PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νέο Civic στις αρχές του 2006
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 09:14:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματικό διαστημοπλοιάκι, και έξω και μέσα ακόμα πιο πολύ...

Προσωπικά μ αρέσει πολύ...ειδικά στην καλή έκδοση... λέγε με type r

Εκεί που ο προκάτοχός του για τα λεφτά του ήταν απλά άθλιος...[/i]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την p206Mike στις Δευ 09 Οκτ 2006, 14:40:40, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 09:32:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:
Πραγματικό διαστημοπλοιάκι, και έξω και μέσα ακόμα ποιο πολύ...

Προσωπικά μ αρέσει πολύ...ειδικά στην καλή έκδοση... λέγε με type r

Εκεί που ο προκάτοχός του για τα λεφτά του ήταν απλά άθλιος...

Και ο καγκουρας...εκδηλωνεται! Laughing Alien2 Lol
Περα απο πλακα τωρα,δεν ειναι κακοοοο... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 10:05:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απίστευτο αμάξι!!!!!!

Αν λέμε αν είναι και σε καλή τιμή....... Rolling eyes

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Tomakos (Γεράσιμος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V

Ένταξη: 05 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 13:55:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά τέλειο.... Cool Twisted evil Twisted evil

The italian job.......!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Σεπ 2006, 07:38:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Honda αποκάλυψε τα –πολυαναμενόμενα- στοιχεία για το νέο Honda Civic Type-R, που θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι. Το νέο Type-R, φτιάχτηκε έτσι ώστε να είναι πιο απολαυστικό σε γρήγορους ρυθμούς, αλλά και πιο «φιλικό».

To νέο Honda Civic Type-R, είναι και πάλι 2λιτρο, με κινητήρα i-VTEC, o οποίος αποδίδει 201 ίππους στις 8.000 σ.α.λ (στο προηγούμενο Civic η ισχύς ήταν 200 ίπποι στις 7.400 σ.α.λ.). Η καινοτομία του κινητήρα είναι ότι το ωφέλιμο φάσμα των στροφών έχει μεγαλώσει, καθώς τώρα «αρχίζει» από τις 5.200 σ.α.λ. και… καταλήγει στις 8.000 σ.α.λ. Οπότε ο οδηγός μπορεί πιο εύκολα –και συχνότερα- να χρησιμοποιήσει περισσότερη δύναμη. Και για να καταλάβει πότε ακριβώς είναι «μέσα» σΆ αυτό το «πεδίο δύναμης», υπάρχει μια ειδική ένδειξη δεξιά από το ψηφιακό ταχύμετρο, που ανάβει, μόλις οι στροφές ξεπεράσουν τις 5.200.

Tο νέο Civic Type-R επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 6,6 δλ., με την τελική ταχύτητα να είναι 235 χλμ./ώρα. Το κιβώτιο είναι μηχανικό «6άρι», με «κοντές» σχέσεις, ενώ ο αλουμινένιος επιλογέας έχει πολύ μικρές διαδρομές και «σφικτό» κούμπωμα. Το αμάξωμα είναι πιο χαμηλό κατά 1,5 εκ., σε σχέση με τα «απλά» Civic (3θυρα και 5θυρα) ενώ το πίσω μετατρόχιο είναι κατά 2 εκ. φαρδύτερο, σε σχέση με τα 5θυρα. Φυσικά οι ρυθμίσεις της ανάρτησης είναι τελείως διαφορετικές από τις νορμάλ εκδόσεις. Οι τροχοί είναι 18 ιντσών και τα ελαστικά είναι διαστάσεων 225/40. Η Honda έχει δουλέψει πολύ πάνω στο θέμα της ανάρτησης, ώστε να πετύχει τη χρυσή τομή, μεταξύ σπορτίφ αίσθησης, φιλικότητας και άνεσης. Έτσι, λοιπόν, δηλώνει ότι το νέο Type R δεν είναι ένα αυτοκίνητο που φτιάχτηκε μόνο για τους οπαδούς της σπορτίφ αίσθησης, αλλά είναι τόσο φιλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα.

Όσο αφορά τώρα στο παρουσιαστικό του νέου Type-R, όπως μπορείτε να διακρίνετε και από τις φωτογραφίες του αμαξώματος και του εσωτερικού, αυτό έχει δεχθεί τις απαραίτητες επεμβάσεις, ώστε να διαφέρει από τα υπόλοιπα Civic. Highlight το ταμπελάκι με το serial number, που υπάρχει μπροστά από το λεβιέ ταχυτήτων, που κάνει το κάθε Type-R, μοναδικό.

Οι εξοπλιστικές εκδόσεις του Civic Type-R θα είναι δύο: Η βασική και η GT, με τον εξοπλισμό να είναι εξαιρετικά πλήρης και στις δύο (η GT θα έχει επιπλέον, προβολείς ομίχλης, διζωνικό ηλεκτρονικό κλιματισμό, cruise control, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες και αερόσακους οροφής.

To νέο Type-R, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις ευρωπαϊκές αγορές, τους πρώτους μήνες του 2007.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Οκτ 2006, 10:20:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

More Details

EVO έγραψε:
A cutesy little touch is that when high-lift, long-duration valve timing is in play, a ‘Type-R’ symbol illuminates in the instrument binnacle.

H Μέγιστη καγκουριά Exclamation Exclamation Exclamation
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Οκτ 2006, 11:43:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν λες τιποτα.Μαυρα χαλια.Μαλλον κοκκινα χαλια.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Οκτ 2006, 12:07:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η αντικατάσταση του κεντρικού τμήματος της μάσκας (που στο απλό civic υπάρχει διάθανο κρύσταλλο) με μαυρες γρύλιες (σίτα) έχει αλλάξει όλη την πρόσοψη του αυτοκινήτου...

γαμάτο είναι... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Οκτ 2006, 12:21:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μουρη του καλη ειναι.Καλυτερα να το κανουν και στα αλλα ετσι γιατι μου την δινει το πολυ γυαλι.Σε ολα τα αλλα χανει πολυ και ειδικα στο πισω μερος

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Οκτ 2006, 13:01:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μενα μ αρεσε πολυ και πιστευω το type r θα εινα ιδυναμιτης... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Οκτ 2006, 13:15:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νέο Civic Type R σεντάν

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Οκτ 2006, 13:46:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για καγκουρο οικογενειάρχες που δεν θέλουν 4κίνητα scooby ή EVO και αρκούνται σε "ταπεινά" προσθιοκίνητα...

Είναι και (καγκουρό)όμορφο το άτιμο...

Αααα και λευκό.... Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Οκτ 2006, 15:39:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιο ειναι το ατιμο.Και του παει το λευκο.
Ειχα δει το Civic το Si και ειχα παθει πλακα απο το εσωτερικο του.Διχρωμια λευκο με κοκκινο δερμα αλλα ηταν σε καθετη συμετρια.Δηλαδη η θεση του οδηγου σε λευκο και του συνοδηγου σε κοκκινο με λευκες ραφες.Το ταμπλο δε ηταν ακριβως καθετα χωρισμενο αλλα εδενε αρμονικα.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιαν 2007, 16:09:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Honda Civic Type R v Volkswagen Golf GTI Edition 30

http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/204554/honda_civic_v_vw_golf.html

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιαν 2007, 17:55:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γκαγκαννννννννν γκαγκάννννννννννν!!!!!!!!!!!

http://news.hspn.com/articles/527/1/New-2007-Honda-Civic-Type-R-Pictures/Page1.html

Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2
Έλεος!!! Kάποια στιγμή πρέπει να καταργηθεί αυτό το χρώμα απ' τα επιβατικά αυτοκίνητα... Wacko Wacko Wacko

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιαν 2007, 17:58:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αχχαχαχαχα

και να μείνει μόνο για τις "πολεμικές μηχανές" ή μόνο για τα ασφενοφόρα?
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Ιαν 2007, 08:07:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο το χρωμα συμβολιζει στα γιαπωνεζικα τις πολεμικες μηχανες απο τις μη.
Μια δευτερη εκδοχη(παλι στα Jap)λεει οτι συμβολιζει τα ημιτελη Project.Τα τελειωμενα περνουν το χρυσαφι χρωμα.
Αυτο ειναι πολυ ωραιο λευκο.Λεγετε λευκο χαμελεων.

Επιστροφή στην κορυφή
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 quiksilver 1.4 (16v)

Ένταξη: 25 Δεκ 2006
Τόπος: ΕΥΡΩΠΟΣ-ΚΙΛΚΙΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Ιαν 2007, 10:29:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα παιδια αν και περιπου καταλαβα τις αποψεις σας για τα εξ ανατολης αυτοκινητα δεν μπορω να καταλαβω 1 πραγμα.
γιατι οι ανατολιτες φιλοι μας αφου βγαζουν τοσο καλα αυτοκινητα καθε 2 χρονια τα αλλαζουν μοντελο ειναι δυνατον τοσο καλα αυτοκινητα να αλλαζονται καθε 2και3 χρονια και καποια αλλα που τα αποκαλουν μιξες (106,206,LANCIA DELTA,Saxo κ.τ.λ.) να περνανε 10ετιες απο πανω τους και να συνεχιζουν να πουλανε σαν τρελα?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιαν 2007, 00:44:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Mitsu με το EVO εχει τετοια πολιτικη αλλα το κανει μονο και μονο για να μπορει το αμαξι να τρεχει στο WRC.
Μερικα απο τα γιαπωνεζικα ειναι ακριβα γι'αυτα που προσφερουν.Γι'αυτο πιστευω και δεν τα προτιμουνε.

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιαν 2007, 22:56:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήρθε το νέο Type-R Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης