PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307cc - Τρακάρισμα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

Ένταξη: 30 Σεπ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 10:19:59    Θέμα δημοσίευσης: 307cc - Τρακάρισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τον πιο ηλίθιο τρόπο που μπορεί να συμβεί, συνέβει σήμερα πρωί πρωί.

Σταματημένη σε στενάκι, σκοπεύοντας να στρίψω δεξιά, δεν υπολόγισα καλά τη στροφή και με πόσα; 10-20 χλμ έφαγα σχεδόν όλη τη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου μου σε σταθμευμένο (ακριβώς πάνω στη γωνία)....

Με απλά λόγια 'εχω χτυπήσει την πόρτα του συνοδηγού (με βαθούλωμα και έφυγε και το πλαστικο διακοσμητικο) και το πίσω δεξί φτερό, επίσης με βαθούλωμα και βγάλσιμο (ωραία λέξη!) του διακοσμητικού.

Εντάξει λέω από μέσα μού, τουλάχιστον δε θα χρειαστώ αλλαγή πόρτας και φτερού, θα φτιαχτεί έτσι..... αμ δε.

Αποτίμηση από φανοποιο Peugeot που πήγα αμέσως για εκτίμηση.

- αλλαγή πόρτας
- αλλάγη κατά πάσα πιθαηνότητα φτερού (είπε πως θα προσπαθήσει να δει αν μπορεί να το φτιάξει καλά)
- φανοποιία, βαφές, εργατικά

χρόνος 10 εργάσιμες
αυτοκίνητο αντικατάστασης μόνο για μία εβδομάδα (από τις δύο)
μαλλί 2.500 έουρος Sad

Δεν το άφησα το αυτοκίνητο. Περιμένω από ένα φίλο που έχει εμπορία μεταχειρισμένων και σχέση γενικά με φανοποιούς να μου πει που αλλού να πάω.

Αλλά από ότι μου είπε και ο ασφαλιστής μου που δουλεύει και στο χώρο του αυτοκινήτου (ως πωλητής) είναι πολλά τα λεφτά.

Η γνώμη σας;

Έχετε κάποιο καλό μαγαζί να προτείνετε;

Δε με νοιάζει το να κερδίσω 100 ή 200 ευρώ στα 2500, είναι αστείο πράγμα, αλλά να ξέρω αν όντως χρειάζονται τα ανταλλακτικά αυτα κτλ κτλ.

Περιμένω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 10:31:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νατασσα "εξ αποστάσεως" είναι δύσκολο να εκτιμηθεί μια ζημιά.

Έστω καμιά φωτογραφία μπορείς να βγάλεις?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τρι 27 Ιούν 2006, 10:42:34, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 10:40:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστό.
Δεν έχω τώρα, αύριο Smile
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 11:53:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχεις πμ

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 11:55:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2500 ????!!!??? W00t W00t W00t

"Ναι, θα χρειαστούμε και αλλαγή πίσω άξονα γιατί 'πήρε λίγο' από την επαφή, όπως και πίσω δεξί αμορτισέρ (από το ταρακούνημα). Αλλά, αφού αλλάζεις ένα αμορτισέρ, άλλαξε και το άλλο. Αλλά, τώρα με πιο σκληρά αμορτισέρ είναι ευκαρία να χώσεις και το τροπέτο από δίλιτρο 306 που ζαχάρωνες τόσο καιρό. Εμ, έλα όμως που με τόση δύναμη θα χρειαστούμε και τα καινούρια 12πίστονα της TAROX. Φυσικά, επειδή πρώτα απ'όλα μ'ενδιαφέρει η ασφάλειά σου, θα ράψουμε οπωσδήποτε και ένα roll cage γιατί ξέρεις, πάνω απ'όλα είμαι επαγγελματίας. Στην τιμή θα τα βρούμε, μη στεναχωριέσαι..." Stunned Dizzy2

Θα σε συμβούλευα να ρωτήσεις και αλλού.

Αν και πάλι είναι ακριβά, ψάξε για μεταχειρισμένη πόρτα και φτερό.

2500 !!!??? Shocked Shocked

ΦΟΥΝΤΩΣΑ !!! Onfire

Πω πω πω θ'αρχίσω πάλι ιστορίες για αγρίους... beer

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 12:07:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φφφφφ Sad

Η βλακεία είναι ότι περνάω κάθε μέρα από εκείνο το σημείο.
Το άλλο γα**το της υπόθεσης είναι ότι για να μπω στην πιλωτή του σπιτιού μου περνάω ένα διάδρομο καμιά δεκαριά μέτρα με τοίχο δεξιά αριστερά που για να χωρέσω κλείνω τους καθρέφτες και δεν έχω ακουμπήσει ποτέ...
Τουλάχιστον δεν έπαθε σχεδόν τίποτα το σταρλετάκι που χτύπησα... λίγο ο προφυλακτήρας του....

Λες και ήταν για να γίνει ρε γμτ... αλλά 2,500;;;;

Το φυσάω και δεν κρυώνει....
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 12:26:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Natassa...

Εμένα στο 206 μου (μόλις 3 ημερών αυτοκίνητο τότε) παρόμοια ζημιά μου την είχε εκτιμήσει η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ 500€...
Είχα παρκάρει το αυτοκίνητο στο κέντρο (παρκαρισμένο κάθετα στον δρόμο σε ειδικό χώρο για αυτοκίνητα) και γυρνώντας βλέπω ΟΟΟΟΛΗ την δεξιά πλευρά απο την μπροστινή πόρτα, μέχρι πίσω στο φτερό γρατζουνισμένη και σε ορισμένα σημεία βαθουλωμένη. Η ζημιά δεν είναι τεράστια αλλά σε καινούργιο αυτοκίνητο σε πονάει και έτσι πήγα στην αντιπροσωπεία....ποιός σου είπε για αλλαγή πορτας???!!!!??? Shocked
Εκτός και αν το ξέσκισες το αυτοκίνητο αλλά απο ότι λές το starletaki δεν έπαθε σχεδόν τίποτα αρα πολύ αμφιβάλω να είναι τόσο μεγάλη η ζημιά σου!! Απο ότι έμαθα το πιό ακριβό μέρος μίας τέτοιας δουλειάς είναι το βάψιμο...
Εγώ είχα πάει στην αντιπροσωπεία στον Κηφησό...αλλα θα περιμένω λίγο ακόμα και θα πάω σε εξωτερικό φαναρτζη΄...δεν μας παρατάνε με τις "δήθεν" εγγυήσεις τους!!!! Evil
Βρήκα φαναρτζήδικο που μου το κάνει και με 100€ (αλλά με στόκο που δεν θέλω...) και έτσι θα περιμένω να πάω στην Πρέβεζα σ'ένα φίλο να μου το φτιάξει...

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It
Επιστροφή στην κορυφή
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 12:40:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό θα κάνω κι εγώ, θα κοιτάξω και αλλού.

Στο μόνο που κολλάω πραγματικά από όσα μου είπε ο κύριος της peugeot (ευγενικότατος και εξυπηρετικότατος) είναι ότι ιδίως για το πίσω φτερό, πρέπει να ξηλωθούν καθίσματα και τα λοιπά, είτε για να αλλάχτεί είτε για να φτιαχτεί, καθώς και τμήματα της οροφής.

Να μην φτιάξουμε τις λαμαρίνες και αποκτήσουμε πρόβλημα με την οροφή.... τουλάχιστον οι τύποι της peugeot ξέρουν πως να το χειριστούν... οι άλλοι θα ξέρουν;;;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 13:03:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γι' αυτό το λόγο και εγώ δεν το πάω σε όποιον όποιον...ίσως τα παιδιά εδω να μπορούν να σου συστησουν κάποιον καλό μάστορα γιατί φαντάζεσαι να φτιάξεις το αυτοκινητάκι σου και μετά σε κάθε στροφή να σου τρίζει???? Razz Razz Razz Very happy

Ψάξ'το λίγο και σίγουρα θα βρέίς κάποια άκρη...πάντως να ξέρεις σίγουρα οτι εκτός αντιπροσωπείας ΟΟΛΑ είναι φθηνότερα...
Και μήν σε προβληματίζει το θέμα του ονόματος...κάποιος μάστορας που δουλεύει με την βούλα της Peugeot δεν είναι κατ'ανάγκη καλύτερος απο τον μάστορα της γειτονιάς σου...(λέω εγώ τώρα... Very happy )...
Για να καταλάβεις 2 φιλαράκια που σπούδασαν σχετικό αντικείμενο την πρακτική τους άσκηση σε αντιπροσωπίες την κάνανε (Smart και Mercedes).... Wink
Τα συμπεράσματα δικά σου...

Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 15:16:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν εισαι απο αθηνα εχω να σου προτεινω κα ιεγω εναν πολυ καλο φανοποιο.. Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
zafeirop (Αναστάσης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2001)

Ένταξη: 30 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 00:13:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Natassa έγραψε:
Αυτό θα κάνω κι εγώ, θα κοιτάξω και αλλού.

Στο μόνο που κολλάω πραγματικά από όσα μου είπε ο κύριος της peugeot (ευγενικότατος και εξυπηρετικότατος) είναι ότι ιδίως για το πίσω φτερό, πρέπει να ξηλωθούν καθίσματα και τα λοιπά, είτε για να αλλάχτεί είτε για να φτιαχτεί, καθώς και τμήματα της οροφής.

Να μην φτιάξουμε τις λαμαρίνες και αποκτήσουμε πρόβλημα με την οροφή.... τουλάχιστον οι τύποι της peugeot ξέρουν πως να το χειριστούν... οι άλλοι θα ξέρουν;;;;;

Natassa καλημέρα. Εγώ δεν έχω το cc οπότε οι τιμές που θα σου αναφέρω δεν αντιστοιχούν απόλυτα.

Πρόσφατα είχα ένα παρόμοιο περιστατικό, με δυνατό χτύπημα στη πορτα του συνοδηγού όπου δε γινόταν σφυρηλάτηση καθώς είχε βρει στις πλευρικές μπάρες και κατέληξα στην επιλογή της μεταχειρισμένης πόρτας.

Χοντρικά, 250 Ε μεταχειρισμένη πόρτα + 120 Ε βάψιμο και περαστικά (χωρίς ΦΠΑ).

Αν θες κανούρια πόρτα θες γύρω στα 600 Ε σύνολο.
Τώρα, για το cc μάλλον θα είναι λίγο πιο τσιμπημένα τα πράματα άλλα δε νομίζω να ξεπερνάνε τα 800 Ε για καινούρια πόρτα.

Συν κανά 250 Ε το φτερό, είσαι στο σύνολο στο χιλιάρικο.
2500 είναι πάρα πολλά.
Πάνε κάπου αλλού.

Φιλικά.

My brain is runnin lean
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 07:57:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ φοβαμαι οτι η πορτα του cc ελεω ενισχυσεων(καμπριο γαρ) θα εχει τα μαλιοκεφαλα της καινουργια!!!

μπεεεε μας ακους?>
Επιστροφή στην κορυφή
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 08:59:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

News - news - news

Λοιπόν, πέρασα χθες από τη Dakar, να δω τι θα μου πει και μια άλλη peugeot....

Ο υπεύθυνος με το που είδε τη ζημιά με ρώτησε αν πληρώνει η ασφάλεια (η απάντηση είναι όχι) και μου πρότεινε τα εξής:

1. πόρτα, αν μπορώ (οικονομικά) δεν είναι κακό να αλλαχτεί, αλλά και με σφυρί και λίγο στόκο (σε ένα σημείο, μέγεθους κέρματος) θα γίνει σαν καινούρια, κανένα πλήγμα στην ασφάλεια του αυτοκινήτου κτλ.

2. φτερό, μου είπε πως για αυτή τη ζημιά ΔΕΝ πρέπει να αλλαχτεί το φτερό. είναι μικρή ζημιά επιφανειακή, ναι μεν έχει δύσκολη πρόσβαση λόγω του τύπου του αυτοκινήτου (καμπριο) και των ενισχύσεων που έχει, αλλά φτιάχνεται και επουδενί δεν αξίζει να ΚΟΠΕΙ το αυτοκίνητο.

Χρόνος 3-4 ημέρες
Αυτοκίνητο αντικατάστασης
μαλλί 400 €
συν τα διακοσμητικά της πόρτας, γύρω στα 30 ευρώ το ένα

Σήμερα πήγα και στο μαγαζί που με έστειλε ο έμπορος φίλος μου, είναι φανοποιίο SEAT. Είπε ότι και ο κύριος DAKAR.

Χρόνος 3 ημέρες
Αυτοκίνητο αντικατάστασης
μαλλί 700 € περίπου

Να συμπληρώσω ότι το μαγαζί των 2500 € είναι ΛΑΙΟΝ.....

Η γνώμη σας;

ΥΓ
Ξέχασα να βγάλω φωτό Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 09:01:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:

yes, yes, Αθήνα είμαι
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 09:06:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:

Δεν ξέρω αν η πρόταση αναφέρεται στην Νατάσσα αλλα ενδιαφέρομαι και εγώ... Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 09:10:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Natassa έγραψε:
News - news - news

Λοιπόν, πέρασα χθες από τη Dakar, να δω τι θα μου πει και μια άλλη peugeot....

Να συμπληρώσω ότι το μαγαζί των 2500 € είναι ΛΑΙΟΝ.....

Η γνώμη σας;

Αυτή η Dakar που πέφτει?? Να πάω να δώ και εγώ για καμία προσφορούλα.... Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 09:15:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Downhill έγραψε:

Αυτή η Dakar που πέφτει?? Να πάω να δώ και εγώ για καμία προσφορούλα.... Cool

Βουλιαγμένης (μετα το Υδραγωγείο, στο ύψος του ΑΒ, Ανατολικό αεροδρόμιο) και Ιασωνίδου, Ελληνικό. τηλ. 210 9646230
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 09:15:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια συμβουλη...αν δε γνωριζετε καποιον προσωπικα ωστε να τον εμπιστευεστε μακρυα απο φαναρτζηδες ειτε αυτοι ειναι ντακαρ(τα χειροτερα εχω ακουσει) ειτε εξωτερικα μαγαζια...
και εγω ξερω 2-3 μαγαζια λογω δουλειας παλια αλλα πλεον δεν συστηνω ευκολα καθως η λεξη μαστορια ειναι λιγη για τη λαμογια τους...
και παλι προσοχη!

νατασα η ζημια που εχεις αν επισκευαστει και το πλακωσει με στοκο ειναι μεγαλο ρισκο ο βαφεας...δηλαδη αν δε προσεξει και δεν το δει ζεστα το αμαξι σου τοτε οταν το κοιτας απο το πλαι θα ειναι σα τρικυμια ενω τα χρωματα αλλου θα ειναι θολα αλλου πιο ανοιχτα...κοινως τετοιες ζημιες ξεχωριζουν τους μαστορες απο τα λαμογια...
προσεχε που θα πας γιατι μετα θα κλαις για 100-200ευρω που θα κοιταξεις να γλυτωσεις σε λεφτα
Επιστροφή στην κορυφή
Natassa (Natassa)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 09:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
μια συμβουλη...αν δε γνωριζετε καποιον προσωπικα ωστε προσεχε που θα πας γιατι μετα θα κλαις για 100-200ευρω που θα κοιταξεις να γλυτωσεις σε λεφτα

Συμφωνώ, γι'αυτό τώρα έχω δίλημμα μεταξύ dakar και seat.
O ένας είναι peugeot (τι διάλο; έχει τα χρώματα, τα υλικά, δουλεύει συνέχεια το αυτοκίνητο), ενώ ο άλλος είναι στενός συνεργάτης φίλου, αλλά άλλης μάρκας....
Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 09:24:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Natassa έγραψε:
News - news - news

Λοιπόν, πέρασα χθες από τη Dakar,

Confused Confused Confused για την Dakar εχω να πω τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.... Evil
αν θες ψαξε και αλλου Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης