PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Στατιστική Βλαβών
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
drioannis (i)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Σεπ 2006, 18:20:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ένα Saxo VTS 1.6 και μου έχει παρουσιάσει τα εξής:
1)έχει κάψει πολλαπλασιαστή(μαλλόν δικό μου λάθος,τον έβρεξα)
2)έφευγαν οι τάπες των θόλων(πλέων silikone)
3)σκίστηκε μία φούσκα ακραξονίου
4)" " η φούσκα της κρεμαριέρας
5)αλλαγή δίσκο-πλατό στα 76000χλμ (δεν το θεωρώ βλάβη)
6)έχουν σπάσει οι περσίδες που απομονώνουν την καμπίνα από τον έξω αερα
7)έσπασε το ψυγείο λαδιού από αγνωστη αιτία(πέτρα,κατασκευή κλπ)

Όλα αυτά μετά από 120000χλμ σε 6 χρόνια.Προς το παρόν παρόλο το σετάκι Bilstein Group N δεν κάνει ούτε κιχ.Δεν είναι δυνατόν να κάνεις χλμ και να μην έχεις φθορές.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Σεπ 2006, 19:07:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
Αγαπητέ φίλε Dimi P θα ήθελα να μου πεις που έκανες όλα τα σερβισ?

σε εξουσιοδοτημένο, σε εξιδεικευμένο, ή σε συνεργείο γενικών επισκευών...

Παντως συμφωνώ και με τον φίλο που λέει οτι το αμάξι είναι λαχείο.

τον 1ο 1.5 χρονο τα εκανα στο εξουσιοδοτημενο peugeot οπου αγορασα το αμαξι.
απο κει και περα σε εξειδικευμενο (peugeot) το οποιο εμπιστευομαι απολυτα.
στην δικη μου περιπτωση οι βλαβες ειναι διαφορετικες και σιγουρα δεν αφορουν υλικα που υποκεινται σε service οποτε και δεν παιζει ρολο αν και που εκανα Service.
π.χ. το οτι χαλασε η κλειδαρια ή ο πολλαπλασιαστης δεν εχει να κανει με το service ακομα κιαν δεν ειχα κανει καθολου μεχρι τωρα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 01:22:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
ρε παιδες τα ΗΥUNDAI δεν ειναι γιαπωνεζικο ! κορεατικο ειναι.. Razz Razz

Πολυ σωστα, Νοτιο-Κορεατικη εταιρια ειναι.

Παρεπιπτοντως, τα μοντελα που πωλουνται στην Αμερικη, προσφεροντε με εγγηση 10 χρονων ή 160.000 χλμ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hyundai_Motor_Company

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 12:53:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: Στατιστική Βλαβών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

alfa gt

Να σου πω μας κοροϊδεύεις? Λές ότι ξενέρωσες με τα πεζό και στους επόμενους σου στόχους είναι alfa romeo? Δεν λέω φίλε μου, κούκλα είναι η π@......να με ξεχωριστό χαρακτήρα. Σκέψου όμως το ενδεχόμενο οτι μπορεί να αποδειχθεί η χαρά του συνεργείου!

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 14:39:56    Θέμα δημοσίευσης: Re: Στατιστική Βλαβών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Spyros_L έγραψε:

Να σου πω μας κοροϊδεύεις? Λές ότι ξενέρωσες με τα πεζό και στους επόμενους σου στόχους είναι alfa romeo? Δεν λέω φίλε μου, κούκλα είναι η π@......να με ξεχωριστό χαρακτήρα. Σκέψου όμως το ενδεχόμενο οτι μπορεί να αποδειχθεί η χαρά του συνεργείου!

όπως αποδείχθηκε και η 156 ... που παρ' όλο ότι ήταν η καλύτερα φτιαγμένη άλφα έβγαλε ουκ ολίγα προβλήματα !!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 22:38:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: Στατιστική Βλαβών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Spyros_L έγραψε:
DimiP έγραψε:

alfa gt

γιατι να σε κοροιδεψω;
σε ξερω κι απο χθες ;
δεν ειπα οτι στοχος μου ειναι να παρω alfa gt
ειπα οτι αν ειχα λεφτα θα εψαχνα να βρω αυτοκινητο με σπορ χαρακτηρα που να μην βγαζει βλαβες.
τωρα αν οντως αυτο που κουβαλανε τα ιταλικα (οτι ειναι η χαρα του συνεργειου) ειναι αληθεια (γιατι θελω να πιστευω οτι τα σημερινα ιταλικα δεν χαλανε τοσο ευκολα) τοτε απλα δεν θα την αγοραζα.
αλλα τι να λεμε ; αφου δεν υπαρχουν ...
Επιστροφή στην κορυφή
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 23:14:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυριοι τι να πουμε και εμεις με 206 1.4 16v.. μοντελο 1/06
Στα 1600χλμ. με αφηνει εξω απο το σπιτι.
Αλλαζω εγκεφαλο ασφαλειες ασφαλειοθηκη πολλαπλασιαστη
μπουζι αισθητηρα λ διακοπτη ραδιοσιντι........ τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι.
Μετα απο ενα μηνα ξανα μεσα για ασταθεια ρελαντι υστερα
απο μια εβδομαδα στο συνεργειο ολα λειτουργουν τελεια..
Ε ξαφνικα πριν μια εβδομαδα στην Αττικη Οδο με 100χλμ/ω ανεβαζει θερμοκρασιακαι αναβει το
STOP....
Πραγματικα ειμαι ετοιμος να το πεταξω...
Αλλα ειναι κριμα τα λεφτα που εδωσα...
Περαστικα μου...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 23:17:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μόνο που μου έχει παρουσιάσει και το προηγούμενο 407 αλλά και το τωρινό είναι το προβληματικό κουμπάκι του radio-cd το οποίο και αλλάχτηκε απο την εγγύηση...
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 23:32:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr@lly έγραψε:
Κυριοι τι να πουμε και εμεις με 206 1.4 16v.. μοντελο 1/06
Στα 1600χλμ. με αφηνει εξω απο το σπιτι.
Αλλαζω εγκεφαλο ασφαλειες ασφαλειοθηκη πολλαπλασιαστη
μπουζι αισθητηρα λ διακοπτη ραδιοσιντι........ τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι.
Μετα απο ενα μηνα ξανα μεσα για ασταθεια ρελαντι υστερα
απο μια εβδομαδα στο συνεργειο ολα λειτουργουν τελεια..
Ε ξαφνικα πριν μια εβδομαδα στην Αττικη Οδο με 100χλμ/ω ανεβαζει θερμοκρασιακαι αναβει το
STOP....
Πραγματικα ειμαι ετοιμος να το πεταξω...
Αλλα ειναι κριμα τα λεφτα που εδωσα...
Περαστικα μου...

Όλα αυτά τα άλλαξες φαντάζομαι γιατί είχαν πρόβλημα, πως είναι δυνατόν καινούργιο αυτοκ να παρουσιάσει τόσα προβλήματα? Τι δικιολογία σου έδωσαν, φαντάζομαι δεν πλήρωσες τπτ λόγω εγγύησης! Question
Επιστροφή στην κορυφή
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Σεπ 2006, 09:11:48    Θέμα δημοσίευσης: Re: Στατιστική Βλαβών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
(γιατι θελω να πιστευω οτι τα σημερινα ιταλικα δεν χαλανε τοσο ευκολα)

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο το έθεσα σαν ενδεχόμενο. Γιατί πραγματικά μπορεί να αποδειχθεί λατρεμένο αυτοκίνητο ένα Alfa Romeo. Ωστόσο θεωρώ οτι οι πιθανότητες βλάβηςείναι πολυ μεγαλύτερες σε ένα Ιταλικό απ οτι σε ένα γαλλικό αυτοκίνητο. Και μια που το topic έχει να κάνει με τον στατιστικολόγο της express service, θα πω και γω τις ατάκες του μάστορα που συνεργάστηκα όταν αγόρασα μεταχειρισμένο το 106. Είναι απο τους καλύτερους μηχανικούς και μετά απο τόσα χρόνια στη δουλειά πλέον φτιάχνει με μεγάλη άνεση και ασφάλεια τα πάντα. Την πρώτη μέρα που τον επισκέφθηκα τον ρώρησα λοιπόν αν έκανα καλά που αγόρασα peugeot. Και μου λέει άκουσε να δεις "Τα peugeot είναι καλά αυτοκίνητα, αυτά που ακούς είναι χαζομάρες". Στην αρχή δεν τον πολυ πίστευα γιατί λέω καινούριος πελάτης του είμαι, αυτός θα θέλει να κονομάει απο τις ζημιές μου. Και όμως μετα απο 2 χρονάκια που πηγαίνω εκεί για σέρβις και μόνο για ΣΕΡΒΙΣ έχουμε κάνει άπειρες κουβέντες και το συμπερασμα μου, απ τα λεγόμενα του είναι το εξής: " Βλάβες σοβαρές που σε αφήνουν τελείως μ@......α βγάζουν μόνο τα Ιταλικά και τα rover" Δεν θέλει ούτε να τα βλέπει όπως μου λέει.

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Σεπ 2006, 10:36:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για εμένα τα γαλλικά δεν χρίζουν αξιοπιστίας (και ηλεκτρολογικά και μηχανολογκά) αλλά απόλαυσης στην οδήγηση σε όποιο τομέα κι αν είναι αυτή και σαν σύνολο είναι τίμια για τα λεφτά τους.

Αξιόπιστα θεωρώ τα toyota, honda, mazda (κάποτε και την nissan ως που συνεργάστηκε με τη renault) βέβαια υστερούν σε άλλα...

Όσο για τα ιταλικά μπορώ να εκφέρω γνώμη για τα fiat αναφερόμενος στους κινητήρες "fire" που εξοπλίζουν τα περισσότερα μοντέλα της εταιρείας και χαρακτηρίζονται για τον καλό συντελεστή απόδοσης, την οικονομία αλλά και αξιοπιστία.
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Σεπ 2006, 15:38:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικο μου 206 1.4 16ν μεσα στον 1,5 χρονο που το εχω εχει βγαλει τα εξης:

*Σκελετος καθισματος συνοδηγου (αλλαγη στην εγγυηση)

*Συμπλεκτη στα 13.000km (προφανως ελαττωματικος)

Ουτε λαμπακια, ουτε τιποτα αλλο!!! Φτου, φτου μη το ματιασω...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Σεπ 2006, 16:02:21    Θέμα δημοσίευσης: Re: Στατιστική Βλαβών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Spyros_L έγραψε:
DimiP έγραψε:
(γιατι θελω να πιστευω οτι τα σημερινα ιταλικα δεν χαλανε τοσο ευκολα)

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο το έθεσα σαν ενδεχόμενο. Γιατί πραγματικά μπορεί να αποδειχθεί λατρεμένο αυτοκίνητο ένα Alfa Romeo. Ωστόσο θεωρώ οτι οι πιθανότητες βλάβηςείναι πολυ μεγαλύτερες σε ένα Ιταλικό απ οτι σε ένα γαλλικό αυτοκίνητο. Και μια που το topic έχει να κάνει με τον στατιστικολόγο της express service, θα πω και γω τις ατάκες του μάστορα που συνεργάστηκα όταν αγόρασα μεταχειρισμένο το 106. Είναι απο τους καλύτερους μηχανικούς και μετά απο τόσα χρόνια στη δουλειά πλέον φτιάχνει με μεγάλη άνεση και ασφάλεια τα πάντα. Την πρώτη μέρα που τον επισκέφθηκα τον ρώρησα λοιπόν αν έκανα καλά που αγόρασα peugeot. Και μου λέει άκουσε να δεις "Τα peugeot είναι καλά αυτοκίνητα, αυτά που ακούς είναι χαζομάρες". Στην αρχή δεν τον πολυ πίστευα γιατί λέω καινούριος πελάτης του είμαι, αυτός θα θέλει να κονομάει απο τις ζημιές μου. Και όμως μετα απο 2 χρονάκια που πηγαίνω εκεί για σέρβις και μόνο για ΣΕΡΒΙΣ έχουμε κάνει άπειρες κουβέντες και το συμπερασμα μου, απ τα λεγόμενα του είναι το εξής: " Βλάβες σοβαρές που σε αφήνουν τελείως μ@......α βγάζουν μόνο τα Ιταλικά και τα rover" Δεν θέλει ούτε να τα βλέπει όπως μου λέει.

Γιατί νομίζω οτι τον ξέρω τον μηχανικό σου???Στείλε αν θες ένα π.μ. να δω αν έπεσα μέσα...

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Σεπ 2006, 18:18:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: Στατιστική Βλαβών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Mε αφορμη μια βλαβη που με αφησε στο δρομο σημερα (κομενη ντιζα συμπλεκτη) ειχα μια πολυ ενδιαφερουσα κουβεντα με τον οδηγο του γερανου της Express Service....

Πληροφοριακα η βλαβη τελικα δεν ηταν κομμενη ντιζα αλλα το δυχαλο του συμπλεκτη και ο πρωτευοντας οδηγος. Οποτε η ζημια (και η επισκευη) ηταν πολυ μεγαλητερη του αναμενομενου.

- Σετ συμπλεκτη (αφου κατεβικε ας αλλαχτει επι την ευκαιρια)
- Οδηγος πρωτευοντος
- Φουρκετα συμπλεκτη
- Ντιζα συμπλεκτη
- Διαφορες ροδελλες, τσιμουχες και πειροι
- Βαλβολινη
- Εργασια

Συνολο 430 ευρο παρακαλω...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
antonios16V (antonios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen Xsara 1.6 Vts (2002)

Ένταξη: 31 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Σεπ 2006, 09:13:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα μετα απο 4,5 χρονια και 95000χλμ μου εχει βγαλει

Τσιμουχα αριστερου παραθυρου (εγγυηση)
Οδηγοι αριστερου καθισματος (εγγυηση)
Αισθητηρας βαπορετας (εγγυηση)
Φλοτερ βενζινης (εγγυηση)
Τσιμουχα αριστ.ιμιαξονιου (εγγυηση)
Μεσαιο καζανακι (εγγυηση)
Πειρακια (εγγυηση)
Βαση κινητηρα πανω (10ευρω εμποριου)
Βαση κινητηρα κατω (6ευρω εμποριου)
Τσιμουχα δεξιου ιμιαξονιου (12ευρω γνησια)
Ρουλεμαν τροχαλιας αιρ κοντισιον(10ευρω εμποριου.Η αντιπροσωποια δινει το κομπρεσερ ολοκληρο!!!!)
Διακοπτης αλαρμ (12ευρω γνησιος)
Γρυλος παραθυρου (επισκευη απο εμενα αρπα κολα)
Αισθητηρας μαπ (50ευρω γνησιος.Καηκε την ωρα που φτιαχναμε προγραμμα πανω στο δυναμομετρο απο backfire απο λαθος αβανς και τον πληρωσα απο την τσεπη μου!
Το πιο κουφο που μου εχει συμβει ειναι οτι μου λασκαρε η κεντρικη βιδα κατω απο τον αεροσακο στο τιμονι!Μου ετυχε στο δρομο στην μεση του πουθενα και ευτυχως που ειχα εργαλεια μαζι μου.
Επιστροφή στην κορυφή
drioannis (i)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Σεπ 2006, 20:10:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drioannis έγραψε:
Έχω ένα Saxo VTS 1.6 και μου έχει παρουσιάσει τα εξής:
1)έχει κάψει πολλαπλασιαστή(μαλλόν δικό μου λάθος,τον έβρεξα)
2)έφευγαν οι τάπες των θόλων(πλέων silikone)
3)σκίστηκε μία φούσκα ακραξονίου
4)" " η φούσκα της κρεμαριέρας
5)αλλαγή δίσκο-πλατό στα 76000χλμ (δεν το θεωρώ βλάβη)
6)έχουν σπάσει οι περσίδες που απομονώνουν την καμπίνα από τον έξω αερα
7)έσπασε το ψυγείο λαδιού από αγνωστη αιτία(πέτρα,κατασκευή κλπ)

Όλα αυτά μετά από 120000χλμ σε 6 χρόνια.Προς το παρόν παρόλο το σετάκι Bilstein Group N δεν κάνει ούτε κιχ.Δεν είναι δυνατόν να κάνεις χλμ και να μην έχεις φθορές.

Α ξέχασα να σας πω και για :
8)βάση κινητήρα 3 φορές(κλασσική βλαβη Rally/VTs).
Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 (16V)TR(2006)

Ένταξη: 22 Σεπ 2006
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Σεπ 2006, 18:38:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ 207.ΕΙΧΑ ΓΚΟΛΦ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ....;;;;
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Σεπ 2006, 20:10:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΡΕ πέτρο μην τρελαίνεσαι.....

μια χαρά αυτοκίνητακια είναι το πεζώ....

Θα με θυμηθείς....

Ειδικά άμα δεν το λιώνεις.....
Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Σεπ 2006, 09:12:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημέρα σε ολους!!!
εχει φοβηθεί το μάτι μου με οτι άκουω γιατι....
μια μικρή ιστορία-θα γελάσετε κιόλας!!
αγόρασα ρενώ μεγκάν κουπέ καινούργιο.σε εξη μήνες αρχισε να καίει λάδια του σκοτωμού.σημειωτέων ειμαι οδηγός εικοσι χρόνια ησυχος και προσεχτικός.
η αντιπροσωπεία δεν στεναχωρήθηκε καθόλου.εκλεισα ραντεβού μου άλλαξαν μοτέρ μου καθάρισαν και το αμάξι,ηπια και καφεδάκι τζάμπα και πηγα σπίτι μου.Πέρασαν τα χρόνια και ειπα να αλλάξω αμάξι.λεω... θα πάρω ενα γκόλφ να μήν τρέχω στα συνεργεία να αλλάζω μοτέρ οταν δεν εχω τίποτα αλλο να κάνω.χαχα!! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!! στα δυο χρονια περίπου και πριν λήξει η εγγύηση ξανα μανα τα ιδια και χειρότερα.καθε 1000χλμ περίπου 700 γρ.λάδι.οταν εφευγα το πρωι απο το σπίτι μου μαζι με τα τσιγάρα επαιρνα και ενα μπουκάλι λαδι μηπως και... Η αντιπροσωπεία ελεγε οτι ολα ειναι μεσα στο φυσιολογικο οριο μεχρι που βρέθηκε ενας διευθυντής που κατάλαβε το παράλογο και αποφάσισε ...... συνέχεια
Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Σεπ 2006, 09:29:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να κάνει το εξής. μου συμπλήρωσαν λαδια και μου σφράγισαν τις δυο τάπες μήπως και εγώ το βράδυ αμα διψούσα θα εβαζα καλαμάκι σαν αυτα του φραπέ και θα επινα τα λάδια...μετά απο 1000χλμ ξαναπήγα και είδαν το αναμενόμενο.μετα απο λίγο γκρίνιες και ειρωνίες(χαμόγελα πονηρά)..δεν βαρέσαι αυτα εχει η ζωή.. ξαναάλλαξα μοτέρ και πήγα σπίτι μου.βέβαια το γκόλφ βαριόταν την ησυχία και είπε να παίξει με το σασμάν αυτη την φορά.εγγύηση ομως τέλος και δεν ειχα καμία τύχη πλέον.το έφτιαξα και το εστειλα βόλτα με βαρκα την ελπίδα.γιαυτο ειμαι ανήσυχος και ελπίζω με το 207 να μην τριτώσει το κακό.
ελπίζω να μην σας κούρασα και να ηταν ψυχαγωγική η ολη ιστορια.
pepe
ΥΓ.
ελεγα να πάρω ποδήλατο για να γλιτώσω απο ολα αυτα αλλα με μάγεψε το 207 και ειπα να προσπαθήσω.αλλωστε οσο ζεις ελπίζεις.μου εχει μείνει ενα ψυχολογικό μετα απο οτι πέρασα αλλα ελπίζω...
μήπως να παω να κάνω και κανένα εξορκισμό... χαχα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης