Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
tsosmoulis (μητσάκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 rallye x 2
Ένταξη: 03 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 1747 Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 08:29:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όταν είχα πάθει το ίδιο στο 206 είχα βρει σε ένα μαγαζί κανονικό δερμάτινο κάλυμα, με ραφές ακριβώς σαν το μαμά και μάλιστα σε αρκετά χρώματα. Η ποιότητα ήταν πολύ καλή και η τιμή αν θυμάμαι καλά περί τα 120€ χωρίς τα περαστικά. Βέβαια δεν ξέρω και αν χρεώνεται αλλά έχει αρκετή δουλειά για να μπει.
τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
cipher (Αλέξανδρος) Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)
Ένταξη: 16 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 376 Τόπος: Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 13:57:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικά, η πατέντα με την κόλλα δούλεψε!!! Πέρασα ένα λεπτό στρώμα Araldite (εποξειδική 2 συστατικών) πάνω από το σημείο που μου ξεφλούδισε και το πρόβλημα λύθηκε. Από αισθητικής πλευράς δεν είναι άσχημο, αφού η κόλλα γίνεται διάφανη όταν στεγνώσει και το εν λόγω σημείο είναι σχετικά μικρό (μισό cm^2). Αν μου ξεφλουδίσει κι αλλού, θα αρχίσω να σκέφτομαι τις λύσεις κάλυμμα και αλλαγή δερμάτινης επένδυσης...
Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cipher στις Πεμ 21 Σεπ 2006, 11:42:25, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drioannis (i) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Ιούλ 2006 Δημοσιεύσεις: 42
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Αύγ 2006, 20:00:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πριν αρχίσει να διαλύεται η δερμάτινη επένδυση του τιμονιού τι με συμβουλεύετε να κάνω?Να χρησιμοποιήσω τα καθαριστηκά και το conditioner που έχω για τα δερμάτινα?Προσπαθώ όσο γίνετε να μην είναι στον ήλιο το τιμόνι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
HATZHS (KOSTAS) Μόλις έγραψα

PEUGEOT 307 1.4 (16V) (2006)
Ένταξη: 16 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 27
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 02:01:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλημερα το ιδιο προβληματακι εχω ξαθ εγω στο αρστερο μερος του τιμονιου εχει σκασει και αρχιζει να ξεφλουδιζει...δεν πιστευω να μην μου το αλλαξουν.το αμαξι ειναι σχεδον καινουργιο 8 μηνες το εχω!!!κατι ακομα το αλλαζουν αμεσως????
ευχαριστω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|