PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 και τριξίματα!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

Ένταξη: 03 Δεκ 2005
Τόπος: Αν. Salonika

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 17:31:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα έκανε ακριβώς το ίδιο. Κ έβαλα σε όλους του μεντεσέδες κλπ τις πόρτας γράσο. Κ μετά απο κανα δυο μέρες που απλόθηκε απο το άνοιξε-κλείσε, ολα οκ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιούλ 2006, 06:56:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γρασσο-σπρέυ κατά προτίμηση...

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ramirez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 16v Dynamique

Ένταξη: 08 Μάρ 2006
Τόπος: A.Toυμπα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 11:24:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τα τριξιματα συνεχιζονται...Μετα απο 2 επισκεψεις στην πεζο το προβλημα παραμενει!!!Τριζουν οι πορτες με το που ξεκιναει και επιταχυνει το αυτοκινητο αλλα και με το που φρεναρω...Ξερει κανεις τιποτα γιατι 2 φορες που το πηγα σταματησε το τριξιμο για 10-15 μερες και μετα παλι τα ιδια...

Και κατι ασχετο αλλα δεν ξερω σε ποιο topic να το ρωτησω...Υπαρχει mp3 για 206 της πεζο ετσι εστω να μην αχρηστευεται το χειριστηριο και να εμφανιζονται και οι ενδειξεις στην κεντρικη οθονη???Νομιζω πως το 207 εχει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 11:34:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ramirez έγραψε:
Και κατι ασχετο αλλα δεν ξερω σε ποιο topic να το ρωτησω...Υπαρχει mp3 για 206 της πεζο ετσι εστω να μην αχρηστευεται το χειριστηριο και να εμφανιζονται και οι ενδειξεις στην κεντρικη οθονη???Νομιζω πως το 207 εχει...

Για Ηχοσυστήματα συζητάμε εδώ: Ηχητικές Βελτιώσεις - Συναγερμοί - Ηλεκτρικά
Συνοπτικά, μαμά mp3 player για το 206 από την peugeot δεν υπάρχει.
Πάντως αν το μαμά rcd του 207 παίζει mp3 είμαι κατά 99% σίγουρος ότι θα μπορεί να τοποθετηθεί και στο 206.
Περισσότερα όμως στην σχετική ενότητα και όχι εδώ. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 11:37:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ramirez έγραψε:
Και τα τριξιματα συνεχιζονται...Μετα απο 2 επισκεψεις στην πεζο το προβλημα παραμενει!!!Τριζουν οι πορτες με το που ξεκιναει και επιταχυνει το αυτοκινητο αλλα και με το που φρεναρω...Ξερει κανεις τιποτα γιατι 2 φορες που το πηγα σταματησε το τριξιμο για 10-15 μερες και μετα παλι τα ιδια...

Τα ίδια έχω κι εγώ αλλά μόλις το ξεκατσαβιδιάσω με τον Ασπροκουβαδάκια θα επανέλθω με λεπτομέρειες Cool

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 11:52:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λογικα αν εσαι τριποτρος το τριξιμο προερχεται απο τις πισω ταπετσαριες ...
οταν ανεβαινεις ραμπες διαγωνια τα ακους?
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 11:56:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόνο όταν κατεβαίνω... Shocked Laughing Laughing Laughing

Ξέρεις που ακριβώς η γενικά να το παστώσω όλο με logo να δέσει και το σασί Idea

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 12:10:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΦΑΙΡΕΣE TΑ ΤΟ ΟΛΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ RACING
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 12:15:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι ρε 'συ γιατί σύμφωνα με κάτι που άκουσα τελευταία θα ελαφρώσει το αμάξι και δεν θα κρατάει καλά Exclamation
Scratch Scratch Scratch Scratch

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 13:03:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γνωριζει κανεις αν βγαινει και ποσο ευκολα (πως;) το κομματι της οροφης (εσωτ. μπεζ ταπετσαρια) στο μερος της πλαφονιερας και προς τον συνοδηγο;
ακουγεται ενα τριξιμο και θελω να το "κανονισω" αλλα απαιτειται ξηλωμα μαλλον.

ΕΠΕΙΓΟΝ.
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 13:13:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και αλλος ηχος μετα απο μια βολτα ακουγα κατι τσικ τσικ τσικ λες και ηταν τα τακακια ... που λετε κλεινω το ηχοσυστημα και προσπαθω να ακουσω απο που ειναι....μετα απο λιγο καταλαβενω οτι αυτο ακουγεται μονο οταν εχω ταχυτητα μεσα και κυριος με 2α! με το που παταω το συμπλεκτι σταματαει!HELPPP!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 17:08:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερει κανεις πως βγαινουν οι χειρολαβες της οροφης??? Εχει χαλαρωσει αρκετα αυτη του συνοδηγου και κατι χτυπαει απο μεσα...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 22:10:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
γνωριζει κανεις αν βγαινει και ποσο ευκολα (πως;) το κομματι της οροφης (εσωτ. μπεζ ταπετσαρια) στο μερος της πλαφονιερας και προς τον συνοδηγο;

ΕΠΕΙΓΟΝ.

ξαναρωτω γιατι επειγει!
Επιστροφή στην κορυφή
Ramirez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 23:44:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:

Οχι μονο το ακουω αλλα κανει "κοντσερτο για πολυβολα"...Επισης οπως προανεφερα ακουγεται και σε καθε επιταχυνση η φρεναρισμα του αυτοκινητου...Πως ειναι δυνατον να μην μπορεσαν να το διορθωσουν στην παζο???
Επιστροφή στην κορυφή
Ramirez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούλ 2006, 00:06:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Για Ηχοσυστήματα συζητάμε εδώ: Ηχητικές Βελτιώσεις - Συναγερμοί - Ηλεκτρικά
Συνοπτικά, μαμά mp3 player για το 206 από την peugeot δεν υπάρχει.
Πάντως αν το μαμά rcd του 207 παίζει mp3 είμαι κατά 99% σίγουρος ότι θα μπορεί να τοποθετηθεί και στο 206.
Περισσότερα όμως στην σχετική ενότητα και όχι εδώ.

Δεν μπορω να μπω στο σχετικο topic γιατι δεν ειμαι μελλος...Αν θελεις πες μου 2 πραγματακια γιατι δεν μπορω αλλο με 18 τραγουδια το καθε cd Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούλ 2006, 00:29:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλα από την Λέσχη να πουμε ότι θες από κοντά.
Στο forum υπάρχουν κανόνες τους οποίους πρέπει να ακολουθούμε και by the way νομίζω ότι για πολλούς λόγους (το forum είναι ο τελευταίος) αξίζει να γίνεις μέλος αυτού του Συλλόγου. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιούλ 2006, 13:23:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

Τελικά ανακάλυψα πως ο θόρυβος δεν προέρχεται από τις πίσω ταπετσαρίες αλλά από τις κλειδαριές που δεν εφαρμόζουν ακριβώς Exclamation

Στου οδηγού λύθηκε με λίγο γράσσο ενώ στου συνοδηγού άλλαξα λίγο την θέση του σημείου που πιάνει η κλειδαριά και ασφαλίζει Idea

Πλέον δεν ακούγεται το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ Exclamation Exclamation Exclamation

Cool Alexis - Τριγμοί 206 => 4 - 0

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιούλ 2006, 13:44:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ΠΑΡΑΜΕΓΑΛΟ ακούγεται?!?!?!?!? Tease

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιούλ 2006, 14:19:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
DimiP έγραψε:

ΕΠΕΙΓΟΝ.

ξαναρωτω γιατι επειγει!
Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιούλ 2006, 23:42:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Το ΠΑΡΑΜΕΓΑΛΟ ακούγεται?!?!?!?!? Tease

Το αυτοκίνητο πλέον και μετα από αρκετές λακούβες είναι Α Θ Ο Ρ Υ Β Ο Exclamation Exclamation Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης