PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΜΠΟΥΖΙ ΓΙΑ 206RC ΙΡΙΔΙΟΥ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostas_218 (kostas_218)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 rc

Ένταξη: 18 Φεβ 2005
Τόπος: Αθηνά Πειραιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 22:33:06    Θέμα δημοσίευσης: ΜΠΟΥΖΙ ΓΙΑ 206RC ΙΡΙΔΙΟΥ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωρίζει κανένας αν υπάρχουν μπουζί ιριδίου για 206 rc .και πια εταιρία φέρνει η και κωδικό ευχάριστο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούλ 2006, 07:39:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

boutiquepeugeotsport...

πρωτα θα δεις αν αλλαζει μπουζι εκει. εαν οχι τοτε σου ειναι αχρειαστα και εσενα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kostas_218 (kostas_218)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 rc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιούλ 2006, 07:23:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω βρει στο internet τα DENSO IKH20 – IKH27
Αλλά δεν μπορώ να τα βρω εδώ. ξερει κανένας κάτι για αυτά που μπορώ να τα βρω.
Επιστροφή στην κορυφή
_205rallye_ (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

205Gti-206RG-106rallye

Ένταξη: 26 Σεπ 2005
Τόπος: Aθηνα-Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιούλ 2006, 12:56:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει ένα μαγαζί στο νέο κόσμο που πουλάει τα denso

edited by MEMsound
Παρακαλώ μόνο Ελληνικά και όχι greklish
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kostas_218 (kostas_218)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 rc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιούλ 2006, 19:47:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θυμάσαι κάποια στοιχεία του μαγαζιού η τηλέφωνο. Η διεύθυνση κάτι για να το κοιτάξω
Επιστροφή στην κορυφή
LUBRIFIC (ALEX)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 306 2.0[16 V] GTI [2000]

Ένταξη: 04 Μάρ 2006
Τόπος: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 17:25:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tα μπουζι ιριδιου που φοραει το 206 RC αλλα και το 206 1.6 gti 16v
ειναι σε DENSO τα εξης.
IKH 20 και VKH 20.Τα πρωτα ειναι το πολυ για 20000 Κm και τα δευτερα
ειναι long life για 80000 Κm.
Tιμη για τα πρωτα 18-20 euro εκαστο,και για τα δευτερα 23-26 euro.
Tηλ.καταστηματος 210-515 5253.

6 SPEED FOR EVER
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 17:52:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλάδη του 1.6 βγαζουν 80000χλμ?????????????
αστο αν το κανεις αυτο θα σε περνανε και σειτσεντο.
εγω τα αλλαζω και στο 1.6 καθε 25000χλμ
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 18:20:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπως ειπε και ο volvos αν βγαζει η peugeot sport... δεν βγαζει!!! το πολυ ρευμα δεν κανει καλο στο αυτοκινητο. Εχει κανει κατι extreme στο rc και τα θες;;; εγω τα μπουζι τα αλλαζω καθε 20000χιλ και ειναι αρκετα καθαρα γιατι βαζω καλη βενζινη Wink λιγο δυσλο να κραταν 80000χιλ Shocked , αν θες κατι σε ροπη βγαλε εκεινο το τεραστιο πραγμα απο πισω (εξατμηση) αν θες κρατηματα το κιτ με τα αμορτισερ τις peugeot sport για το rc groupnειναι κορυφη αλλα τσουζει η τιμη του και αν θες πιο δυνατα φρενα 4πιστονα brembo Wink

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 20:15:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nai ποσο εχει ομως η αναρτηση της πεζο σπορτ?
αν ειναι να δωσεις 3000+ ευρω δε νομιζω οτι αξιζει...
με αυτα τα λεφτα πας σε προφλεξ...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιούλ 2006, 20:22:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας μην το συνεχίσετε εδώ για αναρτήσεις και λοιπές βελτιώσεις.... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 14:54:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
δηλάδη του 1.6 βγαζουν 80000χλμ?????????????

Θές να μάθεις κάθε πόσο αλλάζονται του Rc απο το εργοστάσιο....120,000........ Whistling Whistling Whistling

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 15:36:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγω παντως τα εχω αλλαξει στα 25 και στα 50 και τις δυο φορες ειδα μεγαλη διαφορα μετα σε τραβηγμα...

απλα μπουζι πλατινας ειναι δε μπορω να καταλαβω γιατι θεωρειτε οτι μπορουν να αντεξουν τοσα χλμ...ο κατασκευαστης τα δινει αυτα τα νουμερα οπως και λαδια στα 30000χλμ για να κρατησει χαμηλα το κοστος συντηρησης και να το παιζει μουρη...αλλωστε ποιος κραταει ενα αμαξι πανω απο 150000χλμ οποτε να λουστει τις συνεπειες.
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 16:19:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αλλωστε ποιος κραταει ενα αμαξι πανω απο 150000χλμ οποτε να λουστει τις συνεπειες.

Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 16:21:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumb right εξαρτάται από το αμάξι....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 16:35:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ronin έγραψε:
volvos έγραψε:
αλλωστε ποιος κραταει ενα αμαξι πανω απο 150000χλμ οποτε να λουστει τις συνεπειες.

και αλλαζες μπουζι καθε 50000+χλμ?????????
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 16:42:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Θές να μάθεις κάθε πόσο αλλάζονται του Rc απο το εργοστάσιο....120,000........ Whistling Whistling Whistling

Μα αφου ο βασικος γνωμονας αυτου του αυτοκινητου ειναι η απιστευτη οικοναμια σε ολους τους τομεις,λογικο δεν ειναι?? Shocked Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούλ 2006, 16:43:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά....παλι τα ίδια γράφουμε????Οι προδιαγραφές λένε αυτό...τώρα το ότι στην Ελλάδα έχουμε χάλια βενζίνη...ή επειδή αποφάσισα να βάλω κανίβαλους εκκεντροφόρους ή να το τουρμπίσω αλλά θα συνεχίσω να τα αλλάζω στα 120,000 ή θα συνεχίσω να βάζω τα μαμά τότε.....ΝΑΙ...ΝΑΙ ...ΝΑΙ....θα είμαι στα 100,000χλμ και θα το έχω κάνει σούπα το μοτέρ....
Είναι σάν να λέμε...το φίλτρο καμπίνας αλλάζεται μία φορά στα 30,000..ωραία...?ωραία...!! εάν όμως περάσω 5 καλοκαιρινούς μήνες σε φούλ χωματόδρομο που ο κλιματισμός θα έχει τραβήξει...τα <<κέρατα>> του...έ τότε θα θέλει ποιό γρήγορα άλλαγμα...το ίδιο είναι και για τα λάδια...κτλ..κτλ...κτλ...

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιούλ 2006, 08:51:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
Ronin έγραψε:
volvos έγραψε:

και αλλαζες μπουζι καθε 50000+χλμ?????????

Αν και είμαστε off-topic...

Κάθε 8.000-10.000 το πολύ (βασικά όποτε πάω για σέρβις αλλάζω και μπουζί).
Συνήθως βάζω τα Bosch FR8ME ,αυτή τη φορά φοράω επάνω EYQUEM RFN52HZ.

Πάντος κι εμένα τα νούμερα που αναφέρουν τα παιδιά για αλλαγή μπουζί (κάτι για 80.000 και 120.000 διάβασα ποιό πάνω) μου φαίνονται πολλά.

Τώρα αν το λέει η Peugeot (120.000 για το RC) πάω πάσο.
Κι εγώ αν ήμουν στην εγγύηση δεν θα πείραζα τίποτα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
BILL206RCG13 (VASILEIOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 2.0 (16V) RC

Ένταξη: 12 Μάϊ 2008
Τόπος: Ελευσίνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούν 2008, 18:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα.Μπορεί κάποιος που άλλαξε μπουζί να μου πει τι έβαλε και ποιές είναι οι εντυπώσεις του?Έφτασε η ώρα να τα αλλάξω και εγώ για αυτό ρωτάω. Razz

EINAI ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης