PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307cc - Τρακάρισμα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
zafeirop (Αναστάσης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2001)

Ένταξη: 30 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 20:03:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Natassa έγραψε:

Το φτερο σίγουρα σώζεται.
Η πόρτα θέλει καλή δουλειά.

My brain is runnin lean
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούν 2006, 01:18:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σορρυ που θα σε πληγώσω αλλά η πόρτα φτιάχνεται πολύ πιο εύκολα από το φτερό...... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούν 2006, 07:34:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νατασσούλα Καλημέρα...

Έχεις πάνω κάτω την ίδια ζημιά με μένα, (μόνο που εμένα είναι 4πορτο και όχι cc Very happy ) και γι' αυτό θα επιμείνω...πήγαινε στη Lion στον Κηφησσο...500€ μου ζητήσανε για ψιλοβαθούλωμα μπροστά και πίσω πόρτας, γδάρσιμο απο την μπροστά πόρτα μέχρι το πίσω φτερό και βαθούλωμα στο πίσω φτερό. Εμένα τα πλαστικά προστατευτικά κάπως σώσανε την κατάσταση αλλά πάνω κάτω η εικόνα της ζημιάς ταιριάζει...Σίγουρα τα 2500 που λές είναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ!!!

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

Ένταξη: 30 Σεπ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούν 2006, 08:44:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, καλημέρα.
Ευχαριστώ πολύ όλους.

Από ότι μου είπαν όλοι οι φανοποίοι που επισκέφθηκα, το δύσκολο κομμάτι είναι το χτύπημα στο φτερό, στο θόλο του τροχού. Όλοι είπαν πως αν πλήρωνε άλλος, καλό θα ήταν να την αλλάζαμε την πόρτα
("δυο βίδες είναι"), αλλά οι περισσότεροι είπαν ότι άσχετα με τα λεφτα ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΦΤΕΡΟ, δεν κόβουμε αυτοκίνητο κτλ κτλ κτλ.

Χθες πήγα σε ένα γενικό μαγαζί στην Ηλιουπόλεως που μου σύστησε ένας φίλος από εδώ. Είχε πανάκριβα (το σήμα με το αλογάκι κτλ κτλ) αυτοκίνητα μέσα (όλοι μου λένε ότι μετράει αυτο...), μπλα μπλα μπλα, και μάλλον θα το πάω σε αυτόν να τελειώνω.

Θα μου δώσει και ένα seicento να κυκλοφορώ (με a/c παρακαλώ!) και ποιος με πιάνει...!
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούν 2006, 08:51:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kekeris?
Επιστροφή στην κορυφή
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούν 2006, 08:58:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
Kekeris?

Αuto Cosmetics, Ηλιουπόλεως 54
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούν 2006, 10:08:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Natassa έγραψε:
volvos έγραψε:
Kekeris?

Αuto Cosmetics, Ηλιουπόλεως 54

Ωραία! Λύθηκε και αυτό... άν πάς σύντομα και δεν βαριέσαι στείλε φωτογραφίες του αποτελέσματος και μία τιμούλα...έτσι για να έχουμε μία ιδέα... Wink

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It
Επιστροφή στην κορυφή
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούν 2006, 10:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τιμούλα μου είπε 550€ συν τα διακοσμητικά πόρτα και φτερού (30 γιούρο το ένα περίπου).

θέλει δευτέρα με παρασκευή για να το φτιάξει και θα μου δώσει και τουτού να κυκλοφορώ.

φωτό, τώρα που πήρα το κολλάει, οπωσδήποτε!

thanks, boys Smile
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιούλ 2006, 16:50:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Natassa έγραψε:
τιμούλα μου είπε 550€ συν τα διακοσμητικά πόρτα και φτερού (30 γιούρο το ένα περίπου).

θέλει δευτέρα με παρασκευή για να το φτιάξει και θα μου δώσει και τουτού να κυκλοφορώ.

thanks, boys Smile

Ρε Νατάσσα μου , δεν μας στέλνεις και μια φωτογραφία σου να σε δούμε γιατί σου έχει κάνει πολύ καλή τιμή και μπορεί να έχει κάτι άλλο κατα νου ο φαρνατζής που πήγες ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Φυσικά και αστειεύομαι.... απλά η τιμούλα είναι υπέρ το δέον καλή.... πάντως γενικά τον στόκο σε κινούμενα μέρη καλό είναι να τον αποφεύγουμε γιατί συνήθως σκάει με τα χτυπήματα , άνοιξε κλείσε της πόρτας κ.τ.λ.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 08:57:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν... το πήρα το αυτοκινητάκι μου Smile

Κούκλα μου το έκανε, σαν καινούριο.

Γενικά φοβερή εντύπωση από το μαγαζί σε όλα. Καθαριότητα, ωραία δουλειά (από όσο μπορώ να κρίνω εγώ), εξυπηρέτηση. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Αχρείαστος να είναι, αλλά αν τύχει σας τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

ΥΓ
Εβαλα και μεμβράνες σήμερα στα τζάμια, την άλλη εβδομάδα δέρμα στα καθίσματα.... αν δείτε το πιο όμορφο cc, το δικό μου θα είναι. Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 09:00:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
Natassa έγραψε:

thanks, boys Smile

Ρε Νατάσσα μου , δεν μας στέλνεις και μια φωτογραφία σου να σε δούμε γιατί σου έχει κάνει πολύ καλή τιμή και μπορεί να έχει κάτι άλλο κατα νου ο φαρνατζής που πήγες ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Φυσικά και αστειεύομαι.... απλά η τιμούλα είναι υπέρ το δέον καλή.... πάντως γενικά τον στόκο σε κινούμενα μέρη καλό είναι να τον αποφεύγουμε γιατί συνήθως σκάει με τα χτυπήματα , άνοιξε κλείσε της πόρτας κ.τ.λ.

Razz Razz Razz Cool Cool Cool

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 09:06:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:

Razz Razz Razz Cool Cool Cool

Σαχλοί! :Ρ

Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 11:53:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rotfl σας πήρανε χαμπάρι ρεεεε... Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 14:15:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόνο ο Σπύρος λείπει, ε Μάνθο; Για να συμπληρωθεί η παρέα...... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 14:28:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

που θα πάει θα γράψει κάτι κι αυτός για να δέσει το "γλυκό" (αν ξεκολλήσει απ' το limewire....) Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 14:37:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είσαστε Off Topic

Ξουτ Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 15:16:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

N παρατηρησω κατι που μαλλον δεν εκανε σε κανεναν σας εντυπωση.Της δωσανε τιμη απο ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ προφανως, της SEAT.Κουτσοι στραβοι στον Αγιο Παντελεημονα . . .
Εγω δεν θα σου συστηνα κανεναν,απο κανεναν δεν εχω μεινει ευχαριστημενος.

Επιστροφή στην κορυφή
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 15:22:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
N παρατηρησω κατι που μαλλον δεν εκανε σε κανεναν σας εντυπωση.Της δωσανε τιμη απο ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ προφανως, της SEAT.Κουτσοι στραβοι στον Αγιο Παντελεημονα . . .

Excuse moi. Smile
Τον συγκεκριμένο της SEAT μου τον σύστησε φίλος που εμπορεύεται μεταχειρισμένα και συνεργάζεται αποκλειστικά μαζί του.
Που το κακό;
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 15:40:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Natassa έγραψε:
Lef205 έγραψε:

Excuse moi. Smile
Τον συγκεκριμένο της SEAT μου τον σύστησε φίλος που εμπορεύεται μεταχειρισμένα και συνεργάζεται αποκλειστικά μαζί του.
Που το κακό;

Eνα εξουσιοδοτημενο συνεργειο,απαγορευεται να επισκευαζει αυτοκινητα αλλης μαρκας, εκτος αυτης που αντιπροσωπευει. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 16:20:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νατασσα το μαγαζι ηταν ΜΕΣΑ στη σεατ ή παραδιπλααααα...
γιατι αν ηταν μεσα τοτε υπαρχει προβλημα...αν ηταν απεξω τοτε ολα οκ...

και μη παιρνεις ορκο οτι ειναι εξουσιοδοτημενο... το πιθανοτερο ειναι οτι ειναι συνεργατης της αντιπροσωπειας το οποιο κατ εμε ειναι και καλυτερο καθως εχει και πελατες εκτος της αντιπροσωπειας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης