PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

θελω την γνωμη σας!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
liontaroulis (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

Ένταξη: 05 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιούλ 2006, 21:54:40    Θέμα δημοσίευσης: θελω την γνωμη σας! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα peugeotτρελιαριδες!
μολις αγορασα το 207.ποια η γνωμη σας για τα peugeot γενικα?
εχετε μετανοιωσει για την αγορα σας?εχουν ακουστει πολλα για τα λιανταρακια μασ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 00:06:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμ... εγω παντως δεν το θεωρω την καλυτερη επιλογη... Αλλα η "ανωτερη δυναμη" αυτο ηθελε. Ας το φαει τωρα. Αρκετα προβληματακια, ακριβη συντηρηση, υψηλη καταναλωση, χαλια επιδοσεις (75 μουλαρια ειναι) αλλα εχει καλο ηχοσυστημα.

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 10:02:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα το 206 ήταν το πρώτο Γαλλικό αυτοκίνητο και είχα ακούσει πολλά αρνητικά και εγώ.

Το έχω τώρα 5 χρόνια με 93,000χλμ και δεν μου έχει βγάλει σχεδόν τίποτα. Και λέω σχεδόν γιατί άλλαξα πεταλούδα πρίν ένα μήνα.....

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
skrez (Σπυρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (16v)

Ένταξη: 26 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 10:53:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε λιονταρούλη τότε μάλον είμαστε 2 στο club που έχουμε 207.Το πήρα πριν 3 βδομάδες περίπου.Καλορίζικο φιλαράκι.Ποια έκδοση πήρες?

I love my peugeot , my peugeot loves me Smile
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 11:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Δημητρη καλως ηρθες και καλοταξιδος!!!

Οσον αφορα τα αυτοκινητα μας τωρα, ο καθενας θα σου πει απο προσωπικη του εμπειρια!!! Γενικα παντως ειναι καλα αυτοκινητα, δικαιολογουν τα λεφτα τους!!! Απλα μερικοι ειναι ατυχοι και τους πεφτουν ελαττωματικες παρτιδες!!! Αυτα ομως συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες... Οποτε dont worry, απολαυσε τον πεζουλα σου...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
vassaki (Βάσω)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (8V) XT Auto (2004)

Ένταξη: 19 Νοέ 2004
Τόπος: Αθήνα-Υμηττός

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 11:41:24    Θέμα δημοσίευσης: Καλώς ήρθες! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ αγόρασα το peugeot μου πρίν απο 2 χρόνια.Έχω κάνει 35000 χιλιόμετρα και δεν έχω μέχρι στιγμής το παραμικρό πρόβλημα...(φτού φτού) Thumbs Up Ειλικρινά το έχω ευχαριστηθεί! Very happy Σου εύχομαι να είναι καλοτάξιδο!

Apo tin poli erxomai kai sti korfi kanella...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 11:45:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...μια χαρά είναι τα λιονταράκια.
απλά θέλουν την δέουσα προσοχή/περιποίηση και σχετικά κόσμια συμπεριφορά απέναντί τους...

αλλά και πάλι όταν βγάζουν προβλήματα τα ανταλλακτικά τους είναι σχετικά οικονομικά (συγκριτικά με την πλειοψηφία του αναταγωνισμού)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 13:17:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Χμμμ... εγω παντως δεν το θεωρω την καλυτερη επιλογη... . Αρκετα προβληματακια...,

Προβληματάκια???......όπως το είπες προβληματάκια......γιατί υπάρχουν κάτι γερμανικά...αξιόπιστα...τα οποία πέφτουν τα ηλεκτρικά παράθυρα,μπλοκάρει το ABS και στα οποία επειδή δέν κλειδώνουν χειροκίνητα και κλειδώνουν μόνο με τηλεχειρισμό....σε κάνουν να βαράς σκοπέτο...όλο το βράδυ γιατί ξαφνικά.....δέν πιάνει ο τηλεχειρισμός....ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ......
Εκτός και άν αυτό θεωρείται μικρό πρόβλημα.....και θεωρείτα μεγάλο πρόβλημα μία καμένη ασφάλεια στον πίσω υαλοκαθαριστήρα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
skrez (Σπυρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 13:38:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Stevon αυτά που λές συμβαίνουν και σε Γαλλικά αμάξια.Συγκεκριμένα ο πατέρας μου έχει ένα Renault schenic το καινουργιο.Οι γρύλοι στα ηλεκτρικα παράθυρα εχουν αλλαχτεί 3 φορές με κόστος 300 ευρώ ο κάθε ένας.Εχει απελπιστεί ο άνθρωπος σε σημείο να σκέφτεται σοβαρα να το πουλήσει και ας το έχει 2 χρόνια μονο.

Επιστροφή στην κορυφή
Timour21 (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 GTI-6

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 13:47:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και πληρώνει 300 ευρώ???? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
δεν είναι στην εγγύηση?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 14:04:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπύρο....Αρχικώς καλώς ήρθες....και καλορίζικο το του-τού...
Τώρα στο κυρίως μενού,όπως είπε και ο Στάθης καινούριο αυτοκίνητο και δέν του τα βγάζουν εγγύηση...?????!! Shocked
Δύσκολο...κάποιο <<λάκο>>......
Σημείωση...τα Γερμανικά τα ανέφερα γιατί όλοι τα λένε για τα ποιό αξιόπιστα.....μπούρδες να μου πείς για κανα Coorolla του 85 να σου πώ ναί ότι ήταν σκυλί...όχι για τα Γερμανικά.....!!Μήν τρελαθούμε....
Τώρα για αυτό...
Παράθεση:
Φίλε Stevon αυτά που λές συμβαίνουν και σε Γαλλικά αμάξια.
εγώ έφερα σάν παράδειγμα την Peugeot και όχι τα Γαλλικά.... Wink Wink γενικότερα...

Ά και κάτι ακόμα που πάει αλλού...

Παράθεση:
ακριβη συντηρηση

Φανάρι απο golf4 με προβολέα ομίχλης 190,000δρχ........χωρίς προβολέα = 125,000δρχ....
Μήν τραλαθούμε ...πόσο έχει ένα ριμαδοφάναρο του 206...??? ΟΕΟ????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 14:14:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Χμμμ... εγω παντως δεν το θεωρω την καλυτερη επιλογη... Αλλα η "ανωτερη δυναμη" αυτο ηθελε. Ας το φαει τωρα. Αρκετα προβληματακια, ακριβη συντηρηση, υψηλη καταναλωση, χαλια επιδοσεις (75 μουλαρια ειναι) αλλα εχει καλο ηχοσυστημα.

Αυτά τα λες για το 207 δηλαδή?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 14:21:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια χαρά είναι τα γαλλάκια, απλά όπως και με όλα τα πράγματα στην ζωή χρειάζεται τύχη Wink
Αν πετύχεις σε άστοχη παρτίδα ότι και να γίνει αυτό σου έλαχε και θα την κάνεις γαργάρα!
Εμένα πάντως το 206 που είχα που του το έπινα το αιμάτακι δεν έκανε το παραμικρό κιχ στα πρώτα 55000 χιλιόμετρα (μέχρι που το πούλησα)
Από τα παιδιά που έχω γνωρίσει με πέζουλες έχω καταλήξει στο ότι αν δεν σε βγάλει από την αρχή πρόβλημα μετά θα έχεις απλά φυσιολογικές φθορές (αν το προσέχεις) αν όμως σου βγάλει από την αρχή...ΠΟΥΛΑ ΤΟ!!!!!!!!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 15:19:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έγραψε:
manosm3 έγραψε:

Αυτά τα λες για το 207 δηλαδή?

Σταύρο,υποθέτω ότι λέει για το 206 που έχει η οικογένεια του,γιατί πολύ απλά...207 με 75hpΔΕΝ...........
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 15:27:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή και εγώ γνωρίζω ότι ΔΕΝ, γι' αυτό το διευκρινίζω... διότι μιλάμε για 207 και όχι στο 206 που πιθανότατα αναφέρεται...

Και φυσικά η m3 ειδικότερα, αλλά και η κάθε bmw καίει 1 λίτρο στα 1000 χιλιόμετρα, γι αυτό και λέει ότι τα 75hp έχουνε υψηλή κατανάλωση...

Τώρα εγώ φταίω αν αρχίσω ΠΑΛΙ? Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 15:29:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Cooolllll...... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
dimdil (δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 (16v) colourline

Ένταξη: 02 Φεβ 2006
Τόπος: ν ηρακλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 15:36:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μετα απο εξι μηνες και 10000 χλμ κανενα προβλημα δοξα τω θεω Razz ουτε καν τα περιβοητα τριξιματα δεν εχω Razz ισως ειναι καινουριο ακομα Rolling eyes παντως γενικα τα θεωρω τιμια αυτοκινητα Razz καλοριζικο και μακαρι ολα να πανε καλα Razz ειχα δεκα χρονια σιτροεν μονο τη φυσικη φθορα πληρωσα Razz αντεχουν Very happy

αχ θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 15:39:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παλι αν μπορουσα να παω τον χρονο πισω δεν θα επερνα ξανα peugeot με τπτ!!το 206 μου αρεσει πολυ!αλλα αρκετα προβληματακια ....
και 1 απο αυτο ακομα προσπαθω να τους πεισω οτι υπαρχει και δεν ειναι η φανατσια μου!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
skrez (Σπυρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 15:40:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς έχει περάσει η εγγύηση για μηχανικά μέρη.Πραγματικά σκέφτομαι να στέιλω ένα e mail παραπόνων στην Renault στη Γαλλία αλλα και πάλι αμφιβάλω αν αλλάξει κάτι.Καμία πρόταση ρε παιδιά?

Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιούλ 2006, 10:33:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
manosm3 έγραψε:
Χμμμ... εγω παντως δεν το θεωρω την καλυτερη επιλογη... . Αρκετα προβληματακια...,

Προβληματάκια???......όπως το είπες προβληματάκια......γιατί υπάρχουν κάτι γερμανικά...αξιόπιστα...τα οποία πέφτουν τα ηλεκτρικά παράθυρα,μπλοκάρει το ABS και στα οποία επειδή δέν κλειδώνουν χειροκίνητα και κλειδώνουν μόνο με τηλεχειρισμό....σε κάνουν να βαράς σκοπέτο...όλο το βράδυ γιατί ξαφνικά.....δέν πιάνει ο τηλεχειρισμός....ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ......
Εκτός και άν αυτό θεωρείται μικρό πρόβλημα.....και θεωρείτα μεγάλο πρόβλημα μία καμένη ασφάλεια στον πίσω υαλοκαθαριστήρα....

Μεγαλο προβλημα θεωρω το οτι ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ αρχισαν ολα τα προβληματα!!! 20 μερες μετα εδωσα 150 ευρω για 2 ρουλεμαν που το εκαναν να ακουγεται σαν τηλεκ/νο, ο μοχλος του φλας λειτουργει οποτε θελει, αναβει τα φωτα ΟΠΟΤΕ θελει, τα σβηνει οποτε θελει. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ. Η κορνα λειτουργει κι αυτη ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ. Το αριστερο μαγουλο του καθισματος του οδηγου εχει πεσει μετα απο 70.000 χλμ και συνηθως το οδηγει ατομο 80 κιλων, ενω σπανια εγω που ειμαι 96 κιλα. Επισης προβλημα ειναι να εχει σπασει η μια βαση του καθισματος και να κουνιεται και να μη σε βολευει στην οδηγηση. Ο τηλεχειρισμος πιανει απο οσα μετρα εκεινος θελει ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΟΔΙΟ. Ενιοτε δε δουλευει κιολας. Προβλημα ειναι να το αφηνεις 15 μερες αδουλευτο, να πεφτει ΤΕΛΕΙΩΣ η μπαταρια και να χρειαζεται αλλαγη. Προβλημα ειναι να ακουγονται τα ταμπουρα μετα απο 70.000χλμ. Προβλημα ειναι να εχει καψει φλαντζα στα 11.000 χλμ. Προβλημα, για μενα, ειναι να εχουν τοποθετηθει σε αυτη την κωλοθεση οι διακοπτες των ηλεκτρικων παραθυρων. Προβλημα ειναι το τιμονι μετααπο 72.000 χλμ να εχει αρχισε να ξεφτυζει και μετα απο πολυωρη οδηγηση τα χερια σου να γεμισουν μαυρα πραγματα απο το τιμονι.
Δεν εκανα πουθενα συγκριση με τα Γερμανικα αλλα εσυ φανατιστηκες...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης