PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βαλβολίνες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 25, 26, 27  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 09:28:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Έβαλα σήμερα τις ELF TRP 75W80

Ο Χαραλαμπάκης ισχυρίζεται ότι η διαφορά της TRZ είναι μόνο η 5κιλη συσκευασία.

Τεσπά....

Laughing Έχουν διαφορετική σύνθεση.

Αλλά αφού έκανες την σωστή άγορα όλα καλά! Wink
Μέρα με τη μέρα θα δεις την βελτίωση και όχι μεμιάς.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 10:56:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εντάξυ είναι πολύ καλός άνθρωπος ο Χαραμπάκης και με φανταστικές τιμές αλλά το παραπάνω που λεεί δεν στέκει...

Αν ήταν θέμα συσκεβασίας δεν θα την έλεγε TRZ... αλλά "ΤRP big pack" Laughing Laughing Laughing

Είναι σίγουρο ότι έχει διαφορές...

Τώρα το κατά πόσο θα είναι αντιλυπτές σε ένα καθημερινό αυτοκίνητο και από ένα μέσο οδηγό είναι άλλο κεφάλαιο...

μια χαρά είναι η TRP με 12+κάτι ευρώ/lt... Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 11:25:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
...μια χαρά είναι η TRP με 12+κάτι ευρώ/lt... Cool

13ευρω... Scratch

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ultra-one στις Παρ 01 Σεπ 2006, 11:49:56, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 11:49:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

13??
Πότε??

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 11:51:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΡΕ ΕΧΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

TEλΙΚΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΤΙ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την volvos στις Παρ 01 Σεπ 2006, 11:55:26, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 11:52:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι παπ**ας είσαι!
και γω είμαι στην δουλειά και έχω πήξει στις κατασκευές και κάνω διάλλειμμα τώρα! Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 11:54:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
13??
Πότε??

Τη Δευτέρα που πήγα και πήρα τις TRP μου τις χρέωσε 13ευρώ τιμή μέλους του club (είπε..) από 14,50 που έχουν κανονικά....

Πάντως και όταν είχα πάρει τα 300V πριν ενάμιση μήνα μου είχε πει ακριβότερη τιμή ανκαι του έδειξα την κάρτα και μετά που του την είπα μου είπε χαμηλότερη τιμή.....

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 12:07:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάνει κάτι τέτοιες μαμακιούλες μου φαίνεται... Laughing
κάντε και κάνα παζάρι ρεεεε.
δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι με τους συνεργειάδες/λαστιχάδες/ανταλλακτικατζήδες κλπ κλπ ποτέ δεν βρήσκεις άκρη...

πάντως για τον Coolalexi που πήγαμε μαζί του λεω:

"4 λίτρα 8100"
"οκ" μου λέει... "36ευρώ"
"οκ" του λέω και συνεχίζω "και τα υπόλοιπα 24ευρω για το πακέτο των 60ε... 2 λίτρα TRP".
"μα" μου λέει "βγαίνουν λίγο ακριβότερα"
"καλά δεν πειράζει" του λέω... "60ευρώ όλα μαζί και είμαστε οκ".
"καλά... οκ" μου λέει κι αυτός...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 12:32:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Yes I do Exclamation

Δεν είναι θέμα παζαριού μόνο αλλά και ξεκαθαρίσματος Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 13:00:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...το αυτό...

αλλά μην ξεχνάτε ότι μικροδιαφορές στις τιμές παίζουν ανάλογα και με την ποσοτική παραγγελία...

για αυτό και θέλω να φέρουμε από 1 κιβώτιο (όπως έγραψα στα λιπαντικά) στην Λέσχη σε συγκεκριμένη τιμή κλπ κλπ...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 13:08:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και αλλη μια κουτα με τακακια . . . Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Σεπ 2006, 14:38:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing

Θα το δούμε κι αυτό. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Σεπ 2006, 00:56:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

UPDATE!!!

Εχω 2 βδομάδες που έβαλα την ELF TRP 75W80 και έχω ξετρελαθεί!!!

Μέρα με τη μέρα το κιβώτιο γίνεται καλύτερο!!!

Ο επιλογέας έχει μαλακώσει πολύ, το κούμπωμα γίνεται εύκολα και ο μοχλός σπάνια ψιλο-σκαλώνει (και μόνο στην αλλαγή 1η - 2α).

Επίσης κάποιο μικρογρατσούνισμα που ένιωθα στις αλλαγές έχει εξαφανιστεί ή ελαχιστοποιηθεί.

Δεν υπερβάλλω αλλά μερικές φορές τώρα μου θυμίζει ένα ΚΑΛΟ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ επιλογέα!!!!!!!!!!!! Cool

Όταν θα βάλουμε και το Quick-Shift για να μειώσουμε τη διαδρομή (Μάνθο???????) τότε θα έχω κλείσει το κεφάλαιο κιβώτιο-επιλογέας. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Σεπ 2006, 08:27:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very nice......
Ελπίζω να τις βάλω και εγώ μέσα στον επόμενο μήνα....
Όχι τίποτα άλλο τις έχω και κάθονται στην άκρη εδώ και κανα 3μηνο....

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Σεπ 2006, 08:33:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
UPDATE!!!

Wink

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Σεπ 2006, 11:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
UPDATE!!!

Ο επιλογέας έχει μαλακώσει πολύ, το κούμπωμα γίνεται εύκολα και ο μοχλός σπάνια ψιλο-σκαλώνει (και μόνο στην αλλαγή 1η - 2α).

Επίσης κάποιο μικρογρατσούνισμα που ένιωθα στις αλλαγές έχει εξαφανιστεί ή ελαχιστοποιηθεί.

Δεν υπερβάλλω αλλά μερικές φορές τώρα μου θυμίζει ένα ΚΑΛΟ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ επιλογέα!!!!!!!!!!!! Cool

Όταν θα βάλουμε και το Quick-Shift για να μειώσουμε τη διαδρομή (Μάνθο???????) τότε θα έχω κλείσει το κεφάλαιο κιβώτιο-επιλογέας. Wink

Καλά μην υπερβάλουμε για japan αίσθηση... Razz
Αλλά η διαφορά σε σχέση με τις μαμά είναι υπεραισθητή.... Wink Wink
Για τα quick-shift περιμένουμε το τελικό κόστος. Εγώ πάντως ήδη παράγγειλα μαζί μαζί με τον Γιάννη με τον μαυρο 106 από ένα πυργολεβιέ... Twisted evil Η συνέχεια για αυτά στο σχετικό τόπικ...

Επίσης.... Arrow Από σήμερα TRP θα βρίσκετε στην Λέσχη... Wink Wink (όπως και Motul 8100 και 300V)

Stevon έγραψε:
...Όχι τίποτα άλλο τις έχω και κάθονται στην άκρη εδώ και κανα 3μηνο....

Στάυρο μου η βαλβολίνη δεν είναι ουίσκι να γίνεται καλήτερη όσο περνά ο χρόνος... Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Σεπ 2006, 19:10:03    Θέμα δημοσίευσης: βαλβολινεσ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα πεζουκλεσ

εχει δοκιμασει κανενασ σε 307 1600 αλλαγη βαλβολινων με τισ elf trp που λενε ολοι οτι ειναι παραπολυ καλεσ?
Εγω παντοσ οταν πρωτο ειχα προβλματα με τοσασμαν πηγα σε ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο και μου αλλαξανε τισ βαλβολινεσ με shell αισχοσ Evil με τα απο μερικεσ μερεσ εμεινα στον δρομο για να μην τα πολυ λογω τωρα εχω βαλει τοταλ δε λεω ειναι καλεσ αλλα μηπωσ ρε παιδια οι elf ειναι πιο καλεσ ?
ασ μου καποιοσ που μπορω να παω να βαλω αυτεσ τισ βαλβολινεσ (συνεργειο) για να δουμε καμοια ασπρη μερα

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Σεπ 2006, 01:26:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

... γίνε μέλος και έλα από την Λέσχη...
ή και ανάποδα.... Shocked
...έλα από την Λέσχη και γίνε μέλος... Laughing Laughing Laughing

Είναι εξαιρετικά απλό... Wink Wink

24ευρώ κάνουν για τα μέλη του PSclub και υπάρχουν ετοιμοπαράδοτες ενώ υπάρχει και "άκρη" για την τοποθέτησή τους.... Wink

όσον αφορά τις εντυπώσεις μας από τις συγκεκριμένες βαλβολίνες (πέραν των όσων έχουν αναφερθεί πιο πάνω) θα σε παραπέμψω στο πιο πρόσφατο παράδειγμα: Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=172916#172916

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Οκτ 2006, 08:19:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

karmagos έγραψε:
Miltellas καμια προταση για βαλβολινη?

Διάβασε παραπάνω για να μάθεις περισσότερα.
Η πλέον δοκιμασμένη εξ αυτών (ELF TRANSELF TRP 75W80 - 100% Group III) διατίθεται κι από την έδρα του PS Club. Εξίσου καλή ή και καλύτερη είναι -αν την βρεις- η TRANSELF TRZ 75W80 (Group III/IV). Οι της ELF δεν έχουν καμία σχέση με TOTAL-SHELL (Group I/II ίσως και λίγο III), καθότι είναι εξαιρετικές λύσεις σε κάθε περίπτωση, δεν έχει υπάρξει ουδείς δυσαρεστημένος έως τώρα.
Από τον Μάιο δοκιμάζω μία άλλη που έως τώρα αποδίδει εξίσου καλά από κρύα έως ακόμη καλύτερα στην συνεχή πίεση (AMSOIL MTG 75W90 GL-4, 100% Group IV/V λεπτή 90άρα σαν 85άρα) αλλά θα μπούμε στον Χειμώνα για να ολοκληρώσω άποψη για την κρύα λειτουργία (που λόγω τεχνικών χαρακτηριστικών δεν περιμένω πρόβλημα, όμως αν δω πρόβλημα θα δοκιμάσω και την εξίσου κορυφαία κατασκευαστικά -100% Group V- RED LINE MTL 70W80 GL-4 που αποκλείεται να έχει πρόβλημα τον Χειμώνα). Λογικά η AMSOIL θα είναι καλύτερη όλων στην σκληρή χρήση, με την RED LINE να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής, ενώ η TRP παρότι δεν έχει δείξει αδυναμία θα στέκεται λίγο πιο πίσω. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε...

Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Οκτ 2006, 10:10:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
karmagos έγραψε:
Miltellas καμια προταση για βαλβολινη?

Διάβασε παραπάνω για να μάθεις περισσότερα.
Η πλέον δοκιμασμένη εξ αυτών (ELF TRANSELF TRP 75W80 - 100% Group III) διατίθεται κι από την έδρα του PS Club. Εξίσου καλή ή και καλύτερη είναι -αν την βρεις- η TRANSELF TRZ 75W80 (Group III/IV). Οι της ELF δεν έχουν καμία σχέση με TOTAL-SHELL (Group I/II ίσως και λίγο III), καθότι είναι εξαιρετικές λύσεις σε κάθε περίπτωση, δεν έχει υπάρξει ουδείς δυσαρεστημένος έως τώρα.
Από τον Μάιο δοκιμάζω μία άλλη που έως τώρα αποδίδει εξίσου καλά από κρύα έως ακόμη καλύτερα στην συνεχή πίεση (AMSOIL MTG 75W90 GL-4, 100% Group IV/V λεπτή 90άρα σαν 85άρα) αλλά θα μπούμε στον Χειμώνα για να ολοκληρώσω άποψη για την κρύα λειτουργία (που λόγω τεχνικών χαρακτηριστικών δεν περιμένω πρόβλημα, όμως αν δω πρόβλημα θα δοκιμάσω και την εξίσου κορυφαία κατασκευαστικά -100% Group V- RED LINE MTL 70W80 GL-4 που αποκλείεται να έχει πρόβλημα τον Χειμώνα). Λογικά η AMSOIL θα είναι καλύτερη όλων στην σκληρή χρήση, με την RED LINE να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής, ενώ η TRP παρότι δεν έχει δείξει αδυναμία θα στέκεται λίγο πιο πίσω. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε...

A ρε Mitella αθάνατε!! TEST LAB το έχεις κάνει το αυτοκίνητο!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Μου αρέσει η εμμονή σου να βρείς το τέλειο αν και έχεις ήδη βρεί το πάρα πολύ καλό εώς άριστο!! Νά σαι καλά!! Εμένα πάντως όπως σου έχω ξαναπεί με βοήθησες ιδιαίτερα και χαίρομαι που υπάρχεις σε αυτό το forum!! Σε θέματα λίπανσης ο λόγος σου εγγύηση!! Exclamation

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 25, 26, 27  Επόμενη
Σελίδα 19 από 27

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης