Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 12:21:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | Συμφωνώ ότι είναι θέμα κόστους ....
και γω με την dial-up Πλήρωνα ένα σκασμό λεφτά.
Αλλά δεν καταλαβαίνω τι διαφορά κάνει σε ένα απλό χρήστη μια σύνδεση
dsl 512 από μία 4mbps...  |
Εσύ όταν οδηγείς στην εθνική σου αρέσει να πηγαίνεις με 30χαω ή με 240χάω????? - (Η με 3χάω που αντιστοιχεί στην ταχύτητα Dial-up???)
Πιστέυω είναι αντίστοιχα πράγματα...... 
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 12:34:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μεταξύ 30 και 240 υπάρχουν και ενδιάμεσες ταχύτητες...
ταξιδεύω συνήθως με 120~140...
και "σερφάρω" με την 384 dsl μια χαρά είμαι...
όχι ότι θα με χάλαγε πιο γρύγορη...
αλλά δεν καίγομαι κιόλλας. 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 12:43:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μάνθο αν δοκιμάσεις κάποια στιγμή θα γλυκαθείς 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
cipher (Αλέξανδρος) Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)
Ένταξη: 16 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 376 Τόπος: Βόλος
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Σεπ 2006, 00:15:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παντως και η Vivodi προχωραει σε αναβαθμηση ολων των συνδεσεων χωρις κανενα κοστος μεχρι της 15/9.Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να βαλω 2048.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Σεπ 2006, 02:59:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις πρώτα να σταθεροποιηθεί η κατάσταση με τις αναβαθμίσεις και μετά να κάνεις κίνηση, γιατί μπορεί να αγανακτήσεις.
Υπάρχουν 2 ταχύτητες που σχετίζονται με την DSL: η ταχύτητα γραμμής και η ταχύτητα σύνδεσης (και η καθεμιά τους χωρίζεται σε download/upload). Η ταχύτητα γραμμής είναι στα πόσα συγχρονίζει το modem/router, ενώ η άλλη είναι τι σου δίνει ο ISP. Η σχέση που ισχύει είναι: ταχύτητα γραμμής >= ταχύτητα σύνδεσης
Υπάρχουν περιπτώσεις που π.χ. λόγω θορύβου μια σύνδεση 512 πιάνει πολύ λιγότερα από το μέγιστο σε γραμμή 512, οπότε και αναβαθμίστηκε η γραμμή σε π.χ. 1024 για να καλύψει τη χασούρα.
Αυτό που κάνει ο ΟΤΕ είναι να αναβαθμίσει τις γραμμές (δηλ. τα κατά τόπους DSLAM) και αυτό είναι που σκοπεύει να έχει τελειώσει μέχρι 15 Σεπτεμβρίου. *Αλλά*, για να μπορέσει να επιτρέψει στους ISP να δώσουν μεγαλύτερες συνδέσεις, θα πρέπει να αναβαθμιστούν τα κεντρικά και αυτό μπορεί να πάρει μέχρι 3 μήνες!!! Αν διαβάσεις αυτό το thread από την αρχή, θα δεις πολλά παραδείγματα αγανάκτησης, που με 512 κατεβάζαν στα 40-50 και με 1024 κατεβάζουν με 20!
Μη σε πιάνει αμόκ με τις αναβαθμίσεις. Σκοπός είναι να έχεις το καλύτερο "value for money" που λένε και οι Άγγλοι. Το να αναβαθμιστείς τώρα "χτυπώντας" μια "φοβερή προσφορά" και να σε πάει με 30 KB/s, μεγάλα ping latencies (καθυστέρηση άφιξης πακέτων στον προορισμό τους) και αστάθεια για 3-4 μήνες δε λέει κάτι. Σκέψου ότι σε 3-4 μήνες οι τιμές θα έχουν πέσει κι άλλο και οι συνδέσεις θα έχουν ανέβει.
Χάκεψον γαρ τοις πάσοι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Σεπ 2006, 10:00:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
cipher έγραψε: | Μη σε πιάνει αμόκ με τις αναβαθμίσεις. Σκοπός είναι να έχεις το καλύτερο "value for money" που λένε και οι Άγγλοι. Το να αναβαθμιστείς τώρα "χτυπώντας" μια "φοβερή προσφορά" και να σε πάει με 30 KB/s, μεγάλα ping latencies (καθυστέρηση άφιξης πακέτων στον προορισμό τους) και αστάθεια για 3-4 μήνες δε λέει κάτι. Σκέψου ότι σε 3-4 μήνες οι τιμές θα έχουν πέσει κι άλλο και οι συνδέσεις θα έχουν ανέβει. |
επιτέλους διάβασα και κάτι λογικό...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Σεπ 2006, 11:15:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κοίταξε να δεις.Όλα είναι σχετικά.Εγώ ας πούμε τώρα με την παρούσα κατάσταση(έχοντας 384)κατεβάζω σταθερά με 30 και 35.Τώρα που θα γίνει η αναβάθμιση θα κατεβάζω θεωρητικά πάντα με την διπλάσια ταχύτητα.Δηλαδή 70.Είναι παρα πολύ καλά πιστεύω.Απλά ήθελα να τονίσω ότι πλέον θα είναι πιο προσιτή σε όλους μας μια σύνδεση DSL.Γιατί η 2048 θα έχει την τιμή τις 1024.
Όσο για το ποσο ενεργή είναι μια σύνδεση είναι παρα πολύ ρευστό.Δηλαδή μπορεί να έχεις bandwidth 2Mbps αλλα να χρησιμοποιείς μονο το 20%.Αυτό λέγεται utilization και οφείλεται καθαρά στον ποσο φορτωμένο είναι το δίκτυο.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Σεπ 2006, 12:59:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγώ με τον διπλασιασμό πάντως κατεβάζω όντως με διπλάσια ταχύτητα από πριν. με 384 κατέβαζα σταθερά 30-35 και τώρα κατεβάζω σταθερα 65-70. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Σεπ 2006, 13:25:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στον διπλασιασμο τον γραφει πουθενα η το καταλαβαινεις απλα οτι κατεβαινει πιο γρηγορα?
Εννοω οταν γινεται συνδεση λεει συνδεθηκατε στα ΧΧΧ (πανω απο την προηγουμενη συνδεση)? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Σεπ 2006, 14:35:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | cipher έγραψε: | Μη σε πιάνει αμόκ με τις αναβαθμίσεις. Σκοπός είναι να έχεις το καλύτερο "value for money" που λένε και οι Άγγλοι. Το να αναβαθμιστείς τώρα "χτυπώντας" μια "φοβερή προσφορά" και να σε πάει με 30 KB/s, μεγάλα ping latencies (καθυστέρηση άφιξης πακέτων στον προορισμό τους) και αστάθεια για 3-4 μήνες δε λέει κάτι. Σκέψου ότι σε 3-4 μήνες οι τιμές θα έχουν πέσει κι άλλο και οι συνδέσεις θα έχουν ανέβει. |
επιτέλους διάβασα και κάτι λογικό...
 |
Και εγώ κάτι το αυτονόητο
Road_Runner έγραψε: | Στον διπλασιασμο τον γραφει πουθενα η το καταλαβαινεις απλα οτι κατεβαινει πιο γρηγορα?
Εννοω οταν γινεται συνδεση λεει συνδεθηκατε στα ΧΧΧ (πανω απο την προηγουμενη συνδεση)? |
Ναι, αν έχεις kit dsl που κάνεις εικονικό dial για να συνδεθείς, φαίνεται γραπτώς η αλλαγή της ταχύτητας
Εγώ με το 384 κατέβαζα με 40άρες σταθερές (45 στις καλές του) και με το 768 όταν πέφτει ο ήλιος πιάνω καθαρή 90αρού (ή και κανα μεσημέρι τώρα που τα έχω παρατηρήσει αν είμαι τυχερός!)
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Σεπ 2006, 15:11:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
brz20 έγραψε: | Απλά ήθελα να τονίσω ότι πλέον θα είναι πιο προσιτή σε όλους μας μια σύνδεση DSL.Γιατί η 2048 θα έχει την τιμή τις 1024. |
Συμφωνούμε, *αλλά*:
α) Την παρούσα στιγμή, επειδή ακριβώς το δίκτυο είναι πάνω στην αναβάθμιση, ρύθμιση κτλ. θα πάρει καιρό να σταθεροποιηθεί. Κάνοντας αναβάθμιση ταχύτητας μπορεί να "μεταμορφωθείς" σε εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα και ουσιαστικά η "αναβάθμιση" θα σου επιφέρει αισθητή υποβάθμιση στην ταχύτητά σου. Αν γουστάρεις να κατεβάζεις κάν' την τελικά 2048, απλά περίμενε λίγο ώστε να έχεις σύνδεση που θα αποδίδει ως αυτό που υποτίθεται ότι είναι.
β) Αν δε χρειάζεσαι πραγματικά τόσο μεγάλη ταχύτητα, θα μπορούσες να γλιτώσεις κάποια λεφτά! Εάν έχεις 1 Mbps, γιατί να πληρώσεις παραπάνω ευρώπουλα να πας στα 2 Mbps, ώστε να στα κάνει δωρεάν 4; Προβλέπω νέο διπλασιασμό για τις μικρές ταχύτητες το πολύ σε ένα 6μηνο.
brz20 έγραψε: | Όσο για το ποσο ενεργή είναι μια σύνδεση είναι παρα πολύ ρευστό.Δηλαδή μπορεί να έχεις bandwidth 2Mbps αλλα να χρησιμοποιείς μονο το 20%.Αυτό λέγεται utilization και οφείλεται καθαρά στον ποσο φορτωμένο είναι το δίκτυο. |
Εάν έχεις 2 Mbps και χρησιμοποιείς μόνο το 20%, έχει καλώς. Αν όμως, δεν μπορείς να κατεβάσεις πιο γρήγορα από το 20%, αρχίζεις τα τηλέφωνα στον πάροχο γραμμής και στον πάροχο σύνδεσης και τους τρίζεις τα δόντια, γιατί είναι απαράδεκτη ποιότητα παροχής υπηρεσιών! Υπό τις χειρότερες συνθήκες πιστεύω δε θα πρέπει να πέφτει κάτω από 80%
Baphomet έγραψε: | εγώ με τον διπλασιασμό πάντως κατεβάζω όντως με διπλάσια ταχύτητα από πριν. με 384 κατέβαζα σταθερά 30-35 και τώρα κατεβάζω σταθερα 65-70. |
Είσαι τυχερός! Ανήκεις σε αυτούς που θα διατηρήσουν την ψυχική τους ηρεμία!
Road_Runner έγραψε: | Στον διπλασιασμο τον γραφει πουθενα η το καταλαβαινεις απλα οτι κατεβαινει πιο γρηγορα?
Αν έχεις usb modem, ή θα σου βγάζει κάποιο "μπαλονάκι" μόλις συνδεθεί, ή σου λέει το εικονιδιάκι που φορτώνει στο system tray (ο χώρος με τα εικονίδια, δεξιά στη μπάρα). Σε άλλους αρκεί να βάλεις το ποντίκι πάνω στο εικονίδιο, ενώ σε άλλους πρέπει να κάνεις δεξί κλικ και "ιδιότητες" ή "κατάσταση" κτλ, οπότε και σου δείχνει ταχύτητα συγχρονισμού.
Αν έχεις modem/router και έχεις συνδεθεί μέσω ethernet (με καλώδιο δικτύου), αυτή η πληροφορία υπάρχει κάπου στο web interface του modem/router.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Σεπ 2006, 17:41:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κοντός ψαλμός αλληλούια που λέει και το γνωστό ρητό.Δεν έμειναν παρα 10 μέρες να μάθουμε τι ακριβώς γίνετε.Εγώ πάντως ακόμα κατεβάζω με 30.Τώρα αν μετά από 10 με 15 μέρες δω μια μικρή αύξηση στην ταχύτητα δεν θα αρχίσω με την μια τα τηλεφωνα.Θα τους δώσω μια περίοδο χάριτος γιατί πρόκειται για δύσκολη δουλειά και η σταθερότητα θα έρθει λίγο αργότερα.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Σεπ 2006, 18:15:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μετά από 10-15 μέρες θα δεις μόνο διπλάσια ταχύτητα συγχρονισμού. Μέχρι να αρχίσεις να κατεβάζεις με διπλάσια ταχύτητα, βάσει εκείνου του post στο adslgr.com περί 3 μηνών (βλ. link σε προηγούμενό μου post) με βάζει σε σκέψεις ότι θα είναι για πάνω από 3 μήνες (πότε ελληνικό project έπεσε μέσα στις προβλέψεις του?). Αφού αναβαθμιστούν τα DSLAM και σταθεροποιηθεί η κατάσταση, μετά θα γίνει πάλι το ίδιο μπάχαλο μέχρι να αναβαθμιστούν και ρυθμιστούν τα κεντρικά. Κάποιοι που ήδη κατεβάζουν με διπλάσιες ταχύτητες ανήκουν σε δοκιμαστικό πρόγραμμα και κάποιοι είχαν την τύχη να είναι στο ίδιο DSLAM με κάποιον που είχε κονέ με τα κεντρικά. Το παρόν "τοπίο" δεν προσφέρεται για εξαγωγή συμπερασμάτων! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
BadSpud! (Spiros) - (Π.R.T.) Φανατικό μέλος

Peugeot 106 Rallye 1600cc 16v (Τούμπανο)
Ένταξη: 23 Φεβ 2006 Δημοσιεύσεις: 393 Τόπος: 6' απο Παντού!
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Σεπ 2006, 18:45:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έως τώρα δεν έχω δει διαφορά στην ταχύτητα της DSL μου δεν ξέρω ποτέ θα μου την αλλάξουν….
Ένας πολύ καλός και αξιόπιστος μετρητής ταχύτητας
http://www.abeltronica.com/velocimetro/pt/?idioma=uk&newlang=uk
Τελικά πολύ γρήγορο το κόκκινο (Ν προς Ε) για να καταλάβεις πόσο γρήγορο είναι…
Είναι λίγο πίσω μου (Ν προς Α)! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Σεπ 2006, 03:05:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γράψε άκυρο! Έχω 512/128 και μου την έβγαλε 2142.40/97.12 !!!
Φαντάσου να αναβαθμιστώ κι όλας!!!
Γενικά, μην τα πολυεμπιστεύεσαι αυτά τα τεστ. Ενδεικτικά είναι, αλλά όχι αξιόπιστα. Καλύτερα να βρεις ένα μεγαλούτσικο αρχείο και να το κατεβάσεις από κάπου που ο server τα δίνει όλα. Προσωπικά, αυτό το κάνω με τον Rapidshare, όταν κατεβάζω κάτι .rar με mp3. Όταν η χρήση του server είναι γύρω στο 80% και κάτω, κατεβάζω σταθερά με 58-64 KB/s!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
BadSpud! (Spiros) - (Π.R.T.) Φανατικό μέλος

Peugeot 106 Rallye 1600cc 16v (Τούμπανο)
Ένταξη: 23 Φεβ 2006 Δημοσιεύσεις: 393 Τόπος: 6' απο Παντού!
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Σεπ 2006, 09:57:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ο συγκεκριμένως μετρητής είναι πιο αξιόπιστος από κάποιους άλλους!!!
Ακρίβεια δεν θα βρεις πουθενά.
Ελπίζω στην σελίδα να επέλεξες χώρα!
Γιατί τα αποτελέσματα που σου έβγαλε είναι υπερβολικά. Όσες φορές έχω κάνει μετρήσεις πάντα ήταν μέσα σε λογικά πλαίσια τα αποτελέσματα.
Τελικά πολύ γρήγορο το κόκκινο (Ν προς Ε) για να καταλάβεις πόσο γρήγορο είναι…
Είναι λίγο πίσω μου (Ν προς Α)! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005
Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1684 Τόπος: Νικαια city
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Σεπ 2006, 10:24:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
cipher έγραψε: | Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις πρώτα να σταθεροποιηθεί η κατάσταση με τις αναβαθμίσεις και μετά να κάνεις κίνηση, γιατί μπορεί να αγανακτήσεις.
Μη σε πιάνει αμόκ με τις αναβαθμίσεις. Σκοπός είναι να έχεις το καλύτερο "value for money" που λένε και οι Άγγλοι. Το να αναβαθμιστείς τώρα "χτυπώντας" μια "φοβερή προσφορά" και να σε πάει με 30 KB/s, μεγάλα ping latencies (καθυστέρηση άφιξης πακέτων στον προορισμό τους) και αστάθεια για 3-4 μήνες δε λέει κάτι. Σκέψου ότι σε 3-4 μήνες οι τιμές θα έχουν πέσει κι άλλο και οι συνδέσεις θα έχουν ανέβει. |
ωραία ....
Και πάνω που νόμιζα ότι είχα κατασταλάξει και θα πήγαινα να βάλω ADSL επιτέλους - έχω PSTN και αντιλήφθηκα ότι πληρώνω τα ίδια για πολύ ποιό αργές ταχύτητες.
Λοιπόν μπορεί τε να μου πείτε τι να αγοράσω ?
Ξεχασα να σας πω ότι λήγει 17 Σεπτέμβριου η συνδρομή μου (dial up pstn) αν την λέω σωστά... και θέλω με την ευκαιρεία αυτή να αναβαθμιστώ !!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Σεπ 2006, 11:01:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν την θες καθαρα για προσωπικη σου χρηση τοτε μια 768 σε υπερκαλυπτει.Και μαλιστα σε τιμη 384 συμφωνα με τις μεχρι τωρα δηλωσεις.Εξαλλου δεν θα υπαρχει κατι μικροτερο σε συνδεση.Αν παλι θελεις να κανεις δικτυο με εναν υπολογιστη τοτε σου προτεινω την 1024 για τον λογο οτι θα εχεις παλι υψηλη ταχυτητα και στα δυο συστηματα.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005
Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1684 Τόπος: Νικαια city
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Σεπ 2006, 11:16:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
thanks για την απάντηση.
Θέλω να έχω γρήγορο internet και επειδή στον από πάνω όροφο μένει και ο αδελφός μου λέω να βάλω και ασύρματο royter.
η διαφορά τιμής μεταξύ 784 και 2048 είναι μόνο 6 ευρώ/τον μήνα στην forthnet για δωδεκάμηνη σύνδεση.
ακόμη θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου πει μέχρι πόσο εμβέλεια έχουν τα ασύρματα routers της forthnet ?
thanks in advance, |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|