PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ km/h

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
shark 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 cc (2001)

Ένταξη: 25 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Αύγ 2006, 09:15:29    Θέμα δημοσίευσης: ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ km/h Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά!!! Λοιπόν στο θέμα μας. έχω ένα 206 cc και τις 2 τελευταίες εβδομάδες μου έχει κάνει 2 φορές το εξής κουλό: σε φουλ γκαζι και με γυρω στα 170 οταν αλλάζω απο τετάρτη σε πέμπτη μου κάνει έντονα κομπιάσματα!!λές και δεν έχει βενζίνα!!να σημειώσω ότι η φύσσα του map sensor έχει την κακή συνήθεια να βγαίνει απο την θέση της!!την πρωτη φορά σταματησα το αυτοκίνητο αλλά η φύσσα ήταν στη θέση της. την δέυτερη φορά σταμάτησα μετα από πολλή ώρα και η φύσσα είχε βγεί!τι μπορεί να είναι οέο!!!να σημειώσω ότι την πρώτη φορά ήταν μετά απο σκίσημο ε΄νω την δεύτερη κινιόμουν νορμάλ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

Black 206 1.4 (8v) (2000)

Ένταξη: 05 Ιούλ 2006
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Αύγ 2006, 21:56:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως φταιει η βενζινα σου?για δες εδω.. http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=8164

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Msn/Mail: karmagos@hotmail.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shark 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 cc (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Αύγ 2006, 07:49:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι τετοι μυριζομαι και εγω αλλά το θέμα είναι ότι αφενός δεν μου άναψε καμμία ένδειξη βλάβης και αφετέρου το έκανε με φουλ γκάζι και στροφές.Εχτές το βράδυ όταν πηγα να το βάλω μπροστά πήρε με την δεύτερη φορά διότι την πρώτη πήρε μπροστά και έσβησε μόνο του. τι να πώ?
Επιστροφή στην κορυφή
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

Black 206 1.4 (8v) (2000)

Ένταξη: 05 Ιούλ 2006
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Αύγ 2006, 11:20:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για καλο και για κακο κοιταξε λαδια και νερο!

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Msn/Mail: karmagos@hotmail.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shark 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 cc (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Αύγ 2006, 12:32:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα τα κοιταξω αλλά τι σχέση μπορεί να έχουν?
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Αύγ 2006, 09:38:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark έγραψε:
θα τα κοιταξω αλλά τι σχέση μπορεί να έχουν?

Καμια σχεση δεν εχουν...

Το προβλημα σου μπορει να ειναι:

1. Απλα κακη βενζινη

2. Ηλεκτρικο:

α. Πολλαπλασιαστης
β. Ποτενσιομετρο πεταλουδας

Καλο θα ηταν να πας στη Peugeot να στο βαλουν στο διαγνωστικο. Αν ειναι κατι ηλεκτρικο (κατα 99.9% αυτο ειναι) θα το δειξει εκει. Αλλιος μαλλον κοιταξε να βρεις καλητερο βενζιναδικο...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Αύγ 2006, 04:37:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

map sensor 100% μου ξανακαηκε πριν 2 βδομαδες και ειχα τα ιδια συμπτωματα .

το τρομερο διαγνωστικο της πεζο δεν εδειξε τιποτα και το πηγα σε ενος φιλου μου το οποιο μας εβγαλε τη βλαβη . απο τοτε ολα καλα !

αν ειχες σκουπα σαν κι εμενα θα καταλαβαινες συνεχεια οτι δεν ανοιγει τερμα η πεταλουδα

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
shark 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 cc (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Αύγ 2006, 15:33:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν επειδή μου το ξαναέκανε βρήκα την λύση!!!δεν ξέρω για πιό λόγο αλλά η φύσσα που πάει στην πολλαπλή εισαγωγής από τον ΜΑΡ μου βγαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα!!δεν μπαίνει τελείως μέσα με αποτέλεσμα να μην ασφαλίζει!!!νομίζω ότι είναι πιο μακριά από όσο πρέπει!!το παιδι που το είχε το αμάξι τον είχε αλάξει τον ΜΑΡ μία φορά!!Ωπότε τσέκαρα ότι ενω την είχα στη θέση της την φύσσα όταν μου έκανε διακοπές με τέρμα γκάζι όταν άνοιξα το καπό η φύσσα ήταν ξεκούμπωτη!!!όταν την κόυμπωσα άκουσα ένα θόρυβο ηλεκτρικού κινητήρα από την πεταλούδα για 1-2 δλ!Υπάρχει περίπτωση η φύσσα να είναι απο άλλο μοντέλο μοτέρ και να μην κουμπώνει καλα??οέο??
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Αύγ 2006, 02:35:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δες την με μονωτικη μωρε . μην σκας !

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
shark 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 cc (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Αύγ 2006, 09:46:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό έκανα και είναι μία χαρά!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης