PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αναβάθμιση Εγκεφάλου! Πως και γιατί??
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Johnny (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS 2001

Ένταξη: 23 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Οκτ 2002, 15:14:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έστειλα ερώτηση στην Peugeot hellas μέσω της επιλογής που έχει στο ελληνικό site και Ω!!! του θαύματος πήρα απάντηση μέσα σε λίγες ώρες:
Παραθέτω πρώτα την ερώτηση και στη συνέχεια την απάντηση:

----------------

Είμαι κάτοχος ενός 206 XS 16003d 110hp αγορασμένο τον 11/2001. Πρόκειται εντός
του μηνός να το πάω για το ετήσιο service και ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποια
αναβάθμιση λογισμικού που πρέπει να του κάνω(κάποιοι που ξέρω έχουν κάνει);Και
επίσης θα ήθελα να μάθω αν το εξουσιοδοτημένο συνεργείο χρεώνει την παραπάνω
εργασία, γιατί αλλοι από ότι έχω μάθει το πληρώνουν και άλλοι όχι...

-----------------------------

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας στα αυτοκίνητα PEUGEOT.
Αναφορικά με την ερώτησή σας, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι αναβάθμιση
λογισμικού στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου γίνεται μόνο αν έχει παρουσιαστεί
κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του. Η ενημέρωση στο λογισμικό του εγκεφάλου
χρεώνεται εκτός εάν το πρόβλημα είναι εργοστασιακό και καλύπτεται από την
εγγύηση ή υπάρχει σχετική τεχνική οδηγία από την AUTOMOBILES PEUGEOT.

----------------------

Όσοι έχουν κάνει αναβάθμιση για Multiplexing μοντέλα είχαν κληθεί από την Peugeot να την κάνουν; (όπως έγινε με τα 307 1.6 110hp;)

Όσοι έχουν κάνει αναβάθμιση προ multiplexing είχαν κάποιο πρόβλημα και την έκαναν;
Εγώ πάντως το μόνο πρόβλημα που έχω διαπιστώσει (αν αυτό έχει σχεσει με την συγκεκριμένη αναβάθμιση λογισμικού) είναι ότι διαπιστώνω μία σχετική υστέρηση στην απόκριση του γκαζιού κατά την σχετικά "ομαλή" εκκίνηση...σαν ένα "κόμπιασμα"...
Τελικά να ζητήσω αναβάθμιση... Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Οκτ 2002, 15:51:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Johnny έγραψε:

Εγώ πάντως το μόνο πρόβλημα που έχω διαπιστώσει (αν αυτό έχει σχεσει με την συγκεκριμένη αναβάθμιση λογισμικού) είναι ότι διαπιστώνω μία σχετική υστέρηση στην απόκριση του γκαζιού κατά την σχετικά "ομαλή" εκκίνηση...σαν ένα "κόμπιασμα"...
Τελικά να ζητήσω αναβάθμιση... Question Question Question

Φίλε Johnny στο χωριό μου αυτό το λένε κουσούρια του ηλεκτρικού γκαζιού. 400 αναβαθμήσεις να κάνεις , το "πρόβλημα" θα είναι εκεί. Tο φαινόμενο αυτό παρουσιάζεται σε όλα τα αυτοκίνητα που έχουν ηλεκτρικό γκάζι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Οκτ 2002, 20:38:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ατιμο ηλεκτρονικο γκαζι που το σανιδωνεις κιαυτο το ζαβα του . ανοιγει με το πασο του....

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 01:39:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εδω κολαει αυτο που ειπε ο Κρασουλης για τη μηχανη του rallye οτι ειναι καλυτερη πλατφορμα για το 206 (ο Vini το ειπε αν δεν κανω λαθος)

Ισως το μηχανικο γκαζι του 16V του Rallye να ειναι στα μεγαλα "+" αυτου του κινητηρα..

Παντως εγω πιστευω θα εβαζα μαλλον τον 118 παρα τον 122 για το δικο μου αμαξι..
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 01:53:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ατιμο ηλεκτρονικο γκαζι που το σανιδωνεις κιαυτο το ζαβα του . ανοιγει με το πασο του....

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Να ξέρετε όμως ότι το πρόβλημα της απόκρισης βελτιώνεται αισθητά μετά την βελτίωση της αναπνοής του συγκεκριμένου κινητήρα. Διασταυρωμένο...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alekos (alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs

Ένταξη: 15 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 12:07:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αλλαγη - αναβαθμιση του λογισμικου συνηθως γινεται για προβληματα
που δεν φαινονται επι τοπου πχ σβησιμο κινητηρα στα καλα καθουμενα
Γενικα οταν δημιουργηται ενα προβλημα και δεν παει κατι καλα στο αμαξι
καταγραφεται στον εγκεφαλλο οταν λοιπον το παμε για service βαζουν
το αυτοκινητο στην αυτοδιαγνωση και ο εγκεφαλλος τους δειχνη την βλαβη
υπαρχουν βλαβες ομως που ειναι λιγο 'κουφες' συγκεκριμενα το αυτοκινητο μου εσβηνε καποιες φορες αναμεσα στις αλλαγες των ταχυτητων μολις αφηνα
το γκαζι το στροφομετρο δεν σταματαγε στις 800-900 στροφες αλλα επεφτε στις 500-600 ετρεμε και εσβηνε
αφου το πηγα για ελεγχο το βαλαν στην διαγνωση , οεγκεφαλος δεν εδειξε βλαβη ,και μου ειπαν το αμαξι ειναι μια χαρα ,μαλλον θα φταιει
η βενζινη (ειχα αλλαξει 3 βενζιναδικα και εβαζα βενζινη 98 οκτανιων)
μετα απο μια εβδομαδα το ξαναπηγα οπου κατεβασαν απο γαλλια το καινουργειο λογισμικο το βαλλαν αλλα τιποτα μετα απο μια βδομαδα ξαναπηγα και τοτε μου ειπαν οτι ο εγκεφαλλος εδειξε την βλαβη οπου εφταιγε ο πολλαπλασιαστης.

το αυτοκινητο δεν αλλαξε καθολου συμπεριφορα μετα την αναβαθμιση
υποψιαζομαι οτι καναν αναβαθμιση γιατι πιστευαν οτι τελικα σε ενα καινουργιο αυτοκινητο περι τα 1200χλμ δεν μπορει να φταιει ο πολλαπλασιαστης αλλα το λογισμικο του εγκεφαλου (ολοι ξερεται τα κολληματα των υπολογιστων χωρις λογω και αιτια)

και μαλλον η προηγουμενη εκδοση δεν θα μπορουσε να καταγραψει σφαλμα που προερχοταν απο τον πολλαπλασιαστη η επομενη το εδειξε αμεσως .

πιστευω οτι δεν πρεπει να αλλαζουμε κατι χωρις να εχουμε προβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2002, 01:30:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekos έγραψε:
πιστευω οτι δεν πρεπει να αλλαζουμε κατι χωρις να εχουμε προβλημα.

Μερικοί το λένε και αλλιώς: Μην πειράζεις κάτι που δεν σε πειράζει.

Πόσο μάλλον εάν είσαι και ευχαριστημένος! Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Νοέ 2002, 19:14:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To δικό μου το πήγα γιά έλεγχο κι μου άλλαξαν το λογισμικό όχι από internet καί Γαλλίες, Αγγλίες, κτλ. αλλά "κατεβάζοντάς" το από CD Exclamation Όλα έγιναν μέσω του ειδικού διαγνωστικού DIAG2000 που έχουν ΜΟΝΟ οι εξουσιοδοτημένοι της Peugeot.
Προσωπικά διαπίστωσα διαφορά στο γκάζι όπως έχει προαναφερθεί. Η διαφορά είναι προς το καλύτερο κάνοντας το γκάζι πιό ομαλά προοδευτικό, κι όχι πάτημα και μετά από κάποια δεύτερα απόκριση.
Παρόλα αυτά έχω ένα "προβληματάκι" όχι ΤΟΣΟ σημαντικό. Το οποίο συμβαίνει μόνο κατά την ανάφλεξη (εκκίνηση της μηχανής) όπου μου αναγράφεται η ένδειξη ANTIPOLUTION FAULT γιά κλάσμα του δευτερολέπτου και μετά σβήνει. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα κι όχι τακτικά.
Την άλλη εβδομάδα πάω DAKAR γιά ένα ακόμα έλεγχο.

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
206ccsimos (Σίμος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) CC 2002

Ένταξη: 05 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Νοέ 2002, 20:07:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

:D Φίλε tzag καλησπέρα !
Το ίδιο μήνυμα κτυπάει και σε 'μενα!
Η αντιπροσωπεία μου είπε είναι γιατί έχω βάλει cd διαφορετικό
Από τα «μαμά!». Και πως θα πρέπει να βάλω έναν ανταπτορα που θα έχουν σε λίγες μέρες!
Η ερώτηση μου είναι εσύ τι έχεις?
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Νοέ 2002, 07:52:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σου Σίμο :D
Το δικό μου δεν είχε προεγκατεστημένο το εργοστασιακό CD καί έβαλα άλλο δικό μου Kenwood MD το KMD-971R. Πήγα στην DAKAR και το μόνο που έκαναν ήταν να βάλουν έναν αντάπτορα του οποίου τον κωδικό έχω αναφέρει στο αγγλικό forum peugeot206cc.co.uk . Θα τον δείς εκεί σε σχέδιο που φαίνεται κιόλας ότι είναι πατέντα Peugeot γιά όλα τα ηχοσυστήματα πέραν του εργοστασιακού. Βρίσκεται στην αρχική σελίδα χαμηλά και κάνε κλίκ στη λέξη STEREO INTERFACE.
Επίσης, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (αν ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ και το άλλαξες με διαφορετικό) να πας στην αντιπροσωπεία κι ο τεχνικός να σου ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ BSI ΓΙΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ Exclamation Exclamation Exclamation Ειδάλλως θα έχεις σίγουρα προβλήματα με την BSI Shocked
Το πρόβλημα σε μένα δεν είναι μόνιμο αλλά όποτε του έρθει κατά την εκκίνηση της μηχανής καί γιά κλάσμα του δευτερολέπτου. Ο τεχνικός μου ανάφερε ότι δεν είναι σοβαρό γιατί σοβαρό θα ήταν αν έμενε συνεχώς αναμμένο το alarm αυτό. Κι όπως πρόσθετα μου ανάφερε, φαίνεται πως το πρόβλημα είναι όχι μη λειτουργείας κάποιου στοιχείου, αλλά προσωρινής δυσλειτουργείας του.

Επιστροφή στην κορυφή
206ccsimos (Σίμος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) CC 2002

Ένταξη: 05 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Νοέ 2002, 09:33:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:
Γειά σου Σίμο :D
Το δικό μου δεν είχε προεγκατεστημένο το εργοστασιακό CD καί έβαλα άλλο δικό μου Kenwood MD το KMD-971R. Πήγα στην DAKAR και το μόνο που έκαναν ήταν να βάλουν έναν αντάπτορα του οποίου τον κωδικό έχω αναφέρει στο αγγλικό forum peugeot206cc.co.uk . Θα τον δείς εκεί σε σχέδιο που φαίνεται κιόλας ότι είναι πατέντα Peugeot γιά όλα τα ηχοσυστήματα πέραν του εργοστασιακού. Βρίσκεται στην αρχική σελίδα χαμηλά και κάνε κλίκ στη λέξη STEREO INTERFACE.
Επίσης, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (αν ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ και το άλλαξες με διαφορετικό) να πας στην αντιπροσωπεία κι ο τεχνικός να σου ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ BSI ΓΙΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ Exclamation Exclamation Exclamation Ειδάλλως θα έχεις σίγουρα προβλήματα με την BSI Shocked
Το πρόβλημα σε μένα δεν είναι μόνιμο αλλά όποτε του έρθει κατά την εκκίνηση της μηχανής καί γιά κλάσμα του δευτερολέπτου. Ο τεχνικός μου ανάφερε ότι δεν είναι σοβαρό γιατί σοβαρό θα ήταν αν έμενε συνεχώς αναμμένο το alarm αυτό. Κι όπως πρόσθετα μου ανάφερε, φαίνεται πως το πρόβλημα είναι όχι μη λειτουργείας κάποιου στοιχείου, αλλά προσωρινής δυσλειτουργείας του.

Εμένα μου είπαν ότι αυτό το πρόβλημα (που έχουμε)
Είναι από εκεί και ότι αν μπει ο ανταπτορας θα διορθωθούν!!!
Θυμάσαι μήπως το κόστος του?
Υ.Γ.Ευχαριστω!!!! :D
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Νοέ 2002, 08:32:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίμο ο αντάπτορας δεν κάνει παραπάνω από 5Εuro Exclamation
Eπίσης, έτυχε λόγω προβλήματος στο βραχίονα των flash να μου αλλάξουν αυτό το κομμάτι, και λόγω της αναβάθμησης (μάλλον γιατί πριν αλλάξω το κομμάτι αυτο δεν το έκανε, ενώ είχα ήδη αλλάξει πρόγραμμα) τώρα τα ηχητικά σήματα γιά τα αναμμένα φώτα, ανοιχτές πόρτες, κτλ έχουν αλλάξει και ηχούν διαφορετικά Exclamation Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
racing-girl (Γεωργία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line

Ένταξη: 08 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα Α.Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Φεβ 2003, 22:31:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο δικό μου έκαναν την αναβάθμιση από μόνοι τους και μάλιστα μου είπαν πως τους ζήτησαν από την Lion να το κάνουν σε όλα τα 206 για την διόρθωση κάποιου προβλήματος. Η διαφορά που κατάλαβα είναι στις ροπές και βελτιώθηκε κάπως το πρόβλημα που είχα με το να βάλω δευτέρα σε κίνηση που πήγαινε να σβήσει. Επίσης λύθηκε και το πρόβλημα της μίζας, που δεν ξεκίναγε εύκολα κάποιες φορές.Βέβαια τώρα άρχισε τις αρυθμίες το ρελαντί, όταν ξεκινάω και αν δεν πατήσω αρκετό γκάζι για κανα 5λεπτο μπορεί να μου σβήσει.
Προτείνω να ζητήσετε όλοι να σας κάνουν την αναβάθμιση. Εγώ την έκανα αφού είχε λήξει η εγγύηση και δεν μου χρέωσαν τίποτα.
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Φεβ 2003, 22:38:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι η λεγόμενη τηλεφόρτωση!Εγώ ζήτησνα μου την κάνουν online από Γαλλία επιτόπου και όχι από καποιο από τα cd που είχαν στον υπολογιστή τους!
Επιστροφή στην κορυφή
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2002
Τόπος: Παπάγου, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 19:28:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά την αναβάθμιση λογισμικού στο CC μου, έχω να παρατηρήσω σημαντικότατη βελτιώση στην απόκριση του γκαζιού στις χαμηλές στροφές.

Επίσης η καθυστέρηση στα φώτα και στην κόρνα αποκαταστάθηκε σχεδόν στο 100%.

Σημειώνω ότι έγινε αναβάθμιση τόσο στο BSI (εγκέφαλος βασικών λειτουργιών) όσο και στον εγκέφαλο του ψεκασμού.

Το συστήνω θερμότατα σε όλους τους κατόχους 206 με multiplex!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 22:08:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έκανα πάλι αναβάθμηση λογισμικού στο CC και όπως αναφέρει κι ο overgr, καλό είναι ιδιαιτέρως όσοι έχουν διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα, να κάνουν αναβάθμηση η οποία μέχρι σήμερα (28/3/03) έχει φτάσει την έκδοση 27

Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιούλ 2006, 11:14:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

overgr έγραψε:
Μετά την αναβάθμιση λογισμικού στο CC μου, έχω να παρατηρήσω σημαντικότατη βελτιώση στην απόκριση του γκαζιού στις χαμηλές στροφές......

.....Το συστήνω θερμότατα σε όλους τους κατόχους 206 με multiplex!!!!!!

Touristas έγραψε:
Αναβάθμιση γίνεται και στον εγκέφαλο του κινητήρα αλλά και στην μονάδα ελέγχου αυτοματισμών (BSI). Το τη αλλαγές έχει η κάθε νέα έκδοση γνωρίζει μόνο το εργοστάσιο , πάντως σίγουρα είναι για καλύτερα . Smile

Θα διαφωνίσω καθέτως και διαγωνίως με τα πιο πάνω!!!!

Παιδιά εμένα με το Update που μου έκαναν την περασμένη βδομάδα στο BSI το αυτοκίνητο ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΙΑ και καίει τουλάχιστον 1,5-2,0λ/100χμ περισσότερο (στην εθνική).

Έκανα 450χμ το ΣΚ και σε πολλές περιπτώσεις νόμιζα ότι το αυτοκίνητο θα με άφηνε αφού πατούσα γκάζι και δεν γινόταν τίποτα.

Κάτω από τις 4000 στροφές το αυτοκίνητο έχει ΨΟΦΗΣΕΙ τελείως. Ροπή ΜΗΔΕΝ!!!!Shocked

Στην Εθνική με 90χαω και 5η πρέπει να κατεβάσεις 4η για να επιταχύνεις διότι απλά δεν γίνεται τίποτα αν πατήσεις γκάζι. Το μόνο που βλέπεις είναι κάτι νούμερα στιγμιαίας κατανάλωσης 20+ λίτρα όταν πατήσεις το γκάζι.

Επίσης είχα πάει στον Άγιο Νικόλαο και στην Αλυκή Βοιωτίας και όταν ανέβαινα το βουνό (2 άτομα ΧΩΡΙΣ A/C) σε πολλά σημεία έπρεπε να βάζω 1η διότι η 2α κάτω από τις 4000 στροφές δεν ανέβαζε στροφές με τίποτα. Evil

Συν ότι τα προβλήματα μπουκώματος όταν ξεκινάω σε ανηφόρα έχουν γίνει χειρότερα από πριν!!!!!! Evil

Βενζίνη βάζω ΜΟΝΟ ΒΡ 100άρα από το ίδιο πρατήριο και ίδια αντλία πάντα.

HELP!!!!!

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιούλ 2006, 11:39:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χάρη είσαι σίγουρος ότι είναι από την αναβάθμιση?
Μήπως κάτι άλλο έχει γίνει στραβά?

Δεν πας μια βΟλτα από τον Αργύρη...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιούλ 2006, 14:58:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα το πάω στις 8 του Μήνα στην Λάιον Αθηνών (Συγγρού) να το δουν.

Όπως και να έχει το πράγμα το αυτοκίνητο καίει τα άντερα του και δεν πάει μια. Evil

Θα πάω να βάλω Shell V-Power Racing που μου με αυτήν μου έκανε εντύπωση πως "πετούσε" το αυτοκίνητο πριν την αναβάθμιση και θα δω αν αλλάξει κάτι..... Confused

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 17 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Αύγ 2006, 02:50:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτα παθαινει οποιος πειραζει αυτα που δε πρεπει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης