PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συνεργεία! (στην Θεσσαλονίκη)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιούλ 2006, 14:26:21    Θέμα δημοσίευσης: Συνεργεία! (στην Θεσσαλονίκη) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΛΟΙΠΟΝ ουτε η lion oυτε η newland στην θεσσαλονικη δεν ειναι για να πηγενεις το αυτοκινητο!!! (ας μου πει καποις ενα συνεργειο εξουσιοδοτημενo για να το παω!)αν υπαρχει κατι απο το club ας μου το πει καποιος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιούλ 2006, 08:57:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρε με ενα τηλ Wink Wink Wink Wink

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιούλ 2006, 12:02:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στόϊκος, Ρύσιο...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιούλ 2006, 13:46:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενα πμ με το τηλ .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιούλ 2006, 18:10:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχεις πμ

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Οκτ 2008
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 11:42:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά πείτε μου και εμένα ένα τηλ. ρεεεεεεεε!!!!!! ΈΧΩ ΖΟΡΙ !!!!!

ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 12:24:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω και πολλα χρονια το αυτοκινητο μ και αυτο και το 206 το πηγαινα στην Μπακανιαρη και πλεον μπορω να μιλησω με εναν ανθρωπο και να με καταλαβει !
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 14:06:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγω αηδιασα με τα συνεργεια της Θεσσαλονικης και το παω πλεον στα Γιαννιτσα. Εκει τουλαχιστον γινεται η δουλεια μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 14:52:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτρη καλησπέρα ,

Κάτσε γιατί με μπέρδεψες ..... αν κατάλαβα καλά προτείνεις Μπακανιάρη ?
Σωστά κατάλαβα ? Η αλήθεια είναι οτι και εγώ έχω ακούσει καλές κουβέντες.......ισχύει ?

Επιστροφή στην κορυφή
ypovoleas (manos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008
Τόπος: thesaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 16:43:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και γω Μπακανιαρη το παω.ειμαι πολυ ευχαριστημενος και μπορω να βγαλω ακρη,πηρα απαντηση σε πολλες αποριες και μου δωσαν και καποιες συμβουλες.τα παιδια με εχουν εξυπηρετησει σε οτι χρειαστικα,γρηγορα και με καλες τιμες.βεβαια απο εκει πηρα το αμαξι.....για σερβις στα 20.000κμ με πηραν 150ευρω μαζι με μπουζι και καρτα καυσαεριων.(τα λαδια δικα μου)στην lion δεν τα δεχονται!!!!και οταν εβαλα τα ελατηρια,μου δωσαν εγγυηση για 1.5 χρονο νομιζω.αν σπασει κανα αρμοτισερ μου το αλλαζουν τζαμπα!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 17:05:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ypovoleas έγραψε:
(τα λαδια δικα μου) στην lion δεν τα δεχονται!!!!

Μια χαρά τα δέχονται.

Με λάδια δικά μου, αυτοί με χρέωσαν 15 ευρώ για ροδέλα, φίλτρο λαδιού, εργασία και έλεγχο/σύσφιξη από κάτω.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 17:14:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως,ποτε δεν τεθηκε θεμα λαδιων,τουλαχιστον απο οσους πελατες δικους μου που ειχα,πολλοι πηγαν τα δικα τους αντι για τα Shell που βαζουν αυτοι. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
ypovoleas (manos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008
Τόπος: thesaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 17:28:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενας φιλος μου που πηρε τηλ. να κλεισει για σερβις και τους ειπε οτι εχει δικα του λαδια castrol 5-30 του ειχαν πει οτι δεν το δεχονται....
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 17:52:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:
Κι εγω αηδιασα με τα συνεργεια της Θεσσαλονικης και το παω πλεον στα Γιαννιτσα. Εκει τουλαχιστον γινεται η δουλεια μου.

Έτσι!

Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Νοέ 2009, 00:48:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gemilonas έγραψε:
Δημήτρη καλησπέρα ,

Κάτσε γιατί με μπέρδεψες ..... αν κατάλαβα καλά προτείνεις Μπακανιάρη ?
Σωστά κατάλαβα ? Η αλήθεια είναι οτι και εγώ έχω ακούσει καλές κουβέντες.......ισχύει ?

ναι ποτε δεν ειχα προβλημα εκει !
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Νοέ 2009, 09:42:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ypovoleas έγραψε:
ενας φιλος μου που πηρε τηλ. να κλεισει για σερβις και τους ειπε οτι εχει δικα του λαδια castrol 5-30 του ειχαν πει οτι δεν το δεχονται....

Μανο δεν ξερω,παντως απειρες φορες ειδα πελατη να ερχεται με δικα του λαδια μεσα σε σακουλιτσα.
Ακομα και παιδι απο το club,ο Δημητρης ο ψηλος με το ασπρο Rallye,εκει τα αλλαζει και εχει παει δυο φορες με δικα του λαδια χωρις κανενα προβλημα... Sad

Ετσι και αλλιως ειναι υποχρεωμενοι να τα δεχτουν μιας και η νομοθεσια αναφερει ρητα οτι αν το ανταλλακτικο ειναι συμφωνω με τις προδιαγραφες του εργοστασιου,τοτε δεν τιθεται κανενα προβλημα με την εγγυηση. Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Νοέ 2009, 12:20:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1 ...
Τη τελευταία φορά που άλλαξα λάδια στη Lion εδώ στη Θεσσαλονίκη πήγα με TOTAL 5W30 δικά μου, και δεν έβαλα τα Shell της αντιπροσωπείας , και δεν είχα κανένα θέμα απολύτως .

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης