PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Full βαψιμο!Που και ποσο??
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
Μέλος
Μέλος

206 CC

Ένταξη: 04 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 15:35:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού έπιασες τις αντιπροσωπείες, πέρνα καμιά βόλτα και από την OSCAR PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Σεπ 2006, 19:49:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ_X έγραψε:
Αφού έπιασες τις αντιπροσωπείες, πέρνα καμιά βόλτα και από την OSCAR PEUGEOT

Ξερεις κατι που δεν ξερω?? Question Question

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Σεπ 2006, 14:32:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eιλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σας πιανει ολους με τα βαψιματα τις καθαριοτητες τις γρατζουνιεςκλπ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Twisted evil
Θωμα παλικαρι μου με τα λεφτα του βαψιματος παρε ενα μοτερακι 16ν ριχτο πανω και με τα ρεστα παρε ενα κουτι αλοιφη,πασαλειψε το και εισαι οκ ετσι για το γα**το!
Αν το κανεις 16ν δεν θα ξαναπαρατηρησεις οτι θελει βαψιμο ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΣΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!
Ασε που σε οποιον φανοποιο και αν τον πας δεν θα ξαναγινει ποτε οπως πριν.Σιγουρα θα υπαρξουν ατελειες τις οποιες θα βλεπεις και θα ξενερωνεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Σεπ 2006, 14:51:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με αυτην την λογικη,οιλοι απο αυριο απλυτοι/απλυτες με οτι πιο παλια ρουχα εχετε!

Ναι,σαν λεσια ολοι!!! Laughing Laughing Laughing

Λευτερη δεν διαφωνω μαζι σου,οπως ηταν δεν προκειται να ξαναγινει αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να παρακαλαμε να βρεξει κιολας για να πλυθει το καημενο... Wink Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
Μέλος
Μέλος

206 CC

Ένταξη: 04 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Σεπ 2006, 15:26:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκεί πηγαίνω για σέρβις και γενικά είμαι ικανοποιημένος.
Έχω χρησιμοποιήσει και το φανοποιείο για οροφή και καπώ τότε με το χαλάζι και έκαναν και καλή δουλειά και οικονομικά.

Τα χρήματα είναι πολλά,οπότε αξίζει και λίγο έρευνα παραπάνω.
Επιστροφή στην κορυφή
fotis-84 (fotis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 EN/2

Ένταξη: 01 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Σεπ 2006, 16:32:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Eιλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σας πιανει ολους με τα βαψιματα τις καθαριοτητες τις γρατζουνιεςκλπ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Twisted evil
Θωμα παλικαρι μου με τα λεφτα του βαψιματος παρε ενα μοτερακι 16ν ριχτο πανω και με τα ρεστα παρε ενα κουτι αλοιφη,πασαλειψε το και εισαι οκ ετσι για το γα**το!
Αν το κανεις 16ν δεν θα ξαναπαρατηρησεις οτι θελει βαψιμο ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΣΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!
Ασε που σε οποιον φανοποιο και αν τον πας δεν θα ξαναγινει ποτε οπως πριν.Σιγουρα θα υπαρξουν ατελειες τις οποιες θα βλεπεις και θα ξενερωνεις.

σωστος ο λευτερης,ειμαι και εγω της ιδιας λογικης.εμενα κ'αν θελει βαψιμο αλλα .....!μιας και προοριζεται για αγωνιστικο θα το γεμισω αυτοκολλητα και δεν θα φαινεται τιποτα!!!!!!! Yahoo! Yahoo! Yahoo!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Σεπ 2006, 17:25:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:

Πες μου οτι με δουλευεις...Η΄πραγματικα πιστευεις οτι ενα μοτερ 16v με τοποθετηση κοστιζει 1300-1400 ευρω...
Γιατι, πιστεψε με, αν κοστιζε τοσο θα ειχα παει για μοτερ με τα 1000, καθως ειναι το ονειρο μου εδω και χρονια.
Ενημερωτικα, το λιγοτερο ζητανε 1400-1500 μονο για το μοτερ.. Crying or Very sad Crying or Very sad

Για τις ασφαλειες Λευτερη, κοιταξες να μου πεις που τις βαζουμε τελικα??

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Σεπ 2006, 09:37:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εεεεε μην μπερδεύουμε την εμφάνιση με την λειτουργία...
Προφανώς και πρέπει να λειτουργεί και μάλιστα να λειτουργεί καλά ένα αμάξι.
Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να να κυκλοφορεί σαν "χρέπι" έτσι απλά για να πυροβολάει...
Φίλτατε Lef μην μου πεις ότι δεν "καυλώνεις" όταν βλέπεις πλυμένο το αγωνιστικό... Cool
Το 8ν μπορεί να μην πάει σαν το 16ν αλλά δεν πάει και άσχημα... Wink
Αν είχα μόνο 1500ευρώ και μου έλειπε τόσο πολύ το γκάζι του 16ν θα έβαζα το μοτερ...

απλά το 8ν του Θωμά θέλει και επισκευή στο καπό Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Σεπ 2006, 13:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα εντελως off topic αλλα με 1500Ε εσυ συγκεκριμενα το βαζεις το 16v καθως ουτε σασμαν χρειαζεσαι,ουτε πλεξουδα... Confused

Παρολα αυτα συμφωνω με το να δειχνει ενα αμαξι περιποιημενο. Wink

Ας εχει και 200 αλογα,αν ειναι παρταλι εξωτερικα,δεν ειναι και οτι καλυτερο... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Σεπ 2006, 18:57:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Βασικα εντελως off topic αλλα με 1500Ε εσυ συγκεκριμενα το βαζεις το 16v καθως ουτε σασμαν χρειαζεσαι,ουτε πλεξουδα... Confused

Παρολα αυτα συμφωνω με το να δειχνει ενα αμαξι περιποιημενο. Wink

Ας εχει και 200 αλογα,αν ειναι παρταλι εξωτερικα,δεν ειναι και οτι καλυτερο... Sad

Προφανως μιλας για τιμες εκτος Αθηνας, γιατι εχω ηδη ρωτησει Κρασουλη και Λιολιο και και μου εχουν πει εδω και καιρο και οι 2 για πανω απο απο 1800 ευρω.. Mad Mad

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Σεπ 2006, 07:55:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι,για εκτος Αθηνας μιλαω αλλα δεν βλεπω με ποια λογικη θα πρεπει να κανω κατι εντος Αθηνων ή Θεσσαλονικης,οταν οι υπολοιποι ζητανε 15-20% λιγοτερα χρηματα για μια δουλεια που ειναι ευκολη... Confused
Π.Χ. στο 106 forum πουλαει ενα παιδι μοτερ χωρις ηλεκτρικα με 85.000 χλμ, 900Ε...Με τον εγκεφαλο και την τοποθετηση θα εισαι max στα 1500Ε... Idea

Το ξεσκισαμε το topic... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Σεπ 2006, 18:04:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν ακούστε να γελάσετε... Mad Mad
Είπα να ξυπνήσω νωρίτερα 1 ώρα από το συνηθισμένο πριν πάω δουλειά και να πάω μια βόλτα να ρωτήσω στην Peugeot North Attica Center να μάθω και εκεί τιμή, μιας και έπαιζε γωστός.
Σκάει ο μάστορας, ο οποίος συμπληρωματικά ούτε καλημέρα δεν είπε όταν του είπα πρώτος εγώ, και αφού το χάζεψε γύρω γύρω, εβγαλε το πόρισμα..
Και ποιο ήταν το πόρισμα?? Exclamation Exclamation
Ότι για να φτιάξει το αμάξι μου με τα 2 χτυπήματα ήθελε 5000 ευρώ!!!
Ρε παιδιά το αντιλαμβάνεστε το νούμερο???Shocked Shocked x Mad
5000 ΕΥΡΩ
Μα καλά είναι σοβαροί εκεί στην Peugeot?Θεωρούνται κάποιοι από αυτούς επαγγελματίες??Twisted evil Twisted evil Twisted evil :
Είναι δυνατόν να τους πας ένα 106 για βάψιμο και φτιάξιμο σε 2 σημεία (από τα οποία το 1 που έλειπε 1 κομματί πλαστικού από το μαρσπιέ δε δεχόταν να το φτιάξει, γιατί λέει δεν είναι στα καθήκοντά του) και να ζητάει αυτό το ποσό??
Μα τι σκ**ά του πήγα για βάψιμο???Lambo ή καμία Ferrari??

Είναι δυνατόν να βγαίνουν και να λένε τέτοια πράγματα στον κόσμο?? Mad

Επιστροφή στην κορυφή
fotis-84 (fotis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 EN/2

Ένταξη: 01 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Σεπ 2006, 19:25:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρισκουν και τα κανουν φιλε μου, γιαυτο ζητανε οτι θελουν.δυστυχως οπως εχουμε ξαναπει οι επισημες αντιπροσωπειες εχοντας σαν προφαση την εγγυηση των εργασιων τους εχουν απιστευτα υψηλες τιμες.βεβαια αυτο δεν ειναι ο κανονας μιας και μετα απο πολυ ψαξιμο διαπιστωσα οτι υπαρχουν ακομα καποια επισημα service στα οποια οι τιμες ειναι καλυτερες, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι κοντα στις τιμες που μπορεις να βρεις σε καποιο ανεξαρτητο συνεργειο.θα πω ενα απλο παραδειγμα το οποιο ειναι και προσφατο αν και λιγο offtopic αλλα θα ειμαι συντομος.
σε προσφατο service στα 60.000 xlm του Α4 της οικογενειας ο παζαροπουλος ζητησε 1250 ευρω , η κοσμοκαρ για τις ιδιες ακριβως εργασιες 1600 ευρω και τελικα το αυτοκινητο εκανε το service του στον δημακη με 800 ευρω.αυτες ειναι οι διαφορες που λεγαμε ......μην πετατε τα λεφτα σας!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Σεπ 2006, 16:02:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να να κυκλοφορεί σαν "χρέπι" έτσι απλά για να πυροβολάει...
Φίλτατε Lef μην μου πεις ότι δεν "καυλώνεις" όταν βλέπεις πλυμένο το αγωνιστικό... Cool

Αλλο πλυμενο,αλλο βαμμενο.Λεφτα για να το λυνω εχω δωσει (λεμε καμια υπερβολη που και που Laughing )για να το βαψω δε νομιζω να δωσω, δεν με απασχολει ιδιαιτερα ισως.
Παντως με 1500 ευρω και λιγοτερα μπορεις να παρεις ενα 16ν μοτερ και να δωσεις το παλιο σου σαν εργατικα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Σεπ 2006, 17:39:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

διαβαζω τοση ωρα και εχω να πω::

Arrow Για το μοτερ που λετε...στην Πατρα βρηκα 16v με 850 ευρω....
Arrow Για το βαψιμο...υπολογισε γυρω στα 1200 το πολυ..(εξαρτατε και οι ζημιες που λες.Αν θες εχω γνωστο..στειλε μου πμ να σου πω Wink )
Arrow Οσο για τις τιμες των αντιπροσωπειων...σας λεει κατη η λεξη εργατοωρα???το οτι αυτα ειναι στανταρ?????δεν σας λεει κατι?για μαθετε τιμη εργατοωρας στην peugeot και ρωτηστε και αλλου και ελατε να μου πειτε... Wink

Φιλικα..

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης