PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με εργοστασιακό συναγερμό
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Αύγ 2006, 20:58:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προφανώς να είχε κάποιο πρόβλημα το ογκομετρικό και να άλλαξαν μόνο αυτό.
Τώρα για το κραδασμικό κάτι δεν σου έχουν πει καλά και πάλι. Shocked
Κανένας εργοστασιακός συναγερμός δεν έχει κραδασμικό τώρα ο δικός σου πως γίνεται αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Scratch
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

Ένταξη: 16 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Αύγ 2006, 07:58:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κουτί του συναγερμού πάντως γράφει πάνω πως είναι για το 307cc.

Τώρα, με όλα όσα γίνονται out there(στην αντιπροσωπεία), και με όσα μου λέτε εδώ, αρχίζω και νοιώθω λίγο μλκς.
Αυτή τη φορά, για το αντικραδασμικό, το ανέφερε ο τεχνικός που έβαλε τον συναγερμό στο αυτοκίνητο.

Ένα είναι το σίγουρο, ας φέρουν και ας βάλουν ότι θέλουν πάνω, λεφτά επιπλέον δεν έχει!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Αύγ 2006, 06:37:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι για CC o συναγερμός απλά κανένας από αυτούς δεν έχει κραδασμικό.
Μήπως είπαν για ογκομετρικό ότι θα αλλάξουν τελικά ?
Επιστροφή στην κορυφή
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Αύγ 2006, 07:59:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι για CC o συναγερμός απλά κανένας από αυτούς δεν έχει κραδασμικό.

Όχι, το ογκομετρικό δουλεύει μια χαρά(το δοκίμασα), αφού είτε άλλαξαν όλον τον συναγερμό είτε μόνο αυτό.

Αυτοί μίλησαν για κραδασμικό, ότι χρειάζεται ένας λήπτης(που θα παραγγείλουν από Γαλλία) και θα το βάλουν πάνω.

Anyway, δεν ξέρουν τι λένε, δεν ξέρουν τπτ γενικώς, ξέρουν αλλά δεν το λένε σωστά, ό,τι και να είναι, θα περιμένω να έρθει αυτός ο λήπτης για το κραδασμικό που λένε, να δούμε τι έιναι τελοσπάντων.
Επιστροφή στην κορυφή
307aris (Vangelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάϊ 2006
Τόπος: ATHINA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Αύγ 2006, 21:01:24    Θέμα δημοσίευσης: Συναγερμός... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ένα σχετικό θέμα....

Εδώ και ενάμιση μήνα έχω αγοράσει το 307 Facelift με το συναγερμό στο κλειδί του αυτοκινήτου. Για να είμαι ειλικρινής δεν ρώτησα λεπτομέρειες αλλά στο manual του αυτοκινήτου λέει πως αν όπως κλειδώσω το αυτοκίνητο επιμείνω για κάποια δευτερόλεπτα (διατηρήσω το κλειδί στραμμένο προς την κατεύθυνση που κλειδώνει... ) τότε θα κλείσουν αυτόματα τα παράθυρα που είναι ανοιχτά.... αυτό δεν συμβαίνει ποτέ....

αναφέρεται σε ορισμένες εκδόσεις ή να το κοιτάξω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Αύγ 2006, 06:50:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: Συναγερμός... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307aris έγραψε:
Έχω ένα σχετικό θέμα....

Εδώ και ενάμιση μήνα έχω αγοράσει το 307 Facelift με το συναγερμό στο κλειδί του αυτοκινήτου. Για να είμαι ειλικρινής δεν ρώτησα λεπτομέρειες αλλά στο manual του αυτοκινήτου λέει πως αν όπως κλειδώσω το αυτοκίνητο επιμείνω για κάποια δευτερόλεπτα (διατηρήσω το κλειδί στραμμένο προς την κατεύθυνση που κλειδώνει... ) τότε θα κλείσουν αυτόματα τα παράθυρα που είναι ανοιχτά.... αυτό δεν συμβαίνει ποτέ....

αναφέρεται σε ορισμένες εκδόσεις ή να το κοιτάξω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Razz

Εξαρτάτε ποια έκδοση έχεις.
Εάν οι διακόπτες των παραθύρων στην πόρτα του οδηγού είναι ο ένας πίσω από των άλλο ΔΕΝ γίνεται. Εάν τώρα είναι δίπλα δίπλα κάνε το εξής : με τα παράθυρα τέρμα επάνω κράτα για 1-2 sec τους διακόπτες πατημένους στο κλείσιμο, άνοιξε μετά τα παράθυρα και δοκίμασε πάλι. Υπ’ όψιν το κλειδί δεν χρειάζεται να βλέπει κάπου συγκεκριμένα ακόμα και στην τσέπη να το έχεις θα δουλέψει.
Επιστροφή στην κορυφή
307aris (Vangelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Αύγ 2006, 22:54:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω την έκδοση XS και οι διακόπτες είναι ο ένας δίπλα στον άλλον. Θα το δοκιμάσω αυτό που λες, σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Αύγ 2006, 12:05:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akisakis έγραψε:
Touristas έγραψε:

Όχι, το ογκομετρικό δουλεύει μια χαρά(το δοκίμασα), αφού είτε άλλαξαν όλον τον συναγερμό είτε μόνο αυτό.

Αυτοί μίλησαν για κραδασμικό, ότι χρειάζεται ένας λήπτης(που θα παραγγείλουν από Γαλλία) και θα το βάλουν πάνω.

Anyway, δεν ξέρουν τι λένε, δεν ξέρουν τπτ γενικώς, ξέρουν αλλά δεν το λένε σωστά, ό,τι και να είναι, θα περιμένω να έρθει αυτός ο λήπτης για το κραδασμικό που λένε, να δούμε τι έιναι τελοσπάντων.

Τελικά μετά από επισήμανση που τους έκανα σχετικά με αυτό που είπε ο Touristas, μου απαντήσανε πως δεν είναι κραδασμικό, αλλά ανυψωτικό. Φίλε Touristas @@ες μου λένε πάλι ή αυτό υπάρχει?

Πάντως οι τεχνικοί τους εκεί είναι παντελώς άσχετοι. Διάβασα σήμερα στο βιβλιαράκι του αυτοκινήτου πως μπορείς να ενεργοποιήσεις μόνο τον περιμετρικό, αφήνοντας εκτός τον ογκοκετρικό, και αυτό γίνεται ως εξής : αφού κλείσεις τη μηχανή, εντός 10 δευτερολέπτων πατάς το κουμπάκι(που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα, αριστερα του alarm και δίπλα σε αυτό που κάνει κεντρικό κλείδωμα) παρατεταμένα και ανάβει σταθερά η λυχνία. Μετά βγαίνεις από το αμάξι και ενεργοποιείς τον συναγερμό.

Έλα όμως που το δοκίμασα και ούτε αυτό δουλεύει(χτυπά βάζοντας το χέρι μέσα από το ανοικτό παράθυρο, πράγμα που δεν θα έπρεπε να κάνει)... Τη Δευτέρα πάλι γλέντια θα έχουμε στην αντιπροσωπεία.

Έχω αρχίσει και φτάνω στα όριά μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την akisakis στις Σαβ 05 Αύγ 2006, 19:49:38, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Αύγ 2006, 12:20:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έτσι από περιέργεια που διαδραματίζονται όλα αυτά τα όμορφα?
= σε ποια αντιπροσωπεία?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Αύγ 2006, 19:49:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να μην τους δώσω, αν και θα έπρεπε να γίνουν βούκινο Evil
Επιστροφή στην κορυφή
307aris (Vangelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Αύγ 2006, 22:14:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια μικρή παρένθεση στην κουβέντα σας.

Ένα ευχαριστώ στον Tourista του οποίου η συμβουλή λειτούργησε και κλείνουν έτσι αυτόματα και τα παράθυρα και η ηλιοροφή...

Καλή συνέχεια! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Αύγ 2006, 08:43:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307aris έγραψε:
Μια μικρή παρένθεση στην κουβέντα σας.

Ένα ευχαριστώ στον Tourista του οποίου η συμβουλή λειτούργησε και κλείνουν έτσι αυτόματα και τα παράθυρα και η ηλιοροφή...

Καλή συνέχεια! Wink

Πάντα εδώ για να βοηθήσουμε…. Wink

akisakis έγραψε:
Να μην τους δώσω, αν και θα έπρεπε να γίνουν βούκινο Evil

Για να καταλάβεις ο συναγερμός σου μέσα στις παραμέτρους έχει μια επιλογή η οποία λέει ‘αισθητήρας αντί ανύψωσης’.
Την επιλέγεις ως ναι μόνο στα CC για να δουλέψει σωστά ο συναγερμός και δεν χρειάζεται να βάλεις κάποιων αισθητήρα έξτρα.
Πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς πρόβλημα έχει ο συναγερμός σου.
Επιστροφή στην κορυφή
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Αύγ 2006, 13:22:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

Για να καταλάβεις ο συναγερμός σου μέσα στις παραμέτρους έχει μια επιλογή η οποία λέει ‘αισθητήρας αντί ανύψωσης’.
Την επιλέγεις ως ναι μόνο στα CC για να δουλέψει σωστά ο συναγερμός και δεν χρειάζεται να βάλεις κάποιων αισθητήρα έξτρα.
Πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς πρόβλημα έχει ο συναγερμός σου.

Να τα συνοψίσω, στην αρχή δεν δούλευε το ογκομετρικό. Αφού τον άλλαξαν όλον τον συναγερμό, δούλεψε. Μετά μου είπαν πως για να υπάρχει αντι-ανυψωτικό πρέπει να παραγγείλουν έναν λήπτη από Γαλλία και να τον βάλουν στο αυτόκίνητο. Προχτές διαπίστωσα πως δεν δουλεύει η απενεργοποίηση του ογκομετρικού(σε περίπτωση που θες πχ να αφήσεις ένα σκύλο μέσα στο αμάξι - εξηγώ σχετικά με αυτό στο προηγούμενο Post μου).

Εμένα όλα αυτά μου φαίνονται πρόβλημα, και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι άχρηστοι τεχνικοί αγνοούν την σωστή τοποθέτηση και λειτουργία του συναγερμού στο αυτοκίνητό μου Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Αύγ 2006, 06:46:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα CC το κουμπί για την απενεργοποίηση της ογκομετρικής προστασίας δεν λειτουργεί και αυτό γιατί το ογκομετρικό δεν παίρνει εντολές από των εγκέφαλο του συναγερμού αλλά μόνο δίνει. Επίσης το κουμπί θα δούλευε εάν είχες κανονικά ραντάρ όπως έχει και το CC που έρχεται με συναγερμό από το εργοστάσιο.
Επιστροφή στην κορυφή
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Αύγ 2006, 07:57:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Επίσης το κουμπί θα δούλευε εάν είχες κανονικά ραντάρ όπως έχει και το CC που έρχεται με συναγερμό από το εργοστάσιο.

Τι εννοείς με αυτό;

Ποια είναι τα κανονικά ραντάρ και γιατί να μην έχει δλδ κανονικά ραντάρ μιας και ο συναγερμός που έβαλα είναι ο εργοστασιακός Confused

Γιατί να έχει διαφορά δλδ; Ίδια πράγματα έπρεπε να είναι.

Ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Αύγ 2006, 11:30:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εάν είχε κανονικά ραντάρ όταν το είχες ανοιχτό δεν θα μπορούσες να έχεις και συναγερμό για εσωτερική προστασία γιατί θα χτύπαγε συνέχεια μιας και θα έπιανε παραβίαση. Οπότε αφού εμείς θέλουμε όταν το έχουμε ανοιχτό να λειτουργεί και ο συναγερμός κανονικά βάζουμε είναι ιδικό ογκομετρικό το οποίο είναι σχεδιασμένο ιδικά για ανοιχτά αυτοκίνητα. Επίσης δεν είπε κανείς ότι δεν είναι εργοστασιακός ο συναγερμός γιατί εάν εσύ το θες μπορεί να γίνει όπως είναι από το εργοστάσιο αλλά με ανοιχτό θα έχεις μόνο περιμετρική προστασία και όχι ογκομετρική. Αυτά.

Όσο για τα ραντάρ είναι αυτά που έχουν συνήθως τα κλειστά αυτοκίνητα τοποθετημένα στα κολωνάκια ή χαμηλά στο ταμπλό.
Επιστροφή στην κορυφή
akisakis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Αύγ 2006, 14:07:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

12 points goes to Touristas Exclamation

tnx φίλε μου. Κατατοπιστικότατος Very happy

υγ. επομένως προτιμώ να δουλεύει το ογκομετρικό και με ανοικτή οροφή, και ας μην απενεργοποιείται με το κουμπακι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης