PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το σκεφτηκα.....206 τελος!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούλ 2006, 21:23:20    Θέμα δημοσίευσης: Το σκεφτηκα.....206 τελος! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενα τελευτεο πραγμα θα κανω...θα το παω σε γνωστο του club για να δει τι εχει το αυτοκινητο αν βρει τι εχει ..θα το παω στην newland να μου το φτιαξουν...αν το φτιαξουν θα το κρατησω..Αλλιως...θα το πουλησω! δεν μπορω αλλο καθε τοσο να τρεχω για το αυτοκινητο.πειτε μου την γνωμη σας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούλ 2006, 21:27:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικό μου ακούγεται.
Δεν υπάρχει λόγος να οδηγείς κάτι με πρόβλημα!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούλ 2006, 23:42:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked
θελετε να μας βαλετε στο νοημα ; ;
δεν εχω παρακολουθησει οποτε περιληπτικα τα προβληματα ποια ειναι;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DimiP στις Σαβ 15 Ιούλ 2006, 05:43:24, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιούλ 2006, 00:09:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν το πηραξε κανεις το θεμα ετσι το εγραψα απλα εχω ενα προβλημα που κραταει εδω και 10 μηνες (1 χρονο εχω το αυτοκινητο) το αυτοκινητο πηγε στην lion πηγε και στην newland και δεν βρηκαν τπτ..το προβλημα το εχω ξανα πει και υπαρχει σε αλλο θεμα!
Περιληπτικα κανει εναν θορυβο στο τιμονι(ντουκ ντουκ) οταν στριβει το αυτοκινητο και τυχει να πεσει σε λακουβα.απο οτι λενε εδω τα παιδια μαλλον κρεμαριερα?! δεν ξερω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
drioannis (i)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιούλ 2006, 00:38:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά βρε παιδί μου θα πουλήσεις αμάξι 1 έτους για μία κρεμαριέρα?Anyway εσύ ξέρεις.
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιούλ 2006, 02:20:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ειναι να τρεχω στα συνεργεια και στο τελος να μη μου το φτιαχνουν τι θελεις να κανω? να το κρατησω μεχρι να χαλασει για να το πληρωσω?
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιούλ 2006, 05:42:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
δεν το πηραξε κανεις το θεμα ετσι το εγραψα απλα εχω ενα προβλημα που κραταει εδω και 10 μηνες (1 χρονο εχω το αυτοκινητο) το αυτοκινητο πηγε στην lion πηγε και στην newland και δεν βρηκαν τπτ..το προβλημα το εχω ξανα πει και υπαρχει σε αλλο θεμα!
Περιληπτικα κανει εναν θορυβο στο τιμονι(ντουκ ντουκ) οταν στριβει το αυτοκινητο και τυχει να πεσει σε λακουβα.απο οτι λενε εδω τα παιδια μαλλον κρεμαριερα?! δεν ξερω!

εφοσον το πηρες αποφαση, η καλυτερη λυση ειναι να το δωσεις ανταλλαγη σε kapoia peugeot . ετσι εφοσον δεν βρισκουν να εχει και τιποτα δεν μπορουν να σου πουν μα και μου.
ειναι και 1 ετους , θα πιασει καλη τιμη.
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 09:58:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ανταλλαγη σε kapoia peugeot . .

Λες να ξαναπαρει πεζω?
Δε νομιζω . . .

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 10:29:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με τπτ δεν θα ξανα παρω peugeot ουτε citroen renault!
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 10:32:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:

Καλοριζικο το Yaris! Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 10:40:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπααα δεν λεει 1300κ...... Razz
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 16:50:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
Puke right Puke right
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 22:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δημητρη εγω στη θεση σου θα πηγαινα και θα ζηταγα εγγραφως χαρτι οτι το τιμονι μου ειναι ενταξει και δεν εχει κανενα προβλημα...
ετσι ισως λιγο το ξανακοιταξουν πιο σοβαρα.
πες τους οτι πηγες σε 2 μαντραδες να το δωσεις και ολοι ελεγαν οτι θελει κρεμαγιερα το αμαξι και σου εκοβαν 1000ευρω απο τη τιμη!
ισως ετσι σε ακουσουν.
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 08:51:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στου κουφού την πόρτα...

Σπας την πόρτα Exclamation

Αυτοί αν δεν μπει μέσα να τα "κάνει λύμπα" δεν θα πάρουν χαμπάρι...

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
grand tourisme 2195 (grand tourisme 2195)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 grand tourisme

Ένταξη: 01 Οκτ 2005
Τόπος: Σεπολια Ονομα:Γιαννης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 11:31:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφου το αμαξι σου ειναι 1χρονου λογικα εχει εγγυηση σωστα?πηγαινε και αφησε το και αναγκασε τους να το κοιταξουν Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ και αν δεν βρουν τιποτα οπως καλα ειπε και ο volvos ζητα χαρτι οτι το τιμονι και η κρεμαγιερα δουλευουν σωστα.Ισως και εσυ να πρεπει να μεγαλωσεις λιγο το προβλημα με τα λεγομενα σου για να το κοιταξουν Π.Χ πεστους οτι το τιμονι δεν εχει γρηγορη επιστροφη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 12:34:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ή πιο απλα πες τους οτι το στριβεις και δε στριβει το αμαξι μερικες φορες και αν σκοτωθεις θα ειναι δικη τους ευθυνη για αυτο και θες το χαρτι...
Επιστροφή στην κορυφή
grand tourisme 2195 (grand tourisme 2195)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 grand tourisme

Ένταξη: 01 Οκτ 2005
Τόπος: Σεπολια Ονομα:Γιαννης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 12:47:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΟΣΤΩΤΑΤΟΣ ο φιλος volvos
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 14:35:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί δεν κάνεις το κλασσικό κόλπο που πιάνει πάντα??Πας και τους λες οτι το αμάξι έχει πρόβλημα απαιτείς να κοιτάξουν και αν σου πουν οτι το αμάξι ειναι μια χαρά ζητάς να στο πιστοποιησουν εγγράφως γιατί θες να το στείλεις στην μαμά Peugeot στην Γαλλία!

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα...Δοκίμασε το! Wink

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 15:12:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμ.... αυτο το τελευτεο μου αρεσε περισοτερο Smile Wink
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 23:19:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aν τους πεις αυτο ......

volvos έγραψε:
ή πιο απλα πες τους οτι το στριβεις και δε στριβει το αμαξι μερικες φορες και αν σκοτωθεις θα ειναι δικη τους ευθυνη για αυτο και θες το χαρτι...
....

Και σου δώσουν το χαρτί εμένα να με χεσ......εις Crying or Very sad

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης