PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Nέο Peugeot 207
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 60, 61, 62  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 13:59:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα ΜΟΝΟ επι"Τ"ούτου....
αλλιώς και το 206 μου μια χαρά είναι....

όμως δεν μου άρεσει όλη αυτή η "σωληνοπλαστικούρα"...

ίσως φταίει βέβαια ότι μου αρεσούν τα "γυαλιστερα-χρωμιο-καγκουρα-engine-bays" αλλά ίσως κι αυτά να είναι για skyline και όχι για 206/7 κλπ κλπ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 14:37:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξύπνησε ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ μέσα σου αγόρι μου....???? Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 14:45:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Ξύπνησε ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ μέσα σου αγόρι μου....???? Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing

Εμ,με αυτα τα drfto-dvdα που βαζατε να δουμε του εμεινε κουσουρι του παιδιου... Laughing
(Εεετσι λυσαξατε και δεν με αφηνατε να παιζω λιγο ταβλακιι με την παλιο-nova Twisted evil Laughing Laughing )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 08:24:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Stevon έγραψε:

Εμ,με αυτα τα drfto-dvdα που βαζατε να δουμε του εμεινε κουσουρι του παιδιου... Laughing
(Εεετσι λυσαξατε και δεν με αφηνατε να παιζω λιγο ταβλακιι με την παλιο-nova Twisted evil Laughing Laughing )

Πάψε χαμένε Exclamation Exclamation Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 09:49:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Στο 207 cc τα τονισμένα φτερά δένουν άριστα με το υπόλοιπο αμάξωμα και πολύ περισσότερο από ότι δένουν στο 3πορτο/5πορτο όπου πέφτουν μάλλον λίγα.

μάνθο όμως αν πρόσεξες τις φώτο με τα κάμπριο, το ένα είναι φουσκωμένο (το πάνω) ενώ το κάτω δεν είναι φουσκωμένο.

Για δώσε καμία εξήγηση... περιτό να σου πω ότι για μένα το φουσκωμένο είναι όλα τα λεφτά ....

και κάτι άσχετο. οι ζάντες του rc μου αρέσουν πάρα πολύ ... ούτε πολύ κραυγαλέες ούτε πολύ συνηθισμένες...

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 10:08:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατά 99% έίναι ίδια.
απλά η γωνία που έχει γίνει η φωτογράφιση στο δρόμο είναι τέτοια που τονίζει τα φτερά και τα κάνει να δείχνουν πιο φουσκωτά. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
drioannis (i)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιούλ 2006, 15:08:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις πριν 10 λεπτά το παρέλαβα!Θα σας πω εντυπώσεις σύντομα
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιούλ 2006, 15:11:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά είναι Exclamation Exclamation Exclamation

Πολυχιλιομετροτάξιδο Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιούλ 2006, 15:52:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοτάξιδο ''γιατρέ''....... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιούλ 2006, 16:14:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο και καλοτάξιδο το τουτού! Wink

Άσχετο, αλλά σε μένα ο μαυρος μπρος προφυλακτήρας του 207 μου φωνάζει "βάψε με στο χρώμα του αμαξώματος!" Shocked

Το άσπρο αγωνιστικό με τον βαμμένο μπρος προφυλακτήρα δένει πιο αρμονικά σαν σχήμα από τα μαμά με τον μαύρο......

Γνώμη μου! Δεν ξέρω εσείς τι λέτε! Laughing

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
drioannis (i)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 00:18:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΚ λοιπόν ένα μίνι review του νέου μου 207 1.6 Sport.

Πρώτα τα θετικά:
Είναι πολύ όμορφο εξωτερικά και το εσωτερικό πιο ποιοτικό από ότι έχω συνηθίσει από Γαλλικά αυτοκίνητα. Έχει αρκετά καλά φρένα με καλή αίσθηση. Το τιμόνι είναι πολύ καλό έχοντας την κατάλληλη σκληρότητα στα κατάλληλα χλμ.Η ανάρτηση καλή προς το παρόν με όση σκληρότητα χρειάζεται για ένα κοινό οδηγό(εγώ θα το ήθελα πιο σκληρό).Για τον κινητήρα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη είναι νωρίς.

Τα αρνητικά τώρα:
Προς το παρών ένα έχω να αναφέρω. Το χρώμα στο κατώτερο σημείο κάτω από την πόρτα έχει νερά, πολλά νερά.

Αυτά προς το παρόν.
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 02:19:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο το τουτού! Wink

Άσχετο, αλλά σε μένα ο μαυρος μπρος προφυλακτήρας του 207 μου φωνάζει "βάψε με στο χρώμα του αμαξώματος!" Shocked

Το άσπρο αγωνιστικό με τον βαμμένο μπρος προφυλακτήρα δένει πιο αρμονικά σαν σχήμα από τα μαμά με τον μαύρο......

Γνώμη μου! Δεν ξέρω εσείς τι λέτε! Laughing

Το φωνάζει αλλα ποιος το ακούει;
Αν ο προφυλακτήρας βαφτεί στο χρώμα του αμαξώματος δείχνει ΠΟΛΥ πιο όμορφα... Βασικά αυτος ήταν ένας απο τους πολλούς λόγους που το παρείγγειλα σε μαύρο.
Στο κόκκινο Sport pack που είδα, όλα ήταν άψογα εκτός απο αυτόν τον ανόητο άβαφο προφυλακτήρα.
Κατα τα άλλα στο φυλλάδιο με τα χαρακτηριστικά λέει

"Βαμμένοι προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος"
Πλάκα μας κάνουν; Evil

Γενικά στο συγκεκριμένο θέμα έχω μπερδευτέι. Άλλα γράφουν, άλλα δείχνουν στα φυλλάδια, άλλα στο site και γενικά γίνεται ένας χαμός.
Ένα απλό αλλα χτυπητό παράδειγμα.
Στο εξώφυλλο του φυλλαδίου του 207 έχει ένα 5θυρο Salamanque με γρύλια εισαγωγής αέρα με διακόσμηση αλουμινίου, κάτι το οποίο δέν μπορεί να ισχύει, γιατί η γρίλια αλουμινίου υπάρχει μόνο σε Sport pack έκδοση η οποία βγαίνει μόνο σε 3θυρο.

Λεπτομέρειες θα μου πείτε, αλλα κάνουν την διαφορά.
Αυτό ας πούμε με τους "βαμμένους προφυλακτήρες" δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο. Στην έκθεση στην Lion έχουν ένα κόκκινο Sport pack 1,6 το οποίο δεν έχει βαμμένο προφυλακτήρα (αν και σύμφωνα με το φυλλάδιο θα έπρεπε να έχει. Το ίδιο και η executive pack έκδοση).

Τέλος, για όσους ενδιαφέρονται, οι Sport εκδόσεις έχουν αρκετά διαφορετική πρόσοψη. Ίσως είναι το μόνο που με έκανε να σκεφτώ αρκετά για την επιλογή. Το αυτοκινητο αλλάζει αρκετά με την σπόρ μυτερή μούρη και προσωπικά μου θυμίζει καμήλα απο το πλάι (λολ;) ενώ με την απλή πρόσοψη θεωρώ πως είναι πιο όμορφο και γραμμικό. Δημιουργείται μια όμορφη καμπύλη και όχι αυτη η περίεργη κατάσταση με το αυτοκίνητο να "βγάζει γλώσσα".

Αυτά.. Rolling eyes

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 02:31:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποιοι προβληματισμοί μου λύθηκαν με το site που παραθέτω.
Δείτε πιο συγκεκριμένα τις διαφορές στις προσόψεις κτλ...

Κατα τα άλλα αν και αυτό με την γρύλια που παρατήρησα ισχύει σε έκδοση που δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα, οι προφυλακτήρες παραμένουν άβαφοι..

http://www.feline207.net/site/modules/sections/index.php?op=viewarticle&artid=15

και δείτε και λίγο αυτό για το χάζεμα...

http://www.feline207.net/site/modules/myalbum0/photo.php?lid=16

Silly
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 05:25:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα βασικά μου αρέσει αυτή η έκδοση......... Twisted evil
http://www.feline207.net/site/modules/myalbum0/photo.php?lid=27&cid=1
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 08:14:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Εμένα βασικά μου αρέσει αυτή η έκδοση......... Twisted evil
http://www.feline207.net/site/modules/myalbum0/photo.php?lid=27&cid=1

Γιατί άραγες Question Question Question Question Question

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 08:56:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομίζω ότι της αξίζει τουλάχιστον μια θέση εδώ... Wink

και vide-ακι:
http://videos207.online.fr/207_pub_someting2watch_uk.wmv

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 10:49:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

klain έγραψε:

Πλάκα μας κάνουν; Evil

Μήπως εννοούν μόνο τους πίσω προφυλακτήρες??? Splat Splat Splat

klain έγραψε:
Δημιουργείται μια όμορφη καμπύλη και όχι αυτη η περίεργη κατάσταση με το αυτοκίνητο να "βγάζει γλώσσα".

Καλό!!!! Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 14:37:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?v=4bfT2SVwmz8
http://www.youtube.com/watch?v=NxRmxpt4c8M

http://www.youtube.com/watch?v=a3ZKWJL4ZQg

http://www.youtube.com/watch?v=WxLWjweE-Rc Weird look

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 14:38:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
klain έγραψε:

Πλάκα μας κάνουν; Evil

Μήπως εννοούν μόνο τους πίσω προφυλακτήρες??? Splat Splat Splat

Όχι! Σε καμία έκδοση δεν είναι βαμμένοι οι πίσω προφυλακτήρες...
Silly
Evil 2gunfire

Silly
Επιστροφή στην κορυφή
drioannis (i)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 16:02:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drioannis έγραψε:
ΟΚ λοιπόν ένα μίνι review του νέου μου 207 1.6 Sport.

Πρώτα τα θετικά:
Είναι πολύ όμορφο εξωτερικά και το εσωτερικό πιο ποιοτικό από ότι έχω συνηθίσει από Γαλλικά αυτοκίνητα. Έχει αρκετά καλά φρένα με καλή αίσθηση. Το τιμόνι είναι πολύ καλό έχοντας την κατάλληλη σκληρότητα στα κατάλληλα χλμ.Η ανάρτηση καλή προς το παρόν με όση σκληρότητα χρειάζεται για ένα κοινό οδηγό(εγώ θα το ήθελα πιο σκληρό).Για τον κινητήρα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη είναι νωρίς.

Τα αρνητικά τώρα:
Προς το παρών ένα έχω να αναφέρω. Το χρώμα στο κατώτερο σημείο κάτω από την πόρτα έχει νερά, πολλά νερά.

Αυτά προς το παρόν.

Τελικά η "ατέλεια" στο χρώμα είναι φυσιολογική γιατί πρόκειται για στρώση καουτσούκ.Έτσι μου είπαν από την αντιπροσωπεία.Έχετε ακούσει κάτι αντίστοιχο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 60, 61, 62  Επόμενη
Σελίδα 26 από 62

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης