Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Σεπ 2006, 22:13:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
oι Ισπανοι καθως και οι Αμερικανοι εσπευσαν να ριξουν τη χολη τους!
Αντιθετα με εμας που εκθειασαμε τη νικη μας κατα της αμερικης αλλα τονισαμε σε ολα τα ρεπορταζ πως οι ακριβοπληρωμενοι παικτες του ΝΒΑ ειναι παικταραδες και εχουν μεηαλη αξια (γιαυτο και η νικη μας πηρε μεγαλυτερη αξια), οι αντιπαλοι μας εσπευσαν να θριαμβολογησουν χωρις μετρο και να μιλησουν για την ομαδα τους που κατατροπωσε και σκορπισε την εθνικη Ελλαδας.
Φυσικα και δεν ειπαν κουβεντα για την μεγαλυ πορεια της ομαδας μας και ξεχασαν γρηγορα οτι αποκλεισαμε τους Αμερικανους, ξεχασαν επισης οτι επαιξαν τελικο με την μοναδικη αλλη αηττητη ομαδα του πρωταθληματος.
Εδω λοιπον φαινεται το μεγαλειο του Ελληνα.
θα μπορουσαμε κι εμεις να βρουμε 1002 δικαιολογιες , εντιθετα παραδεχτηκαμε την ηττα μας γιατι βρεθηκαμε σε μια εντελως χαλια μερα αλλα και γιατι οι Ισπανοι ηταν καλυτεροι.
Μπραβο τους και συγχαρητηρια ομως ας μην ξεχνανε οτι ολα εδω πληρωνονται και η σεμνοτητα που τους ελειψε θα ερθει ο καιρος που θα την γυρεψουν.
του χρονου για παραδειγμα!
εκει θα ειμαστε τοσο ετοιμοι για αυτους οσο ετοιμοι ηταν για εμας φετος.
Ευχαριστη εκπληξη τα ΜΜΕ Ιταλιας Τουρκιας και Γερμανιας οπου δεν ειπαν κακο λογο για την Ελληνικη ομαδα παρα την ηττα.
Οσο για τα ΜΜΕ τυπου cnn ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ασχολουμαστε μαζι τους και μας νοιαζει το τι λενε.
δεν πα να λενε οτι τους κατεβει .
ουτως η αλλως κρινονται εντελως αναξιοπιστα αφου π.χ. την ειδηση της ηττας της ομαδας των Αμερικανων την εδωσαν με ...παραξενη καθυστερηση.
Του χρονου ξανα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και με το Ζηση αυτη τη φορα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Σεπ 2006, 23:53:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμενα δεν με πειραξε το αργυρο.Με πειραξε οτι δωσαμε το δικαιωμα να πουν οι Ισπανοι οτι ειναι καλυτεροι ομαδα απο εμας.Δεν βρεθηκαμε σε μερα.Το καλυτερο παιχνιδι μας το καναμε με την Αμερικη και οχι στον τελικο.Συμβαινουν αυτα.Εγω ειμαι ευχαριστημενος γιατι ειμασταν στον δυσκολοτερο ομιλο και πετυχαμε και τους αμερικανους και παρολο αυτα ειχαμε 8 στα 8 μεχρι εκει.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Spyros_L Μέλος

Old school
Ένταξη: 25 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 140 Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Σεπ 2006, 11:59:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όταν εγώ λέω οτι οι Ισπανοί είναι υπερόπτες, αλλαζώνες και τους μισώ ΑΘΛΗΤΙΚΑ κάποιοι γνωστοί μου με λένε κομπλεξικό. Φτάσαμε στον τελικό με εκείνους που ήθελα τόσο πολυ να κερδίσω και τους δώσαμε τροφή να αρχίσουν πάλι τις μαμακίες τους, Αυτό με πείραξε πολυ. Κατα τα άλλα στα παιδιά αξίζουν άπειρα συγχαρητήρια, ακόμη και τελευταίοι να έβγαιναν εμενα περήφανο θα με έκαναν.
Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα
Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Σεπ 2006, 12:06:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μαζί σου είμαι.Είδες πιστεύω τι έγινε χθες στο αεροδρόμιο.Μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί.Πάντως η ομάδα έχει μικρό μέσο ορο ηλικίας και θα δούμε πολύ σημαντικά πράγματα από αυτή την ομάδα.Μην ξεχνάτε ότι από το 2004 που την ανέλαβε ο δράκος έχει φτάσει στην κορυφή τις ευρώπης και στην δεύτερη θέση στον κόσμο μέσα σε δυο χρονια.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 05 Σεπ 2006, 12:33:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όλα θα φανούν πιστεύω στο επόμενο Eurobasket
Μακάρι να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό τότε και να είστε σίγουροι πως κανείς δεν θα θυμάται τον τίτλο της Ισπανίας
Απλά θέλει σκληρή δουλειά και την ανάλογη βοήθεια από το Ελληνικό πρωτάθλημα 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|