PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307cc - Τρακάρισμα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 11:53:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα που το σκέφτομαι.... Ρε γα**το δεν μπορούσες να το τρακάρεις απο τα αριστερά να μου έκανες και δήλωση οτι με χτύπησες???

Cool Cool

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 11:56:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Στην Lion και σε κάθε κεντρική αντιπροσωπία (=δεν μιλάω για εξουσιοδοτημένο συνεργείο) όταν κάνουν επισκευή την κάνουν έτσι ώστε το αμάξι να γίνει όπως ήταν πριν.
Να μην φαίνονται διαφορές στο χρώμα / θαμπάδες κλπ κλπ κλπ...

Από εκεί και πέρα αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το πλέον "σωστό" (οικονομικό) έως "οριακά" να είναι και "υπερβολικό" (εκτός και αν σε κάποιον περισσεύουν λεφτά)

Για την Dakar και 'γω δεν έχω ακούσει τα καλήτερα.
Αλήθεια σε εκείνον τον παλιό φαναρτζή γιατί δεν ρωτάς?

περαν ελαχιστων εξαιρεσεων καμια αντιπροσωπεια στην ελλαδα δεν εχει σοβαρο τμημα φανοποιιας...οταν βαζεις κωλοπαιδακια με 0 πειρα στο φουρνο πως περιμενεις ρε μανθο να πετυχουν επισκευη και βαψιμο????οεο???
εχω 2 φιλους φαναρτζηδες που εχουν δουλεψει σε αντιπροσωπειες και εχω ακουσει κατα καιρους τραγελαφικες ιστοριες...
η λογικη τους ειναι οτι οσοι πανε στην αντιπροσωπεια για φαναρτζοδουλειες ειναι κατα 70% ασχετοι και βλακες οι οποιοι δεν μπορουν να δουν τη διαφορα αναμεσα σε ενα κακοβαμενο και σε ενα αθλια βαμμενο αυτοκινητο οποτε τα κανουν σχεδον ολα αθλια!!!
και σε λεει αν γκρινιαξει το 30% τους πουλαμε ενα παραμυθι και αν συνεχιζει του το ξαναβαφουμε Wink
δηλαδη τελικα μονο ενα 10-20% παιρνει απο αντιπροσωπεια σωστο αυτοκινητο μετα απο επισκευη!αυτο ειναι γενικο δεν αφορα μονοτη πεζο και σαφως και υπαρχουν εξαιρεσεις!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

Ένταξη: 30 Σεπ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 11:58:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εεεεε, δεν υποφέρεστε.... εδώ ο κόσμος χάνεται :Ρ

'Η κάποιος θα μου πει, τι του έκανε η DAKAR

ή ο downhill θα μου δώσει τη διεύθυνση του περιβόητου STOP

ΥΓ
θα πάω και σε άλλον το απόγευμα... στο τέλος θα μπερδευτώ με τόσες γνώμες και δε θα ξέρω τι μου γίνεται.
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 11:58:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αααααααααααααα.... Καλά. Μπορείς να το πάς όμως σε οποιονδήποτε φαναρτζή για να το σενιάρει.... Υπάρχουν πολλοί καλοί μάστορεες που κάνουν απίστευτη δουλειά, π.χ. αυτός που μου έφτιαξε το δικό μου το αμάξι. Πέρνα την Πέμπτη από την λέσχη όπως είπε και ο φίλτατος Μάνθος να τα πούμε από κοντά για το τι θα κάνεις, να δούμε και την ζημιά στο αυτοκίνητο.
Φιλικά
Από το τμήμα Φανοποιείας του PSclub.... Wink Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 12:03:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
αααααααααααααα.... Καλά. Μπορείς να το πάς όμως σε οποιονδήποτε φαναρτζή για να το σενιάρει.... Υπάρχουν πολλοί καλοί μάστορεες που κάνουν απίστευτη δουλειά, π.χ. αυτός που μου έφτιαξε το δικό μου το αμάξι. Πέρνα την Πέμπτη από την λέσχη όπως είπε και ο φίλτατος Μάνθος να τα πούμε από κοντά για το τι θα κάνεις, να δούμε και την ζημιά στο αυτοκίνητο.
Φιλικά

Τίμια απάντηση Very happy

Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παραθέτεις απλά το όνομα του συνεργείου?? Και άσε το club για αργότερα που θα έρθει με γλυκά να σας ευχαριστήσει Wink ΧΕΧΕ

Πλάκα πλάκα...πρέπει και εγώ καποια στιγμή να περάσω απο το club..έχω πολλές απορίες.... Question Question Question Question αλλά Πέμπτη είμαι "TAXI" και Κυριακή ... σιγά μην χάσω το μπάνιο μου... απο Σεπτέμβρη με βλέπω να έρχομαι!!!! Razz Razz Razz Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 12:07:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε, παιδιά, εκτός και αν κάνετε πλάκα... αν έχετε κάποιον ΚΑΛΟ μάστορα δικό σας κτλ κτλ κτλ δε μου λέτε και μένα ποιος είναι, να τελειώνω; και ας είναι και στις κουκουβάουνες.

πλιζ, πλιζ, πλιζ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 12:21:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Natassa έγραψε:
Ρε, παιδιά, εκτός και αν κάνετε πλάκα... αν έχετε κάποιον ΚΑΛΟ μάστορα δικό σας κτλ κτλ κτλ δε μου λέτε και μένα ποιος είναι, να τελειώνω; και ας είναι και στις κουκουβάουνες.

πλιζ, πλιζ, πλιζ.....

Θα μπορούσα να σου συστήσω τον φαναρτζή στην Πρέβεζα αλλά δεν νομίζω οτι το εννοούσες αυτό με τις κουκουβάουνες Very happy Very happy

Όσο για την Dakar κάνε ένα search στο keyword "DAKAR" και θα βρείς αρκετά στοιχεία...

sorry αλλά δεν ξέρω καποιο συνεργείο εδώ στην Αθήνα....Βέβαια έχω ακούσει κάποια καλά λόγια για έναν μάστορα στο Περιστέρι αλλά δεν το έχω διασταυρώσει...

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 12:30:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Natassa έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Nod

μα είναι hyundai μαγαζί...

A ok. νόμιζα ότι ήταν απλό φαναρτζίδικο.

Road_Runner έγραψε:
Φιλικά

Παρεπιπτόντως κ.Roadrunner το δικό σας που το φτιάξατε στο μαρσπιε?
Eχει γίνει πολύ καλή δουλειά.

Επίσης στο 206 του κ.Ydwr που είχε χρειαστεί είχε γίνει παααάρα πολύ καλή δουλειά.

Επίσης πάντα υπάρχει και η Lion στην Άνοιξη όπου τα σχετικά "κονέ" του PSClub μπορούν να βοηθήσουν.... Cool

Downhill έγραψε:
Πλάκα πλάκα...πρέπει και εγώ καποια στιγμή να περάσω απο το club..έχω πολλές απορίες.... Question Question Question Question αλλά Πέμπτη είμαι "TAXI" και Κυριακή ... σιγά μην χάσω το μπάνιο μου... απο Σεπτέμβρη με βλέπω να έρχομαι!!!! Razz Razz Razz Cool Cool
Banned Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τετ 28 Ιούν 2006, 12:58:47, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 12:37:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Natassa έγραψε:

πλιζ, πλιζ, πλιζ.....

δεν βαζεις τελικα την photo να δουμε τι εκανες?
DAKAR OXI μετα θα θελεις καινουργιο αυτοκινητο Shocked
call me να σου πω 2-3 λυσεις.... Wink

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 12:40:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο δικός μου ο φανοποιός είναι στο Καματερό If you know......
Για περισσότερο πμ me
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 12:48:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φανοποιός και μάλιστα πάρα πολύ καλός είναι και ένα μέλος μας που τρέχει στο GTCC. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σε φέρω σε επαφή.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 12:58:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sidobre, φυσικά και με ενδιαφέρει. Aαν μπορείς να μου δώσεις τα στοιχεία του, εδώ ή πμ???

Γενικά, παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τα μαγαζιά που προτείνετε Smile
Επιστροφή στην κορυφή
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 13:00:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Natassa έγραψε:
sidobre, φυσικά και με ενδιαφέρει. Aαν μπορείς να μου δώσεις τα στοιχεία του, εδώ ή πμ???

Γενικά, παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τα μαγαζιά που προτείνετε Smile

την χρεωση θα στην πουμε μετα......... Rolling eyes Laughing Wink

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 13:00:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Φανοποιός και μάλιστα πάρα πολύ καλός είναι και ένα μέλος μας που τρέχει στο GTCC. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σε φέρω σε επαφή.

Ωχ ναι είναι και αυτός!

Τον είχα ξεχάσει!

Και από όσα έχω ακύσει είναι πολύ καλός Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
zafeirop (Αναστάσης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2001)

Ένταξη: 30 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 15:57:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Natassa έγραψε:
volvos έγραψε:
μια συμβουλη...αν δε γνωριζετε καποιον προσωπικα ωστε προσεχε που θα πας γιατι μετα θα κλαις για 100-200ευρω που θα κοιταξεις να γλυτωσεις σε λεφτα

Συμφωνώ, γι'αυτό τώρα έχω δίλημμα μεταξύ dakar και seat.
O ένας είναι peugeot (τι διάλο; έχει τα χρώματα, τα υλικά, δουλεύει συνέχεια το αυτοκίνητο), ενώ ο άλλος είναι στενός συνεργάτης φίλου, αλλά άλλης μάρκας....

Natassa.

και γω που λες είχα γυρίσει όλη τη Θεσ/νικη να βρω φαναρτζή που να μπορεί να μου γλυτώσει την πορτούλα από αντικατάσταση και ξάφνου, τσούπ, νάτος!

Ένας τύπος που λέει ότι με 200 γιουρο με φτιάχνει τη πόρτα σα καινούρια, στόκοι, βαψίματα κλπ

Αφού εμπιστεύθηκα έναν πολύ γνωστό φαναρτζή στη Θεσ/νικη να μου πει τι είναι ψέμα και τι αλήθεια, μου είπε ότι με τέτοιο χτύπημα, η πόρτα σα καινούρια δε γίνεται.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι πόρτες σα και τη δική μου, μετά το φτιάξιμο έχουν την όψη rufles, τα γνωστά πατατάκια.

Και μόνο που το άκουσα φρίκαρα. Καλύτερα δώσε 200 παραπάνω για μια μεταχειρισμένη να σαι ήσυχη! Αλλιώς θα κλαίς και τα λίγα που έδωσες.

Παρένθεση. Τα λαμόγια αυτά που λεν τα παλικάρια, όταν τα ρωτήσεις τι διάολο παραπάνω θα κάνουν από τους άλλους και θα γλιτώσουνε την πόρτα από αντικατάσταση κλπ ξέρετε τι απαντάνε;;;;;;

"καλά ρε μεγάλε, συγγνώμη. Νομίζεις ότι η LION ξέρει να τη φτιάξει; Άσε που δεν έχουν το χρόνο για να ασχοληθούν μαζί σου..."

Δε λέω, έχει βάση ο ισχυρισμός τους αλλά εμένα δε με γεμίζει.
Γενικά, ένα πρόχειρο γκάλοπ πριν πας για συνεργείο ειναι ότι πρέπει.
Ακολουθείς μια μέση λύση και είσαι οκ. Και μάλιστα κάποιες φορές ίσως αξίζει να δώσεις λίγα παραπάνω για να χεις το κεφαλάκι σου ήσυχο.

Συμφωνείτε;

My 2 cent.

My brain is runnin lean
Επιστροφή στην κορυφή
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 18:53:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πως βάζω φωτό?????
Επιστροφή στην κορυφή
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 19:07:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιστροφή στην κορυφή
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 19:09:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ορίστε, τα κατάφερα!!! Clapping Clapping Clapping
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 19:31:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν πας σε αυτον που σου είπα κατα 98,765243% θα στην φτιάξειθ μια χαρά. δεεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Αν σου δειξω με φωτο τι έκανε στο δικό μου και πως είναι τώρα θα καταλάβεις....
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 19:35:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελεος..
αυτο δεν ειναι χτυπημα αλλα χοντρογδαρσιμο....

πιστευω οτι ενας πολυ καλος φαναρτζης θα στο φερει μια χαρα.η ζημια ειναι μικρη και ανεκτη. δεν εγινε τροπετο. ακομα και ψιλοχαλια δουλεια δυσκολα θα σε ενοχλησει οπου και να το πας

εγω εχω και μια αλλη θεωρια. αποφευγω παντα στα αμαξια μου τις αλλαγες σε φαναρτζοδουλειες...
π.χ ενα φτερο επισκευασμενο αλλα ΟΧΙ αλλαγμενο κανει μπαμ...
δε μπορει να σου πει ο αλλος οτι το εχεις κανει σμπαραλια απο αυτη τη μερια το αμαξι! ενω ενα αλλαγμενο φτερο -ειδικα σε τετοια πονηρα σημεια παντα βαζει το φαναρτζη στη σκεψη τι υπαρχει απο πισω...

ειδικα το πισω φτερο μη διανοηθεις να το αλλαξεις και ας φαινεται οπως θελει....
επισης μην ακους κανενα για γνωστους κλπ κλπ... πιστεψε με οι 9 στους 10 δε μπορουμε(και εγω μεσα) να καταλαβουμε το σωστο μαστορα.
συνηθως οι αλλοι μας δειχνουν τα φαλτσα τους και αυτο ποναει πιο πολυ Laughing Laughing Laughing Laughing

υ.γ . το κορσα μου ειχε βαφτει 3 φορες ολικο.... ειχε 15+κιλα στοκο(+το χρωμα απο τα βαψιμα..πολυ ερμα μιλαμε) αλλα κανεις δε μπορουσε να δει κατι...το πισω δεξι φτερο για να καταλαβεις ειχε ενα βαθουλωμα 10+ποντους σε βαθος και 1+μετρο σε μηκος...ειχε ολο στοκο αλλα δε φαινοταν τιποτα. μιλαμε για βαφεα με αρχ**ια!!!!!!!!!
δυστυχως δε του μιλαω πια(αυτα που λεγαμε για λαμογια) ενω εμαθα οτι πρεπει να μετακομισε κορυδαλλο!!
εχω δει βεβαια ανθρωπο να παιρνει αυτοκινητο απο βαφη-επισκευη στο παζαροπουλο και να το φερνει για πραγματογνωμοσυνη και με το που εκλεισε ο αλλος το καπο με δυναμη εσκασε ο στοκος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ισως Εχω τα τιμολογια για σουβενιρ ) χαοςςςςς
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης