PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

11o Touring: Αγία Άννα Summer 2006
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιούλ 2006, 13:37:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφου ο bak μίλησε με καποιον απο κατω και λεει οτι θα μας δωθουν δωματια και περιμενουν ονοματα ως την παρασκευη.
ή ο bαk λεει βλακειες ή καποιος αλλος... Evil

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιούλ 2006, 16:33:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτρη, με εμένα μίλησε ο Γιώργος, μόνο που την ημέρα που μιλήσαμε δεν είχαμε αυτή την πληροφόρηση από το camping.
Τώρα μας ενημέρωσαν κι εμάς...

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 07:10:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κρίμα ρε γα**το...και όχι για εμένα, εγώ πάω και σε σκηνή. οι άλλοι που έχουν και τις γυναίκες μαζί Rolling eyes καλά θα τα συζητήσουμε το βράδυ στην συνάντηση και αύριο θα έχουμε νέα.

ΥΓ. Παίζει να βρούμε τίποτα παραδίπλα ή το αποκλείουμε γιατί θα είμαστε σκόρπιοι?
και πόσοι/ποιοι υπολογίζουμε να είμαστε?

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 12:47:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάποιος? Rolling eyes

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 13:44:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερώτηση: υπάρχει περίπτωση να έρθω το Σάββατο. Πρέπει να δηλώσω κλπ κλπ; Αν "δεν" θα βρω θεση δίπλα σας? Σε σκηνή εννοείται... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
BadSpud! (Spiros) - (Π.R.T.)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 Rallye 1600cc 16v (Τούμπανο)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006
Τόπος: 6' απο Παντού!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 15:46:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικά εγώ έφαγα πακέτο με δουλιά δεν μπορώ να έρθω.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

θα το ηθελά πολύ....

Τελικά πολύ γρήγορο το κόκκινο (Ν προς Ε) για να καταλάβεις πόσο γρήγορο είναι…

Είναι λίγο πίσω μου (Ν προς Α)!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούλ 2006, 07:20:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχθές το βράδυ συζητήσαμε στην συνάντηση το θέμα του τούρινγκ και αναπόφευκτα λόγω του ότι δεν υπάρχουν δωμάτια (λόγω των γυναικών των παιδιών) η Β.Ελλάδα δεν θα λάβει μέρος σε αυτό το τούρινγκ Confused

αντί αυτού κάτι θα κάνουμε εκείνο το 3ήμερο μια και η μπρίζα ήδη υπάρχει.
Κρίμα που πήγαν έτσι τα πράγματα και πιθανότατα ευθυνόμαστε εμείς από εδώ που δεν ειδοποιήσαμε νωρίτερα για τα δωμάτια. no worries, την άλλη φορά! Wink

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούλ 2006, 16:24:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φτουυυυυυυυ!!!!!!! γα** την τύχη μου γα**!!!! Evil

Μόλις μου ανακοίνωσαν από τη δουλειά ότι πρέπει να πάω κατεπειγόντως στην Κύπρο για όλη τη βδομάδα που μας έρχεται και θα γυρίσω μεσάνυχτα της Παρασκευής 14/7!!!!!!! Evil Evil Evil

Προφανώς είτε δεν θα έρθω (ΚΑΙ ΠΑΛΙ) στο touring, είτε θα έρθω πρωί του Σάββατου...........

Πέτρο μην ακυρώσεις την κράτηση μου και βλέπουμε τι θα κάνω τελικά.... Confused

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιούλ 2006, 18:41:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορω να κανω κρατηση εναν ξενωνα???δεν μου ανοιγει η φορμα συμμετοχης...αν μπορει καποιος να με ενημερωσει το συντομοτερο!!ευχαριστω!!

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιούλ 2006, 14:36:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Ερώτηση: υπάρχει περίπτωση να έρθω το Σάββατο. Πρέπει να δηλώσω κλπ κλπ; Αν "δεν" θα βρω θεση δίπλα σας? Σε σκηνή εννοείται... Wink

Δεν χρειάζεται να δηλώσεις Νίκο, έλα αν μπορέσεις και πιστεύω θα βρούμε χώρο κοντά μας να στήσεις κι εσύ. Καλού-κακού όμως πάρε κάποιον από εμάς που θα είμαστε εκεί ένα τηλέφωνο πριν ξεκινήσεις.

nickzotos έγραψε:
μπορω να κανω κρατηση εναν ξενωνα???δεν μου ανοιγει η φορμα συμμετοχης...αν μπορει καποιος να με ενημερωσει το συντομοτερο!!ευχαριστω!!

STELIOS έγραψε:
Δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν διαθεσιμα δωματια-ξενωνες-bungallows κτλ.

Μόνο σκηνή Νικολάκη..

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιούλ 2006, 21:34:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
Εχθές το βράδυ συζητήσαμε στην συνάντηση το θέμα του τούρινγκ και αναπόφευκτα λόγω του ότι δεν υπάρχουν δωμάτια (λόγω των γυναικών των παιδιών) η Β.Ελλάδα δεν θα λάβει μέρος σε αυτό το τούρινγκ Confused

Κρίμα που πήγαν έτσι τα πράγματα και πιθανότατα ευθυνόμαστε εμείς από εδώ που δεν ειδοποιήσαμε νωρίτερα για τα δωμάτια. no worries, την άλλη φορά! Wink

Άλλη φορά αν είναι να μην έρχεστε, να ειδοποιείτε (ή τουλάχιστον να συνεννοήστε) και με αυτούς που κανονίζουν την τοποθεσία νωρίτερα για να μην κλείνουμε μέρη μόνο κεντρική και βόρεια Ελλάδα, να πάμε και καμιά Πελοπόννησο που είναι ωραία εμείς οι υπόλοιποι... Wink.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 00:34:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά από ότι κατάλαβα έγινε λίγο κακή συνενόηση (=μη έγκαιρη ενημέρωση ότι τα δωμάτια ήταν περιορισμένα μιας και ούτε και οι οργανωτές το ήξεραν και αργοπορημένη ενημέρωση ότι χωρίς δωμάτια "δεν")

Anyway συμβαίνουν κι αυτά.

Απλά κάθε φορά όταν κανονίζεται touring γίνεται προσπάθεια ώστε η επιλογή μέρους να "βολέυει" (σχετικά) τους περισσότερους και για τον λόγο αυτό έχουν απορριφθεί επανηλλημένα νότια μέρη (όπως πχ Πελλοπόνησος ή και κάποιο νησί του Αιγαίου κλπ κλπ).

Ε και κάπου "ξενερώνει" Sad κανείς όταν οργανώνεται κάτι και τελικά δεν έχει την αναμενόμενη συμμετοχή.

Idea Ένα "tip" για την επόμενη φορά είναι όταν υπάρχουν "περιορισμοί" για κάποιους (όπως πχ "τα έταιρα ημιση θέλουν υποχρεωτικά* δωμάτια" ή "τα δωμάτια είναι λίγα" κλπ κλπ) να γνωστοποιούνται εκ των προτέρων ώστε να μην βρισκόμαστε προ εκπλήξεων τελευταία στιγμή. Wink Wink

Πάντως την Πελλοπόνησο όπως και την Βορ.Ελλάδα (από Θεσσαλονίκη και πάνω) τις έχουνε αφήσει "παραπονεμένες" και προβλέπω κάποιο απ' τα επόμενα touring να γίνεται κάπου προς τα εκεί... (αν και εγώ για το επόμενο spring/summer touring θα γουσταρα νησί αρκεί να βρίσκαμε formula για περισσότερες μέρες)

*εννοείται πως είναι απόλυτα σεβαστό κάτι τέτοιο Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 07:16:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pygolabida έγραψε:
tsosmoulis έγραψε:

Άλλη φορά αν είναι να μην έρχεστε, να ειδοποιείτε (ή τουλάχιστον να συνεννοήστε) και με αυτούς που κανονίζουν την τοποθεσία νωρίτερα για να μην κλείνουμε μέρη μόνο κεντρική και βόρεια Ελλάδα, να πάμε και καμιά Πελοπόννησο που είναι ωραία εμείς οι υπόλοιποι... Wink.

Πες μου ότι κάνεις πλάκα τώρα...Από εδώ και πέρα μπορείτε εσείς οι υπόλοιποι(όπως λες) να πηγαίνετε όπου θέλετε. Οχι ότι και 500 χιλιόμετρα είναι ιδιαίτερα κοντά που είχαμε να κάνουμε για Αγία Άννα. και στην τελική είχαμε πει ότι θέλουμε δωμάτια, ο Γιώργος είχε μιλήσει με τον Σπύρο.
Δεν μπορώ να καταλάβω τί προσπαθείς να κάνεις με αυτό σου το ποστ...κάνεις quote το ποστ που έκανα πριν μία εβδομάδα σχεδόν 4 μέρες πριν το touring λες και φταίω εγώ που δεν είχε δωμάτια. Άσε τους Βόρειους όπως τους αποκαλούσες πέρυσι στην Λευκάδα να πάνε όπου θέλουν από εδώ και πέρα και πάνε εσύ όχι μόνο Πελλοπόνησο αλλά και ακόμα περισσότερο νότια. Αιχμές ότι δημιουργήσαμε πρόβλημα στο touring δεν θέλω γιατί ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή ότι θέλαμε (όχι εγώ οι γυναίκες των παιδιών, και έχουμε και ένα μωρο) δωμάτια.

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 08:23:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρωτα απ'ολα θα παρακαλουσα να σταματησουν οι αψημαχιες...
Η pygolabida εξεφρασε ενα παραπονο της να παμε καποια στιγμη και προς τα νοτια. Και φυσικα ειναι απολυτος κατανοητο οτι τα παιδια απο Βορεια Ελλαδα (και οπιoσδηποτε αλλος βεβαια) δεν μπορει να ξερει και να εγγηθει 100% τη συμμετοχη του στα touring. Aυτα τα πραγματα σημβαινουν οταν προσπαθουμε να συντονισουμε τοσο κοσμο....
Οποτε θα παρακαλουσα θερμα να ηρεμησουν τα πνευματα.

Οσον αφορα τα δωματια:

Εγω που λαμβανω τις σημμετοχες πηρα τα e-mails, των παιδιων που θελαν δωματια στις 26-27 και 30 Ιουνιου (3 e-mail). Την 1 Ιουλιου (Σαββατο) επικοινωνισα με το camping και πληροφορηθικα πως δεν υπαρχουν δωματια αλλα πως ΙΣΩΣ υπαρξει καποια ακυρωση. Αφησα 2 μερες να περασουν και Δευτερα που ξαναπηρα ειχα την ιδια πληροφορηση παλι. Τα παιδια που ειχαν δηλωσει σημμετοχη με δωματια πληροφορηθικαν αμεσα. Εξαλου οπως πληροφορηθικα απ΄το camping τα περισσοτερα δωματια ειναι κλεισμενα πολυ καιρο (μερικα ειναι κλεισμενα απ'το ΠΑΣΧΑ !!!).

Φυσικα ειναι απολυτος κατανοητο και σεβαστο πως καποια ατομα δεν μπορουν/θελουν να μεινουν σε σκηνη, δεν μπορουμε να τους πιεσουμε κιολας.

Eπεισης ο χωρος που γινεται το φετινο touring εμαθα πως εχει γινει παρα πολυ δημοφηλης (τον τελευταιο μηνα ακουω συνεχεια στο ραδιοφωνο διαφημιστικα για το camping Aγια Αννα) οποτε καπου ηταν και "αναμενομενο" να μην βρεθουν δωματια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 08:54:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok Στέλιο, να μία καλή ευκαιρία από εδώ και πέρα πριν αποδώσουμε ευθύνες να ρωτάμε τους αρμοδίους πρώτα (σε αυτή την περίπτωση τον Στέλιο)

Ευχαριστώ.

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 14:20:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pygolabida έγραψε:

tsosmoulis έγραψε:

Πες μου ότι κάνεις πλάκα τώρα...Από εδώ και πέρα μπορείτε εσείς οι υπόλοιποι(όπως λες) να πηγαίνετε όπου θέλετε. Οχι ότι και 500 χιλιόμετρα είναι ιδιαίτερα κοντά που είχαμε να κάνουμε για Αγία Άννα. και στην τελική είχαμε πει ότι θέλουμε δωμάτια, ο Γιώργος είχε μιλήσει με τον Σπύρο.
Δεν μπορώ να καταλάβω τί προσπαθείς να κάνεις με αυτό σου το ποστ...κάνεις quote το ποστ που έκανα πριν μία εβδομάδα σχεδόν 4 μέρες πριν το touring λες και φταίω εγώ που δεν είχε δωμάτια. Άσε τους Βόρειους όπως τους αποκαλούσες πέρυσι στην Λευκάδα να πάνε όπου θέλουν από εδώ και πέρα και πάνε εσύ όχι μόνο Πελλοπόνησο αλλά και ακόμα περισσότερο νότια. Αιχμές ότι δημιουργήσαμε πρόβλημα στο touring δεν θέλω γιατί ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή ότι θέλαμε (όχι εγώ οι γυναίκες των παιδιών, και έχουμε και ένα μωρο) δωμάτια.

Δεν καταλαβαίνω προς τι η τσαντίλα. Νομίζω οτι μίλησα πολύ καλά εκφράζοντας ένα παράπονο και ούτε είπα ότι φταίει κάποιος για τα δωμάτια. Ούτε για Βόρειους και Νότιους μίλησα, και ούτε βέβαια θυμάμαι πρίν ένα χρόνο αν σας είχα πει Βόρειους (εκτός αν και αυτό θεωρείται κακό οπότε να ξέρω να λέω τα παιδιά απο τη Θεσσαλονίκη πχ). Και όταν αναφέρω "οι υπόλοιποι" εννοώ αυτούς που έρχονται διαρκώς στα touring όσο μακρυα και αν είναι, και μάλιστα ακόμη και αν στο μέρος έχουμε ξαναπάει γιατί πλέον τα ψιλοέχουμε εξαντλήσει.

Και βέβαια στο touring η αποχή σας πρόβλημα δεν δημιουργεί, καθώς καταχήν το θέμα της παρουσίας είναι καθαρά προσωπικό (θα μπορούσαν για παράδειγμα απο τύχη να πάνε κάπου όλα τα άτομα απο Κρήτη και να μην πατήσει κανενας άλλος, δεν έχει σχέση απο το που κατάγεται κανείς), αλλά και η επιτυχία του είναι θέμα πολλών παραγόντων, μπορεί να έχει μικρή συμμετοχή και να περάσουμε πολύ ωραια, και μπορεί να έρθουν και όλοι και τελικά να είναι βαρετα. Στην τελική ο καθένας κάνει ότι θέλει, αλλά σκέψου και αυτούς που οταν κάνουν ένα σχεδιασμό το πρώτο πραγματικά πράγμα που σκέφτονται είναι να βολεύει και Θεσσαλονίκη, και τελικά να μην πατάει κανείς Exclamation Exclamation Και να έχουν αποκλειστεί περιοχές που θα μπορούσαμε οι υπόλοιποι ( Arrow αυτοί που θα έρθουν στο touring να χρειαστεί να ταξιδεύουν πολλά χιλιόμετρα προς μία κατεύθυνση και σε μέρος που ίσως να έχουν ξαναπάει touring με το club) να πάμε. Αυτό ήταν και το νόημα του post, το έκανα quote σε σένα μόνο και μόνο για το λόγο ότι από εσένα έμαθα ότι δεν θα έρθει κανείς, οχι για να στήν πώ Exclamation Αν είχε κάνει ένα post o Στέλιος πιό πρίν, θα έλεγα πάνω κάτω τα ίδια στο δικό του post (και δεν νομίζω να μου απάνταγε και έτσι) Exclamation ήμαρτον μην πιάνεσαι τόσο εύκολα Exclamation Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 14:47:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την απάντηση την έδωσε με το ποστ του ο Στέλιος, δεν θα το συζητήσω άλλο γιατί ουσία δεν έχει. Ουσία έχει να περάσετε καλά παρόλα τα χιλιόμετρα που θα κάνετε (εξ'αιτίας μας). Ενημερώσαμε πιστεύω έγκαιρα, αυτό. Αν είχε δωμάτια και στην Κρήτη να είχε touring θα ερχόμασταν.
Έχω αρκετή δουλειά και δεν μπορώ να το συζητήσω διεξοδικά για το ποιος προκάλεσε κτλ κτλ. το ότι πιάνομαι με κάτι τέτοια και όταν ακούω ανακρίβιες το ήξερες από την αρχή Wink .καλό απόγευμα.

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 15:52:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΤΕΣΙΟΝ ΣΙΡΒΟΥΠΛΕ!!!

Επειδή κάποιοι ίσως να μην ξέρουν και κάποιοι άλλοι να έχουν ξεχάσει, να υπενθυμήσω ότι στο PSclub δεν υπάρχουν νότιοι και βόρειοι, αριστεροί και δεξιοί, πάνω και κάτω, καραφλοί και μαλλιάδες, αργοί και γρήγοροι...

Το PSclub είναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ. Τελεία και παύλα.
Και τόσο μεγάλο και φιλόξενο ώστε να τους χωράει όλους.

Που σημαίνει ότι:
- Όσο μέλη είναι οι κάτοικοι Αθηνών, άλλο τόσο μέλη είναι και οι κάτοικοι Β. Ελλάδας και άλλο τόσο μέλη είναι οι κάτοικοι λοιπής Στερεάς και νησιώτικης Ελλάδας.

- Τα touring του club γίνονται σε μέρη ώστε να βολεύουν το μεγαλύτερο ποσοστό του συνόλου των μελών του club. Δεν γίνονται για να ζήσουμε το απόλυτο ρομάτζο σε μαγευτικές ακρογιαλιές και δειλινά.

- Τα touring του club γίνονται για να γνωρίζονται τα μέλη μεταξύ τους, σε μια πιο χαλαρή φάση, ώστε ν’ αμβλύνονται οι όποιες διαφορές και να βλέπουν ότι ο άλλος που τσακώνονται στο forum [όπως καλή ώρα τώρα] είναι κανονικός άνθρωπος σαν κι αυτούς. Γελάει, θυμώνει, τρώει, πίνει και χέζει. Μπορεί να μην τον γουστάρουμε, οφείλουμε όμως να τον σεβαστούμε.

Αυτή είναι η θεωρία. Στην πράξη τώρα επί του προκείμενου touring.

Σίγουρα έγιναν οργανωτικά λάθη.
Πιο σίγουρα όμως ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ.
Είναι γνωστό ότι κάποια μέλη δεν θέλουν - δεν μπορούν να μείνουν σε σκηνές. Άρα πρέπει να έχουμε και δωμάτια γι’ αυτούς στον ίδιο χώρο με τις σκηνές. Δεν παίζει οι μισοί εδώ κι οι άλλοι εκεί. Παιδιά και αποπαίδια. Ή όλοι μαζί ή καθόλου.
Από την στιγμή που επιλέχθηκε για το touring ένα camping απ’ τα καλύτερα στην Ελλάδα και όχι κάποιο ξεχασμένο από Θεούς κι ανθρώπους, η κίνηση είχε ρίσκο λόγω εποχής. Το camping της Αγ. Άννας δεν περιμένει το PSClub για να κάνει σεφτέ. Είναι γεμάτο by default κάθε καλοκαίρι.

Αν έκαναν οι οργανωτές αυτό που έπρεπε να κάνουν, δηλαδή ν’ απαιτήσουν όποιος θέλει δωμάτιο, πρέπει να έχει δηλώσει συμμετοχή μέχρι το τέλος Μαΐου, θα είχε γίνει εδώ μέσα Ο Πόλεμος... Οπότε πριν τους σταυρώσουμε ας κάνουμε την αυτοκριτική μας.
Και αυτοί απ’ την πλευρά τους πέρα από συγγνώμη ας εξηγήσουν ψύχραιμα στα μέλη πως έχουν τα πράγματα από την αρχή και όχι στο τέλος όταν έχει ανάψει ο καυγάς.

Αυτά τα πολλά, προς γνώση και συμόρφωση να μην χρειαστεί να ξαναεπανέλθω επί του θέμματος.

Μας περιμένουν πολύ δυσκολότερα touring από δω και πέρα, με το baby boom...
Που θα έρχετε ο Πρόεδρας με τα μπιμπερό και τις πιπίλες στο χέρι και θα μου λέει κάνε ησυχία, μόλις κοίμησα το μωρό!!!!!!!!!!!!!! Blink Blink Blink W00t W00t W00t W00t

It’s Summertime μωρά μου...

Όσο κι αν σας φταίει η γκόμενα, ο γκόμενος, η απένατι γειτόνισσα, ο διευθυντής, ο περιπτεράς, η κακούργα κενωνία...
...χαμογελάστε και δείτε τα πράγματα θετικά...

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 16:37:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Όσο κι αν σας φταίει η γκόμενα, ο γκόμενος, η απένατι γειτόνισσα, ο διευθυντής, ο περιπτεράς, η κακούργα κενωνία...

σιγά ρε Τσαλίκη...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούλ 2006, 16:59:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
christhehealer έγραψε:

σιγά ρε Τσαλίκη...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Rotfl Tease Rotfl Tease Rotfl

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης