Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Natassa (Natassa) Μόλις έγραψα

307cc
Ένταξη: 30 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 48
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 16:27:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μέσα, πιο μέσα δεν γίνεται. Στο ίδιο κτίριο στο υπόγειο. Τι να σας πω, ρε παιδιά..... (όχι δε σας λέω ποιοι είναι και τους κάψω ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 16:29:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | νατασσα το μαγαζι ηταν ΜΕΣΑ στη σεατ ή παραδιπλααααα...
γιατι αν ηταν μεσα τοτε υπαρχει προβλημα...αν ηταν απεξω τοτε ολα οκ...
και μη παιρνεις ορκο οτι ειναι εξουσιοδοτημενο... το πιθανοτερο ειναι οτι ειναι συνεργατης της αντιπροσωπειας το οποιο κατ εμε ειναι και καλυτερο καθως εχει και πελατες εκτος της αντιπροσωπειας. |
Αφου σου λεει της SEAT.
η μλκια ειναι οτι το πας στην αντιπροσωπια, η αντιπροσωπια το στελνει, στην "στραβη καλιμπρα" που ειναι "επισημος συνεργατης" της και πληρωνεις πχ 20 επειδη το πηγες στην αντιπροσωπεια!
Παρολα αυτα η στραβη καλιμπρα αν το πηγαινες κατευθειαν εκει θα σου χρεωνε 10 . . .
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 16:31:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Natassa έγραψε: | Μέσα, πιο μέσα δεν γίνεται. Στο ίδιο κτίριο στο υπόγειο. Τι να σας πω, ρε παιδιά..... (όχι δε σας λέω ποιοι είναι και τους κάψω ) |
Μηπως τυγχανει η εν λογω αντιπροσωπεια να ειναι κοντα σε μια εξοδο της Αττικης οδου? 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 16:41:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lef205 έγραψε: | volvos έγραψε: | νατασσα το μαγαζι ηταν ΜΕΣΑ στη σεατ ή παραδιπλααααα...
γιατι αν ηταν μεσα τοτε υπαρχει προβλημα...αν ηταν απεξω τοτε ολα οκ...
και μη παιρνεις ορκο οτι ειναι εξουσιοδοτημενο... το πιθανοτερο ειναι οτι ειναι συνεργατης της αντιπροσωπειας το οποιο κατ εμε ειναι και καλυτερο καθως εχει και πελατες εκτος της αντιπροσωπειας. |
Αφου σου λεει της SEAT.
η μλκια ειναι οτι το πας στην αντιπροσωπια, η αντιπροσωπια το στελνει, στην "στραβη καλιμπρα" που ειναι "επισημος συνεργατης" της και πληρωνεις πχ 20 επειδη το πηγες στην αντιπροσωπεια!
Παρολα αυτα η στραβη καλιμπρα αν το πηγαινες κατευθειαν εκει θα σου χρεωνε 10 . . . |
προσωπικα λευτερη μετα απο πολλα τρακαρισματα (9??) και πολλα μπες βγες σε συνεργειο-αντιπροσωπο-κατωγια ποσως με ενδιαφερει πλεον τι μοντελο ειναι η καλιμπρα και πως βγαζει χρωμα ο καγκουρομαστορας αλλα το που εχει τη παραγκα του...
το αποτελεσμα μετραει και η επαναληψημοτητα της!!!!
υ.γ.νατασα οπως καταλαβες αυτο που εγινε δεν ειναι και πολυ νομιμο.αφου ομως το αποτελεσμα ηταν καλο και ολα σωστα τοτε μη το λες ουτε του παππα.....
υ.γ.2. οι καλυτεροι μαστορες που συναντησα δε ξερω γιατι αλλα κανεις δεν ειχε μαγαζι και ολοι ηταν υπαλληλοι αλλου  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Natassa (Natassa) Μόλις έγραψα

307cc
Ένταξη: 30 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 48
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 19:49:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε, παιδια, basta!
Δεν είπα ότι το έφτιαξα σε SEAT.
Καμία σχέση!
Απλά ανάμεσα από τα 5 φανοποίεια που επισκέφθηκα το ένα ήτανε SEAT.
To πήγα σε ανεξάρτητο μαγαζί, πολύ σούπερ και έμεινα πολύ ευχαριστημένη από θέμα τιμής, εξυπηρέτησης, αποτελέσματος.
Κάπου παραπάνω έχω γράψει σε ποιο.
Όποιος ενδιαφέρεται ας ρωτήσει.
(Να μην κάνουμε και τζάμπα διαφήμιση! ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|