PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με ηχοσύστημα σε 307

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Αύγ 2006, 05:02:59    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με ηχοσύστημα σε 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμφανίζει το εξής: ενώ έχω επιλεγμένη μια μνήμη, την 4 ας πούμε, μετά από λίγο "βγαίνει" από αυτήν. Ενώ κρατάει τον σταθμό, είναι σαν να τον έχω πιάσει χειροκίνητα. Είναι πρόβλημα αυτο;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TakisB (Τάκης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 XSI 3d 2002

Ένταξη: 27 Φεβ 2004
Τόπος: Ίλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Σεπ 2006, 18:08:39    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με ηχοσύστημα σε 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Εμφανίζει το εξής: ενώ έχω επιλεγμένη μια μνήμη, την 4 ας πούμε, μετά από λίγο "βγαίνει" από αυτήν. Ενώ κρατάει τον σταθμό, είναι σαν να τον έχω πιάσει χειροκίνητα. Είναι πρόβλημα αυτο;

Σε αντίθεση με τα 2 χρόνια εγγύησης του αυτοκινήτου από τη μαμά Peugeot, το ηχοσύστημα έχει εγγύηση 5 χρόνια (στο δικό μου XSI του 2002, Clarion). Πέρυσι, έχανε το σήμα των σταθμών και νόμιζα πως είχα πρόβλημα κεραίας. Πήγα σε εξουσιοδοτημένο, το έβγαλαν, παρήγγειλαν νέο, και σε 3 μέρες μου τοποθέτησαν το νέο, το έλεγξαν, πέρασε και έλεγχο το BSI στο τερματικό και δεν πλήρωσα μία.

Edit: Μήπως πηγαίνει σε άλλο σταθμό; Μήπως έχεις ενεργοποιήσει RDS μαζί με ΤΑ ΟΝ και πηγαίνει σε συγκεκριμένο σταθμό;

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Σεπ 2006, 20:18:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι, στην ίδια συχνότητα μένει, απλά δεν είναι στην αντίστοιχη μνήμη. Τώρα σταμάτησε αφόυ ξανααποθήκευσα τους σταθμούς. Αλήθεια, το ηχοσύστημα του f/l δεν ταιριάζει, έτσι;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
TakisB (Τάκης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 XSI 3d 2002

Ένταξη: 27 Φεβ 2004
Τόπος: Ίλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Σεπ 2006, 21:25:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Όχι, στην ίδια συχνότητα μένει, απλά δεν είναι στην αντίστοιχη μνήμη. Τώρα σταμάτησε αφόυ ξανααποθήκευσα τους σταθμούς.

Αν δεν έχει περάσει πενταετία και στο ξανακάνει, βουρ για αλλαγή.

drdino έγραψε:
Αλήθεια, το ηχοσύστημα του f/l δεν ταιριάζει, έτσι;

Δεν ξέρω... Δεν έχω δει εσωτερικά το f/l. Με φοβίζει το μεγάλο του "στόμα" και δεν το πλησιάζω! Lol Lol Lol

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Σεπ 2006, 21:34:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1 χρόνο έχει μόνο...

Χωροταξικά, ταιριάζει, το interface μόνο δεν ξέρω...

Επιστροφή στην κορυφή
pkst307 (Κώστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 01 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Σεπ 2006, 08:29:56    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με ηχοσύστημα σε 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

Χμμμ.. θυμάμαι ότι μου το έκανε όταν ο σταθμοί ήταν στην μπάντα των FM1 - FM2, βάζοντας τους σταθμούς μου στο FMAST δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα τέτοιο πρόβλημα (και φυσικά απενεργοποιημένο το RDS έτσι?)
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Σεπ 2006, 10:37:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
1 χρόνο έχει μόνο...

Χωροταξικά, ταιριάζει, το interface μόνο δεν ξέρω...

Το εχω δει και πρεπει να ταιριαζει.Απλα ειναι αλλη εταιριας απο οτι θυμαμαι καλα.Εμενα μου κανει αυτοματο search καποιες φορες αλλα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.Πρεπει να πιανει τελειος καμπανα?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Σεπ 2006, 11:34:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O touristas μπορεί να μας πει αν ταιριάζει;

Καμιά φορά μπορεί να κάνει αυτόματη ανιχνευση αμα δεν εχει καλό σήμα, και αρχίσει να ψάχνει εναλλακτικές συχνότητες. Αλλά πρέπει να έχεις την σχετική λειτουργία ενεργοποιημένη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης