό το σχέδιο, εκτός εάν υπήρχε κάποιο φοβερά τραυματικό γεγονός, παρόμοιο με το Περλ Χάρμπορ….

Υπήρξε ένα θέμα ασφαλείας στους δίδυμους πύργους, δυο εβδομάδες πριν την 11/09. τα κτίρια έκλεισαν, οι υπάλληλοι πήγαν σπίτι τους, οι κάμερες ασφαλείας έσβησαν και οι μηχανικοί μπήκαν μέσα. Ήταν η ώρα που τοποθετήθηκαν τα εκρηκτικά.

Ο Στίβεςν Τζόουνς, καθηγητής Φυσικής στο πανεπιστήμιο ΒΥU, υπολόγισε ότι χρειάζονταν περίπου δέκα επισκέψεις από δέκα άτομα για να φυτευτεί η απαραίτητη ποσότητα των εκρηκτικών.

Η υπεύθυνη εταιρία για την ασφάλεια του World Trade Center ήταν η Securecom. Ένας από τους διευθυντές ήταν ο Μάρβιν Μπους, αδελφός του προέδρου Μπους και ένας άλλος ξάδελφός του. Όπως λένε και στα δικαστήρια, υπήρχε το κίνητρο, τα μέσα και η ευκαιρία.

Υπήρχε και το World Trade Center 7 που έπεσε στις 5,20 το απόγευμα. Αυτό ήταν ένα κτίριο 47 ορόφων, που δεν χτυπήθηκε από αεροπλάνο και δεν είχε φωτιές από καύσιμα.
Ο Λάρι Σίλβερσταϊν, που το νοίκιαζε, το είχε ασφαλίσει κατά τρομοκρατικής επίθεσης έξι εβδομάδες πριν για 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Ήταν μια κλασική ελεγχόμενη κατεδάφιση με την χρήση των εκρηκτικών.

Παραφράζοντας το έργο του Αντώνη Σαμαράκη «Ζητείται ελπίς» μάλλον πρέπει να φωνάξουμε «Ζητείται αλήθεια»….

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Οκτ 2006, 19:05:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τρομερό Idea Exclamation ,
αν πραγματικά η μαχανική κατασκευή των πύργων είχε αυτές τις ιδιότητες τότε είναι φως φανάρι τι πραγματικά συνέβει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Οκτ 2006, 21:11:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πουμε ρε παιδια γι αυτο το θεμα και γενικα γι αυτον τον λαο? Προσωπικα πιστευω πως η κυβερνηση αυτης της χωρας μπορει να κανει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για να επιτυχει τον σκοπο της και με οποιοδηποτε κοστος.

Το θεμα ομως ειναι αυτα να τα μαθουν οι αμερικανοι που ψηφιζουν τον Bush (αν τον ψηφισαν και δεν ηταν και αυτο στημενο συμφωνα με το Fahrenheit 9/11) γιατι ειναι σε πληρη αγνοια και δεν ψαχνουν να βρουν την αληθεια.

Αφηστε, εχω μια ιδιαιτερη γνωμη γι αυτην την χωρα, την κυβερνηση της και τους κατοικους της...

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Οκτ 2006, 22:04:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:

....Αφηστε, εχω μια ιδιαιτερη γνωμη γι αυτην την χωρα, την κυβερνηση της και τους κατοικους της...

.......και δεν χρειάζεται να ασχολιόμαστε νομίζω.....
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Οκτ 2006, 22:06:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ερχομαι να συμφωνησω...

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Οκτ 2006, 22:50:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: Δίδυμοι πύργοι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eνδιαφεροντα ολλα αυτα. Δεν θα παρω θεση αλλα θεωρω πως οι θεωρειες συνομωσιας παντα κεντριζουν το ενδιαφερον.
Εγω εχω δει ντοκιμαντερ στο Discovery Channel που εξειγει τη μηχανικη κατασκευη των πυργων, τις συνθικες που επικρατησαν και την τελικη καταρευση.

Αλλα απ'ολα αυτα ενα μου εκανε εντηπωση:

manosm3 έγραψε:
...Ο καθηγητής Φρέιζερ στέκεται σε ένα ακόμα συγκλονιστικό στοιχείο, το χρόνο της κατάρρευσης των πύργων : «Η επίσημη επιτροπή που ερεύνησε το θέμα αναφέρει στην σελίδα 305 του πορίσματος ότι ο νότιος πύργος έπεσε σε δέκα δευτερόλεπτα. Το εκπληκτικό είναι ότι εάν αφήσω εάν αντικείμενο απ’ αυτό το ύψος θα φτάσει στο έδαφος σε 12 δευτερόλεπτα! Αυτό σημαίνει ότι τα κτίρια έπεσαν με μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτήν της ελεύθερης πτώσης! Δεν υπήρχε η παραμικρή αντίσταση από τους κάτω ορόφους. Είναι φαινόμενο που είναι αδύνατο να εξηγηθεί με τη Φυσική, χωρίς την μαζική χρήση εκρηκτικών…..

Πως μετρηθικε σε ποσο χρονο επεσε ο πυργος ??? Απ΄τη στιγμη που αρχισε να καταρεει τα παντα τυλιχτικαν σ'ενα συνεφο σκονης. Πως μπορουν να δουν και να υπολογισουν με ακριβεια το ποτε καταρευσε ???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Οκτ 2006, 02:05:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα μου εκανε ολο το κειμενο εντυπωση αλλα περισσοτερο μου εκανε εντυπωση το οτι επεσαν καθετα τελειως.Θυμαμαι και τοτε το σχολιαζα με τον πατερα μου.Του ειχα πει οτι "πρεπει να το σχεδιαζαν πολυ καιρο οι τρομοκρατες γιατι ακομα και τον οροφο που χτυπησαν δεν ηταν τυχαιος.Το εκαναν ετσι για να πεσει καθετα με σκοπο να το καταστρεψουν τελειως".
Αυτα του ειχα πει αλλα παντα με ετρωγε να μαθω αν οντως ηταν ετσι οπως το ειχα πει.Αυτη η αποψη στεκει περισσοτερο αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστη.
Βεβαια το να διωξουν το προσωπικο και να απενεργοποιησουν τις καμερες το κανει ακομα πιο πιστευτο.

Τι να πω.

Μου θυμηζει κατι απο τον Χιτλερ ο οποιος εντυσε γερμανους καταδικους Πολωνους στρατιωτες και τους εβαλε να επιτεθουν στην Γερμανια με σκοπο να παρει αυτος την Πολωνια.
Ποιος μπορουσε τοτε να πιστεψει οτι θα εστεκε αυτο το σεναριο?
Ο Χιτλερ στα χαρτια δημοκρατια το ελεγε το καθεστος που ειχε επιβαλει στην γερμανια αλλα μονο δημοκρατια δεν ηταν.Ετσι ειναι και η Αμερικη τωρα.Παραδειγματα οπως οι μαυροι του Χαρλεμ και της Νεας Ορλεανης δινουν και περνουν.
Ακομα και στον πολεμο διχνεις μια παιδια.Ο Χιτλερ ειχε σταματησει τους βομβαρδιζους το Πασχα των ορθοδοξων,Αμερικανος προεδρος στο παρελθον δεν εχει κανει κατι τετοιο.Παραδειγμα ο βομβαδρισμος της Γιουγκοσλαβιας.
Η λογοκρισια απο την αλλη.Κατα τα αλλα ελευθερια.
Αλλα δεν αξιζει να πουμε και πολλα για εναν λαο που το μονο μελημα του ειναι το κουρεμα του γκαζον.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Οκτ 2006, 02:40:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: Δίδυμοι πύργοι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

...
Πως μετρηθικε σε ποσο χρονο επεσε ο πυργος ??? Απ΄τη στιγμη που αρχισε να καταρεει τα παντα τυλιχτικαν σ'ενα συνεφο σκονης. Πως μπορουν να δουν και να υπολογισουν με ακριβεια το ποτε καταρευσε ???

Υπάρχει ερασιτεχνικό βίντεο, το οποίο είναι διαθέσιμο για download. Μπορείς να το υπολογίσεις με μεγάλη ακρίβεια αν το μετρήσεις καρέ-καρέ, σε σχέση με ένα διπλανό κτήριο, του οποίου το ύψος του κάθε ορόφου γνωρίζεις. Αλλιώς, από το βίντεο άντε να πέσεις 1-2 sec έξω, το οποίο πάλι είναι πολύ λίγος χρόνος για φυσιολογική κατάρρευση.

Είχα κάνει σχετικό post παλαιότερα με links, όπου μπορείς να βρεις απελπιστικά πολύ υλικό!

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Οκτ 2006, 11:39:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θελει λιγο ψαξιμο η ιστορια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Οκτ 2006, 12:45:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έστω ότι δεν είναι έτσι όπως λέει τα πράγματα (αν και τίποτα δεν μου προκαλεί έκπληξη πλέον) αυτό που θα έπρεπε να αναρωτηθούμε είναι αν παίρνεις εκδίκηση για 2-3 χιλιάδες νεκρούς αφανίζοντας πολλους περισσότερους στο Ιράκ και όχι μόνο Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Οκτ 2006, 14:35:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιά εκδίκηση ρε Αλεξ? Εδώ μιλάμε τα άτομα μόνα τους τα κάνανε για να έχουν την δικαιολογία να κόψουν και να ράψουν κάτω στα πετρέλαια όπως αυτοί θέλουν....

Ένα καλό εργάκι επίσης είναι το Fahrenheit 9/11 σχετικά με τις μούφες του ακατανόμαστου...

Υ.Γ. 'Aσχετο αλλά έβλεπα χθες TOP GEAR στο Σκαι, τα άτομα ρείχνουν πολύ κράξιμο στ αμερικάνικα αυτοκίνητα.... και δικαίως... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Οκτ 2006, 14:49:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως σημερα που το συζητησα αυτο το θεμα υπηρχαν καποιοι φιλοι μου που δεν το πιστεψαν οτι μπορει να συμβαινει αυτο(να βαλαν μονοι τους εκρηκτικα και ολα τα αλλα)γιατι δεν μπορει καποιος να θυσιασει 3000 ατομα γι'αυτον τον λογο.Κι ομως εγω θα πω κατι αλλο.
Αυτοι που το σκεφτηκαν προφανως ηθελαν να αποκτησουν αλοθι για την κατασταση που θα ακολουθησει.
Πως μπορουσαν να περασουν καλυτερα στον κοσμο οτι ειχαν δικαιο γι'αυτα που κανανε?
Απο την ιστορια ολοι ξερουμε οτι υπηρχαν παντα αρρωστιμενα μυαλα.Οποτε η παραπανω ιστορια εχει μια λογικη βαση.
Αλλα γιατι να βγει η Αλ Καιντα και να πει "ναι εγω το εκανα"?
Αυτο ειναι το κομματι σε αυτο το μεγαλο παλζ που δεν μου κολλαει καλα.

Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Οκτ 2006, 15:35:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ COOL ALEXIS: Δεν είναι μόνο η εκδίκηση, αλλά και κάτι πετρέλαια στη μέση, μια προσπάθεια "κοινωνικών ανακατατάξεων" (δηλ. εθελοντές φαντάροι από φτωχογειτονιές), κτλ.

@ p206Mike: Το Fahreneit 9/11 είναι όντως καλό, γιατί παραθέτει κάποια γεγονότα που ταιριάζουν απόλυτα με κάποια άλλα σκηνικά. Σε αντίθεση με την ταινία "United 93" ή "Flight 93" ("Πτήση 93" στα Ελληνικά), που παραβλέπει κάτι τέτοια γεγονότα.

@ brz20: Άσχετα με το τι πιστεύει ο καθένας, τα γεγονότα δείχνουν ότι πολλά πράγματα δεν ήταν φυσιολογικά σε αυτήν την υπόθεση. Μπορεί στην τελική να μην έχουμε πετύχει τους πραγματικούς λόγους, αλλά σίγουρα το όλο σκηνικό εκείνης της μέρας μπάζει από παντού.

Σε κάποιο από τα άρθρα που είχα διαβάσει έλεγε ότι το WTC είχε χτιστεί χρησιμοποιώντας μπόλικο αμίαντο στο σκυρόδεμά του, γιατί τότε το θεωρούσαν καλύτερο. Όμως, όταν αργότερα αυτό αποδείχτηκε καρκινογόνο, έπρεπε να κάνουν μια διεργασία για να μειώσουν την περιεκτικότητα του αμίαντου. Αυτό θα έπαιρνε (νομίζω) 3 χρόνια με πλήρη εκκένωση του WTC, ή 5 χρόνια με μερική εκκένωση. Οπότε, έχουν λόγο να θέλουν να το γκρεμίσουν και να φτιάξουν ένα πιο "οικολογικό" στη θέση του.

Τώρα, αυτό που λες για την Αλ Κάιντα είναι πολύ σωστό και αποτελεί ακόμη τη βασική μου απορία στο όλο θέμα (αν και είμαι πεπεισμένος ότι το όλο "τρομοκρατικό πλήγμα" ήταν μια καλά σχεδιασμένη εκ των έσω ενέργεια). Ωστόσο, ικανούς τους έχω να βάλανε δικούς τους στην Αλ Κάιντα, ώστε η δεύτερη να αναλάβει την ευθύνη. Μια δικιά μου (ακόμη και χαζή) σκέψη είναι η εξής: έχουμε ένα μεγάλο χτύπημα κατά των Αμερικανών και κανέναν που να έχει αναλάβει την ευθύνη. Αν ήμουν ο αρχηγός της Αλ Κάιντα, θα έβγαζα ψεύτικη ανακοίνωση ότι το κάναμε εμείς, μόνο και μόνο για να σηκώσω το ηθικό των δικών μου και να τους δώσω κίνητρο για μεγαλύτερες προσπάθειες στο μέλλον, ξέροντας ότι ούτως ή άλλως πάλι στη μπούκα θα με είχαν οι Αμερικανοί;

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Οκτ 2006, 16:39:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Εμενα μου εκανε ολο το κειμενο εντυπωση αλλα περισσοτερο μου εκανε εντυπωση το οτι επεσαν καθετα τελειως.Θυμαμαι και τοτε το σχολιαζα με τον πατερα μου.Του ειχα πει οτι "πρεπει να το σχεδιαζαν πολυ καιρο οι τρομοκρατες γιατι ακομα και τον οροφο που χτυπησαν δεν ηταν τυχαιος.Το εκαναν ετσι για να πεσει καθετα με σκοπο να το καταστρεψουν τελειως".
Αυτα του ειχα πει αλλα παντα με ετρωγε να μαθω αν οντως ηταν ετσι οπως το ειχα πει.Αυτη η αποψη στεκει περισσοτερο αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστη.
Βεβαια το να διωξουν το προσωπικο και να απενεργοποιησουν τις καμερες το κανει ακομα πιο πιστευτο.

Τι να πω.

Μου θυμηζει κατι απο τον Χιτλερ ο οποιος εντυσε γερμανους καταδικους Πολωνους στρατιωτες και τους εβαλε να επιτεθουν στην Γερμανια με σκοπο να παρει αυτος την Πολωνια.
Ποιος μπορουσε τοτε να πιστεψει οτι θα εστεκε αυτο το σεναριο?
Ο Χιτλερ στα χαρτια δημοκρατια το ελεγε το καθεστος που ειχε επιβαλει στην γερμανια αλλα μονο δημοκρατια δεν ηταν.Ετσι ειναι και η Αμερικη τωρα.Παραδειγματα οπως οι μαυροι του Χαρλεμ και της Νεας Ορλεανης δινουν και περνουν.
Ακομα και στον πολεμο διχνεις μια παιδια.Ο Χιτλερ ειχε σταματησει τους βομβαρδιζους το Πασχα των ορθοδοξων,Αμερικανος προεδρος στο παρελθον δεν εχει κανει κατι τετοιο.Παραδειγμα ο βομβαδρισμος της Γιουγκοσλαβιας.
Η λογοκρισια απο την αλλη.Κατα τα αλλα ελευθερια.
Αλλα δεν αξιζει να πουμε και πολλα για εναν λαο που το μονο μελημα του ειναι το κουρεμα του γκαζον.

γιατι πας τοσο μακρυα ; στον Χιτλερ που στο κατω κατω δεν το εζησες μια και ησουν αγεννητος ;
γιατι δεν στεκεσαι στα καμωματα των συγχρονων Χιτλερ που τραβηξαν στημενες φωτογραφιες πουλιων λουσμενα στο κουβειτιανο πετρελαιο για να συγκινησουν τον κοσμο και να ξεκινησουν εναν πολεμο ή που εβαλαν την κορη του πρεσβη του κουβειτ να υποδυθει την κατατρεγμενη νοσοκομα που και καλα "ειδε" να κακοποιουν τα μωρα στις θερμοκοιτιδες και να τα αφηνουν να πεθανουν και ειπε κλαιγοντας το δραμα της μπροστα στο ακροατηριο του Ο.Η.Ε ;

ας μην τους πιασουμε τους Αμερικανους γιατι θα βρωμισουμε την ψυχη μας. Evil
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Οκτ 2006, 18:07:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλα το πρωτο μου ειχε κανει παρα πολυ εντυπωση και το συγρατησα.Ισως το μονο που θυμαμαι απο την Ιστορια του λυκειου.
Το σκηνικο που λες το εχω διαβασει και αυτο.Μεγαλη απατη.

Οι αμερικανοι δυστυχως θελουν να επιβαλονται σε ολο τον κοσμο μεσα απο το μοντελου του προληπτικου πολεμου.Δηλαδη για να μην μας την κανετε θα σας την κανουμε εμεις.
Βεβαια ετσι κοροιδευουν τον λαο τους για να μην ξεσηκωθουν.Η αληθεια ειναι τελειως διαφορετικη οπως ολοι βλεπουμε.
Γι'αυτο αρχιζω να πιστευω σε ολα αυτα που λεμε εδω.Δεν το θεωρω καθολου απιθανο να εβαλαν δικους τους μεσα στην Αλ Καιντα.

Παντως τα αεροπλανα ειχαν πεσει πολυ ψηλα.Στον 80 με 90 οροφο.Ετσι οπως το σκεφτομαι επρεπε να ειχε μεινει ενα κομματι ορθιο.Ομως καταστραφηκε τελειως.

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Οκτ 2006, 18:29:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτησω κατι ?

Οι Αμερικανοι θελαν να μπουν στο Ιρακ για τα πετρελαια, ΟΚ ?

Ε τοτε γιατι να σκαρφιστουν το παραμηθι με την Αλ-Καϊντα και να μην πουν εξαρχης οτι το εκανα Ιρακινοι ? Αφου αλλο Αλ-Καϊντα και αλλο Ιρακ.

Και στο Αφγανισταν εντελος εικονικα πηγαν. Για να πουν οτι κατι εκαναν με την Αλ - Καϊντα και τον Μπιν Λαντεν, αφου εκει ηταν η βαση τους. Η Αλ - Καϊντα και ο Μπιν Λαντεν δεν εχουν καμια σχεση με Ιρακ. Ο Αρχικος τους στοχος (των Αμερικανων) ηταν παντα το Ιρακ. Το Αφγανισταν σημερα ειναι οπως και πριν την εισβολη, οι Ταλιμπαν εχουν εξαπλωθει παλι παντου εκτως απ'τη προτευουσα. Οποτε εκει δεν εγινε τιποτα, παρα μονο για τα ματια του κοσμου.

Και ξαναρωτω, αν το σκαρφηστικαν και το οραγνωσαν οι ιδιοι τοτε γιατι ειπαν πως το οργανωσε ο Μπιν Λαντεν και οχι ο Σανταμ ??? Δεν θα ηταν πιο απλο και πιο πιστευτο να πουν απ΄την αρχη πως το εκανε ο Σανταμ και οι Ιρακινοι ωστε να εχουν ολο το "δικιο" με το μερος τους ??? Και φυσικα να μην ψαχνουν ασκοπα τον Μπιν Λαντεν στα βουνα του Αφγανισταν και του Πακισταν. Ποιος τον θυμαται τωρα ? Ποιος ασχολειται μαζι του πια? ΚΑΝΕΝΑΣ !!! Οποτε γιατι να μπλεξουν την Αλ-Καϊντα ???

Για σκεφτητε το λιγο. Ας μην πιστευουμε αμεσος ΟΤΙ συνομοσια ακουμε, ας βλεπουμε και τα γεγονοτα λιγο πιο προσεκτηκα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Οκτ 2006, 19:01:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο λογος που ειπαν πως το εκανε ο Laden ειναι επειδη αυτος ειναι γνωστος τρομοκρατης και ισως να νομιζαν πως ηταν πιο πιστευτο στον κοσμο. Εξ αλλου τον ψαχνουν καιρο αυτον, ακομα και πριν τους πυργους οποτε βρηκαν αλλη μια δικαιολογια. Οσοι btw εχουν δει το Fahrenheit 9/11 ισως να θυμουνται πως την ημερα της επιθεσης στους πυργους απαγορευονταν οι πτησεις εντος και εκτος της χωρας και παρ ολο αυτα η ΜΟΝΗ οικογενεια που εφυγε απο την χωρα ηταν αυτη του Laden. Δεν ειναι λιγο παραξενο αυτο?

Οποτε λεγοντας πως το εκανε ο Laden, βρηκαν ευκαιρια να επιτεθουν στο Αφγανισταν και αργοτερα με τα "πυρηνικα" βρηκαν ευκαιρια να επιτεθουν και στο Ιρακ.

Ασχολουνται ακομα ΠΟΛΛΟΙ με τον Laden Stel!

Καλως η κακως αν δουμε τα γεγονοτα προσεκτικα μπλεκονται πολυ τα πραγματα κατα των Αμερικανων και επισης προσωπικα πιστευω περισσοτερο τις "συνομοσιες" παρα τα λεγομενα της Αμερικης.

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Οκτ 2006, 20:20:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αυτο που λες με την οικογενεια του Λαντεν εγινε, αλλα τι σχεση εχει ??? Αφου ειναι φιλαρακια οι Μπους και οι Λαντεν (εκτως του Μπιν βεβαια). Kαι αν ηταν σχεδιασμενο γιατι δεν τους ειχαν φυγαδευτει νωριτερα ??? Ποιο πολλες υποψιες δεν κινησαν οταν ηταν οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ που τους επετραπει να φυγουν ΜΕΤΑ το συμβαν ???

Και μαλιστα γιατι να κατηγορισουν στα ψεματα μελος της οικογενειας που στο κατω κατω ειναι φιλοι τους ???

Το γεγονος ειναι πως στο Αφγανισταν μπηκαν βγηκαν και δεν εκαναν ΤΙΠΟΤΑ !!! Το Αφγανισταν δεν εχει ουτε πετρελαια, ουτε οτιδηποτε αλλο που θα ηταν αξιας στους Αμερικανους, οποτε τι εκαναν εκει ??? Απλα επρεπε να πανε επειδη πραγματι τους επιτεθικε η Αλ-Καϊντα, και κατι επρεπε να γινει για "εκδικηση" στα ματια των Αμερικανων. Πηγαν, ριμαξαν το τοπο, εστειλαν τη χωρα 20 χρονια πισω και εφυγαν.....Οποτε γιατι να πουν ψεματα και να στειλουν στρατο εκει που δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ συμφερον ???

Το οτι θα γινοταν επιθεση μεσα στης ΗΠΑ το ηξεραν και μαλλον ηξεραν οτι τη σχεδιαζε ο Μπιν Λαντεν, απλα δεν εκαναν τιποτα για να τη σταματησουν. Τους συνεφερε ετσι ωστε με τη σωστη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ να σχεδιασουν την εισβολη στο Ιρακ (η οποια ηταν στα σχεδια πολυ πριν το Σεπτεμβριο του 2001).

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Οκτ 2006, 20:56:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Ναι αυτο που λες με την οικογενεια του Λαντεν εγινε, αλλα τι σχεση εχει ??? Αφου ειναι φιλαρακια οι Μπους και οι Λαντεν (εκτως του Μπιν βεβαια).

Και μαλιστα γιατι να κατηγορισουν στα ψεματα μελος της οικογενειας που στο κατω κατω ειναι φιλοι τους ???

Το γεγονος ειναι πως στο Αφγανισταν μπηκαν βγηκαν και δεν εκαναν ΤΙΠΟΤΑ !!! Το Αφγανισταν δεν εχει ουτε πετρελαια, ουτε οτιδηποτε αλλο που θα ηταν αξιας στους Αμερικανους, οποτε τι εκαναν εκει ??? Απλα επρεπε να πανε επειδη πραγματι τους επιτεθικε η Αλ-Καϊντα, και κατι επρεπε να γινει για "εκδικηση". Πηγαν, ριμαξαν το τοπο, εστειλαν τη χωρα 20 χρονια πισω και εφυγαν.....Οποτε γιατι να πουν ψεματα και να στειλουν στρατο εκει που δεν εχουν κανενα συμφερον ???

Το οτι θα γινοταν επιθεση μεσα στης ΗΠΑ το ηξεραν και μαλλον ηξεραν οτι τη σχεδιαζε ο Μπιν Λαντεν, απλα δεν εκαναν τιποτα για να τη σταματησουν. Τους συνεφερε ετσι ωστε με τη σωστη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ να σχεδιασουν την εισβολη στο Ιρακ (η οποια ηταν στα σχεδια πολυ πριν το Σεπτεμβριο του 2001).

Έφορε μου....τα πράγματα δεν είναι έτσι......

Ο ΜΠΙΝ Λάντεν καταρχήν ...ήταν ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟΣ στους αμερικανούς από παλαιότερη επίθεση στο WTC......

Επίσης οι αμερικανοί ήξεραν ότι με την επέμβαση στο ΙΡΑΚ ..... o ΣΑΝΤΑΜ ούτως ή άλλως θα έπρεπε να συληφθεί....και να καταδικαστεί ....οπότε μετά ...δεν θα υπήρχε κανείς (καλή ώρα ΜΠΙΝ..) να τρομοκρατεί την διεθνή ειρήνη!

Ο μπιν λάντεν ...δούλεψε παλιά για τους αμερικανούς για το χρήμα...γιατί όχι και τώρα??

Παράλληλα...όταν οι δικοί τους πολίτες ξεχνίουντε που και που...τους δίνουν και ένα αποκλειστικό Sequel "Η επανεμφάνιση του ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ" σε VIDEO , ηχητικό μήνυμα , mp3 ,wma , divx και .....torrent!

Παράλληλα....το Flashακι που είχε ανεβάσει κάποιος πρόσφατα με το ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ και την εκεί επίθεση του αεροσκαφους δείχνει πολλά...

Πρώτα πήγαν οι FEDs να μαζέψουν τις κασσέτες από τις κάμερες της περιοχής (Βενζινάδικα ,ξενοδοχείa ,traffic control...)και μέτα έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος. (Αυτό δεν δείχνει ότι πιάστηκαν στον ύπνο....αλλά ότι πήγαν μιλημένοι)

Ότι και να λέμε είναι λίγο.......

Φ.Α.Σ.Ι.Σ.Τ.Α ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ!!!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΛΤΟΝς
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Οκτ 2006, 21:22:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφερον ειχαν.Αν πραγματικα δεν υπαρχει συμφερον πολεμος δεν γινετε.

Πολεμος = Συγκρουση συμφεροντων.

Αλλα ηταν μακρυπροθεσμα και οχι βραχυπροθεσμα.Ενα απο αυτα ηταν με την ανοικοδομηση της χωρας.Μην ξεχνατε οτι πολλες εταιριες ανοιξαν επενδυσεις στην περιοχη με πρωτη και καλυτερη την Coca Cola.Εξαλλου μην νομιζετε οτι ολος ο λαος τους εβλεπε σαν κατακτητες.Για καποιους θα αποτελουσαν απελευθερωτες.
Το δευτερο βημα μετα την καταληψη της χωρας ηταν να βαλουν δικια τους εξουσια.
Μην ξεχνας οτι το σχεδιο των αμερικανων ειναι ενα.Δημιουργια πολλων ισχυρων βασεων ανα τον κοσμο για την επιβολη του δικου τους δικαιου.
Το Αφγανισταν απλα αποτελεσε εναν σταθμο πιο κοντα στο Ιρακ.Αλλο να ταξιδευουν τα αεροπλανα απο την Τουρκια για να βομβαρδισουν και αλλο να ειναι διπλα.Και ενα δευτερο.Ο στρατος θα πατουσε ποδι πιο ευκολα στο Ιρακ.
Και μην πας μακρια.Και στην Γιουγκοσλαβια το ιδιο ειχε γινει.Βομβαρδισμοι απο παντου.Ιταλια,Ουγγαρια,Τουρκια.Οσο για την καταληψη,εγινε απο την Κροατια.
Για την οικογενεια Λαντεν τωρα.Ο Μπους δεν ειχε σχεσεις μονο με τους αλλους εκτος του Μπιν.Ειχε με ολους.Και τους χρησιμοποιησε στην εποχη του ψυχρου πολεμου για να δημιουργισει πληγματα στο αντιπαλο δεος.
Αλλα μολις ειδε οτι αποκτουν πολυ δυναμη ο στρατος του τοτε αρχισε να τους πολεμα.
Οποτε με ολα αυτα που εχουν κανει στο παρελθον το κοβω οτι μπορει να το εχουν κανει και αυτοι.Ολα ειναι πιθανα οταν εχεις να κανεις με αρρωστους ανθρωπους.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης