PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ανακοίνωση για το 206 CC μου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 08:30:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Νίκο καλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο σου εργαλείο :D :D

Φίλε εμείς τα είπαμε και από το τηλέφωνο, follow your hurt που λένε και στο χωριό μου Laughing

Δεν πειράζει ένας γρήγορος λιγότερος στο δρόμο, έτσι μειώνετε και ο ανταγωνισμός Wink :D :D Cool

Eυχαριστώ φίλε Γιώργο....
Οπως σου είπα όμως και στο τηλ...έχω βρει ήδη επίσημη βελτίωση από την STEINMETZ 18 αλόγων για το 1.600 χωρίς εγκεφάλους και τα ρέστα....για να μην πω ότι με 500.000δραχμές η Opel φοράει πάνω τον Γερμανικό κινητήρα με τα 152 άλογα με παραγγελία από Γερμανία....για να μην πω για τα turbo που κυκλοφορούν στην αγορά.... Φυσικά τα εγκεφαλικά είναι σπασμένα... Επίσης το στήσιμο είναι ήδη σπορτίφ με χαμήλωμα 2εκατοστών (έχει σπορ ανάρτηση και πλαίσιο) από εργοστάσιο και όλα τα έχει στάνταρ.... Δίνει 108 άλογα δυναμόμετρο τα οποία βελτιώνονται πολύ εύκολα.... Οπως κατάλαβες το ψάξιμο πάει καλά....και οι ξένοι οίκοι βελτίωσης πολλοί.... Wink
(τα παραπάνω είναι μόνο για ενημέρωση!!!)

Ποιος θα είναι ποιο γρήγορος?? Και με το 206 που είχα πάλι εσύ ήσουν ποιο γρήγορος.... Εγώ γενικότερα δεν βιάζομαι να πάω κάπου....για μένα η καλή μηχανή και η απόκριση της είναι ενεργητική ασφάλεια και άμεσσα πετάγματα για να ξεφεύγω από τα Αθηναϊκά μποτιλιαρίσματα....και κομβόι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 09:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
pezomania έγραψε:
Νίκο καλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο σου εργαλείο :D :D

Φίλε εμείς τα είπαμε και από το τηλέφωνο, follow your hurt που λένε και στο χωριό μου Laughing

Δεν πειράζει ένας γρήγορος λιγότερος στο δρόμο, έτσι μειώνετε και ο ανταγωνισμός Wink :D :D Cool

Ποιος θα είναι ποιο γρήγορος?? Και με το 206 που είχα πάλι εσύ ήσουν ποιο γρήγορος.... Εγώ γενικότερα δεν βιάζομαι να πάω κάπου....για μένα η καλή μηχανή και η απόκριση της είναι ενεργητική ασφάλεια και άμεσσα πετάγματα για να ξεφεύγω από τα Αθηναϊκά μποτιλιαρίσματα....και κομβόι...

Nαι αλλά με το 206 που είχες, είχα ένα λόγο για να μην σε περνάω, τώρα όμως τον έχασες Twisted evil Twisted evil

(πλάκα κάνω εεεεεεεε! Laughing )

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 10:04:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Νίκο καλορίζικο και καλοτάξιδο το καινούργιο σου αμάξι!!
Δέν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια για σένα.
Και μόνο που ψαχνόσουν για το club και με τις πολύτιμες συμβουλές σου είναι προφανές τί χάνουμε. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Ελπίζουμε να μήν χαθείς απο το forum και να σε βλέπουμε όπως και πρίν!!! Smile Smile Smile
AVE Vini Wink Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 10:32:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα λόγια είναι περιττά....
Οι στιγμές που ζούμε είναι συγκινητικές...
Ένα ιστορικό στέλεχος του 206club, αποσύρεται στο παρασκήνιο και εγκαταλείπει τον θυελλώδη έρωτα του με την ατίθαση, σέξυ, εντυπωσιακή, γοητευτική, αλλά συγχρόνως παραπονιάρα και βιτσιόζα γαλλίδα "ερωμένη" του (206), για τα "μάτια" μιας ψυχρής γερμανίδας με απώτερο στόχο την ήρεμη και απροβλημάτιστη (?) συμβίωση και τελικά το γάμο...
Σημεία των καιρών...
Κακά τα ψέματα, κάποια στιγμή θα συνέβαινε
FAREWELL και καλό δρόμο!!!
Υ.Γ. ένα δάκρυ κυλάει στα μάτια των παλιών αλλά και νεότερων μελών...

Υ.Γ.2 καλό το Astrάκι, αλλά δεν έχει λίγα χρονάκια στη πλάτη; Το 2003 έρχεται ο αντικαταστάτης... Μήπως βιάστηκες λίγο;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 10:58:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

Υ.Γ.2 καλό το Astrάκι, αλλά δεν έχει λίγα χρονάκια στη πλάτη; Το 2003 έρχεται ο αντικαταστάτης... Μήπως βιάστηκες λίγο;

Για αυτό το πήρα....γιατί είναι δοκιμασμένο χωρίς προβλήματα με καλή εγγύηση 6ετών....και επειδή σε μερικούς μήνες αλλάζει και βγαίνει μία βλακεία και μισή....έκανα την κίνηση να πάρω αυτό που μου αρέσει κιόλας σαν αμάξωμα....

Αλλωστε λόγω της αλλαγής τα δίνει όλα....και σε πολύ καλή τιμή....
Ασε που το καινούριο θα είναι πανάκριβο....και καθόλου σπορτιφ....
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 11:09:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

Και θα συμβεί και από άλλους στο μέλλον...........

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 11:14:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και για όσους είναι περίεργοι για το νέο Opel Astra ας γελάσουν:

Περισσότερα στην
http://www.eforecourt.com/body.htm/pid/115/catagory/Spy
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 11:23:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Και για όσους είναι περίεργοι για το νέο Opel Astra ας γελάσουν:

Περισσότερα στην
http://www.eforecourt.com/body.htm/pid/115/catagory/Spy

Aν σου πω ότι μ'αρέσει πειράζει???

Επειδή είναι αρκετά sport με τραβηγμένα τα μετατρόχια σε μεγάλη απόσταση για να κρατάει λίγο καλύτερα (είναι γνωστά τα προβλήματα στην ανάρτηση της Οpel). Γι'αυτό και οι μπροστά ρόδα κοντέβει να βρεί προφυλακτήρα και η πίσω κώλο.

To πίσω μέρος δεν μ'αρέσει καθόλου και θυμίζει αρκετά το Stilo.

Το γενικό αεροδυναμικό του σχήμα προδιαθέτει για σπορτιφ ύφος...

Δεν είναι κακό... σε σχέση με τον ανταγωνισμό του καλό είναι... Rolling eyes

Πάντως Γαλλικό ΔΕΝ είναι Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 11:32:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Tι έγινε Ady μου; Aγοράζουμε καινούριο αυτοκινητάκι Question Question Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 11:47:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η "νέα γενιά" χαιρετά την "παλαιά"...

Vini καλοτάξιδο (και όχι καλορίζικο, δε μιλάμε για σπίτι, αλλά για αυτοκίνητο).
Λοιπόν, έχοντας αρκετά χιλιόμετρα με Opel Astra 1.6 (το SW όμως) μπορώ να σου πω ότι η επιλογή -με τα κριτήρια που όπως κατάλαβα έθεσες- είναι απόλυτα σωστή. Ωστόσο είμαι σίγουρος ότι, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό, θα νοσταλγήσεις τον Πέζακα, ξεχνώντας τα προβλήματα που πιθανώς σου δημιούργησε.
Όντας 30άρης δε μπορώ να πω ότι ανήκω σε εκείνους που δε νοιάζονται για τη φασαρία και την «κατσικίσια» ανάρτηση. Όσες φορές όμως πήγα με το Astra σε ταξίδι, παρόλο που εκτίμησα την ελαστικότητά του, την άνεση της ανάρτησης, την ποιότητα της κατασκευής (αν και ο θόρυβος μετά τις 4.000στρ. δεν είναι καθόλου λίγος), το AIR-CONDITION(!), πάντοτε -μα πάντοτε μιλάμε- στην επιστροφή ξανάβρισκα το χαμόγελό μου όταν έμπαινα στο ραλάκι μου, το φασαριόζικο, δύστροπο «καγκουρώ», που όμως πιάνοντας το τιμόνι ξεχνάς τις λέξεις... χρήμα, μεταπώληση, after-sales και άλλες «πεζές» έννοιες. Ωστόσο ωφείλω να βγάλω το καπέλο στην Opel από ένα και μόνο σκηνικό που μου έτυχε: Κατεβαίνω με 170 την ευθεία της Τρίπολης και πετάγεται γάτα. Αν και δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω ελιγμό με αυτήν την ταχύτητα (και με Opel), με το που ακούω τη γυναικα μου να φωνάζει, ασυναίσθητα τσιμπάω τα φρένα και επιχειρώ να αλλάξω λωρίδα. Ε λοιπόν, το εντελώς «νεκρό» τιμόνι του Opel υπάκουσε πιστά και όχι μόνο αυτό, αλλά και μετά τον ελιγμό (υπενθυμίζω ότι ακόμη και μετά το φρενάρισμα είχα πάνω από 140 στο κοντέρ και βέβαια ότι πρόκειται για το StationWagon) το πίσω μέρος (αυτο)διόρθωσε την πορεία και ούτε... γάτα, ούτε ζημιά Shocked . Αν αυτό δεν είναι τίμια οδική συμπεριφορά, τότε δεν ξέρω τι είναι...

Όπως και να έχει, ως ψυχρή επιλογή είναι από τις καλύτερες.

(Αντίστοιχο δίλημμα είχα όταν άλλαξα το ραλλύ, επιλέγοντας ανάμεσα σε Ford Fiesta 1.6 και Peugeot 206XS 1.6. Τελικά άκουσα την καρδιά... καθώς από τα πέντε εκατομμυριάκια, με το καλημέρα, τα δύο είναι σα να πετάχτηκαν από το παράθυρο Cool ).
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 12:04:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Για αυτό το πήρα....γιατί είναι δοκιμασμένο χωρίς προβλήματα με καλή εγγύηση 6ετών....και επειδή σε μερικούς μήνες αλλάζει και βγαίνει μία βλακεία και μισή....έκανα την κίνηση να πάρω αυτό που μου αρέσει κιόλας σαν αμάξωμα....

Πάντως η επιλογή σου έρχεται σε αντίθεση με αυτά που έλεγες... περι μεταπώλησης, γιατί και το Astra λόγω του οτι υπάρχει σε αφθονία στην αγορά, θα είναι δύσκολο να το δώσεις, αν το αποφασίσεις κάποτε...

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα Sidobre, οτι δηλαδή δεν είναι άσχημο το νέο Astra, αλλά από τιμή... άστα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 12:17:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Και ξαναλέω...
ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, κάποια στιγμή θα συμβεί και με τους περισσότερους από εμάς, είτε λόγω οικογενειακών, είτε λόγω χώρου, είτε λόγω παλαιότητας, θα υποχρεωθούμε να πάμε σε κάτι άλλο
Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ, ΟΜΟΡΦΗ, ΒΙΤΣΙΟΖΑ ΓΑΛΛΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ

Αυτά, τέλος...

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 12:19:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Tι έγινε Ady μου; Aγοράζουμε καινούριο αυτοκινητάκι Question Question Question Question Question

Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό, θεραπευτή μου.......

Μετά από 5, 6 χρόνια........

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 12:23:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Vini έγραψε:

Πάντως η επιλογή σου έρχεται σε αντίθεση με αυτά που έλεγες... περι μεταπώλησης, γιατί και το Astra λόγω του οτι υπάρχει σε αφθονία στην αγορά, θα είναι δύσκολο να το δώσεις, αν το αποφασίσεις κάποτε...

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα Sidobre, οτι δηλαδή δεν είναι άσχημο το νέο Astra, αλλά από τιμή... άστα.

Φίλε Vaggeli .... δεν ξέρω πόσα αυτοκίνητα έχεις αλλάξει αλλά το Astra θα είναι το 6ο μου.... Η εμπειρία μου δείχνει ότι:
Αξίζει να αγοράσεις κάποιο αυτοκίνητο όταν πρόκειται να αλλάξει σαν μοντέλο για πολλούς και διαφότους λόγους....
Δεν αξίζει να περιμένεις να αγοράσεις ένα νέο μοντέλο που πρόκειται να βγει κυρίως για δύο λόγους: α. Γιατί είναι πάντα ποιο ακριβό από το προηγούμενο και β. πάντα το πρώτο διάστημα (1 με 2 χρόνια) βγάζει προβλήματα και τυχόν μειονεκτήματα....

Οσο για το θέμα μεταπωλητικής αξίας .... προσωπικά δεν δίνω και πολύ σημασία (αν έδινα δεν θα έπαιρνα 206).... άλλωστε όλα τα αυτοκίνητα μου μέχρι στιγμής τα έχω πουλήσει σε καλή τιμή ... γιατί όλα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση....

Για το θέμα εμφάνισης αυτό είναι σχετικό....προσωπικά τα καλούπια τύπου ZAFIRA, τύπου 307, τύπου Matrix, τύπου νέου CIVIC δεν μου αρέσουν....
Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Ένταξη: 15 Οκτ 2002
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 13:38:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε vini εκανες την καλυτερη δουλεια και βασικα εγω σου ευχομαι, επειδη μια ζωη την εχουμε και κολλημενοι δεν ειμαστε, να αλλαξεις στην ζωη σου οσα περισσοτερα αυτοκινητα μπορεις. οσο για το καινουργιο σου τουτου θα ελεγα οτι ειναι πολυ αυτοκινητο και πολυ καλη επιλογη.μακρια λοιπον απο τη peugeot. επειδη ειχα την τυχη και εγω το ραλακι να ειναι το 4 αυτοκινητο μου (citroen visa, vw polo, xsara, kai tvra rallye) και εχοντας οδηγησει πολλα αλλα εχω να πω τα εξης, οτι ευτυχως και υπαρχει η renault για την γαλλικη σχολη οπου ειναι χρονια μπροστα απο psa, μπραβο στους ιταλους για το γουστο τους, μπραβο στους γιαπωνεζους για την δυνατοτητα που σου δινουν να εχεις ενα αυτοκινητο για μια ζωη και στους γερμανους γιατι οτι πληρωνεις παιρνεις. ας μην ειμαστε κολλημενοι σε μαρκες και συγκεκριμενα μοντελα γιατι πιθανοτατα καποια στιγμη θα εκτεθουμε,οσο και αν θελουμε μεσα απο τα λογια μας να υποστηριζουμε συγκεκριμενες επιλογες μας παντα υπαρχει κατι καλυτερο που θα ανακαλυψουμε αργοτερα. σε αφηνω λοιπον και σου ευχομαι να εκτιμισεις την αθορυβη καμπινα το στιβαρο πλαισιο και την αξιοπιστια στο καινουργιο σου αυτοκινητο.σε παρακαλω ομως μην σταματησεις ποτε να τα χωνεις στην λιον!!!! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 14:11:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:

φιλε vini εκανες την καλυτερη δουλεια και βασικα εγω σου ευχομαι, επειδη μια ζωη την εχουμε και κολλημενοι δεν ειμαστε, να αλλαξεις στην ζωη σου οσα περισσοτερα αυτοκινητα μπορεις. οσο για το καινουργιο σου τουτου θα ελεγα οτι ειναι πολυ αυτοκινητο και πολυ καλη επιλογη.μακρια λοιπον απο τη peugeot. επειδη ειχα την τυχη και εγω το ραλακι να ειναι το 4 αυτοκινητο μου (citroen visa, vw polo, xsara, kai tvra rallye) και εχοντας οδηγησει πολλα αλλα εχω να πω τα εξης, οτι ευτυχως και υπαρχει η renault για την γαλλικη σχολη οπου ειναι χρονια μπροστα απο psa, μπραβο στους ιταλους για το γουστο τους, μπραβο στους γιαπωνεζους για την δυνατοτητα που σου δινουν να εχεις ενα αυτοκινητο για μια ζωη και στους γερμανους γιατι οτι πληρωνεις παιρνεις. ας μην ειμαστε κολλημενοι σε μαρκες και συγκεκριμενα μοντελα γιατι πιθανοτατα καποια στιγμη θα εκτεθουμε,οσο και αν θελουμε μεσα απο τα λογια μας να υποστηριζουμε συγκεκριμενες επιλογες μας παντα υπαρχει κατι καλυτερο που θα ανακαλυψουμε αργοτερα. σε αφηνω λοιπον και σου ευχομαι να εκτιμισεις την αθορυβη καμπινα το στιβαρο πλαισιο και την αξιοπιστια στο καινουργιο σου αυτοκινητο.σε παρακαλω ομως μην σταματησεις ποτε να τα χωνεις στην λιον!!!! Laughing

Eυχαριστώ φίλε Rally...
Οσο για το χώσιμο για το Ελληνικό δίκτυο της Peugeot σίγουρα δεν θα έχω και τις καλύτερες απόψεις τις οποίες φυσικά θα τις διατυπώνω εφόσον μου ζητηθεί....
Κράχτης της Lion δεν θα γίνω....απλά η Lion κατάφερε ένα πελάτην να τον πείσει να μην προτιμά Γαλλικά αυτόκινητα στην Ελλάδα....

Το μόνο που με στεναχωρεί είναι η αντιμετώπιση...Αν ήταν καλύτερη ή αν υπήρχαν υπαρκτές λύσεις και ουσιαστικές τώρα θα είχα το 206.... Από λόγια και διατύπωση προβλημάτων όλοι είμαστε καλοί το θέμα είναι να λύνονται κιόλας τα πιθανά προβλήματα παντός τύπου....

Ορισμένοι δεν δίνουν σημασία και αγαπούν το 206 με αυτά τα τυχόν προβλήματα....είναι δικαιωμά τους και ασπάζομαι την άποψη τους....
Επιστροφή στην κορυφή
XS 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.4lt (not mine lolz!)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 19:06:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχετικά με το νέο Astra, αυτό που είδα στους 4Τροχούς μου άρεσε αν και δεν ξέρω αν είναι η τελική μορφή που θα έχει.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιαν 2003, 15:33:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προς ενημερώση των απανταχού 206άρηδων του συλλόγου:

Το 206 μου έχει πλέον ιδιοκτήτη θηλυκού γένους & μικρής ηλικίας και με απαιτήσεις σε γκάζια, οδηγική συμπεριφορά...και ομορφιά αμαξώματος Shocked Shocked Shocked Shocked

Φυσικά έχει ενημερωθεί για το σύλλογο (από το αυτοκόλλητο) οπότε ίσως και να παρουσιαστεί το 206 με άλλο ιδιοκτήτη πλέον....

Κάποιος άλλο πιθανός αγοραστής έκανε πέρα μπροστά στην ορμητική νέα που το έκλεισε μόλις το έδωσα στην εμπορία.... Shocked Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιαν 2003, 16:02:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έπεσε σε ''καλά'' χέρια!Πολύ ευχάριστο αυτό.Όπως και με το προηγούμενο αυτοκίνητό μου που το έδωσα με σφιγμένη καρδιά,το πήρε μια 20χρονη κοπελιά και το βλέπω και κάθε φορά που κατεβαίνω στα μέρη μου...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιαν 2003, 18:12:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Προς ενημερώση των απανταχού 206άρηδων του συλλόγου:

Το 206 μου έχει πλέον ιδιοκτήτη θηλυκού γένους & μικρής ηλικίας και με απαιτήσεις σε γκάζια, οδηγική συμπεριφορά...και ομορφιά αμαξώματος Shocked Shocked Shocked Shocked

Φυσικά έχει ενημερωθεί για το σύλλογο (από το αυτοκόλλητο) οπότε ίσως και να παρουσιαστεί το 206 με άλλο ιδιοκτήτη πλέον....

Κάποιος άλλο πιθανός αγοραστής έκανε πέρα μπροστά στην ορμητική νέα που το έκλεισε μόλις το έδωσα στην εμπορία.... Shocked Shocked Shocked

ποσο μικρης ηλικιας ρε Νικο;; μας "παιρνει" η .....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης