PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

μηπως ''μου τρωει'' πολλα?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Σεπ 2006, 15:48:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Neutral Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Σεπ 2006, 16:15:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ Γιώργο πάνω κάτω τις ίδιες καταναλώσεις έχω και είμαι 1.4 16v, αλλά το παρατήρισα μόλις έβαλα τις 17άρες!!!Δυστηχως αυξήθηκε πολύ!

Άργυρη μπορείς να πείς πως δηλώνουμε στο ABS την αλλαγή του ελαστικού?

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Σεπ 2006, 16:52:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μέσω διαγνωστικού αρκεί βέβαια η διάσταση που έχεις βάλει να είναι κάποια από αυτές που βάζει το εργοστάσιο.
Αλλιώς κάποια που είναι αρκετά κοντά σε αυτά που φοράς.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

Ένταξη: 03 Δεκ 2005
Τόπος: Αν. Salonika

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Σεπ 2006, 16:55:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω πάντως που το καλοκαίρι έκανα 1-2 δρομολόγια απο το 1ο πόδι στο 2ο ποδι (κ αντιστροφα) στην χαλκιδική, κ ενα δρομολογιο να παω κ ενα να γυρισω. Δλδ ενα δυο φαναρια στην διαδρομή με σταθέρη (σχεδον σε όλη την διαδρομη) ή 90χλμ ή 110χλμ με μικρες αυξομίωσης. Έκαψα 5,5lt/100χλμ. Το υπολογισα μονος μου. Ειχα αναμένο λαμπάκι βενζίνης εβαλα βενζίνη, κ σχεδον οταν εφτασα σπίτι αναψε πάλι κ υπολόγισα (μένω εκτος πόλης, χωρις κίνηση με λίγα φαναρια). Με 205/45/16 λάστιχο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Σεπ 2006, 09:19:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
λοιπον πρωτα απο ολα να πω οτι τα λαστιχα απο 205/45/16 εγιναν 205/40/17...επισης να αναφερω οτι στην εθνικη το πηγαινα(εννοειται κλειστος) με μια σταθερη ταχυτητα 140-170...δηλαδη δεν του επινα το αιμα...παντως ολοι μου λενε να παω να μου το κοιταξουνε γιατι η καταναλωση δεν ειναι καθολου φυσιολογικη..να θυμισω απλα οτι η αντιπροσωπεια δινει καταναλωση εκτος πολης 7,6..αν δεν κανω λαθος.δηλαδη μιλαμε για 2,5 λιτρα πανω Sad

Φίλε, εγώ πρίν απο 10 μερούλες έκανα ταξιδάκι Αθήνα-Θεσ/κή με μέση ωριαία (trip computer) 120χμ... Αν κάνεις συχνά αυτό το ταξιδάκι θα ξέρεις οτι μια τέτοια μέση ωριαία συνεπάγεται στους ανοιχτούς δρόμους ταχύτητες απο 130-170 και στα "επικίνδυνα" σημεία ταχύτητες μεταξύ 50-90. Αντε να σου κάτσει και κανα φορτηγό μπροστά στα Τεμπη πέφτεις στα 30.... Crying or Very sad

τέλοσπάντων, το αυτοκίνητο είναι 1400, 90Hp, με αεροτομή (συμβάλλει στην κατανάλωση) λάστιχο 195/45/16 και το ταξίδι γίνεται το μισό με ανοιχτό παράθυρο (πρωί) και το μισό με το A/C ανοιχτό...που επίσης ανεβάζουν την κατανάλωση.

Και γίνομαι αναλυτικός για να καταλάβεις τις διαφορές. Πηγαίνοντας το πάτησα λίγο πιό πολύ (δοκίμαζα τελικές) και έκαψα γύρω στα 45lt (ο υπολογιστής έγραψε 9Lt/100km με μέση ωριαία τα 120 κάτι km). Ο γυρισμός έγινε μεν γρήγορα αλλά με πίο ήρεμες επιταχύνσεις και ταχύτητες όχι μεγαλύτερες απο 150 με τον υπολογιστή να γράφει 7,8lt/100km και μέση ωριαία τα 105km...

Σίγουρα μετά τα 130 το αυτοκίνητο "καταπίνει" έυκολα βενζίνη. Και οι διαφορές είναι μεγάλες. Αν πήγαινες όντως πλακωμένος 140-170 με δυνατές επιταχύνσεις και νευρική οδήγηση νομίζω οτι η κατανάλωση είναι νορμάλ.

Τώρα για την πόλη εξαρτάται... πώς καταλαβαίνεις πόσο σου καίει? Εγώ έχω παρατηρήσει οτι αν δεν μηδενίσω τον υπολογιστή θα μου γράψει οτι μέσα στην πόλη καίει μέχρι και 12,5!!!!! Αυτό δεν το βρίσκω πραγματικό!! γιατί εγώ που ακολουθώ διαδρομή με φανάρια που ξεχνάνε το πράσινο και τα αυτοκίνητα πάνε με ρυθμούς χελώνας δεν θα έχω την ίδια κατανάλωση με εσενα που βγαίνεις στον Κηφησό, βρίσκεις ένα φανάρι σε κάποια έξοδο και παρκάρεις έξω απο την δουλειά σου!! Και ας κινούμαστε και οι δύο ... μέσα στην πόλη Wink

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
206 CC RG (kostadis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 CC Army Edition

Ένταξη: 11 Δεκ 2005
Τόπος: N.Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 14:38:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όντως δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη η κατανάλωση με αυτά τα χιλιόμετρα. Επειδή κάνω αρκετά ταξίδια,στο CC με 16άρες εντελώς μαμά και με ταχύτητα 130χλμ(~4000rpm) το trip λέει 7.6 lt.
Saxo 1.4 εντελώς μαμά έκαιγε 5.9 lt,ενώ με 15άρες και σκούπα 6.9 lt!
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 14:58:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περί κατανάλωσης το καλοκαίρι έφερε το αμάξι απο Θεσαλονίκη - Αθήνα με 5,8 κατανάλωση με 3 άτομα, αποσκευές & A/C κινούμενος με 120-140km/h.
Το αμάξι είναι φουλ μαμά.
Προσωπικά μου έχει τύχει να κάψω 10ευρώ για να πάω Παγκράτι - Ν.Μάκρη μέσω Πεντέλης (δλδ απόσταση 40 περίπου χλμ) αλλά όλη την ώρα τάπα.
Είναι πιστεύω καθαρά θέμα πόσο πιέζεις το γκάζι εν συναρτησει των στροφών και όχι τόσο η ταχύτητα που έχεις.
Στην Αθήνα με νορμάλ οδήγηση και συνθήκες που για εμένα αυτό σημαίνει, αλλαγές εως 3000 στροφές και σπάνια κανά άνοιγμα, κίνηση και όχι έχω τιμές απο 7 έως 7,5. Τιμές δλδ που ανταποκρίνονται σε αυτές του κατασκευαστή.

ΥΓ. Ακόμα και ως 3000rpm να το πηγαίνεις αν είναι γρήγορος ο ρυμθός (δλδ το ψιλοδανιδώνεις φεύγοντας σούζα στο φανάρι) πάλι καίει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 15:29:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως εγω παιδες δεν ειμαι πολυ του τσιτα γκαζιου...προχτεσ εβαλα 20 λιτρα και μ τα εκαψε σε 200 χλμ...κα ιοδηγουσα οσο πιο συντηρητικα μπορουσα..παντως η διαφορα 7,6 π λεει ενασ φιλος παραπανω με την 10,3 την δικια μ ειναι αρκετα μεγαλη...χτεσ αναρωτηθηκα κατι αλλο..πριν 10000 εβαλα ελευθερο φιλτρο και δεν το εχω καθαρισει ακομα..μηπως φταιει και αυτο? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 18:20:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εσύ έχεις τις 17άρες και προφανώς κινείσαι πολύ σε κίνηση.

Γειτόνισσα μου έχει ένα cc σαν το δικό σου και έχει μέση κατανάλωση 7,1 και το κυκλοφορεί Χαλάνδρι και τριγύρω σε δρόμους χωρίς πολύ κίνηση.

Επίσης το cc λόγω επιπλέον βάρους έχει περισσότερη κατανάλωση από το αντίστοιχο κλειστό 206.

Παρεπιπτόντως το δικό μου με "πάτημα" "καθε τρεις και λίγο" και με κίνηση σε δρόμους χωρίς ιδιαίτερη κίνηση... παίζει από 9,4~9,7 ενώ όταν/αν/εφόσον/κλπ κλπ ελαφρώσω το ποδαράκι μου... θα πέσει χαλαρά στο 8,5~8,6...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 19:55:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. Mε κίνηση μέσα στην πόλη και με το clima ανοιχτό βλέπω μέση κατανάλωση απο 10,5 εώς και 11,2(ανάλογα τις συνθήκες της κίνησης).
2. Με κίνηση μέσα στην πόλη και χωρίς clima 9,5 με 10,4 (ανάλογα και πάλι τις συνθήκες).
3. Στην εθνική με ήπιους ρυθμούς (90km με 130km) και σε συνδυασμό με επαρχιακούς δρόμους από 8,3 εώς και 9,5.
4. Στην εθνική με τσίτα γκάζια (150km με 220+) και σε συνδυασμό με επαρχιακό δρόμο 9,2 με 9,9.(με clima ανοιχτό 9,7 με 10,8).
5. Τα περισσότερα χιλιόμετρα που έχω κάνει με ένα γέμισμα ήταν 645 και περιελάμβαναν περίπου 160 χιλιόμετρα εθνικής οδού,80 χιλιόμετρα ορεινής επαρχιακής οδού και όλα τα υπόλοιπα (405) έγιναν στην Αθήνα με συνθήκες σχετικής κίνησης.Αν βάλουμε ως δεδομένο ότι το αυτοκίνητο είναι 2λιτρο και βαρύ (1450 κιλά),τότε οι καταναλώσεις του είναι πάρα πολύ ικανοποιητικές... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 20:17:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
1. Mε κίνηση μέσα στην πόλη και με το clima ανοιχτό βλέπω μέση κατανάλωση απο 10,5 εώς και 11,2(ανάλογα τις συνθήκες της κίνησης).
2. Με κίνηση μέσα στην πόλη και χωρίς clima 9,5 με 10,4 (ανάλογα και πάλι τις συνθήκες).
3. Στην εθνική με ήπιους ρυθμούς (90km με 130km) και σε συνδυασμό με επαρχιακούς δρόμους από 8,3 εώς και 9,5.
4. Στην εθνική με τσίτα γκάζια (150km με 220+) και σε συνδυασμό με επαρχιακό δρόμο 9,2 με 9,9.(με clima ανοιχτό 9,7 με 10,8).
5. Τα περισσότερα χιλιόμετρα που έχω κάνει με ένα γέμισμα ήταν 645 και περιελάμβαναν περίπου 160 χιλιόμετρα εθνικής οδού,80 χιλιόμετρα ορεινής επαρχιακής οδού και όλα τα υπόλοιπα (405) έγιναν στην Αθήνα με συνθήκες σχετικής κίνησης.Αν βάλουμε ως δεδομένο ότι το αυτοκίνητο είναι 2λιτρο και βαρύ (1450 κιλά),τότε οι καταναλώσεις του είναι πάρα πολύ ικανοποιητικές... Wink

Ναι αλλά λογικά δεν έχεις ίδιο ντεπόζιτο καυσίμου με εμάς! Στα 206 είναι 50άρι νομίζω, στο δικό σου ειναι 60+ πιστεύω.
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 20:32:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
vinman έγραψε:

Ναι αλλά λογικά δεν έχεις ίδιο ντεπόζιτο καυσίμου με εμάς! Στα 206 είναι 50άρι νομίζω, στο δικό σου ειναι 60+ πιστεύω.

64άρι είναι...αλλά αυτό παίζει ρόλο μόνο στην διάρκεια της αυτονομίας...δηλαδή στα πόσα χιλιόμετρα θα κάνεις...Αν με κάποιον που έχει υποθετικά 1600άρι και έχει κατανάλωση την ίδια με μένα είναι λογικό σαν αυτονομία να κάνει λιγότερα χιλιόμετρα λόγω μικρότερης χωτητικότητας ρεζερβουάρ...
Σαν κατανάλωση όμως όταν βλέπω ότι 1600άρια καίνε από 9 εώς και 10,5 δηλαδή παρόμοιες τιμές με το δίλιτρο,σημαίνει ότι έχω πολύ λογικές καταναλώσεις... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 20:51:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ και εννοείται περι αυτονομίας ήταν το σχόλιο μου!
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 20:57:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Συμφωνώ και εννοείται περι αυτονομίας ήταν το σχόλιο μου!

Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Σεπ 2006, 08:45:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι για να ξεαγχώνονται κάποιοι...μετά απο 190km μέσα στην πόλη η μέση κατανάλωση σήμερα στρογγυλοποιήθηκε στο 10lt/100km. Και όσο δεν το μηδενίζω εννοείται θα ανεβαίνει...(εκτός και αν το βγάλω στην εθνική)...
Πρίν απο 7 μέρες ήταν στα 9lt/100km....

Όπως καταλαβαίνετε αυτές δεν είναι αξιόπιστες μέθοδοι σύγκρισης. Ο καθένας έχει διαφορετική κατανάλωση ανάλογα με το στύλ οδήγησης και τα διάφορα πρόσθετα που έχει φορτώσει στο αυτοκίνητο...το πόσα φανάρια συναντάει, σε τί δρομους κυκλοφορεί κλπ κλπ....

Τώρα οι τιμές του Marketing των αντιπροσωπιών γίνονται με συγκεκριμένα στάνταρ τα οποία δεν είναι πάντα ξεκάθαρα...Δηλαδή, τί σημαίνει μικτός κύκλος??? Ή πώς ξέρω εγώ πώς οδηγούσε αυτός για να πετύχει σε ταξίδι την κατανάλωση που λένε οτι εχει το όχημα???

Αν δείτε το ρεκόρ γκίνες υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει 80000Km με 50 (νομίζω) γεμίσματα στο ρεζερβουάρ (50lt)....ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ...ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!! Τί κατανάλωση θα έδινε αυτό το αυτοκίνητο?? 3lt/100km?? ΚΑι τί διαδρομές έκανε??

Ένα είναι σίγουρο. Τα 90hp θέλουν ταϊσμα και οι αεροδυναμικές αντιστάσεις πάνω απο τα 120km αυξάνονται δραματικά!

Νομίζω οτι 10lt/100km είναι λογική κατανάλωση...Μήπως αντί για βελτιώσεις του τύπου turbo κλπ να στραφούμε στους ηλεκτροκινητήρες??? Shocked Shocked Shocked Shocked Razz

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It
Επιστροφή στην κορυφή
206 CC RG (kostadis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 CC Army Edition

Ένταξη: 11 Δεκ 2005
Τόπος: N.Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Σεπ 2006, 09:12:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

10 lt/100 km μέσα στην πόλη πάντως έχει φίλος με Mini Cooper S που έχει και λίγο βαρύ πόδι...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Σεπ 2006, 11:03:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 CC RG έγραψε:
10 lt/100 km μέσα στην πόλη πάντως έχει φίλος με Mini Cooper S που έχει και λίγο βαρύ πόδι...

έχει "πολύ λίγο" βαρύ πόδι γιατί δικός μου φίλος με mini S έχει εκτός πόλης και λίγο εντός 11,2... Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Σεπ 2006, 11:38:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Downhill έγραψε:

........Τώρα οι τιμές του Marketing των αντιπροσωπιών γίνονται με συγκεκριμένα στάνταρ τα οποία δεν είναι πάντα ξεκάθαρα...Δηλαδή, τί σημαίνει μικτός κύκλος??? Ή πώς ξέρω εγώ πώς οδηγούσε αυτός για να πετύχει σε ταξίδι την κατανάλωση που λένε οτι εχει το όχημα???
.......

ταστάνταρ που κάνουν την δοκιμή είναι εντελώς στάνταρ !!! είναι σύμφωνα με I.S.O. (INTERNATIONAL STANDARISATION ORGANISATION) και περιγράφει ακριβώς και με απίστευτη λεπτομέρεια πως γίνεται η μέτρηση.

Οι 4 τροχοί του σεπτ. γράφουν ακριβώς τι περιλαμβάνει η μικτή διαδρομή.

τώρα σχετικά με την κατανάλωση, το cc μου τέρμα σκισμένο σε ταξίδι στην εθνική δεν κατανάλωνε ποτέ περισσότερο από 10.4 λτ και συνήθως μέσα στην πόλη είχα καταναλώσεις από 7.5 έως 8.5 χωρίς σκίσιμο....

Τώρα με το 406 2.2 έχω μέσα στην πόλη μονίμως πάνω απο 10-11.5 ενώ στην εθνική με γύρω στα 160 χλμ την ώρα πάει γύρω στα 9.5 η καταναλωση.

Αυτό όμως που πρόσεξα είναι ότι με την χρήση του ρυθμιστή ταχύτητας (ή όποιος αλλιώς λέγεται ) πετυχαίνει περισσότερη οικονομία στην εθνική...
Χώρια που είναι και σούπερ βολικό ειδικά όταν είναι άδειος ο δρόμος !!!

πάντως παίζει φοβερό ρόλο στην κατανάλωση το φάρδος του ελαστικού ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIMCHRI στις Δευ 25 Σεπ 2006, 11:46:47, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Σεπ 2006, 11:44:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Αυτό όμως που πρόσεξα είναι ότι με την χρήση του ρυθμιστή ταχύτητας (ή όποιος αλλιώς λέγεται ) πετυχαίνει περισσότερη οικονομία στην εθνική...

Αυτό είναι απόλυτα λογικό και συμβαίνει γιατί δεν κάνει "άσκοπα πατήματα" στο γκάζι. Δηλαδή για να διατηρήσει τα 160 θα πατήσει μόνο το απαραίτητο γκάζι και όχι παραπάνω... If you know what I mean...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Σεπ 2006, 11:52:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
.

τώρα σχετικά με την κατανάλωση, το cc μου τέρμα σκισμένο σε ταξίδι στην εθνική δεν κατανάλωνε ποτέ περισσότερο από 10.4 λτ και συνήθως μέσα στην πόλη είχα καταναλώσεις από 7.5 έως 8.5 χωρίς σκίσιμο....

και που παω εγω ο καραμητροσ με 10,3 εντος πολης? Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης