Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Αύγ 2006, 14:52:53 Θέμα δημοσίευσης: The Road To Hell |
|
|
Μιας και δεν εχω δει κανενα τετοιο τοπικ ειπα να ανοιξω ενα με τις προσωπικες κολασεις μας.
τους δρομους που οταν τους σκεφτομαστε μιας πιανει ενα μειδιασμα.
οδηγικα ενδιαφερουσες διαδρομες που κανουν εμας και τα αμαξια μας να κοκκινιζουμε.
εγω προσωπικα μετα απο περιπου καμια 300000χλμ στη δεκαετη οδηγικη μου εμπειρια δυο τετοιες διαδρομες εχω...
η μια ειναι το πεταλο στα λιμανακια. ναι ναι αυτη η στροφη η οποια ειναι μια απο τις πιο τεχνικες και δυσκολες στροφες που εχω στριψει ποτε.
το οτι εχει συνδεθει με κοντρες ατυχηματα δυστυχηματα δεν εχει σχεση με την ιδια τη στροφη. για μενα υπαρχει και ενας ψυχολογικος πανω απο ολα λογος καθως εχω τρακαρει -μικρος- εκει.
η αλλη ειναι η διαδρομη στην αρκαδια απο βυτινα-ελατη-λιμποβισι-στεμνιτσα. μια διαδρομη γυρω στα 20++χλμ που περνα βαθια μεσα απο το μαιναλο... μερος της διαδρομης ειναι σε ισκιο καθως τα ελατα απο πανω απο το δρομο εννωνονται και δε βλεπεις ουτε ουρανο! καλη ασφαλτο,φαρδος ανεκτο,ελαχιστη κινηση,τοπιο απο αλλη χωρα(θυμιζει ελβετια) και κινητα χωρις σημα.... για μενα αυτη η διαδρομη ειναι η προσωπικη μου ''πρασινη κολαση''. για να παω στο χωριο μου κανω κυκλο γιανα τη διασχισω αλλα ποτε δε το σκεφτομαι...την εχω περασει δε απειρες φορες με κοσμο μεσα στο αμαξι απλα και μονο για να θαυμασω τα τοπια.
αποσταση απο αθηνα 1.5ωρα - 170χλμ περιπου...
καποια στιγμη θα βαλω και μερικες φωτο...
η διαδρομη στο χαρτη ειναι στο κυκλακι που εχω κανει εδω...
http://i30.photobucket.com/albums/c319/pskarm/fullmap-a12.jpg
υ.γ.θερμη παρακληση να κρατησουμε ενα επιπεδο και να μη το γυρισουμε στο ...η στροφη στη πλατεια της περιοχης μου που μπαινω με σκασμενες 2ες και τρομαζω τις γιαγιαδες και γουσταρω πολυυυυυυ να σκαει τα σαμπ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την volvos στις Τρι 29 Αύγ 2006, 15:00:05, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Αύγ 2006, 14:58:21 Θέμα δημοσίευσης: Re: The Road To Hell |
|
|
volvos έγραψε: |
.........καποια στιγμη θα βαλω και μερικες φωτο...
|
Όντως πρέπει να ανεβάσεις σύντομα κάποιες φωτογραφίες για να καταλάβουμε καλύτερα το δέος που νιώθεις περνώντας απο το συγκεκριμένο σημείο...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Αύγ 2006, 15:02:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχω περασει απο κει..απιστευτη διαδρομη !!!!!!!!!!
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Αύγ 2006, 15:04:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το κομμάτι από Αγ.Πέτρο μέχρι την πηγή της Πεντέλης και λιγότερο απο εκεί μέχρι την πλατεία της Π.Πεντέλης γιατί είναι κατηφόρα και λυπάμαι τα φρένα... λιγότερο επίσης από Ν.Μάκρη μέχρι Αγ.Πέτρο όπως και τον Διόνυσο λόγω κίνησης...
Το κομμάτι από Ντράφι για Π.Πεντέλη... (και τουμπαλιν αλλά λιγότερο...)
Επίσης από τα Λιμανάκια οι 3 στροφές πριν το πέταλο (αριστερή δεξιά δεξιά) καθώς και οι πατημενες στροφές μετά την ευθεία της καντίνας (μιας και την "ξήλωσαν"...
Η διαδρομή που για εμένα road to hell κυριολεκτικα και μεταφορικά και όπως θες είναι η Κατεχάκη...
Όχι γιατί γλιστράει.
Απλά γιατί όποτε είμαι στην αριστερή λωρίδα (και στα 2 ρευματα) αγχώνομαι ότι κάποιος κουλός από την άλλη πλευρα θα χάσει τον έλεγχο και θα τον δω ξαφνικά μπροστά μου....
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Αύγ 2006, 15:05:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν και δεν μπορεί να τον πεί κάποιος δρόμο-κόλαση,εντούτης η διαδρομή απο Κόρινθο προς Παλαιά Επίδαυρο και συγκεκριμένα τα κομμάτια απο Αλμυρή μέχρι την έξοδο του Σοφικού,και απο το Μοναστήρι της Παναγίας Αγνούντος μέχρι και την Παλαιά Επίδαυρο είναι οι αγαπημένες μου γιατί είναι γεμάτες στο πράσινο απο μεγάλα δέντρα,έχει καλό δρόμο και αρκετά στριφτερό σε πολλά σημεία του,άρα μπορείς να παίξεις ευχάριστα με το αυτοκίνητο σου,έχει υπέροχη θέα ειδικά στα κομμάτια που δεξιά σου είσαι πνιγμένος στο πεύκο και αριστερά σου βλέπεις το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και δεν κρύβω ότι πολλές φορές έχω πεταχτεί για λίγες μόνο ώρες στην Επίδαυρο μόνο και μόνο για να χαλαρώσω απο τη μοναδικότητα που σου προσφέρει η διαδρομή.. 
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vinman στις Τρι 29 Αύγ 2006, 15:07:09, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Αύγ 2006, 15:07:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βραδινη αναβαση Παρνηθα απο τελεφερικ προς Καζινο τι σας λεει?
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Αύγ 2006, 15:08:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PHSYBORG έγραψε: | Βραδινη αναβαση Παρνηθα απο τελεφερικ προς Καζινο τι σας λεει? |
Δεν την έχω κάνει ούτε πρωί...άρα μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσω απο εκεί...αν και φαντάζομαι ότι τη νύχτα με όλο το λεκανοπέδιο πιάτο μπροστά σου θα είναι μαγεία...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Αύγ 2006, 15:12:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PHSYBORG έγραψε: | Βραδινη αναβαση Παρνηθα απο τελεφερικ προς Καζινο τι σας λεει? |
με την καμία με τους τυχόν αποτυχημένους θαμώνες του Καζίνο...
αλλά από θέα είναι φανταστική....
Επίσης μια πρόσφατή διαδρομή...
Δεν θυμάμαι ακριβώς τα ονόματα των χωριών αλλά από Πόρτο Γερμενό προς Αθήνα το μάτι σου πήζει στο πράσινο και ο δρόμος είναι άρκρως ενδιαφέρων.... (συστίνεται και με την ανάποδη φορά = προς Γερμενό)
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Αύγ 2006, 15:19:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όντως πολύ ωραία διαδρομή...ειδικά αυτή με τα χιόνια είναι όλα τα λεφτά...
Όσο για μετά το Σοφικό,επιβάλεται να πάς Παναγιώτη...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Αύγ 2006, 15:57:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ Road To Hell θα έλεγα Πεντέλη - Αγ. Πέτρο συμφωνόντας με τον Μάνθο αλλά λόγω ότι περνάω πολύ συχνά από εκεί έχω γενικά εξοικειωθεί.
Θα έλεγα όμως διαδρομή από Αγ. Στέφανο προς φράγμα λίμνης Μαραθώνα. Θα το χαρακτίριζα Road To Hell γιατί υπάρχουν στροφές που γλιστράν πάρα πολύ ενώ δεν είναι όλα τα σημεία έτσι. Η βλάστηση εκεί είναι πολύ πλούσια κι αυτο σου προκαλεί ένα δέος, ενώ το αρκετό πλάτος αλλά και η αραιή κίνηση του δρόμου κάνουν τα km/h να ανεβαίνουν επικίνδυνα στο ταχύμετρο.
Να προσθέσω κατάβαση χιονισμένη Υμηττού αργά το βράδυ προς ξημερώματα με κλειδωμένα τα ανάποδα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Αύγ 2006, 16:01:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vinman έγραψε: |
Όντως πολύ ωραία διαδρομή...ειδικά αυτή με τα χιόνια είναι όλα τα λεφτά...
Όσο για μετά το Σοφικό,επιβάλεται να πάς Παναγιώτη...  |
Πολυ ωραια διαδρομη!
Την ειχαμε κανει και με καποια παιδια απο το club  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Αύγ 2006, 16:16:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
plaketokofths έγραψε: | Θα έλεγα όμως διαδρομή από Αγ. Στέφανο προς φράγμα λίμνης Μαραθώνα. |
Και στη συνέχεια σκαρφάλωμα μέχρι Καπανδρίτι.
Από τις αγαπημένες μου διαδρομές.
Στην Πάτρα έχει αρκετές διαδρομούλες, αλλά αγαπημένη (προς το παρόν) είναι αυτή στο Πλατάνι. Εκεί ισχύει το road to hell, αν σκεφτείς πως ο δρόμος είχε "πέσει" σε ένα σημείο. 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Spyros_L Μέλος

Old school
Ένταξη: 25 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 140 Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Αύγ 2006, 19:32:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vinman έγραψε: | Αν και δεν μπορεί να τον πεί κάποιος δρόμο-κόλαση,εντούτης η διαδρομή απο Κόρινθο προς Παλαιά Επίδαυρο |
Θα συμφωνήσω με τον Μάνο...κάνω αυτή τη διαδρομή αρκετές φορές τον χειμώνα όποτε αποφασίζω να πάω μέχρι εκεί για κυνήγι. Δυστηχώς πάντα έχω μαζί μου τον Ιάπωνα οπότε κρατάω και το σταυρό στο χέρι και πηγαίνω.
Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα
Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Αύγ 2006, 09:03:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kovac έγραψε: | plaketokofths έγραψε: | Θα έλεγα όμως διαδρομή από Αγ. Στέφανο προς φράγμα λίμνης Μαραθώνα. |
Και στη συνέχεια σκαρφάλωμα μέχρι Καπανδρίτι.
Από τις αγαπημένες μου διαδρομές.
|
Welcome αγαπητέ
Από το φράγμα σχεδόν ξεκινάει και μια εκπληκτική εντουροδιαδρομή
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Παναγιώτη για την συγκεκριμένη διαδρομή και θα προσθέσω την διαδρομή προς Ορεινή Ναυπακτία
Στροφές Πράσινο και τίποτα άλλο 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Αύγ 2006, 10:40:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
COOL ALEXIS έγραψε: | Από το φράγμα σχεδόν ξεκινάει και μια εκπληκτική εντουροδιαδρομή |

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 15:31:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εθεαθη το παπι με τετρακινητο τουρμπο τερας στη πρασινη κολαση της ορεινης γορτυνιας που αναφερω πιο πανω..
περιμενω εντυπωσεις και φωτο...
το σπιτι μου ρε το βγαλατε? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 15:59:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aπο προσωπκα road to hell, ή του heaven,εχω να απαριθμησω απειρα!
1)Αγρινιο - Καρπενησι ,ευχεσαι να τελειωσει αυτη η διαδρομη, να σταματησεις να οδηγεις, τοσο κουραστικη!
2)111-Κλειτορια-Καλαβρυτα
3)Χαλανδριτσα-καλαβρυτα
4)Πριολιθος-Κλειτορια, και γενικοτερα ολοι οι παραπανω συνδυασμοι!
5)Καλαματα-Στουπα,απλα TOP!
6)Πεταλιδι-Κορωνη
Εδω ανδρωθηκα οδηγικα,εχω κοντεψει να δω το Χαρο με τα ματια μου,εχω σβουριξει,εχω κανει κοντρες προφυλακτηρα-προφυλακτηρα,και αλλα ωραια.
Ασφαλτος χειροτερη και απο φρεσκογυαλισμενο παρκε σε μαρμαρο,αγροτικα,τρακτερ,τουριστες,και πολλα αλλα συνεχως επι του δρομου.
Messinian Houses |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 16:09:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειδικα η διαδρομη σπυρο απο σπαρτη καλαματα(ταυγετος πανω κατω) ειναι κολαση.
τη πεερασα το καλοκαιρι και κουραστηκα ακομα και εγω...ακομα θυμαμαι δε ενα αστρα στεισιον επαγγελματικο με ενα βλαχο που ειχα εμπρος στο κατεβασμα ο οοποιος θεωρησε οτι πρεπει να υπερασπιστει τη τιμη του τοπου απεναντι στους αθηναιους...μιλαμε μεχρι και τασι του εφυγε σε μια στροφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το μαγικο σε αυτες τις διαδρομες θεωρω ειναι οτι
α.γλυστρανε πολυ οποτε δε χρειαζεται παρα πολλα χλμ για να χαρεις το αμαξι και να το πας καπως οριακα
β.δεν εχουν πολυ κοσμο
γ. μπορεις να πετυχεις ευκολα καραβλαχους τελειωμενους που θα σου ανοιγουν δρομο
δ.απιστευτης ομορφιας τοπια που ανοιγει το ματι σου και χαιρεσαι που εισαι ελληνας...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την volvos στις Τρι 30 Ιαν 2007, 16:21:00, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 16:14:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ότι καλυτερο έχω κάνει, δυστυχώς δεν οδηγόυσα το pug αλλά ενα ignis sport
Γραμματικό --> Σούλι --> Βαρνάβας (ζενίθ). Ο Βαρνάβας είναι η αποκορύφωση. για εμένα ειναι 5 φορές καλύτερα απο το Διόνυσο διότι.
1.Πολύ καλη ποιότητα οδοστρώματος αντίστοιχη του "νέου" Διόνυσου
2.Πολύ τεχνικό κομμάτι
3.Πολύ καλή ορατότητα ωστε να πηγαίνεις και στο αντίθετο ρεύμα για φουλ γραμμές
4.Πολύ ωραίο τοπίο
5. Κυκλοφοριακό = μηδέν δεν περνάει αμάξι ούτε για πλάκα
Είναι λίγο μακριά βεβαια για να σας δώσω να καταλάβετε όσοι δεν ξέρετε πριν το Γραμματικό είναι ο Μαραθώνας! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|