PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Lineage II
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2006, 05:36:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε,μεχρι το επόμενο grade ούτως ή άλλως θα τα αναπτύσσω και τα 2 skills οπότε δεν χρειάζεται να κάνω ένα από τα 2. Ήδη ξεκινάω την επίθεση από μακριά με bow και όταν πλησιάζει ο αντίπαλος παίζω dagger. Ακρως αποτελεσματικό. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2006, 14:44:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειστε ελεεινοι και τρισαθλιοι Laughing !! Ξεκινησα για πλακα και εχω κολλησει ασχημα ! ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!

Παω να καω τα λεμε Laughing

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )

Ένταξη: 16 Απρ 2004
Τόπος: Παραλία πλευρά !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2006, 16:31:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ......

όπως είπα και πρίν εγώ έχω εναν Human Knight και ελπίζω μέσα στη βδομάδα να τον έχω κάνει Dark Avenger.

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά τα daggeria είναι σκέτος θάνατος....

My Baby !!!!!
http://www.psclub.gr/forum/album_personal.php?user_id=1196
CURIOCITY DIDN'T KILL THE CAT!
MY PEUG 206 DID!!!!!
(Θέλω καινούργιοοοο αμάξι...!!! )
Επιστροφή στην κορυφή
HALKIDEOSGOOFY (ΚΩΣΤΑΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 RALLYE 16V (1997)

Ένταξη: 10 Ιαν 2006
Τόπος: ΧΑΛΚΙΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2006, 17:32:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια σε ποιο server παιζεται Question Question Question Εγω πιαζω στο the game 72lvl spellsinger και αλλοι πολυ char Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Off Topic αλλα ειδε κανεις το dreαmshow???Ηταν ενας που τραγουδουσε.....''Μου σηκωνεται...Ακουω μουσικη και μου στρωνεται...'' Πολυ γελιο!!!! Laughing Laughing Very happy Surprised Δειτε το την επομενη τεταρτη στης 9!!!Θα δειξει κυπριους....... Exclamation Exclamation Exclamation

ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ!!! ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΛΟΓΟ ΠΕΙΡΑΣ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2006, 19:06:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά κατεβάζεις το game απο το noobwars? Μετά τι ίδιαίτερο θέλει για να μπείς bnb? Είχα αρχίσει κάποια στιγμή και έμπαινα απο gnet.... Απο σπίτι με dsl θα παλεύεται ή θα γίνεται το siege και εγώ θα μπαίνω ακόμα μέσα;
Κάψιμο suckz!
Υγ: Χρειάζονται απαραίτητα και όλα τα update?

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιαν 2006, 02:01:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σπίτι παίζω κι εγώ και είμαι κυριλε με dsl.
κατεβάζεις το παιχνίδι από το www.lineage2.com και μετά το patch από το www.bnb.gr ή όποιο άλλο patch θες (άλλα server). Φτιάχνεις και τον αντίστοιχο account και έτοιμος. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιαν 2006, 21:30:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ απο το μαγαζί μου παίζω με ADSL και πολύ χαλαραααααά !!!!

My Baby !!!!!
MY PEUG 206 DID!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιαν 2006, 23:06:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε ποτε μπαινετε και σε ποια πολη ? εγω ειμαι ακομα στο taking village .

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Απρ 2006, 17:02:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καψιμο καψιμο καψιμο...
treasure hunter lv52 με Doom Light Armor Set και Dark Screamer +3 Focus Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Απρ 2006, 17:07:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
καψιμο καψιμο καψιμο...
treasure hunter lv52 με Doom Light Armor Set και Dark Screamer +3 Focus Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΘΑ ΣΕ ΜΠΙΜΜΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΠΠΠΠ... κώλε......εγώ ακόμα με C Sad

My Baby !!!!!
MY PEUG 206 DID!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Απρ 2006, 17:15:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με λύπη έμαθα οτι οι recipes Β δεν γίνεται να ξαναχρησιμοποιηθούν... ένα create και εξαφανίζονται. Πάντως σου έχω μια recipe για doom boots αν θες Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Απρ 2006, 17:54:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Με λύπη έμαθα οτι οι recipes Β δεν γίνεται να ξαναχρησιμοποιηθούν... ένα create και εξαφανίζονται. Πάντως σου έχω μια recipe για doom boots αν θες Very happy

νιε νιε.... τέλω τέλωωωωω !!!!!!! δεν θύμαμαι βέβαια να μου λείπει για gloves h boots.....

My Baby !!!!!
MY PEUG 206 DID!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Απρ 2006, 18:10:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω 40 lvl gladi... και περιμενω αυτον τον αχαιρευτο ιπποτη να φτιαξουμε τα c μου και να παρω τιποτα duals της προκοπης...

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 23:18:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μολις αρχισα το C4 και με το που ξεκιναω, ο χαρακτηρας γυρναει ανεξελεγκτα γυρω απο τον ευατο του, χωρις εγω να παταω κατι.Ξερει κανεις τι παιζει?Επισης σκανε καποια μενου (invetory κλπ) μονα τους μες στη μεση της οθονηςΕχω κανει ολα τα updates στη αρχη.

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάϊ 2006, 01:07:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

C4 σε ποιον server? bnb δεν έχει... e-global? προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα... το καλό με το bnb ειναι οτι εχει και φορουμ και ενημερωνεσαι τι παιζει ή ρωτάς αν εχεις τετοια προβλήματα. Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι...
Επιστροφή στην κορυφή
BadSpud! (Spiros) - (Π.R.T.)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 Rallye 1600cc 16v (Τούμπανο)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006
Τόπος: 6' απο Παντού!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάϊ 2006, 20:37:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΟΗΑΑ for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε το Line Age και παίξτε MOHAA Αν και οι Cheaters παραμονεύουν παντού...

Τελικά πολύ γρήγορο το κόκκινο (Ν προς Ε) για να καταλάβεις πόσο γρήγορο είναι…

Είναι λίγο πίσω μου (Ν προς Α)!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
HaTeMe (Χρήστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1,6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2006
Τόπος: Thes/niki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιούλ 2006, 17:24:03    Θέμα δημοσίευσης: Re: Lineage II Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Για όποιον δεν ξέρει προκειται για διαδικτυακό RPG... παίζει κανείς σας? Αν ναι σε ποιον server? με τι character και σε τι επίπεδο?? Εγώ ξεκίνησα μόλις χτές με έναν Human Fighter και είμαι lvl 17 ακόμα Confused έχω πολύ δρόμο. Παίζω στον ΒnB server. Wink

Loipon exoume kai leme....
BnB c1 1os Char Spellhowler 66 lvl. 2os Char Prophet 62 lvl, 3os char Shillien elder 58 lvl...
E global C4 Plainwalker 61 lvl mesa se 3 vdomades

Nai exw liwsei sto game kai sou synistw na stamathseis na pezeis BnB einai full bugged kai 3ekina e global server pou a3izei...

Ps: O TiRoKoMoS ekopse na spammarei to forum otan 3ekinise na pezei Lineage II Razz

Παρακαλώ να γράφουμε μόνο με Ελληνικά και όχι με greklish

Εκ της MOD Team
MEMsound

My Animals are runnin' slow....
oR
Something Running at Chipsie !
But The Best ...

Hai giou louk rili nais !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούλ 2006, 16:06:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τέλος για μέα ο ΒΝΒ........ μόνο για φιγούρα πλέον....

OFFICIAL RULES !!!!!!

My Baby !!!!!
MY PEUG 206 DID!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 19:40:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

official δεν πάω γιατί δεν γουστάρω να τα σκάω σε ευρώ για να αγοράζω τα items μου...bnb c4 πλέον είναι μια χαρά, καλύτερα από τον e-global. Ιγνάτιε, ο wish4 διαλύει την clan και μάλλον έρχεται σε μας...ελπίζω να έρθεις κι εσύ. Παρέα rulz... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 18:14:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
official δεν πάω γιατί δεν γουστάρω να τα σκάω σε ευρώ για να αγοράζω τα items μου...bnb c4 πλέον είναι μια χαρά, καλύτερα από τον e-global. Ιγνάτιε, ο wish4 διαλύει την clan και μάλλον έρχεται σε μας...ελπίζω να έρθεις κι εσύ. Παρέα rulz... Wink

I know , i know....!!! θα έρθω....Smile)))

Το Gifaki απο κάτω τα σπάει..... !!!!!

My Baby !!!!!
MY PEUG 206 DID!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης