Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
manosm3 (manos) Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT
Ένταξη: 17 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 908 Τόπος: Βριλησσια
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιούλ 2006, 19:23:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vinman έγραψε: | manosm3 έγραψε: | Εγω μιλησα για κατι ΔΙΚΟ ΜΟΥ για το οποιο εσυ και οι υπολοιποι συνομιλητες μου δεν εχετε αποψη.
|
Μ'αρέσει που με επιβεβαιώνεις....
Ο σεβασμός που λέγαμε προς όλα τα υπόλοιπα παιδιά...
manosm3 έγραψε: | σε κανενα δεν αρεσει να δινει λεφτα για κατι που δε θα ειναι οσο καλο περιμενε.
|
Είπαμε και πρίν....όταν αποκτήσεις αυτοκίνητο με τον δικό σου ιδρώτα τότε θα καταλάβεις....
|
1. Σε επιβεβαιωνω και ξερεις γιατι; Επειδη ΚΑΝΕΝΑΣ εδω μεσα δεν εχει δει ειτε οδηγησει το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ 206 για το οποιο παραπονιεμαι. 'Η μηπως μπορειτε να εκφερετε γνωμη με βαση τα δικα σας αυτοκινητα;!;!;!;! Οποτε και αυτο περι σεβασμου συνομιλητων ειναι αστοχο...
2. Ακομη κι αν δεν αποκτησω αυτοκινητο με τον δικο μου ιδρωτα θα το καταλαβω και το εχω καταλαβει ηδη.
Δεν ειπα ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ ασχετο απο εδω μεσα και μη μου βαζεις λογια.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιούλ 2006, 20:04:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μάλλον έχω ''αστοχία υλικού'' στον λόγο μου...αφού όλα άστοχα τα βρίσκεις...
Μάλλον γέρασα και δεν μπορώ πλέον να βρώ στόχο...
Άστο ρε αγόρι μου.....άστο να πάει...
Το κούρασες το θέμα και ψόφησε...και άρχισε ήδη να μυρίζει...επικίνδυνα...
Ήδη σου αφιερώσαμε ένα ολόκληρο section απο το topic...φτάνει...μεγάλη σου τιμή...
Πάμε για άλλα τώρα...πιο σημαντικά απο τις ανησυχίες σου...
Aloha... ...και καλά μυαλά...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιούλ 2006, 22:58:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | ΤΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΡΕΕΕ!!! |
Ρε λύσα.....
Θα σου στείλω μια κούτα μπας και ξεγκαστρωθείς...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
manosm3 (manos) Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT
Ένταξη: 17 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 908 Τόπος: Βριλησσια
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούλ 2006, 00:18:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vinman έγραψε: | Μάλλον έχω ''αστοχία υλικού'' στον λόγο μου...αφού όλα άστοχα τα βρίσκεις...
Μάλλον γέρασα και δεν μπορώ πλέον να βρώ στόχο...
Άστο ρε αγόρι μου.....άστο να πάει...
Το κούρασες το θέμα και ψόφησε...και άρχισε ήδη να μυρίζει...επικίνδυνα...
Ήδη σου αφιερώσαμε ένα ολόκληρο section απο το topic...φτάνει...μεγάλη σου τιμή...
Πάμε για άλλα τώρα...πιο σημαντικά απο τις ανησυχίες σου...
Aloha... ...και καλά μυαλά...  |
Aφου δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεω... το αφηνω. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Spyros_L Μέλος

Old school
Ένταξη: 25 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 140 Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούλ 2006, 20:39:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ας γράψω και εγώ τη δικιά μου γνώμη. Προσωπικά θεωρώ την peugeot πολύ καλή εταιρεία και μία απ τις καλύτερες ευρωπαϊκές με μεγάλη ιστορία στο χώρο της αυτοκίνησης. Και αυτό το τελευταίο είναι το σπουδαιότερο κατα την γνώμη μου. όσον αφορά τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς ουδείς μπορεί να γνωρίζει την μεταχείριση του αυτοκίνητου και τα χέρια που περνάνε. Ειδικά για την καμένη φλάτζα λοιπόν, σας λέω οτι honda civic με 70,000 χλμ έφτασε στο σημείο να πετάει σαπουνάδες απο την εξάτμιση, και αυτό όχι γιατί το έσκιζα, απλά επειδή το οδηγούσε γυναίκα ανίδεη. Οι περισσότεροι δυστηχώς νομίζουν οτι οι διαφορές στα αυτοκίνητα είναι σημαντικές. Η κούνια που τους κούναγε σας πληροφορώ. Λες και η αρχή λειτουργίας των κινητήρων διαφέρει απο αμάξι σε αμάξι ή απο εταιρεία σε εταιρεία. Πλάκα κάνουμε μωρέ? Απλά κάποιοι δίνουν λίγο παραπάνω έμφαση στη λεπτομέρεια ορισμένων τμημάτων. Τα μοτεράκια όλα ίδια είναι, απλά τα τεχνικά χαρακτηρηστικά αλλάζουν ανάλογα με τη ρύθμιση κάθε κατασκευαστή. Σε άλλο topic του foroum κάνουν λόγω για λαμπάδιασμα στα 206. Γιατί μήπως δεν έχω δει να ξελαμπαδιάζει opel vectra φίλου στα καλά καθούμενα, ή mazda ενός φουκαρά περαστικού? Γερμανικό το ένα, σχιστομάτης ο άλλος. Φταίει άραγε η αξιοπιστία τους? Σχετικά είναι όλα. Χαρείτε αυτό που έχετε με προσοχή και απλή συντήρηση του κατασκευαστή. Εγώ προσωπικά αναμένω την έκδοση με τα 170 άλογα σε συνεργασία με τη bmw και θα πάιξω μεταξύ αυτού και του golf gt. Ότι και να ακούσω απλά θα κλείσω τα αυτιά μου ή θα γελάσω! Και φυσικά θα το αγοράσω με τον ιδρώτα μου!
Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα
Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|