PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καγκουremus... και λοιπά...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 13:15:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
άσχετο αλλά με αυτο το οκτανε μπουστερ ειδες καμια διαφορά?
(μια συνοπτική απάντηση... μην γράψεις καμια έκθεση) Laughing

Εεεε,ναι...μην βγουμε και off-topic! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 13:17:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμ ακρως καγκουρικο δηλαδή...
μάλιστα και έχει 13ευρώ το μπουκαλάκι αν αδεν κάνω λάθος και πάει μπουκαλάκι και γέμισμα σωστά?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
grand tourisme 2195 (grand tourisme 2195)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 grand tourisme

Ένταξη: 01 Οκτ 2005
Τόπος: Σεπολια Ονομα:Γιαννης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 13:19:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ερωτηση: Καγκουρας ποιος ειναι? ειναι αυτος που εχει κανει το αμαξι του τουμπανο? αυτος που νομιζει οτι το εχει κανει τουμπανο η αυτος που εχει βαλει μια εξατμησει και νομιζει οτι εχει 300 αλογα και κανει οτι του ερυει στο δρομο??????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 grand tourisme

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 13:21:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
χμ ακρως καγκουρικο δηλαδή...
μάλιστα και έχει 13ευρώ το μπουκαλάκι αν αδεν κάνω λάθος και πάει μπουκαλάκι και γέμισμα σωστά?

τελειως αυτο που περνω εγω ανεβαζει τα οκτανια 6% στα 10λιτρα και ειναι λιγουλακι ακριβο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 13:35:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

grand tourisme 2195 έγραψε:
ερωτηση: Καγκουρας ποιος ειναι? ειναι αυτος που εχει κανει το αμαξι του τουμπανο? αυτος που νομιζει οτι το εχει κανει τουμπανο η αυτος που εχει βαλει μια εξατμησει και νομιζει οτι εχει 300 αλογα και κανει οτι του ερυει στο δρομο??????

υπάρχουν πολλά είδη...
http://4dim-iliou.att.sch.gr/e-efhmerida/teyxos1/fysh-zva/kagkoyro.htm
και λίγη ιστορία... Laughing Laughing Laughing Laughing
http://www.deh.gov.au/biodiversity/trade-use/wild-harvest/kangaroo/biology.html
επίσης:
http://www.e-paideia.net/news/article.asp?lngEntityID=723674&lngDtrID=252

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τρι 18 Ιούλ 2006, 13:41:41, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 grand tourisme

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 13:38:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ξερω σε πιο ανηκω ρε αδερφε Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 13:45:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τσεκαρε το 2ο Link και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει...

εγώ είμαι σε εκείνο των 8000post...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 13:51:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να τα δεκαχιλιάσεις.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 13:52:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχουν τελικά και δολοφόνοι καγκουρες... Το ήξερα...... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιούλ 2006, 20:48:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
τι λες τώρα +9 άλογα?!?!?!?!?!

δηλάδή εγώ που είμαι +bmc+ρεμους πόσα είμαι ?!?!?
130+κάτι + 9 + "όσα"
πωωωωπω ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑ!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υ.γ. τι τα ταίζεις γιατί εγώ τελευταία με τις απεργίες των αργοτών έχω πρόβλημα με το σανό Shocked Shocked Shocked Shocked ?!?!?!?!?! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αν αντέχεις μην ξαναγράψεις....

Ελα σπιτι μου Μανθο, εχω πολυ σανο γιατι εχω πολλα αλογααααα...
192+(ο Θεος να τα κανει)75= 267 αλο-γατααααααα. Πισω και σας εφαγαααααα!!! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Ιούλ 2006, 07:56:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ως ενδειξη διαμαρτυριας και υποβαθμισης της προσωπικοτητας μου και λογω των σχολιων που εχω δεχτει και απο πισω απο τη πλατη μου (ενα πισωπλατο μαχαιρωμα θα το ελεγα) αποχωρω απο αυτο το τοπικ και δε θα ξαναγραψω...
εχετε για βρισουλες και αυστραλιανα μαλ***α.... Laughing Laughing Laughing

ουτως η αλλως εγω δεν εχω ρεμους...και επειδη εχω αναρτηση και ειμαι και οδηγαρα και εχω και 9αλογα απο το βαρελλακι συμφωνα με τη Bmc αρα 118+9=127 αλογα Exclamation αφηνω κατι κουλαλεξηδες τοσο πισω που ουτε τη ρεμους τους δεν ακουω Multi color Multi color Splat Ha Ha Ha Ha :rot Rotfl fl: Tease Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Ποιός έχασε άλογα για να τα βρεις εσύ Question Question Question

Αν θες να ξέρεις το δικό μου δεν έχει σηματάκια και πάνω από τα 210 κερδίζω άλλα 30 χιλιόμετρα τελική Exclamation

Βάλε και το σκουποφάρασο που έχω άλλα 15 άλογα γιατί έτσι μου αρέσει τότε είμαι στα ίδια με RC Exclamation

Μόνο που έχω ένα πρόβλημα τα καγκουρώ που είχα χθες μέσα στρίγκλιζαν από την επιτάχυνση Exclamation

Τσίταααααααααααααα Scatter

Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Ιούλ 2006, 08:24:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:

Μόνο που έχω ένα πρόβλημα τα καγκουρώ που είχα χθες μέσα στρίγκλιζαν από την επιτάχυνση Exclamation

είναι γεγονός.
η υπεροβολικη επιτάχυνση στο 206 του Αλέξη ληγίζει το κάθισμα του οδηγού.
Κάθε φορά που πατάει το γκάζι.... μετακομίζει στο πίσω κάθισμα.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούλ 2006, 05:44:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
COOL ALEXIS έγραψε:

είναι γεγονός.
η υπεροβολικη επιτάχυνση στο 206 του Αλέξη ληγίζει το κάθισμα του οδηγού.
Κάθε φορά που πατάει το γκάζι.... μετακομίζει στο πίσω κάθισμα.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Άμα σε.... Black eye Rambo

Καλά καλά να δεις την επόμενη φορά που θα ενεργοποιήσω το Turbo Boost

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούλ 2006, 08:29:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά μην σας πετύχω πουθενά όλους εσάς με των κόκκινο σίφουνα και ψάχνεται να δείτε τι έγινε κι από πού σας ήρθε………… Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούλ 2006, 09:10:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σοβαρευτείτε επιτέλους...και πάρτε παράδειγμα απο εμένα..... Laughing Silly
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούλ 2006, 09:50:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούλ 2006, 12:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
vinman έγραψε:

Σα δεν ντρέπεσαι λίγο να κοροιδεύεις έναν σοβαρό οικογενειάρχη,μη κάγκουρα άνθρωπο.....φτού σου.. Tease Tease Tease
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )

Ένταξη: 16 Απρ 2004
Τόπος: Παραλία πλευρά !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούλ 2006, 15:34:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ....ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΠΤ ΜΑΠΕΣ... ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΞΑΔΡΦΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΓΚΟΥΡΟ....ΑΝΤΕ ΕΕΕΕ !!!!!
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Silly Silly Silly Silly

My Baby !!!!!
http://www.psclub.gr/forum/album_personal.php?user_id=1196
CURIOCITY DIDN'T KILL THE CAT!
MY PEUG 206 DID!!!!!
(Θέλω καινούργιοοοο αμάξι...!!! )
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούλ 2006, 18:49:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROM206 έγραψε:
ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ....ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΠΤ ΜΑΠΕΣ... ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΞΑΔΡΦΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΓΚΟΥΡΟ....ΑΝΤΕ ΕΕΕΕ !!!!!

ωχ,κρυφτείτε........ήρθε ο ΑρχιΚάγκουρας.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούλ 2006, 19:03:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROM206 έγραψε:

Αυστραλοs με βουλα Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Αλλα ποιοs ειναι ο CAPTAIN KANGAROO Question Question Question Η απαντηση συντομα........... Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 7 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης