PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

406 - Αεροτομή

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Αύγ 2006, 14:45:38    Θέμα δημοσίευσης: 406 - Αεροτομή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
...Κάνε δεξί κλικ και πάτα Save target as (ελπίζω έτσι να είναι στα pc)
Είναι αρχείο Acrobat με όλα τα αξεσουάρ για το 407

Πρόεδρε θέλω και εγώ έναν κατάλογο με αξεσουάρ για το 406 coupe.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Αύγ 2006, 15:48:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eσύ να κάτσεις στα αυγά σου...που θές και κατάλογο... Laughing Laughing
Δεν φτάνει που μας μπρίζωσες με την αγορά του coupe σου...θές και κατάλογο με αξεσουάρ να φτιάξεις τίποτα καγκουριές και να μας κάνεις να χάσουμε τα αυγά και τα καλάθια... Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Αύγ 2006, 23:46:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όχι ρε καγκουριές....
εξάλου νομίζω ότι ότι και να κάνεις εξωτερικά στοαμάξι μαλλον θα το χαλάσεις αντι να το φτιάξεις...

απλά θέλω να αγοράσω κανένα τεμπέλη, καμιά πίσω αεροτομή (ειχα δει μια πολύ διακριτική για πίσω)...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Αύγ 2006, 05:03:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστός...
Το αυτοκίνητο είναι πανέμορφο απο μόνο του και δεν χρειάζεται να του κάνεις πολλά... Wink
Το μόνο που χρειάζεται είναι να απολαμβάνεις την κάθε διαδρομή μαζί του... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Αύγ 2006, 08:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:

απλά θέλω να αγοράσω κανένα τεμπέλη, καμιά πίσω αεροτομή (ειχα δει μια πολύ διακριτική για πίσω)...

Μάλιστα....δηλαδή...θέλουμε αυτήν?

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Αύγ 2006, 20:10:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:

Μάλιστα....δηλαδή...θέλουμε αυτήν?

οχι ρε ... αυτή είναι τεράστια !!!!! για τα δικά μου δεδομένα...
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Αύγ 2006, 09:15:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλιστα....υπάρχει μία λίγο ποιο μικρή στο 407...(με την πρώτη ευκαιρία θα την ανεβάσω) αλλά ακόμα και άν σου αρέσει δέν έχω την παραμικρή ιδέα,για το άν τυχόν ταιριάζει σε 406.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Αύγ 2006, 09:27:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

.. τα δέοντα... Cool..συνεχίστε τώρα... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Σεπ 2006, 13:57:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα γράψει.....

Stevon έγραψε:
Μάλιστα....υπάρχει μία λίγο ποιο μικρή στο 407...(με την πρώτη ευκαιρία θα την ανεβάσω) αλλά ακόμα και άν σου αρέσει δέν έχω την παραμικρή ιδέα,για το άν τυχόν ταιριάζει σε 406.

Άργισα...αλλά....

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Σεπ 2006, 14:28:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και άργησες και την έβαλες σε λάθος τόπικ... δείχτην στον Βινμαν αν του κάνει...και αν του αρέσει .....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Σεπ 2006, 14:35:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλτατε ημών αδελφέ και σύντροφε Δημήτριε...

Θα σε παραπέμψω στον Ιγνάτιο (ROM206) που έχει γνωστό που φτιάχνει διάφορα για αυτοκίνητα.

Προφανώς αυτό που θες εσύ δεν υπάρχει έτοιμο οπότε μπορείτε να φτιάξετε κάτι χειροποίητο διακριτικό όπως το θες. Wink

Πέρασε και από το περίπτερό μας στην έκθεση χθες αλλά δεν έιχε μαζί του κάρτα να μου αφήσει αλλά μέσω του Ιγνάτιου μπορείτε να έρθετε σε επαφή.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Σεπ 2006, 14:54:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
Και άργησες και την έβαλες σε λάθος τόπικ... δείχτην στον Βινμαν αν του κάνει...και αν του αρέσει .....

ώχ...ώχ...ώχ...τί λές τώρα.....Embarassed
ΜΑΝΘΟ........στροτολόγησε τον τώρα...... εχθές μας έλεγες ότι ψάχνεις Moderator.....άντε move it....

Πλάκα στην πλάκα... topic για αεροτομές 407 δέν έχεις ,παρά μόνο για body-kit.....

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Σεπ 2006, 15:07:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα για αυτό σου είπα δείχτην στον βίνμαν Wink

Στείλτο το με πμ ... Laughing

τίποτα το αποφάσισα.... ένα ωραίο σετάκι ζαντολάστιχα θέλω λίίίίίγο μεαγαλύτερης διαμέτρου από τα μαμά....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Σεπ 2006, 15:12:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανοίξτε ότι τόπικ θέλετε... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Σεπ 2006, 15:46:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Ανοίξτε ότι τόπικ θέλετε... Wink

πλάκα πλάκα Μάνθο κάποιος πρέπει να κάνει ξανά μια εκαθάριση/σύμπτιξη στο φορουμ (Ναι Μανθουμέλ μας ... Σε εσένα αναφέρομαι όταν λέω κάποιος - Καλά το κατάλαβες...)

Και κάποιος άλλος να μου υποδείξει που στο καλό είναι ένα τόπικ μέσα στο φόρουμ μας, που να μπορώ να δω φώτος από πολλές ζάντες μαζί μαζεμένες !!!!!

Φωτογραφίες όμως όχι url's.....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Σεπ 2006, 15:51:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως θες και μια μαυρη καλλονή να σου κάνει αέρα???!?!?!?!?!?! Shocked Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Σεπ 2006, 16:28:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

τόσο τσιγγούνης ήσουν πάντα ρε ????

Τι σου ζήτησα ??? ένα χρησιμο τόπικ με όοοοοολες τις ζάντες που υπάρχουν στο εμπόριο θέλω μόνο ... ούτε τιμές ούτε διαστάσεις , ούτε βάρος ουτε τίποτα !!!! μόνο φώτος ζήτησα ρε παλιο τσιγγούνηηηη.....

έχεις φορτώσει όλα τα τοπικ με τόσα url και δεν μπορείς να ανοίξεις ένα χρ΄ησιμο τόπικ...!!!!! Evil Evil Evil

Μια χάρη σου ζήτησα και εσύ με κοροιδεύεις !!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Αλλα και εκεί τσιγγούνης είσαι ρε.....

Ακους εκεί μόνο ΜΙΑ μαυρη καλλονή.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Σεπ 2006, 01:20:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

....ότι ....
...να ....
...'ναι....
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Σεπ 2006, 01:51:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
........................
...................
.......................
Ή μήπως να έβαζα 19 άρες ???? Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Να ρωτησω τον θειο μου αν ειναι να σου δωσει κατι 22,5αρες που μολις εβγαλε απο το φορτηγο του? Razz Razz Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Σεπ 2006, 05:20:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:
........................
...................
.......................
Ή μήπως να έβαζα 19 άρες ???? Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Να ρωτησω τον θειο μου αν ειναι να σου δωσει κατι 22,5αρες που μολις εβγαλε απο το φορτηγο του? Razz Razz Laughing

.......Έχω και εγώ απο τρακτέρ........ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης