PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

2η Συνάντηση 206 θεσσαλονίκης και όχι μόνο!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 17:47:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aς περιμένουμε να δουμε τι θα μας πουν! Η πρωτη επισημη προταση εγινε λοιπον! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/12/02 19:00 στο parking του VILLAGE CENTER
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 17:50:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

micho έγραψε:
ok! Παρασκευη 19:00 τοτε! Απο Μερος? Να πουμε Village?

Οκ και από μένα. Αλλά να δούμε αν μπορούν ο Pduke, ο Miltellas και τα άλλα μέλη.

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 17:58:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχουμε και λεμε:
alxdr74
seridim
giannis206
micho

αντε να βλεπουμε και αλλους! Twisted evil Twisted evil Twisted evil [/b]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 19:42:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΔΑ!ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΤΑΝΤΑΡ!ΑΑΑ ΕΔΩΣΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑ ΤΟ ΣΗΜΑ!ΤΑ ΛΕΜΕ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Δεκ 2002, 01:14:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιτέλους δραστηριοποιείται και ο παγωμένος Βορράς! Laughing
Εμένα don't count me in διότι την Πέμπτη εκείνη την ώρα τελειώνω το φροντιστήριο ξένης γλώσσας που έχω και μετά πάω για δουλειά όπου τελειώνω μετά τις 10 (υπάρχει και μια περίπτωση 1% να μπορώ), ενώ Παρασκευή μεσημέρι πετάω για Αθήνα. Και έτσι δεν θα μπορέσω να παρεβρεθώ όπως φαίνεται. Sad
Anyway, καλά να περάσετε, πιείτε και ένα καφέ για μένα. :D

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Δεκ 2002, 09:38:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρε αγορίνες μου θα γίνει απλά περιμένω τον παπ**α τον Μίλτο να μου πει αν μπορεί την παρασκευή για να μην το χάσει κι αυτό.
Πάντως το μέρος είναι καλό,εκτός κιαν έχει κανείς άκρη στο λευκό πύργο...

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Δεκ 2002, 09:52:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
εκτός κιαν έχει κανείς άκρη στο λευκό πύργο...
ΕΠΑΝΩ στον λ.πυργο??? Twisted evil Twisted evil Twisted evil :D θα είμαστε πολύ καρτα ρε συ πανο! αν και εχει συνεχεια αστυνομια για να σταματαει τα αμαξια να μην μπαινουν παραλία. Τωρα αν παμε σαν επισημο club και ζητήσουμε αδεια απο τροχαια για λ.π. η μ. αλεξανδρο (για φωτογραφηση και καλα να πουμε η κανα αλλο χαζο λογο) Shocked Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Δεκ 2002, 17:19:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ Ε;!!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!ΡΕ ΠΑΝΟ ΑΥΤΟ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΤΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΧΕΙ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ;ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΗΔΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ!ΟΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΗΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ!
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Δεκ 2002, 18:10:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="pduke"]βρε αγορίνες μου θα γίνει απλά περιμένω τον παπ**α τον Μίλτο να μου πει αν μπορεί την παρασκευή για να μην το χάσει κι αυτό.

Κανενα νεο απο Μίλτο και pduke? Μονο 4 θα ειμαστε εκει? Δεν θα μοιαζει καν για συναντηση!! Πρεπει να γινουμε περισοτεροι!!!!

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Δεκ 2002, 18:45:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΜΙΑ 10 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ!ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Δεκ 2002, 18:48:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΜΙΑ 10 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ!ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ! Wink

Για να δουμε! Η παρασκευη ειναι κοντα....

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Δεκ 2002, 18:56:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ.ΚΟΝΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 206ΔΕΣ!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 01:16:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι 10 τι 5 τι 4!!! μην μασατε ρεε θα γινουμε και εμεις καποτε πολλοι! :D :D :D τωρα γιατι πανος μιλτος σιωπουν... κατι θα ετοιμαζουν σωστε το εθεσες φιλε! Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 01:23:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να δουμε να δουμε αυριο ελπιζω να ξερουμε αν θα βολεψει!και αν δεν τουσ βολεψει παμε εμεισ πινουμε ενα καφεδακι και τα λεμε!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 02:17:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρασκευή θέλετε; Παρασκευή τότε! Είμαι μέσα. Να σφυρίξω και σε καναδυο ακόμη...

Παρασκευή 13/12/2002 στις 19:00 στο Village Center.
Κατοχυρώθηκε!

Βρίσκουμε ανοιχτό χώρο (το εύχομαι δηλαδή...) και τον καταλαμβάνουμε. Όποιος έρχεται θα βρει εύκολα τα μαζεμένα (Wink 206. Όσοι έχουμε τηλέφωνα θα επικοινωνήσουμε για να συντονιστούμε έτσι ώστε να είμαστε μαζεμένοι και να φαινόμαστε.
Συναντιόμαστε, τραβάμε φωτογραφίες φλασάτες (να κάνει και κατάλληλο καιρό όμως), γνωριζόμαστε μεταξύ μας νέοι και παλιοί (αν μπορεί να ειπωθεί έτσι), μοιράζονται αυτοκόλλητα και κάρτες, πάμε για καφέ, ενημερώνουμε για το παρόν και συζητάμε για το μέλλον, το 206 και το club, τί έχουμε κάνει μέχρι τώρα, πώς βλέπει ο καθένας μας την κατάσταση και πώς θέλει να τη βλέπει, τί μπορούμε να κάνουμε για μας, για το 206Club, και ό,τι άλλο θέλουμε. Την Παρασκευή θα είμαστε χύμα αλλά θα γουστάρουμε κι έτσι. Μέχρι να μάθουμε να συνονιζόμαστε-συνεργαζόμαστε, να γίνουμε ακόμη περισσότεροι, και τελικά να οργανωθούμε και να οργανώνουμε.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 02:25:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με σκοτώνετε... Laughing
Τέσπα, κανονίστε για καμιά ταβερνούλα να τα πούμε κιόλας κάποια στιγμή για όσους δεν θα μπορέσουν να είναι.

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 02:42:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Παρασκευή θέλετε; Παρασκευή τότε! Είμαι μέσα. Να σφυρίξω και σε καναδυο ακόμη...

Παρασκευή 13/12/2002 στις 19:00 στο Village Center.
Κατοχυρώθηκε!

Βρίσκουμε ανοιχτό χώρο (το εύχομαι δηλαδή...) και τον καταλαμβάνουμε. Όποιος έρχεται θα βρει εύκολα τα μαζεμένα (Wink 206. Όσοι έχουμε τηλέφωνα θα επικοινωνήσουμε για να συντονιστούμε έτσι ώστε να είμαστε μαζεμένοι και να φαινόμαστε.
Συναντιόμαστε, τραβάμε φωτογραφίες φλασάτες (να κάνει και κατάλληλο καιρό όμως), γνωριζόμαστε μεταξύ μας νέοι και παλιοί (αν μπορεί να ειπωθεί έτσι), μοιράζονται αυτοκόλλητα και κάρτες, πάμε για καφέ, ενημερώνουμε για το παρόν και συζητάμε για το μέλλον, το 206 και το club, τί έχουμε κάνει μέχρι τώρα, πώς βλέπει ο καθένας μας την κατάσταση και πώς θέλει να τη βλέπει, τί μπορούμε να κάνουμε για μας, για το 206Club, και ό,τι άλλο θέλουμε. Την Παρασκευή θα είμαστε χύμα αλλά θα γουστάρουμε κι έτσι. Μέχρι να μάθουμε να συνονιζόμαστε-συνεργαζόμαστε, να γίνουμε ακόμη περισσότεροι, και τελικά να οργανωθούμε και να οργανώνουμε.

o μιλτος εμίλησε! :D τα λεμε τοτε εκει! πειτε σε γνωστους και αγνωστους να ερθουν ολοι!!!
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 10:17:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

OUG

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 10:22:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πανοοο πες και τον κρητικο να ερθει!
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 10:51:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

micho έγραψε:
πανοοο πες και τον κρητικο να ερθει!

του είπα κιόλας............χωρίς το κρητικάτσι δεν πάμε πουθενά!!!

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης