PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σασμάν - Δίσκο πλατό και δύο βάσεις κομμένες στα 23000χλμ.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Οκτ 2005, 19:11:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:

Α και να σημειωσω πως δεν πατιναρε , απλα δεν κουμπωναν οι ταχυτητες

Μηπως τοτε ησουν στην εγγυηση και δεν σου αλλαξαν μονο τον δισκο???
Γιατι καπου το εχω ξανακουσει αυτο........ Mad

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Οκτ 2005, 19:15:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
giannis_cc έγραψε:

Α και να σημειωσω πως δεν πατιναρε , απλα δεν κουμπωναν οι ταχυτητες

Μηπως τοτε ησουν στην εγγυηση και δεν σου αλλαξαν μονο τον δισκο???
Γιατι καπου το εχω ξανακουσει αυτο........ Mad

ημουν στην εγγυηση τοτε αλλα δεν με καλυπταν .
μονο δισκο-πλατω αλλαχτηκε .

βρε δε πανε να απαυτωθουν λεω εγω καλυτερα λες και τα βαζουν απ την τσεπη τους αν το αλλαζαν στην εγγυηση ....

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Οκτ 2005, 20:48:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σημερα πηρα το αμαξι πισω...
360ευρω με 10% εκπτωση στα ανταλλακτικα-τα μισα περιπου-
ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ ΕΕΕΕΕΕ?

ο δισκος και το πλατο ειναι μια χαρα....
τα ελατηρια το ενα σπασμενο Evil Evil Evil Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Οκτ 2005, 00:20:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
kanelj έγραψε:
Εμενα το αυτοκινητο μου εχει κανει 112.000χλμ με 2 κινητηρες ( Shocked ) και ο δισκος μου κρατησε μεχρι τα 80.000!
-Φαντασου αλλαξα κιητηρα και ΔΕΝ αλλαξα δισκο!!!

-Λιγο πριν αλλαξω κινητηρα εκανα απιστευτες βλακειες με τον δισκο (πχ εφευγα σε φαναρι με κοφτες και σπινιαρε Shocked Shocked Shocked )

-το ελιωνα συνεχεια το αυτοκινητο και σπινιαρα συνεχεια ακομα και με 2α σε ασχημο οδοστρωμα...

-εχει μαθει να οδηγει και αλλο ενα ατομο (και εγω σε αυτο εμαθα) με αυτον τον δισκο....

Edited by Sidobre
Reason: Λεπτά τα όρια πλάκας και μη πλάκας. Ευχαριστώ

Καλα ντε!
Δεκτον!
Απλα θελω να καταληξω οτι δεν χαλανε ετσι ευκολα οι δισκοι...
By the way,αν δεν χαλαει απο την κακη χρηση τοτε απο τι μπορει να χαλασει?
Αν ξερει κανενας να μας πει??
Εκτος απο τα ελατηρια του που ξερουμε οτι χαλανε...
Γιατι δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο... Rolling eyes

Οδηγία της Ρενώ πρίν λίγο διάστημα για αλλαγή στους πολλαπλασιαστές των μπουζί και περιλάμβανε πολλά μοντέλα όχι μόνο καινούργια .
Αλλάξανε προμηθευτή ,οι βλάβες βλέπεις διώξανε πολύ κόσμο
Ανακλήσεις της Bmw στις Μ3 για μέταλλα στροφάλου
Ανακλήσεις σε Αουντι Βολκς κλπ για φούσκες ημιαξονίων
αν ψάξεις βρίσκεις ακόμα περισότερα ....

Μερικά παραδείγματα είναι αυτά ,ελλατωματικές παρτίδες ανταλλακτικών υπάρχουν παντού και συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες όχι μόνο στην Πεζώ.
Η χρήση που θα αποφέρει το πρόβλημα δέν είναι απαραίτητα η κακή χρήση γιατί άλλα τα προσέχουμε σαν τα μάτια μας και χαλάνε κάθε τρείς και λίγο Evil και άλλα τους πίνουμε το αίμα και σφυρίζουν αδιάφορα.
Οσο για τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα μπορεί να μην έχει γίνει σωστό μοντάρισμα απο την αρχή και να μην είναι πρόβλημα ενός δίσκου να ειναι πρόβλημα σε κάποιο άξονα του κιβωτίου που επιβαρύνει το συμπλέκτη και τον στέλνει στα αζήτητα .
*Σε προηγούμενο αυτοκίνητο με καλύτερη φήμη στην μετάδοση άλλαξα 2 φορές συμπλέκτη σε 80 χιλ χιλιόμετρα και με αρκετά πιο φυλαγμένη οδήγηση .Τώρα σε ένα "έυθραστο " απο πλευράς μετάδοσης όχημα που του πίνω το αίμα σε ταξιδάκια επαρχιακούς και αρκετά σχεδόν καθημερινά χιλιόμετρα πόλη ουδεμία κούραση και σημάδια φθοράς .

Αnalyze it Roll eyes

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Οκτ 2005, 00:21:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
σημερα πηρα το αμαξι πισω...
360ευρω με 10% εκπτωση στα ανταλλακτικα-τα μισα περιπου-
ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ ΕΕΕΕΕΕ?

ο δισκος και το πλατο ειναι μια χαρα....
τα ελατηρια το ενα σπασμενο Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Tι αλλάξανε ?

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
kogos (Kogos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) XT Premium (2003)

Ένταξη: 29 Ιούν 2005
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2005, 11:45:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
......ημουν στην εγγυηση τοτε αλλα δεν με καλυπταν .
μονο δισκο-πλατω αλλαχτηκε . ....

και πόσα πλήρωσες δηλαδή;;; Το είχα ρωτήσει και πιο πριν αλλά δεν πήρα απάντηση Sad
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2005, 12:41:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλλαξανε δισκο πλατο ρουλεμαν ειναι σετ...
συιν 2 τσιομουχες συν βαλβολινες....
πηγε ολο 400παρα κατι (361 με 10%εκπτωση στα ανταλλακτικα)
τα μισα περιπου ηταν εργασια και τα μισα ανταλλακτικα.
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2005, 13:32:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kogos έγραψε:
giannis_cc έγραψε:
......ημουν στην εγγυηση τοτε αλλα δεν με καλυπταν .
μονο δισκο-πλατω αλλαχτηκε . ....

και πόσα πλήρωσες δηλαδή;;; Το είχα ρωτήσει και πιο πριν αλλά δεν πήρα απάντηση Sad

γυρω στο 360 ευρω ... το εχω αναφερει και σε αλλο τοπικ ποιο αναλυτικα ...

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Οκτ 2005, 23:12:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν οταν εχω νεκρα στο κιβωτιο σε ενα φαναρι εχω πατημενο τον συμπλεκτη υπαρχει προβλημα? ξερει κανεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 00:58:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και βεβαια!
Φθειρεται ο δισκος!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 09:49:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το ρουλεμάν του συμπλέκτη Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 09:57:15    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με κιβωτιο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα πεζουκλεσ
πρεπει να συνηδητοποιησουμε οτι το μεγαλο προβλημα στα πεζο ειναι το κιβωτιο ταχυτητων εγω στα 15.000 αλλαξα δισκο πλατο και παλι δεν ειμαι ευχαριστημενος τι να πω ρε παιδια ολοκληρη πεζο δε μπορει να βρει μια λυση δηλαδη ελεοσ, εχω εταιρικο αυτοκινητο ενα ΑΤΟΣ ρε παιδια μιλαμε για καταπληκτικεσ ταχυτητεσ καταλαβεσ η κουτα που ουτε τα μισα λεφτα δεν αξιζει απο τι αξιζει το δικο μου αυτοκινητο.
Θελω να ξερω η πεζο εξω στη Γαλλια γνωριζει το προβλημα με το κιβωτιο ταχυτητων. Εχει δει κανενα σας κανα τοπικ του εξωτερικου που να συζητανε για τα κιβωτια ταχυτητων μηπωσ μασ στελνουνε τα σκαρτα εδω τι να πω ρε παιδια μπορει και να λεω βλακιεσ αλλα απο εδω μεσα βλεπω σχεδον οι περισσοτεροι εχουν προβληματα με τισ ταχυτητεσ και απο φιλουσ μου με 307 εχουν και αυτοι τα ιδια αφου μερικεσ φορεσ μετανοιωνω που εχω παρει πεζο.
Το περιεργο που εχω παρατηρηση στα συνεργεια που εχω γυρισει εωσ τωρα ολοι μου λενε οτι δεν εχουν παραπονα απο κιβωτια ταχυτητων και με κανουνε να αισθανομαι μαλακασ και λεω ειμαι ο μοναδικοσ που εχει αυτο το προβλημα μηπωσ δε ξερω να οδηγαω.
Εγω πιστευω μπορει να ακουγετε τραβηγμενο αλλα μηπωσ θελουν να κρυψουνε το προβλημα με τισ ταχυτηττεσ για να μην μπουνε στην διαδικασια αλλαγησ επειδη ειναι μεγαλο το κοστοσ και σαν ανταλλακτικο και εργασια.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
drioannis (i)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούλ 2006, 18:09:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω βρε παιδιά.Εγώ έχω και ένα Saxo VTS και το έχω καταχαρεί με αναβάσεις κλπ.Από κιβώτιο στα 110000 χλμ δεν έχει παρατηρηθεί τίποτα.Μόνο αλλαγή δίσκο πλατό στα 70000χλμ.Τις βάσεις κινητήρα τώρα τις έχω αλλάξει 3 φορές!.Ελπίζω και με το νέο 207 να μην έχω πρόβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούλ 2006, 18:29:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφού στα 110.000 δεν σου έχει βγάλει τίποτα σημαίνει ότι οδηγείς στρωτά και προσεκτικά (ανεξάρτητα αν πας αργά ή γρήγορα) οπότε ούτε και στο 207 υπάρχει λόγος να σου βγάλει κάτι εκτός και πέσεις σε ελαττωματικό ανταλλακτικό (πράγμα που πάντα παίζει αν και όχι συχνά).

Συνήθως τα περισσότερα προβληματα προκαλούνται απ΄ τον χρήστη και όχι από το εκάστοτε εξάρτημα... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
drioannis (i)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιούλ 2006, 00:42:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό θέλω να πιστεύω και εγώ.Για να δούμε και το νέο τι θα πει....
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 22:40:16    Θέμα δημοσίευσης: σασμαν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλοι πεζουκλεσ

εγω προτου παρω το 307 ειχα 6χρονια το 106 1100 κυβικα του ειχα αλλαξει τα φωτα τι κατεβασματα οτι θεσ του εκανα, παιδια κανενα προβλημα με το σασμαν, αλλα αυτο το πραγμα με το 307 ειναι απαραδεκτο (εχω τωρα ετσι για την πλακα ενα φορντ εσκορτ του 1984 το ξερω ειναι αρχαιο παιδια οι ταχυτητεσ ειναι απιθανεσ κανενα προβλημα), παραλο που στο 307αλλαξα το δισκοπλατο εχω αλλαξει και δυο φορεσ βαλβολινεσ μπασ και δω διαφορα αλλα παιδια τιποτα το σκαλωμα σκαλωμα δεν φευγει με τιποτα και πολυ φοβαμαι οτι σε λιγο καιρο θα τρεχω ασε που πλεον δεν το ζοριζω γιατι φοβαμαι να μην μεινω και ξανα πληρωνω κυριακατικα λεφτα. Παντοσ το μονο σιγουρο εαν προκυψει το ιδιο προβλημα δεν το ξανα παω στα απαραδεκτα συνεργεια τησ πεζο (ενταξει για να μην τα γενικευω ολα τουλαχιστον για δυο συνεργεια στην αθηνα μπορω να μιλησω).
Εαν ξερεισ καποιοσ καποιο συνεργειο που του εκανε καλη δουλεια και του ελυσε το προβλημα για παντα σας παρακαλω πεστε το μου

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 09:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
...

Συνήθως τα περισσότερα προβληματα προκαλούνται απ΄ τον χρήστη και όχι από το εκάστοτε εξάρτημα... Wink

πες τα χρυσοστομε....

είχα 106 1.4 xr και δεν μου είχε βγάλει τίποτα σε 90000 χλμ.
είχα το 306 το ίδιο (βεβαια εκανα λιγα χλμ με το 306).
είχα το 206 cc 1.6 στις 50000 χλμ και δεν έβγαλε τίποτα εκτός από έναν διακόπτη παραθύρου που χάλασε...

Το θέμα είναι να οδηγάς στρωτά... και όχι άγαρμπα.... αν είσαι όλη την ώρα στα φανάρια ετοιμος για κόφτες και τέτοια τότε λογικό είναι να σου βγάζει προβλήματα κιβωτιο, μετάδοση , ημιαξόνια , κ.τ.λ.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
grand tourisme 2195 (grand tourisme 2195)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 grand tourisme

Ένταξη: 01 Οκτ 2005
Τόπος: Σεπολια Ονομα:Γιαννης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 11:07:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο προσωπικη εμπειρια σας λεω οτι οι βασεις σπανε πολυ συχνα (5 βασεις σε 2 μηνες) το σασμαν αντεχει στις αγριες αλλαγες και τα αποτομα κατεβασματα οσο για δισκο πλατο αλλαξα εναν στα 50.000 γιατι τα ειχε παιξει μεχρι και τα γραναξια ακουγοντουσαν και εβαλα παλι εργοστασιακο και εκανα αλλα 50.000 στον κοφτη και ταπα ολη την ωρα και δεν εχει καταλαβει τιποτα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 17 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούλ 2006, 17:53:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απορω που βλεπετε μερικοι προβλημα στο κιβωτιο των πεζο..εγω εχω 307 02 με 95000 και ειμαι κατευχαριστημενος..εχω αλλαξει μονο δισκο πλατω στα 90000 κμ γιατι χαλασε το ρουλεμαν οχι οτι ειχε φθαρει ο δισκος! ο συμπλεκτης (δισκος πλατω) ηταν μια χαρα! το κιβωτιο απ την αλλη ειναι πολυ καλο με σπορ αισθηση..στα γιαπωνεζικα και κορεατικα απλα αλλαζουν πιο ευκολα οι ταχυτητες αλλα το toyota carina ενος συγγενη μου εκαψε φλατζα!!! χαχαχαχα..αλλο και τουτο και μαλιστα οδηγαει ακρως συντηριτικα..ειναι μυθος οτι τα γιαπωνεζικα ειναι αξιοπιστα..ο αλλος πηρε μιτσουμπισι τζιπ των 40000 ευρο και του ανεβασε 130 βαθμους θερμοκρασια τη πρωτη βδομαδα ξαφνικα και χαλασαν ολα..χαχαχαχα.. το στειλαν στα κεντρικα για αλλαγη μηχανης και δε ξερει ποτε θα το παρει δε τον ενημερωνουν...
Επιστροφή στην κορυφή
jim 106 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.6

Ένταξη: 19 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιούλ 2006, 10:43:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολλες ζημιες παντως τα 206 ρε παιδια,τι να πω...κουραγιο Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης