PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Lancia Delta HPE Concept
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PUGMAD (Γίωργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 (8V) ΧΝ (2001)

Ένταξη: 17 Φεβ 2003
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Σεπ 2006, 16:19:35    Θέμα δημοσίευσης: Lancia Delta HPE Concept Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.topspeed.com/cars/lancia/lancia-delta-hpe-ar13123.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 09:06:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ιδιαίτερη Ιταλική εμφάνιση όπως κάνει πάντα η Lancia...

Νομίζω ότι μου αρέσει, αν και θέλω να το δω από κοντά... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
drioannis (i)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 09:07:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παλαιότερα η Lancia είχε δηλώσει ότι δεν θα κατσκευάσει ξανά αυτοκίνητο επιδόσεων αλλά μόνο luxury cars.Ελπίζω πραγματικά να έχει αλλάξει γνώμη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 09:11:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όμορφο(για τα δεδομένα των καιρών) ...και όπως πάντα πρωτότυπο ....σαν Lancia....ΑΛΛΑ αυτό το Delta......στον λαιμό μου έκατσε.......

ΔΕΝ γίνεται όταν έχεις ένα τέτοιο όνομα να το <<κατακερματίζεις>> με αυτόν τον τρόπο....καλύτερα να το αφήσεις να περάσει στην ΙΣΤΟΡΙΑ...... , γιατί και αδικείς τον υποτιθέμενο αντικαταστάτη ...αλλά και ταυτόχρονα καταστρέφεις έναν <<Θρύλο>> Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 10:42:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεδομένης της πρόσφατης πορείας της Lancia δεν έχει άδικο ο Σταύρος, τώρα βέβαια αν αποφασίσει να ταράξει τα νερά με καμία εκπληκτική έκδοση τότε θα χαρούμε όλοι Exclamation Exclamation Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 10:59:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιο αμαξι,αλλα μακαρι να μη το "βαφτισουν" delta Puke left
Και μονο στο ακουσμα του ονοματος περιμενεις να δεις ενα αληταμαξο (για να μην πω πολεμικη μηχανη) και οχι ενα φλωραμαξο σαν αυτο... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 11:05:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όντως . . . .

Βασικά φταίει ότι το delta το έχουμε συνδυάσει με το Integrale...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 11:52:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Βασικά φταίει ότι το delta το έχουμε συνδυάσει με το Integrale...

Όχι ακριβώς......Μάνθο......εγώ την έχω συνδιάσει με ένα <<αλητάμαξο>> που έγραψε και ο φίλτατος ...(peanuts) το οποίο ακόμα και στα <<φτωχά>>1400cc γ@μαγε & έδερνε και απο κινητήρα και απο συμπεριφορά και απο εμφάνιση σε σύγκριση με άλλα της κατηγορίας του .
Π.χ= ακόμα και η τελευταία η λεγόμενη <<Υαινα>> που παρουσιάστηκε το 1994....τί σχέση είχε με ένα Golf 3 1.4Lt της εποχής????Καμία..... Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 13:12:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστό και αυτό...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 13:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει ένας φίλος μου μια τελευταία Delta 1.6 HPE η οποία μπορώ να πω ότι παρά τα χρόνια της παραμένει ένα πολύ ενδιαφέρον αυτοκίνητο!

Ειδικά το εσωτερικό της είναι από άλλο πλανήτη Exclamation

ΥΓ Είχε βέβαια και συμπαγείς δίσκους μπροστά από μαμά...

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 15:37:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
........
ΥΓ Είχε βέβαια και συμπαγείς δίσκους μπροστά από μαμά...

Question Question Question Question Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 15:48:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

5θυρη HPE? Μα γιατι?

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 18:16:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλο απο εμφανιση.Το θεμα ειναι να ειναι και καλο απο κινητηρα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 18:50:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε ενταξει, εχουν καλα μοτερ οι Ιταλοι!

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 19:03:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ναι πολυ καλα μοτερ.Απο Ferrari και πανω εννοω.Δεν ξερω γιατι αλλα δεν τα εμπιστευομαι τοσο.Καποιος γειτονας μας ειχε Fiat Punto και Lancia Dedra.Και ολο διακοπες του εκανε.Το Alfa Romeo που εχει ενας θειος μου μεχρι τωρα παει καλα.Δεν ξερω τι να πω.Μου εχει δημιουργιθει αυτη η αποψη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2006, 20:29:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι ρε, ειναι πολυ καλα μοτερ απο αποδοση παντα! Οδηγαω τωρα ενα Bravo 12αρι και παει ΠΑΡΑ πολυ καλα. Οπως και η 1.6 147. Οχι τοσο απο σταση οσο απο ελαστικοτητα.

Νομιζω ομως βγαινουμε εκτος Razz

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Σεπ 2006, 07:42:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
Ε ενταξει, εχουν καλα μοτερ οι Ιταλοι!

Της Άλφα οι κινητήρες δεν είναι πια Ιταλικοί Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Σεπ 2006, 10:44:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...βγαίνετε...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Σεπ 2006, 12:00:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ ας γυρισουμε στο θεμα μας παλι.

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Σεπ 2006, 12:14:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε καποιο αρθρο στο internet διαβασα οτι η νεα DELTA θα εχει στη γκαμα της μονο κινητηρες με τουρμπο!!! Συγκεκριμενα θα αρχιζουν απο 1,4-120ps
και θα φτανουν μεχρι τα 200+...!!! Αρκετα καλο ακουγεται...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης