PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟ 206!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2002, 18:20:50    Θέμα δημοσίευσης: ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟ 206!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δέν αντέχω άλλο!!! Θα τρελλαθώ!!!! Sad Sad Sad
Απο χθές το απόγευμα εχω παρατηρήσει το εξής απίστευτο:
Χωρίς να πειράξω(ούτε καν το άγγιζα) τον διακόπτη του φλάς άρχισε και αναβόσβηνε
καμιά φορά το αριστερό φλάς!!!!!(και του καντράν αλλά και τα εξωτερικά λαμπάκια).Αυτό γίνεται μέχρι τώρα(όχι συνέχεια αλλά το πιάνει καμία φορά) και μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!! Mad Mad Mad Mad Mad
Δέν είναι μόνο το ότι πρέπει να κρατάω το διακόπτη όταν οδηγάω,οτι δεν μπορώ να συγκεντρωθω στην οδήγηση,πέφτουν τρελλά μπινελίκια και άλλα πολλά αλλα είναι και το οτι οι άλλοι που προχωράνε πίσω απο εμένα θα με βρίζουν γιατί δεν θα ξέρουν πού θα πάω,τί θα κάνω και τα σχετικά.Απο Δευτέρα θα πάω να το κοιτάξω γιατί ήδη δύο μέρες δοκιμαστήκαν αρκετά τα νεύρα μου!!! Mad Mad Mad
Και τώρα θα θέσω δύο ερωτήματα: 1ο. Έχει τύχει αυτή η περίπτωση σε κανέναν άλλο;;;;;
2ο. Μήπως φταίει που βάζω τσίτα τέρμα τη μουσική και επειδή τρίζει το αμάξι να έχει κουνηθεί τίποτα;;;;Εδώ και τρείς μήνες όμως που έχω τον ενισχυτή δέν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα!!!! Confused Confused Confused Shocked Shocked Shocked

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Δεκ 2002, 01:21:56    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟ 206!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Χωρίς να πειράξω(ούτε καν το άγγιζα) τον διακόπτη του φλάς άρχισε και αναβόσβηνε
καμιά φορά το αριστερό φλάς!!!!!(και του καντράν αλλά και τα εξωτερικά λαμπάκια).Αυτό γίνεται μέχρι τώρα(όχι συνέχεια αλλά το πιάνει καμία φορά) και μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!! Mad Mad Mad Mad Mad
Δέν είναι μόνο το ότι πρέπει να κρατάω το διακόπτη όταν οδηγάω,οτι δεν μπορώ να συγκεντρωθω στην οδήγηση,πέφτουν τρελλά μπινελίκια και άλλα πολλά αλλα είναι και το οτι οι άλλοι που προχωράνε πίσω απο εμένα θα με βρίζουν γιατί δεν θα ξέρουν πού θα πάω,τί θα κάνω και τα σχετικά.Απο Δευτέρα θα πάω να το κοιτάξω γιατί ήδη δύο μέρες δοκιμαστήκαν αρκετά τα νεύρα μου!!! Mad Mad Mad
Και τώρα θα θέσω δύο ερωτήματα: 1ο. Έχει τύχει αυτή η περίπτωση σε κανέναν άλλο;;;;;
2ο. Μήπως φταίει που βάζω τσίτα τέρμα τη μουσική και επειδή τρίζει το αμάξι να έχει κουνηθεί τίποτα;;;;Εδώ και τρείς μήνες όμως που έχω τον ενισχυτή δέν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα!!!! Confused Confused Confused Shocked Shocked Shocked

το πιο πιθανο ειναι αυτο που λες , δηλ. να κουνιεται κατι και να κανει επαφη.
προσωπικα ποτε δεν ειχα προβλημα αναλογο αλλα ουτε κι εχω ακουσει παρομοια περιπτωση σε 206 η αλλο αμαξι.
μια επισκεψη στο συνεργειο θα σε.....πεισει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Δεκ 2002, 17:54:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα πάω ρε Ντίμι γιατί δεν μπορώ άλλο. Sad Sad Sad
Θα πεταχτώ τη Δευτέρα που δεν δουλεύω για να δώ τι γίνεται.
Λές να γίνεται τίποτα μέσα στο τιμόνι ή απο κάτω που είναι ο
εγκέφαλος,τα καλώδια,οι ασφάλειες κτλ κτλ; Evil Evil Evil

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Δεκ 2002, 00:49:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Θα πάω ρε Ντίμι γιατί δεν μπορώ άλλο. Sad Sad Sad
Θα πεταχτώ τη Δευτέρα που δεν δουλεύω για να δώ τι γίνεται.
Λές να γίνεται τίποτα μέσα στο τιμόνι ή απο κάτω που είναι ο
εγκέφαλος,τα καλώδια,οι ασφάλειες κτλ κτλ; Evil Evil Evil

εγω θα ελεγα στο τιμονι αλλα ποτε δεν ξερεις.
ενα ειναι σιγουρο , το συνεργειο θα βρει τη λυση.δεν μπορει.!

Επιστροφή στην κορυφή
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Δεκ 2002, 03:12:20    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟ 206!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:

Λοιπον η απαντηση στο προβλημα σου. Την δευτερα που θα πας να το δεις να εχεις μαζι σου και 50 ευροπουλα γιατι θα αλλαξεις ολοκληρο τον διακοπτη. Τον αλλαξα εγω την περασμενη παρασκευη λογω του ιδιου προβληματος. Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Δεκ 2002, 17:17:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟ 206!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fpug έγραψε:
Λοιπον η απαντηση στο προβλημα σου. Την δευτερα που θα πας να το δεις να εχεις μαζι σου και 50 ευροπουλα γιατι θα αλλαξεις ολοκληρο τον διακοπτη. Τον αλλαξα εγω την περασμενη παρασκευη λογω του ιδιου προβληματος. Crying or Very sad
50 ευρόπουλα????Για ένα διακόπτη????? Μου φαίνεται πως θα πάω με το σταυρό στο χέρι για να μην δώσω λεφτά. Confused Confused Confused Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Μπορείτε να μου λύσετε μία απορία ρε παιδιά? Γιατί να πληρώνουμε τα εργοστασιακά λάθη αργότερα(όπως τώρα) στα ελαττώματα που βγαίνουν κατα καιρούς;;Εντάξει δεν λέω,μπορεί να έφταιξα και εγώ που είχα δυνατά τον ενισχυτή αλλά αν δεν ακούσουμε και μουσική στο αμάξι μας....
Anyway,είδωμεν αύριο την ετυμηγορία Confused Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Δεκ 2002, 09:44:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟ 206!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
fpug έγραψε:
50 ευρόπουλα????Για ένα διακόπτη????? Μου φαίνεται πως θα πάω με το σταυρό στο χέρι για να μην δώσω λεφτά. Confused Confused Confused Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Μπορείτε να μου λύσετε μία απορία ρε παιδιά? Γιατί να πληρώνουμε τα εργοστασιακά λάθη αργότερα(όπως τώρα) στα ελαττώματα που βγαίνουν κατα καιρούς;;Εντάξει δεν λέω,μπορεί να έφταιξα και εγώ που είχα δυνατά τον ενισχυτή αλλά αν δεν ακούσουμε και μουσική στο αμάξι μας....
Anyway,είδωμεν αύριο την ετυμηγορία Confused Confused Confused

Σωστός ο fpug, το ίδιο είχα και εγώ πριν έναμιση χρόνο. Με 10 χήνες (τότε, πριν ενάμιση χρόνο) ξεμπέρδεψα. Ο διακόπτης ήταν μεταχειρισμένος. Τον μεταχειρισμένο τον βρήκε ο ηλεκτρολόγος, αφού με ρώτησε τι θα ήθελα(καινούργιο ή μεταχειρισμένο).

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Δεκ 2002, 12:06:44    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟ 206!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:

Σωστός ο fpug, το ίδιο είχα και εγώ πριν έναμιση χρόνο. Με 10 χήνες (τότε, πριν ενάμιση χρόνο) ξεμπέρδεψα. Ο διακόπτης ήταν μεταχειρισμένος. Τον μεταχειρισμένο τον βρήκε ο ηλεκτρολόγος, αφού με ρώτησε τι θα ήθελα(καινούργιο ή μεταχειρισμένο).

Τελικά τι έφταιγε ?

Μήπως είχε χαλαρώσει κάτι και έπεφτε ο μοχλός μόνος του ??

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Δεκ 2002, 12:12:26    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟ 206!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
konstantinos έγραψε:

Τελικά τι έφταιγε ?

Οχι, απλά κάποια καλώδια - ενώσεις είχαν γίνει αλοιφή με αποτέλεσμα να ανάβει το αριστερό flash όποτε γούσταρε. Αλλαγή μοχλού - διακόπτες και τέλος. Στην ερώτησή μου "τι φταίει?" η απάντηση αποστωμοτική "οι υψηλές θερμοκρασίες του εσωτερικού του αυτοκινήτου το καλοκαίρι.." Shocked Shocked

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Δεκ 2002, 14:54:28    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟ 206!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:
Ady έγραψε:
konstantinos έγραψε:

Τελικά τι έφταιγε ?

Οχι, απλά κάποια καλώδια - ενώσεις είχαν γίνει αλοιφή με αποτέλεσμα να ανάβει το αριστερό flash όποτε γούσταρε. Αλλαγή μοχλού - διακόπτες και τέλος. Στην ερώτησή μου "τι φταίει?" η απάντηση αποστωμοτική "οι υψηλές θερμοκρασίες του εσωτερικού του αυτοκινήτου το καλοκαίρι.." Shocked Shocked

Και οι παγωμένες θερμοκρασίες στο εσωτερικό του κρανίου τους φταίνε για τις μ....ίες που μας λένε! Evil

Ακού εκεί! Evil

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Δεκ 2002, 21:07:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΙΜΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ,ΣΚΟΤΣΑΡΙΣΜΑ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΜΑ ΣΤΡΟΦΩΝΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ 1.6 16V Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΥΠΟΠΙΕΣΗΣ,ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ΓΚΑΖΙΟΥ,ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ,ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ λ,2ης ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ΓΚΑΖΙΟΥ,Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ!!!ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 13:51:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες ΕΧΩ ΝΕΑ!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Δέν έχω πάει ακόμα να δώ τί φταίει
Πρώτον είμουν σε αυτή τη κατάσταση Arrow Sleeping Sleeping Sleeping
Δεύτερον δέν το κάνει τόσο συχνά όσο το έκανε πρίν
αλλά και τρίτον ΔΕΝ έχω ΛΕΦΤΑ Silly Silly Silly
Μία ο διακόπτης,μία το εμπρός αριστερό φτερό!!!!
Εεεεεεεεεε δεν πάει άλλο Sniper :agrue:
Κάπου,κάπως,κάποτε θα πάω στο συνεργείο και θα το φτιάξω
Πάλι με χρόνια με καιρούς...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 20:22:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΕΝΑ EMAIL ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΕΙΧΕ, ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 09:38:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ... ΤΙ ΑΜΑΞΑΡΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ!!!!! Laughing Laughing Laughing
Τελικά ξέρετε τι είχε;;;; Είχε ίωση το αμαξάκι μου Laughing Laughing Laughing Silly Silly Silly
(Μή βαράτε όλοι μαζί παιδιά δέν θα το αντέξω,ένας ένας) Shocked Shocked Shocked
Ως δια μαγείας σταμάτησε να αναβοσβήνει το φλάς!!!!! Shocked Shocked Shocked
Ειλικρινά δέν ξέρω τί ακριβώς έγινε (μάλλον θαύμα!!! Razz) αλλα εγώ δεν έκανα ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.Anyway,πάλι καλά γιατί μου έφυγε ένα βάρος.
Άν τυχών γίνει τίποτα άλλο(ελπίζω πως όχι) θα σας ενημερώσω.
Ευχαριστώ όλους όσους μου πρότειναν κάτι ή που μου αναφέραν το ίδιο πρόβλημα και κατάλαβα τι στο περίπου έγινε :D :D :D

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης