PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Λαμπαδιαζει το 206???????

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 13:47:32    Θέμα δημοσίευσης: Λαμπαδιαζει το 206??????? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια σε ενα αλλο φορουμ μου ειπε την εμπειρια του ενα παιδι και θα ηθελα την αποψη σας για το θεμα και αν θα πρεπει να κανουμε κατι...

"Τι 206 και βλακείες, παραλίγο να καούμε ζωντανοί. Απ'οτι βλέπω καvaliotis εχεις 206.

Ανοιξε το καπό και κοίτα μπροστά από την έξοδο της πολλαπλης. Εκεί περνάνε 2 σωληνάκια. Το ένα είναι από το υδραυλικο τιμόνι και περνάνε τα υγρά που έχει. Πήγαινε σε συνεργείο ή βάλε μόνος σου ένα μονοτικό γύρω από αυτά τα σωληνάκια γιατι του κολλητου μου από την θερμοκρασία της εξάτμισης του πήρε φωτιά αυτό που είχε τα υγρά του τιμονιού και λαμπάδιασε ο τόπος."

Τι λετε???? Ειναι οντως ετσι??? Τι μπορουμε να κανουμε εκτος απο το μονωτικο? Ισως κανα κολλαρο ή οπως αλλιως τα λενε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 14:17:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειμαι η ζωντανη αποδειξη στην ερωτηση σου!!!
μετα απο ενα τρακαρισματακι μπροστα πιο παλαι, τα τζινια που εφτιαξαν το αμαξι, δεν προσεξαν πως ο σωληνας του υδρ. τιμνιου ειχε λυγησει και σχεδον ακουμπαγε στο μεταλλικο προστατευτικο του χταποδιου!!!
ετσι χωρις να το παρω ειδηση, δουλευα το αμαξι για κανα 6μηνο τουλαχιστον.
καποια στιγμη η μονωση (σαν χοντρο υφασμα) που περικλυει το σωληνα αυτο καηκε - εγινε καρβουνο- απο την μεγαλη θερμοτητα που εβγαζε η εξαγωγη της μηχανης.
καποιο απογευμα βαζοντας μπροστα μου μυρισε το καμενο και ανακαλυψα το τι ειχε γινει.
κατευθειαν σε συνεργειο peugeot εξουσιοδοτημενο και μου απαντησαν πως δεν διατρεχει αμεσο κινδυνο το αμαξι!
εφυγα και την αλλη μερα τυλιξα το καμενο κομματι με ταινια αυτοκολητη αλουμινιου για εξτρα προστασια.
απο τοτε εχω βγαλει ολο το καλοκαιρι και ακομη ολα ειναι μια χαρα!
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
φυσικα σε αλλο συνεργειο που πηγα μου ανεφεραν οτι ειναι απικινδυνο και πρεπει να επισκευαστει γιατι υπαρχει κινδυνος πυρκαγιας.
η αντικατασταση του σε εξουσιοδοτ. κοστιζει περι τα 150Ε !!!
φυσικα και θα το φτιαξω, και το ειχα στο μυαλο μου αλα τα 150 ηταν πολλα για τοτε και θα επισκευαστει στο service αυτες τις μερες.
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:
το δικο μου αμαξι ειχε προβλημα και καηκε η μονωση στο σωληνακι του υδρ.τιμονιου, και παλι μεχρι τωρα (1 χρονο τωρα) λειτουργει αψογα.
τωρα για ενα αμαξι που ειναι ενταξει , να παρει φωτια μονο απο εκεινο το σημειο δεν νομιζω οτι συμβαινει.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 14:22:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α το ξεχασα!
αν θελεις εξτρα προστασια υπαρχει αυτη η αυτοκολητη ταινια αλουμινιου (ετσι τη ζητας) στο Praktiker και με αυτη τυλιγεις το σωληνακι.
βεβαια θελει καπου καπου αλλαγμα γιατι δεν εχει πολυ γερη κολλα και ξεκολαει και με τον καιρο και με τη ζεστη στη μηχανη.
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 15:18:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
α το ξεχασα!
αν θελεις εξτρα προστασια υπαρχει αυτη η αυτοκολητη ταινια αλουμινιου (ετσι τη ζητας) στο Praktiker και με αυτη τυλιγεις το σωληνακι.
βεβαια θελει καπου καπου αλλαγμα γιατι δεν εχει πολυ γερη κολλα και ξεκολαει και με τον καιρο και με τη ζεστη στη μηχανη.

Θα παω να την παρω αν και δεν ξερω που ακριβως ειναι αυτα τα 2 καλωδιακια!
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 16:59:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:

Ούτε εγώ... Αν ποστάρει κάποιος μια φώτο θα βοηθούσε πολύ! Smile

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 18:26:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά τα σωληνάκια από τι είναι κατασκευασμένα ρε παιδιά?

Εμένα πάντως το ένα (αυτό που είναι προς την μετώπη του αυτοκινήτου) μου φαίνεται μεταλλικό. Και το είχα τυλίξει με μονωτική ταινία γιατί νόμιζα πως χτυπούσε με το άλλο και έκανε ένα σπαστικό θόρυβο. Τελικά όμως δεν ήταν από εκεί ο θόρυβος.

ΥΓ: Πριν κάποιες μέρες είδα ένα άσπρο 206 στην εθνική (στην γέφυρα της Ν.Ιωνίας) καμμένο Shocked Shocked Shocked Δεν πιστέυω να ήταν κάποιος από εδώ. Sad

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2003, 20:34:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AN ΛΑΜΠΑΔΙΑΖΕΙ ΤΟ 206 ???
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΙ
ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΦΩΤΙΕΣ!!!!ΔΕΝ ΕΥΘΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΜΩΣ
ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ PEUGEOT ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!
ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΠΙΚ

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 00:52:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Αυτά τα σωληνάκια από τι είναι κατασκευασμένα ρε παιδιά?

Εμένα πάντως το ένα (αυτό που είναι προς την μετώπη του αυτοκινήτου) μου φαίνεται μεταλλικό. Και το είχα τυλίξει με μονωτική ταινία γιατί νόμιζα πως χτυπούσε με το άλλο και έκανε ένα σπαστικό θόρυβο. Τελικά όμως δεν ήταν από εκεί ο θόρυβος.

ΥΓ: Πριν κάποιες μέρες είδα ένα άσπρο 206 στην εθνική (στην γέφυρα της Ν.Ιωνίας) καμμένο Shocked Shocked Shocked Δεν πιστέυω να ήταν κάποιος από εδώ. Sad

ΠΡΟΧΘΕΣ που περασα απο κει ηταν ακομα εκει στα δεξια.
ασημι 3θυρο καμενο αλλα δεν φαινοταν αν ηταν και τρακαρισμενο.
αν ειδα καλα αυτοκολητο ΔΕΝ ειχε.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 00:59:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
kavaliotis έγραψε:

Ούτε εγώ... Αν ποστάρει κάποιος μια φώτο θα βοηθούσε πολύ! Smile

δεν ειναι καλωδιακια αλλα σωληνακια.

αν φαινεται η φωτο , τα σωληνακια ειναι αυτα τα μεταλλικα (ασημενια) που ξεχωριζουν καπως αριστερα σχεδον μπροστα απο το προστατευτικο της εξαγωγης και στη φωτο οπως φαινονται σαν να ειναι πανω στο δοχειο του υγρου του υδραυλ.τιμονιου -το κοκκινο οπως φαινεται.
οσοι εχουν υδρ. τιμονι τα εχουν.
ακολουθηστε αυτα γιατι συνεχιζουν πιο χαμηλα και εμπρος απο την εξαγωγη.
μπορειτε να τα τυλιξεται με μονωτικο της αρεσκειας σας , αν θελετε.
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 07:53:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα, αυτό του τιμονιού (το σκούρο) έχει κάτι σαν προστατευτικό στο σημείο μπροστά από την εξαγωγή.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
wolf865 (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206RC (2006)

Ένταξη: 29 Μάρ 2003
Τόπος: Αθήνα - Αιτ/νία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 09:17:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα τα σωληνάκια αυτα τα περναει απο πάνω από την πολλαπλή εξαγωγής, ουσιαστικά κατα το πλάτος του αυτοκινήτου και το πάει πίσω από την εισαγωγή του αέρα όπου καταλήγουν κατα 90% στην κρεμαγιέρα. Πάντως το σκούρο σωληνάκι είναι αυτό της πίεσης και το άλλο είναι αυτό των επιστροφών στο δοχείο. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Το σωληνάκι της πίεσης είναι μεταλλικο και δεν σπάει.
Το σωληνάκι των επιστροφών δεν έχει πίεση οπότε είναι εντελώς ακίνδυνο.
Το σωληνάκι της πίεσης, για κάποιο διάστημα πάνω απο΄την πολ/λη εξαγωγής ενώτεται με ελαστικό σωλήνα υψηλής πίεσης (μαρκουτσι) και ξανασυνεχίζει ως μεταλλικό μέχρι πίσω από την εισαγωγή του αέρα. Ακόμα και το μαρκούτσι θεωρώ ότι μπορεί να σπάσει μετά την 7ετία - 8ετία. Οπότε ως τότε θα είμαστε ησυχοι. Μετά ας το αλλάξουμε. Δεν είναι και πολύ ακριβό.

Πάντως είναι σίγουρο ότι και με ταινία να τα τυλιξουμε, η πίεση της αντλιάς (συνηθως πάνω απο 100bar) είναι τέτοια που εν ριπη οφθαλμού θα την διαλύσει την ταινία. Μακάρι να υπήρχε ταινία να μπάλωνε μαρκουτσια, εστω και προσωρινά...
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε και περιστατικά που έχουν συμβεί μάλλον ελάχιστα μπορεί να είναι!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 17:35:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Εμένα, αυτό του τιμονιού (το σκούρο) έχει κάτι σαν προστατευτικό στο σημείο μπροστά από την εξαγωγή.

εμενα αυτο το προστατευτικο μου καηκε.
ο σωληνας δεν μπορει να παθει κατι ουτως η αλλως.
γιαυτο και δεν υπαρχει λογος ανησυχιας!
απλα αν θελει καποιος σωνει και καλα να το προστατεψει , ας το καλυψει.
ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΛΥΨΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ (ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΕ ΑΡΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΗΚΕ Η ΜΟΝΩΣΗ) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ.
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούλ 2006, 16:36:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς, σήμερα λαμπάδιασε και το δικό μου στο σημείο κάτω από το δοχείο με τα υγρά του τιμονιού...100 μέτρα πριν φτάσω σπίτι. Shocked Evil
Κάηκαν αρκετά πλαστικά στην γύρω περιοχή απ'ότι είδα (κάτι υγρά χύθηκαν, υποθέτω του τιμονιού), οπότε αναμένω την λυπητερή από το συνεργείο όταν το πάω αύριο...

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούλ 2006, 20:06:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Δυστυχώς, σήμερα λαμπάδιασε και το δικό μου στο σημείο κάτω από το δοχείο με τα υγρά του τιμονιού...100 μέτρα πριν φτάσω σπίτι. Shocked Evil
Κάηκαν αρκετά πλαστικά στην γύρω περιοχή απ'ότι είδα (κάτι υγρά χύθηκαν, υποθέτω του τιμονιού), οπότε αναμένω την λυπητερή από το συνεργείο όταν το πάω αύριο...

το γαμώτω ειναι να εχει αναφερθει ενα προβλημα , να το εχουμε συζητησει και να ξανασυμβαινει!
κριμα Τασσο. ελπιζω να μην ειναι πολλα οατν θα ερθει ο λογαριασμος.
μηπως πρεπει να κινηθουμε επισημα προις την peugeot και να το αναφερουμε "μπας" και διορθωθει ....
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιούλ 2006, 12:57:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυναμό, αντλία υδραυλικού τιμονιού, σωληνάκια...μέχρι τώρα.
Δυστυχώς δεν υπάρχει μέχρι τώρα κάποια διάγνωση για την αιτία της πυρκαγιάς, αν και υπάρχουν υποψίες για το δυναμό.

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Αύγ 2006, 11:44:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύμφωνα με την εξέταση του συνεργείου, κατά 99% η πυρκαγιά προήλθε από αυτό το καταραμένο σωληνάκι των υγρών του τιμονιού το οποίο για "άγνωστο" λόγο έσκασε, με αποτέλεσμα τα υγρά του να πεταχτούν σε διάφορα σημεία της μηχανής. Φαντάζομαι δεν θέλει και πολύ με τέτοια ζέστη στη μηχανή να γίνει ανάφλεξη...

Ετοιμάζω επιστολή προς την Lion Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης