PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

2η Συνάντηση 206 θεσσαλονίκης και όχι μόνο!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 01:39:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο πάντως ρε παιδία που κει πάνω δραστηριοποιήστε έντονα!!!
Αν σε 4,5 εκ. κατοίκων εμείς εδω κάτω είμαστε ευχαριστημένοι που στο meeting έχουμε 17 αυτοκίνητα εσείς με τα 11 πρέπει να είστε άρχοντες! (Βέβαια άκουσα κάτι για Αθηναίους αλλά...)

Όσο για τον μανιακό μπλέ κινέζο με τα αυτοκολλητάκια : Απλώς αγνοήστε τον θα ήρεμήσει κάποια στιγμή αφού δεν θα του δίνει κανείς σημασία!!!!

Ααααα ναι ξέχασα -------------
+ ΠΛΑΚΑ -
------------
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 03:10:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Και οι Έντεκα ήταν Βόρειοι"
Ο ένας ήταν σχεδόν Βόρειος (Alxdr74). Από Θεσσαλία. Σαφώς Βορειότερα των Νοτίων... Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Mix206cc 
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 16v cc (2001)

Ένταξη: 16 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 11:45:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι ρε π@υστη μου παλι αργησα να δω το post παρε κανα τηλ ρε Μιλτο Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

I need NOS and I need it by tonight...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 13:55:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλές οι συναντήσεις αλλά εγώ κουράζομαι.....
Την επόμενη φορά θα γίνει σε χώρο δικό μας γιατί η πολλή βαβούρα μόνο βαβούρα φέρνει.
Έχουε πετύχει έναν στόχο,αυτόν του κοινού συνεργείου ,πράγμα σημαντικότατο, αλλά περίμενα και άλλα που δεν ήρθαν.
Παρακαλώ λοιπόν όλους τους "επάνω" να συντονιστούν ώστε να έχουμε κοινή "αγορά".

Αυτά και καλή συνέχεια.

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 14:16:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχαρητήρια "Βόρειοι"! Μπράβο σας που τα καταφέρατε με το συνεργείο και όχι μόνο! Wink

......................εμείς οι "Νότιοι" τι κάνουμε;;;; Question Question Question

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 15:58:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Συγχαρητήρια "Βόρειοι"! Μπράβο σας που τα καταφέρατε με το συνεργείο και όχι μόνο! Wink

......................εμείς οι "Νότιοι" τι κάνουμε;;;; Question Question Question

ειναι αχορταγοι αυτοι οι Νοτιοι! 3 συναντησεις 1 συνελευση 1 touring και θελουν κιαλλο.....

ε ; μετα πως να μη το πουλησω;
θα παρω κανα agila Wink Wink να βρω την ησυχια μου Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 17:23:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Svstouk έγραψε:

ειναι αχορταγοι αυτοι οι Νοτιοι! 3 συναντησεις 1 συνελευση 1 touring και θελουν κιαλλο.....

Καλή η πλάκα, Δημήτρη, αλλά κοίτα λίγο τι αναφέρεις : "συναντήσεις", "συνελεύσεις", και "touring".

Για μένα προσωπικά δεν είναι αυτά ουσία για αυτό που θέλουμε να λέγεται "Club". Οι άλλοι οι άνθρωποι ΚΑΙ συναντήσεις κάνανε ΚΑΙ συνεργείο "δικό μας" έχουνε ΚΑΙ εκπτώσεις πετυχαίνουνε ως "club".

Είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς μαζί μου και τα έχεις σκεφτεί κι εσύ αυτά. Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 18:31:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
DimiP έγραψε:
Svstouk έγραψε:

Καλή η πλάκα, Δημήτρη, αλλά κοίτα λίγο τι αναφέρεις : "συναντήσεις", "συνελεύσεις", και "touring".

Για μένα προσωπικά δεν είναι αυτά ουσία για αυτό που θέλουμε να λέγεται "Club". Οι άλλοι οι άνθρωποι ΚΑΙ συναντήσεις κάνανε ΚΑΙ συνεργείο "δικό μας" έχουνε ΚΑΙ εκπτώσεις πετυχαίνουνε ως "club".

kατι επαθα σημερα και δεν διαβαζω προσεκτικα τα posts.
οκ. πασο. δικιο εχεις, αναφερομουν στη συναντηση Θεσ/νικης και οχι στο τι πετυχαν οι Βορειοι. λαθος μου. Σιγουρα αξιζει που εχουν καταφερει τοσα.

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 18:32:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
DimiP έγραψε:
Svstouk έγραψε:

kατι επαθα σημερα και δεν διαβαζω προσεκτικα τα posts.
οκ. πασο. δικιο εχεις, αναφερομουν στη συναντηση Θεσ/νικης και οχι στο τι πετυχαν οι Βορειοι. λαθος μου. Σιγουρα αξιζει ενα ΜΠΡΑΒΟ που εχουν καταφερει τοσα.

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Δεκ 2002, 03:08:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντάξει μπορεί εγώ να μην ήμουν αλλά έκανα τρομερές βόλτες Παρασκευή και Σάββατο στην Ερμού, Καπνικαρέα, Κολωνάκι και αρκετές καλούτσικες στάσεις για κατάθεση Τσακάλωφ, και γύρω δρόμους. Επίσης έφαγα και μια φανταστική συνταγή ζυμαρικών στο Santa Pasta στο Χαλάνδρι, όπως και βόλτες στην γύρω περιοχή με ένα S3. Αυτά... Laughing
Πέρα από την πλάκα, ήταν ενθαρρυντικό που μαζεύτηκαν αρκετά άτομα, για να οργανώσετε καλύτερο το όλο θέμα με δραστηριοποιήση όλων των μελών. Wink

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης