PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τι με εκνευρίζει αφάνταστα στην οδήγηση υπό βροχή
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 22:32:28    Θέμα δημοσίευσης: Τι με εκνευρίζει αφάνταστα στην οδήγηση υπό βροχή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι με εκνευρίζει αφάνταστα στην οδήγηση υπό βροχή:

1. Οι τύποι στο αντίθετο ρεύμα που περνούν με όλη τους τη φόρα από την γούβα-λίμνη αδιαφορώντας αν τα νερά θα καταλήξουν στο παμπρίζ σου ή ακόμα χειρότερα πάνω σου (αν ατύχησες να οδηγείς μηχανή!)

2. Οι τύποι που, μόλις δουν τις πρώτες σταγόνες, συναγωνίζονται σε ταχύτητα τις χελώνες - και θα κατέβαινα να έσμπρωχνα αλλά είναι κι αυτή η ρημάδα η βροχή...

3. Οι οδηγοί που αρνούνται να ανάψουν τα φώτα τους αν δεν πιάσει δέκα το βράδυ - για να μην χαλάνε μπαταρία;

4. Οι τύποι που, με το που θα αρχίσει να ψιχαλίζει, θα την αράξουν στην αριστερή λωρίδα - για καλό και για κακό!

5. Οι τύποι που, παρόλη την καταιγίδα, επιμένουν να πάνε με 290 χ/ω και σου αναβοσβήνουν επίμονα τα φώτα - ακόμα κι όταν είναι προφανές ότι δεν μπορείς να καβαλήσεις τη μπροστινή σου νταλίκα...

6. Τα παπάκια που επιμένουν να χώνονται με κάτι εκπληκτικές σφήνες μπροστά σου χωρίς να υπολογίσουν ότι για να φρενάρεις θέλεις σαφώς περισσότερο χρόνο - αν δεν θέλεις να σταματήσεις στον μπροστινό σου.

7α. Οι κωλόδρομοι που, αν και φτιάχτηκαν πέρσι, φέτος ανεβάζουν την Λίμνη των Κύκνων - τελικά το κωπηλατοδρόμιο θα γίνει στην Μεσογείων;

7β. Η ρημάδα η Μαλακάσα που είναι... όπως είναι γύρω στην 5ετία - ρε παιδιά, αν είναι να φτιαχτεί πιο γρήγορα, δεν χτίζετε στην άσφαλτο την γυναίκα του αρχιμάστορα; Δεν θα'χει αντίρρηση ο αρχιμάστορας...

8. Οι λακούβες που γεμίζουν νερό και αδυνατείς να διαπιστώσεις το βάθος τους - μέχρι να ακούσεις τον χαρακτηριστικό θόρυβο της ζάντας.

9. Τα φανάρια που σταματάνε να δουλεύουν - τι διάολο, δεν είναι αδιάβροχα;

10. Οι οδηγοί του Σαββατοκύριακου που, λες και είναι σαλιγκάρια, βγαίνουν για τσάρκα ακόμα είναι μυστήριο που σκ**ά πηγαίνουν.

11. Το ερώτημα που με βασανίζει καιρό τώρα: τελικά στη βροχή δουλεύουν τα ραντάρ ταχύτητας της τροχαίας ή όχι; - κάτι που έχει να κάνει με τους υαλοκαθαριστήρες που κινούνται και ότι δεν πιάνει έτσι το ραντάρ, ισχύει;

12. Το γεγονός ότι βρέχει κι εγώ οδηγώ! Sad

Πηγή : κάπου στο internet....

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 23:12:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο με αυτους που πανε αργα εγω πιστευω οτι ειναι το πιο εκνευριστικο (σε μενα) .. Και πιο εκνευριστικο ειναι οτι πανε σε ολες τις λωριδες με ιδια ταχυτητα αποκλειωντας σε να κανεις μια σφηνα..

Δεν θελω να το παιξω "γρηγορος" αλλα ειναι γεγονος πως πολυς κοσμος ΣΕΡΝΕΤΑΙ στο δρομο.. Πλησιαζα στη δεξια στροφη στην κηφησιας πριν το κατ (ανοδος) με μια 90αρα και τους εβλεπα μπροστα και φρεναρανε.. (αντε να πηγαιναν με 35-40 το ΠΟΛΥ) Και σκεφτομουν απο μεσα μου "θα χει φαναρι" και οταν εφθασα εκει και ειδα οτι δεν ειχαν τιποτα μπροστα τρελαθηκα.. Λεω απο μεσα μου "εγω σ'αυτη τη στροφη πηγα να σκοτωθω επειδη εφυγα πανω στα νερα. Και ειναι ΑΥΤΟΙ που πανε σαν σαλιγκαρια?.." Τι να πεις..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 00:41:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με εκνευριζει αφανταστα το μποτιλιαρισμα και τα χαλασμενα φαναρια που δημιουργειται με το που θα πεσουν 2 σταλες βροχης.
με εκνευριζει που ενω εχω και γ@μ@ τα λαστιχα για βροχη mishellin exalto και δεν θελω αντιρησεις ετσι ; Wink παρ'ολ'αυτα δεν μπορω να κινηθω ταχαιως γιατι φοβαμαι.
με εκνευριζουν οι λακουβες που ειναι πλυμηρισμενες και δεν μπορω να τις δω
με εκνευριζει που δεν εχω θερμαινομενους καθρεφτες ωστε να βλεπω τι μου γινεται.
με εκνευριζει που η βροχη περναει ,στεγνωνει και μου κανει χαλια το καλοπλυμενο μου αυτ/το.
με εκνευριζει αφανταστα που τα πατακια και γεν. το εσωτερικο γινεται κ@λ@ς μετα τις λασπες και τις βρωμιες που κουβαλαω μεσα.
με εκνευριζε που γλυστραγαν τα πεταλια στα βρεγμενα μου παπουτσια αλλα εβαλα sparco μεταλλικες πεταλιερες και δεν γλιστρανε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 00:50:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχεισ πολυ δικιο σε αυτα που λεσ και εκνευριζουν και εμενα το ιδιο!μια ερωτηση.οι πεταλιερεσ ειναι και με το μπρατσο μζι οπωσ τα διλιτρα?η μονο εκεινο που ερχετε σε επαφη με το ποδι?τιμη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 01:10:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
εχεισ πολυ δικιο σε αυτα που λεσ και εκνευριζουν και εμενα το ιδιο!μια ερωτηση.οι πεταλιερεσ ειναι και με το μπρατσο μζι οπωσ τα διλιτρα?η μονο εκεινο που ερχετε σε επαφη με το ποδι?τιμη?

Δεν ειναι με το μπρατσο μαζι αλλα μονο το "πελμα".
το μυστικο ειναι οτι ενω ειναι μεταλικες και καποιος θα νομιζε πως θα γλιστρανε πιο πολυ με το νερο , αυτες ειναι "αναγλυφες" εχουν γραμωσεις και κρατανε.
τιμη στην ΟΤΟΜΟΤΟ δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα ηταν χαρακτηριστικα φτηνες ..κατι σαν15Ε ας πουμε , μου εκανε εντυπωση ποσο φτηνες ηταν! πιθανων να ηταν και λαθος περασμενες στο computer αλλα ηταν πολυ φθηνες. ριξε μια ματια αν σε ενδιαφερει στην αγορα.

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 01:34:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dimip σου προτεινω την "ξυπολητη" οδηγηση για απολυτη αισθηση αλλα και για πρακτικους λογους (πχ βρεμενο παπουτσι). Εγω οδηγαω το 90% της ωρας ξυπολητος εκτος αν φοραω παπουτσι το οποιο ειναι ενα με το ποδι (πχ πάνινα)..
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 01:45:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

το μυστικο ειναι οτι ενω ειναι μεταλικες και καποιος θα νομιζε πως θα γλιστρανε πιο πολυ με το νερο , αυτες ειναι "αναγλυφες" εχουν γραμωσεις και κρατανε.
τιμη στην ΟΤΟΜΟΤΟ δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα ηταν χαρακτηριστικα φτηνες ..κατι σαν15Ε ας πουμε , μου εκανε εντυπωση ποσο φτηνες ηταν! πιθανων να ηταν και λαθος περασμενες στο computer αλλα ηταν πολυ φθηνες. ριξε μια ματια αν σε ενδιαφερει στην αγορα.

Oι πεταλίερες της SPARCO στην OTOMOTO έχουν 50 Eura!!! Μαζί με τον λεβίε αν θυμάμαι καλά!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 01:47:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Dimip σου προτεινω την "ξυπολητη" οδηγηση για απολυτη αισθηση αλλα και για πρακτικους λογους (πχ βρεμενο παπουτσι). Εγω οδηγαω το 90% της ωρας ξυπολητος εκτος αν φοραω παπουτσι το οποιο ειναι ενα με το ποδι (πχ πάνινα)..

Και τώρα το χειμώνα, ρε παλαβέ;; Shocked Shocked

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 03:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:

Ε, ΟΧΙ! Shocked Shocked Shocked
ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 04:50:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Alex έγραψε:

Για πολυ μικρα δρομολογια οχι... αν ειναι να μου φαει το βαλε-βγαλε παπουτσι παραπανω ωρα απ'το δρομολογια σωθηκαμε.. Αλλα για καμποσα χιλιομετρα στανταρ.... Εξ'αλλου μετα απο 3-4 λεπτα το αμαξι εχει πιασει ικανοποιητικη θερμοκρασια και δεν με προβληματιζει καθολου.. Αλλα ακομα και στην αρχη δεν με πολυαπασχολει το "κρυο" (εννοειται οτι φοραμε και μια καλτσα ετσι) επειδη προσεχω την οδηγηση...

Παντως απ'οσο εχω συζητησει και με αλλα ατομα δεν ειμαι ο μονος που το κανει...
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 05:25:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:

Είναι τρελλοί αυτοί οι... Αθηναίοι! Shocked Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 10:00:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Alex έγραψε:

Είναι τρελλοί αυτοί οι... Αθηναίοι! Shocked Laughing

Κάτσε ρε Σαλονικιέ, γιατί το λες αυτό;

Μπορεί να μην φοράει το παλικάρι παπούτσια, αλλά ΚΑΤΙ φοράει, έστω κάλτσες Shocked Crazy

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 11:21:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παντα με εκνευριζε και θα με εκνευριζει ειτε σε βροχη ειτε σε στεγνο δρομο κατι η*λ*ι*θ*ι*ο*ι οδηγοι που εχουν παντα τους μπροστα προβολεις αναμενους με αποτελεσμα να κουραζομαι να οδηγω.
Σαν αντιδραση και γω μπαινω μπροστα τους και τους αναβω το προβολεα ομιχλης τον πισω

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 11:46:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:
Εμενα παντα με εκνευριζε και θα με εκνευριζει ειτε σε βροχη ειτε σε στεγνο δρομο κατι η*λ*ι*θ*ι*ο*ι οδηγοι που εχουν παντα τους μπροστα προβολεις αναμενους με αποτελεσμα να κουραζομαι να οδηγω.
Σαν αντιδραση και γω μπαινω μπροστα τους και τους αναβω το προβολεα ομιχλης τον πισω

Ξέρω τι εννοείς φίλε μου. Crying or Very sad

Το κακό είναι ότι και το φως ομίχλης να τους ανάψεις, είναι τόσο ΗΛΙΘΙΟΙ που ούτε που καταλαβαίνουν τίποτα.. Evil

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 16:03:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Svstouk έγραψε:
Alex έγραψε:

Για πολυ μικρα δρομολογια οχι... αν ειναι να μου φαει το βαλε-βγαλε παπουτσι παραπανω ωρα απ'το δρομολογια σωθηκαμε.. Αλλα για καμποσα χιλιομετρα στανταρ.... Εξ'αλλου μετα απο 3-4 λεπτα το αμαξι εχει πιασει ικανοποιητικη θερμοκρασια και δεν με προβληματιζει καθολου.. Αλλα ακομα και στην αρχη δεν με πολυαπασχολει το "κρυο" (εννοειται οτι φοραμε και μια καλτσα ετσι) επειδη προσεχω την οδηγηση...

ξυπόλητος ε;;;;
χμ... κατι μου μυρισε οταν μπηκα στο αμαξι σου Αλεξ στο Σειριο αλλα ειπα θα ειναι η ιδεα μου και δεν εδωσα σημασια...... Laughing Confused Laughing Confused Laughing Confused Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 16:16:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
DimiP έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Oι πεταλίερες της SPARCO στην OTOMOTO έχουν 50 Eura!!! Μαζί με τον λεβίε αν θυμάμαι καλά!

Οι πεταλιερες της sparco οταν της πηρα εγω χωρις λεβιε η κατι αλλο ειχαν χαρακτηριστικα χαμηλη τιμη (δεν ειμαι σιγουρος -δεν θυμαμαι αλλα κατω απο 20Ε σιγουρα). Πιθανες εξηγησεις: ηταν φτηνα και τωρα ανεβασαν την τιμη η ειχαν λαθος τιμολογησει το προιον τους , παντως τις εβαλα με τη μια (οσο κιαν ειχα αμφιβολιες) οταν ειδα την τιμη.!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 22:49:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα μου αρεσει πολυ να οδηγω οταν βρεχει ιδιως οταν ριχνει καλοκαιρινη καταιγιδα.Αντιθετα με εκνευριζει πολυ οταν σταματησει να βρεχει και αρχιζουν να στεγνωνουν οι δρομοι, το σπρευ απο τα λαστιχα των μπροστινων που ειναι σκετη λασπουρια και σου κανουν τα τζαμια και το αμαξι κ@λο Evil

Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 04:24:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είμαι μαζοχιστής, αλλά λατρεύω την οδήγηση κάτω από βροχή και όχι μόνο! Τα περισσότερα ταξίδια μου, τα έχω κάνει όταν έβρεχε και ήταν άψογα!

Και ιδιαίτερα τώρα μετά την αλλαγή ζαντολάστιχων...δεν καταλαβαίνω(!) αν βρέχει!!! Wink Cool

Τα Bridgestone Potenza RE720, φημίζονται για το κράτημά τους στον βρεγμένο δρόμο! Καλύτερα και από ότι στον στεγνό! Believe me, το έχω διαπιστώσει αρκετές φορές!! Cool Cool

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 05:27:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ξυπόλητος ε;;;;
χμ... κατι μου μυρισε οταν μπηκα στο αμαξι σου Αλεξ στο Σειριο αλλα ειπα θα ειναι η ιδεα μου και δεν εδωσα σημασια...... Laughing Confused Laughing Confused Laughing Confused Laughing Laughing

Laughing ΦΟ Laughing ΒΕ Laughing ΡΟ Laughing
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Laughing Laughing Laughing

StAkIS έγραψε:

Τα Bridgestone Potenza RE720, φημίζονται για το κράτημά τους στον βρεγμένο δρόμο! Καλύτερα και από ότι στον στεγνό! Believe me, το έχω διαπιστώσει αρκετές φορές!!

Άλλη μία απόδειξη ότι όλα τα λάστιχα της ίδιας κατηγορίας είναι το ίδιο καλά παντού... Conti ο ένας, Michelin ο άλλος, Υοkohama ο παράλλος, Pirelli, Toyo, Bridgestone... το ένα καλύτερο από το άλλο!
Επίσης, όλα τα λάστιχα είναι το ίδιο μάπα...

----

Το μεγάλο πρόβλημα κατά την οδήγηση στην βροχή είναι ότι τα πάντα γίνονται χειρότερα. Ο καιρός, η ορατότητα, οι δρόμοι, οι οδηγοί...
Εκεί που στο στεγνό οι κακοί οδηγοί ξεφυτρώνουν σαν τα σαλιγκάρια, στη βροχή ξεφυτρώνουν σαν τα... μανιτάρια! Από το κατώτερο ζωικό βασίλειο περνάνε στο φυτικό... Και μη χειρότερα...

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Δεκ 2002, 15:58:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τι με εκνευρίζει αφάνταστα στην οδήγηση υπό βροχή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:

1. Οι τύποι στο αντίθετο ρεύμα που περνούν με όλη τους τη φόρα από την γούβα-λίμνη αδιαφορώντας αν τα νερά θα καταλήξουν στο παμπρίζ σου ή ακόμα χειρότερα πάνω σου (αν ατύχησες να οδηγείς μηχανή!)

Άσχετo: την νέα διαφήμιση της ΝΙΚΕ την πετύχατε?Άψογη?

Enjoy the weather... Wink

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης