PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δέρμα στεφάνης τιμονιού χαλάει
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Ιούλ 2006, 22:17:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Αλεξανδρε οτι και να κανειs θα σου ξεφλουδισει και αλλου!!Το πανω μεροs απο το δικο μου εχει ξεφλουδισει!!!Θα το ειχα αλαξει αλλα υπαρχει ο αεροσακοs και δεν θελω να τον καταργησω,αν δεν κανω λαθοs υπαρχουν τιμονια aftermarket με αεροσακο αλλα ειναι πανακριβα!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 02:48:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε εκείνο το σημείο θυμάμαι ότι είχε μια μικρή ζάρα προς τα επάνω (ίσα-ίσα που την πρόσεχες) κι από εκεί ξεκίνησε το κακό.

Καλά, καινούριο τιμόνι με αερόσακο και αυτό το "δέρμα", δε νομίζω να το έχουν κάτω από 300-400 ευρώπουλα. Γι' αυτό και είπα ότι δεν παίζει. Το θεωρώ πεταμένα λεφτά. Και να πω ότι το είχα χρόνια, να πάει στα κομμάτια. 3 και κάτι το έχω.

Εσύ Βασίλη, πόσο το έχεις και πόσα χλμ έχεις κάνει; Το δικό σου έχει γίνει εντελώς "καραφλό";

Θα κάνω την πατέντα με την κόλλα και άμα δεν πιάσει, ή άμα μου ανοίξει κι αλλού, θα πετάξω ένα ωραίο καλυμματάκι από πάνω και άμα θέλει μετά ας ξαναξεφλουδίσει.

Άντε μην τα πάρω και το... "λειάνω" με το παλμικό τριβείο Twisted evil
(καφρίλα!!!)

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 11:35:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cipher έγραψε:

Καλά, καινούριο τιμόνι με αερόσακο και αυτό το "δέρμα", δε νομίζω να το έχουν κάτω από 300-400 ευρώπουλα.

Καινούριο μαζί με τον αερόσακο σε full μαύρο χρώμα περίπου 200€ μαζί με την τοποθέτηση.
Υπάρχει και δίχρωμο μαυρο-γκρί το οποίο όμως έχει 320€ περίπου... Confused Confused

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 11:55:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό που δεν ξέρω είναι μήπως με καμία αλοιφούλα βελτιώναμε την κατάσταση και μειώναμε τον ρυθμό φθοράς Idea

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 11:57:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο νους σου εσένα στις αλοιφές και στα επιβραδυντικά λιπαντικά...

"θέλεις να σε αλείψω γλυκό μου τιμονάκι" Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 12:03:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ σκέφτομαι εντελώς αθώα, ενώ εσύ κατευθείαν στο πονηρό και στο .......... κοκό Exclamation

Πολύ αόρατος δεν είσαι????

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 12:16:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 18:23:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και φύγαμε λίγο Off Topic ...

Rotfl Rotfl Rotfl
Το thread "Peugeot Sex Club" αρχίζει να διεισδύει και σε άλλα threads Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 18:31:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Αυτό που δεν ξέρω είναι μήπως με καμία αλοιφούλα βελτιώναμε την κατάσταση και μειώναμε τον ρυθμό φθοράς Idea

Ναι, αλλά πώς να μειώσει ρυθμό φθοράς; Με ελάττωση τριβής; Αν ναι, μας βλέπω να γινόμαστε οι καλύτεροι πελάτες του φαναρτζή!!! Οι τριβές στα φρένα και στο τιμόνι πιστεύω είναι οι μόνες που δε θα ήθελα να αποχωριστώ ποτέ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 20:11:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις απόλυτο δίκιο απλά έλεγα μήπως υπάρχει κανένα προϊόν που να αφήνει κάτι σαν προστατευτικό στρώμα Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιούλ 2006, 02:31:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ψυλλιάστηκα ότι κάτι τέτοιο είχες στο μυαλλό σου. Απλά εγώ προσπάθησα να σκεφτώ τι θα κάνει αυτό το σπρέι. Η μία επιλογή είναι να δημιουργεί ένα λείο και σκληρό στρώμα, οπότε χάνουμε τριβή και συμφωνούμε στο ότι δεν το θέλουμε με τίποτα! Η άλλη επιλογή είναι να δημιουργήσει ένα πιο μαλακό στρώμα, αλλά το βλέπω να εξαφανίζεται πολύ γρήγορα. Τέλος, μια τρίτη πιθανότητα είναι το να μαλακώνει αυτό το "δέρμα", αλλά πιστεύω θα ήταν ό,τι χειρότερο.

Άσε που δεν το βλέπω το τιμόνι να αφήνει πολλά περιθώρια να "πιάσει" κάποιο άλλο υλικό επάνω του. Ό,τι εν πάσει περιπτώσει είναι αυτό που έχει επάνω, είναι αρκετά γυαλιστερό και τεντωμένο, χωρίς ιδιαίτερους πόρους. Και αυτό το πάνω στρώμα, μου θυμίζει το αντίστοιχο δερματίνης που έχουν τα παπούτσια. Άμα ξεφτίσει από επάνω, χαίρετε!

Αλλά είναι το γ@μώτο... Το έχω 3 χρόνια, 38.000 km και το θεωρώ ξεφτίλα να ξεφλουδίσει το τιμόνι. Ας βάζανε σκέτο πλαστικό. Αλλά, όταν στο δίνουν δερμάτινο, δεν είναι για να το κουκουλώσεις. Σωστά;
Confused

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιούλ 2006, 07:50:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνα με καποιον που δουλευε στη κονολυ παλια μας ειχε πει το εξης...
στο δερμα σας κυριοι τι ειναι το καλυτερο που βαζετε?
σαπουνι χωρις αλκαλικα με ουδετερο ph...σωστα?
και μετα?
vaseline intensive care για ευαισθητες επιδερμιδες σωστα?

τραβα παρε αυτα τα δυο πλυνε το τιμονι λιγο πρωτα γιατι αλλιως δεν θα ανοιξουν οι ποροι του δερματος και περνατο λιγο απο το δευτερο και θα εισαι αρχοντας!!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιούλ 2006, 08:34:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω την αίσθηση ότι αυτό που χαλάει το δέρμα είναι ότι το βλέπει ο ήλιος και το ξεραίνει μειώνοντας την ελαστικότητά του με αποτέλεσμα να θροιματίζεται και να ξεφλουδίζει.

Έχετε σκεφτεί όποτε παρκάρετε να βάζετε στο παρμπριζ ένα αλεξήλιο?

Μιλάμε για διαδικασία 10 δευτερολέπτων και προστατευετε τιμόνι/ταμπλό/καθίσματα + ότι μειώνεται την θερμοκρασία στο εσωτερικό κατά πολύ... Wink

Αυτά.

Κατα τα άλλα αυτό που ανέφερε ο volvos μου ακούγεται πολύ καλό και θα το εφαρμόσω το συντομότερο. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιούλ 2006, 08:45:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχει άδικο απλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ψόφιο δέρμα το οποίο σημαίνει ότι δεν έχει την δυνατότητα ανανέωσης όπως το ζωντανό. Γιατί πέρα από το ξεφλούδισμα και την ταλαιπωρία λόγω συνθηκών υπάρχει και η παράμετρος της τριβής με τα χέρια Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
307BLUE (ΦΑΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

Ένταξη: 20 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιούλ 2006, 11:38:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο 307 μου το τιμόνι μετά από ένα χρόνο είχε τριφτεί στο αριστερό μέρος του μόνο. Πήγα στην αντιπροσωπεία απ 'οπου είχα αγοράσει το 307, είδαν το τιμόνι και μου το άλλαξαν αμέσως χωρίς καμία απολύτως αντίρηση!!!Μάλιστα μου είπαν ότι αν και το νέο τιμόνι παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα θα μου το ξαναλλάξουν!!!
Στη δική μου περίπτωση υποψιάζομαι ότι είχε φαγωθεί σε εκείνο το σημείο λόγω του ρολογιού μου που έχει μεταλλικό μπρασελέ....
Το καινούριο τιμόνι δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο. Το δέρμα μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλύτερης ποιότητας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιούλ 2006, 11:43:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το δικο μου στα 3 χρονια πανω εγινε χαλια μονο στα σημεια που πιανει το χερι πιο συχνα...
εψαξα για καλλυμα της ISOTTA αλλα ειναι ακριβουτσικο 80ε οποτε παμε για Φραντζη! Wink Exclamation

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιούλ 2006, 11:48:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οριστε κ φωτο απο το καλυμμα της ΙSOTTA που μπαινει ραφτο πανω!

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιούλ 2006, 15:42:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ MEMsound: Το παρκάρω σε σκεπαστό γκαράζ, οπότε δεν τίθεται θέμα ήλιου. Όταν πάω για μπάνιο χρησιμοποιώ αλεξήλιο, γιατί αλλιώς χρειάζεται πετσέτα στο κάθισμα για να μην καεί ο κ****! Mr. Green

@ PHSYBORG: Καλό αυτό το κάλυμμα της Isotta, κι ας είναι λίγο τσιμπημένο. Μήπως ξέρεις αν βγαίνει/ταιριάζει και για το τιμόνι εκείνο με τα εσωτερικά "αυτιά" στις ώρα 10 και ώρα 2;

Χάθηκε να μου είχε ξεφλουδίσει 4 μήνες πιο πριν...; Mad Cussing out

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 08:21:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ταιριαζει ταιριαζει αλλα παντα υπαρχει κ η λυση να πας σ καποιον που βαζει δερμα στο σαλονι να σου φτιαξει χειροποιητο για το τιμονι με 150e!

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούλ 2006, 08:28:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

150 ευρώ και βάλε γιατί λέει αυτό που κοστίζει είναι η εργασία....

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης