PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με clima
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 XS 1.6 (February 2002)

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 13:07:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν...
Η βλάβη εντοπίστηκε και δεν είχε καμία απολύτως σχέση με φρέον.
Ελέγχθηκαν όλα τα επιμέρους τμήματα και εξαρτήματα του clima τα οποία μεμονωμένα λειτουργούσαν άψογα. Το πρόβλημα ήταν η επικοινωνία μεταξύ τους. Οπότε μετά από κάποιες ώρες αναζήτησης τόσο από ηλεκτρολόγο όσο και από τον υπεύθηνο του συνεργείου της Condore, το πρόβλημα ήταν στη "χαρτογράφηση" του εγκεφάλου όπως με διαβεβαίωσαν. Βέβαια, δεν ξέρω πως προκλήθηκε η βλάβη....
Anyway. Κόστος επισκευής 22 Euro.
Τους ευχαριστώ πολύ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Αύγ 2005, 09:52:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και για να μην ανοιγουμε τα ιδια και τα ιδια θέματα σας παραθετω τα παρακατω.

Για ακομα μια φορα το pug μου απεδειξε οτι εχει χαρακτήρα. Τι εννοω? Αναβει το κλιμα μονο του.
Ετσι για να με κραταει δροσερο. Μ'αγαπαει το ξέρω Laughing

Πρωτο συμβαν 1 - 1,5 μηνα πριν κατέβαινα Συγγρου το απογευματακι. Πραγματικη απολαυση αφου ο δρομος ηταν αδειος. Ενα 15' απο χαλανδρι εκανα. Εξωτερικη θερμοκρασια 32 βαθμοι και εκει στο υψος του Καλλιμαρμαρου νιωθω μια κρυαδα να εκπεμπεται απο τους αεραγωγους. Κοιταω το κλιμα και βλεπω οτι ηταν ανοιχτο. Scratch Scratch

Χθες παλι τα ιδια. Πορεια προς Κορωπι, εξω 33 βαθμοι και ξαφνικα ακου τον χαρακτηριστικο ηχο ανοιγματος της βαλβιδας. Και την ενδειξη στο κλιμα να γραφει περιφανα a/c Scratch Scratch

Ξερω θελει να με φροντιζει το μωρο μου αλλα μηπως θα πρεπει να ανησυχω?

----------------------------------------------------------------------

Και ολιγον Off Topic Embarassed
Αφου με το μου μπαινει σε λειτουργια το clima αναβει και το βεντιλατερ, σε περιπτωση που ανεβασει θερμοκρασια η μηχανη και διαπιστωσουμε οτι το βεντιλατερ δεν εργαζεται ειναι καλο να αναψουμε το clima ή η επιβαρυνση απο ειναι μεγαλυτερη απο την "δροσια" που θα φερει το βεντιλατερ?

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Αύγ 2005, 10:17:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έχουμε ξαναπεί ότι ανοίγει μόνο του ανάλογα την διαφορά θερμοκρασίας που θα διαβάσει μέσα με έξω.
Όσο για το βεντηλατέρ αν δεν λειτουργεί με το ανέβασμα της θερμοκρασίας δεν θα δουλέψει ούτε με το A/C.
Επίσης να ξέρεται ότι επιβαρύνεται και το κύκλωμα ψύξεις από την λειτουργία του A/C.
Κάπου έχω αναφέρει τη ακριβός γίνεται
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Αύγ 2005, 14:27:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Το έχουμε ξαναπεί ότι ανοίγει μόνο του ανάλογα την διαφορά θερμοκρασίας που θα διαβάσει μέσα με έξω.

Αργυρη αυτο ειναι γνωστο και συμβαινει οταν εχεις παρατησει το αμαξι στον ηλιο και με το που βαζεις μπρος αναβει και το A/C. Το θεμα ειναι οτι εμενα και τις δυο φορες εγινε εν κινηση με ανοιχτα παραθυρα. Τι διαφορα θερμοκρασιας διαβασε και μπηκε?

Touristas έγραψε:
Όσο για το βεντηλατέρ αν δεν λειτουργεί με το ανέβασμα της θερμοκρασίας δεν θα δουλέψει ούτε με το A/C.
Επίσης να ξέρεται ότι επιβαρύνεται και το κύκλωμα ψύξεις από την λειτουργία του A/C.
Κάπου έχω αναφέρει τη ακριβός γίνεται

Το A/C συνδεεται με την βαλβιδα του βεντιλατερ σωστα?
Αρα λογικα αν το βεντιλατερ δεν μπει γιατι σκαλωσε ο θερμοστατης, θα μπει αν βαλεις το Α/C. Rolling eyes

Το οτι επιβαρυνεται με θερμικα φορτια το κυκλωμα ψυξης ειναι και αυτο γνωστο (για αυτο και στα πρωτα A/C αν ανεβαζε θερμοκρασια απαγορευοταν δια ροπαλου να βαλεις το Α/C, απλα ανοιγες καπω και εβαζες τον εξαερισμο στο φουλ για να κανει ρευμα)
Το ερωτημα ειναι αν η επιπλεον ψυξη απο το βεντιλατερ υπερνικα την επιβαρυνση αυτη.

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Αύγ 2005, 14:59:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν το αμάξι έχει A/C από το εργοστάσιο υπάρχει μια βαλβίδα για το βεντηλατέρ.
Στα προ MUX αυτή είναι καφέ στα MUX είναι μπλε.
Στα πρώτα υπήρχε ξεχωριστώ εγκεφαλάκι για των έλεγχο του βεντηλατέρ είτε λειτουργούσε το A/C είτε όχι.
Επίσης λάμβανε υπόψη του και την πίεση μέσα στο κύκλωμα του A/C για να λειτουργήσει την ανάλογη ταχύτητα αυτό συμβαίνει και στα πολυπλεξικά.
Στα πολυπλεξικά των έλεγχο του βεντηλατέρ των έχει ο εγκέφαλος του κινητήρα.

Μια ερώτηση όταν πείρε το A/C η οθόνη ήταν κλειστή ή ανοιχτή ;
Επιστροφή στην κορυφή
kogos (Kogos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) XT Premium (2003)

Ένταξη: 29 Ιούν 2005
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Αύγ 2005, 09:08:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χωρίς δεύτερη σκέψη, σου έκει χαλάσει ο συμπιεστής του φρέον... αν είσαι εντός εγγύησης στον αλλάζουν αμέσως...
Επιστροφή στην κορυφή
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Αύγ 2005, 09:34:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηταν κλειστη, ως συνηθως, και οταν πηρε το clima ανοιξε και η οθονη.

Παντως εγω αυτο που ευχομαι ειναι να βγαλει οτι ειναι να βγαλει μεχρι το Μαρτη που τα πληρωνουν αλλοι και οχι εγω

Επιστροφή στην κορυφή
pappaki (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v

Ένταξη: 27 Ιαν 2003
Τόπος: Δυο τετράγωνα πάνω από τον παράγοντα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούν 2006, 20:36:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρατηρώ μια αρκετά μειωμένη απόδοση του κλιματιστικού.Εχω 52.000 χλμ το έχω 2,5 χρόνια και ο κλιματισμός δεν έχει συντηρηθεί ποτέ.Η πλάκα είναι ότι τον λίγο κρύο αέρα που βγάζει τον βγάζει από την πλευρά του οδηγού,δηλαδή αεραγωγός οδηγού και αριστερά αγωγός κεντρικής κονσόλας,απο τους άλλους δύο αεραγωγούς τίποτα.Μόνο ζεστό αέρα.
Διαρροή δεν φαίνεται να έχει, αλλά τπτ δεν είναι σίγουρο....
Λέτε να είναι κανένα κομπρεσέρ, θα πρέπει να πηγαίνει αρκετά το μαλλι?

www.gocar.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούν 2006, 22:01:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προσφατα αντικατεστησα το a/c με αυτοματο κλιματισμο (clima ντε!)
σημερα παρατηρησα το εξης:
οταν βαζω μπροστα το αυτοκινητο και χωρις να εχω πειραξει (ανοιξει) τον κλιματισμο , ακουγονται καποιο ηχοι απο την κονσολα σαν τα γυρνανε καποια γραναζια , σαν σερβομηχανισμοι , και μετα 2-3 Sec σταματανε.
σαν να προσπαθει να σεταριστει καπου το clima.
τωρα αυτο ειναι κατι φυσιολογικο ή υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι ελλατωματικο ; και να ζοριζεται;
Επιστροφή στην κορυφή
kogos (Kogos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούν 2006, 22:51:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pappaki έγραψε:
Παρατηρώ μια αρκετά μειωμένη απόδοση του κλιματιστικού.Εχω 52.000 χλμ το έχω 2,5 χρόνια και ο κλιματισμός δεν έχει συντηρηθεί ποτέ.Η πλάκα είναι ότι τον λίγο κρύο αέρα που βγάζει τον βγάζει από την πλευρά του οδηγού,δηλαδή αεραγωγός οδηγού και αριστερά αγωγός κεντρικής κονσόλας,απο τους άλλους δύο αεραγωγούς τίποτα.Μόνο ζεστό αέρα.

άναψε το air condition/clima σε περιοχή με χαμηλό θόρυβο, για να ακούς καλά... όταν το ανάβεις, αν ακούγεται ένα μικρό "τσακ" από την μηχανή δεν είναι το κομπρεσερ (τσακ κάνει το κομπρεσερ όταν παίρνει μπροστά)... Δεν και αν οι στροφές πέφτουν ελάχιστα και για πολύ λίγο όταν ανάβεις το air condition/clima (τισ ρίχνει ελάχιστα το κομπρεσερ, είναι φυσιολογικό)... Μπορεί απλά να θες αλλαγή του φρεον, και πάλι φυσιολογικό... Ξέρω πως αρκετοί λένε πως κανονικά το φρέον δεν θέλει αλλαγή ποτέ, και για ιδανικές συνθήκες έχουν δίκιο... Αν είχα δηλαδή ένα αμάξι σε σταθερή θερμοκρασία παρκαρισμένο συνέχεια, ούτε ήλιος, ούτε τίποτα, το κλειστό κύκλωμα του φρεον θα είχε μηδενικές απώλειες... αλλά σε αρκετούς δεν συμβαίνει αυτό, και είναι φυσιολογικό... γι'αύτο άλλοστε έχουμε και τις 2 βαλβίδες για το φρέον, αλλιώς δεν θα τις είχαμε Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
kogos (Kogos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούν 2006, 22:54:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
οταν βαζω μπροστα το αυτοκινητο και χωρις να εχω πειραξει (ανοιξει) τον κλιματισμο , ακουγονται καποιο ηχοι απο την κονσολα σαν τα γυρνανε καποια γραναζια , σαν σερβομηχανισμοι , και μετα 2-3 Sec σταματανε.
τωρα αυτο ειναι κατι φυσιολογικο ή υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι ελλατωματικο ; και να ζοριζεται;

προσωπική εμπειρία σε 307 με clima: όταν το ανάβω δεν κάνει τον θόρυβο που περιγράφεις, αλλά όταν το βάζω να δουλεύει φουλ ο ανεμιστήρας, τότε ακούγεται ένας τέτοιος ήχος μόνο από τους μπροστινούς αεραγωγούς (στο τζάμι)... αλλά πρέπει να είναι φουλ όμως... Πιθανόν όμως αυτό που σου περιγράφω να μην είναι σχετικό με το δικό σου θέμα...

εγώ στην θέση σου θα το πήγαινα μια γρήγορη βόλτα από ένα συνεργείο... δεν νομίζω να τους πάρει πολύ ώρα η επιδιόρθωση (αν θέλει) για ένα τέτοιο πρόβλημα... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
pappaki (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούν 2006, 00:27:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kogos έγραψε:
άναψε το air condition/clima σε περιοχή με χαμηλό θόρυβο, για να ακούς καλά... όταν το ανάβεις, αν ακούγεται ένα μικρό "τσακ" από την μηχανή δεν είναι το κομπρεσερ (τσακ κάνει το κομπρεσερ όταν παίρνει μπροστά)... Δεν και αν οι στροφές πέφτουν ελάχιστα και για πολύ λίγο όταν ανάβεις το air condition/clima (τισ ρίχνει ελάχιστα το κομπρεσερ, είναι φυσιολογικό)... Μπορεί απλά να θες αλλαγή του φρεον, και πάλι φυσιολογικό... Ξέρω πως αρκετοί λένε πως κανονικά το φρέον δεν θέλει αλλαγή ποτέ, και για ιδανικές συνθήκες έχουν δίκιο... Αν είχα δηλαδή ένα αμάξι σε σταθερή θερμοκρασία παρκαρισμένο συνέχεια, ούτε ήλιος, ούτε τίποτα, το κλειστό κύκλωμα του φρεον θα είχε μηδενικές απώλειες... αλλά σε αρκετούς δεν συμβαίνει αυτό, και είναι φυσιολογικό... γι'αύτο άλλοστε έχουμε και τις 2 βαλβίδες για το φρέον, αλλιώς δεν θα τις είχαμε Very happy

Tο τσακ το κάνει,οι στροφές μεταβάλλονται, καποιος κρυος αερας βγαίνει, αλλά μονο απο την πλευρά του οδηγού. Να δουμε......
Αν είναι να τα έχει παίξει το κομπρεσερ πάντως πρέπει να είναι χοντρό πακέτο........
Μακαρι να ειναι το φρεον

www.gocar.gr
Επιστροφή στην κορυφή
kogos (Kogos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούν 2006, 06:41:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφού τα κάνει αυτά που είπες είναι σίγουρο 100% πως ΔΕΝ είναι το κομπρεσερ
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούν 2006, 06:50:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pappaki έγραψε:

Κατά αρχή να σας πω ότι δεν χρειάζονται καμία συντήρηση τα εξαρτήματα του Α/C είτε αυτό είναι απλό ή αυτόματο.

Το ότι βγάζει μόνο από την αριστερή μεριά λίγο κρύο είναι γιατί δεν έχει την κατάλληλη ποσότητα σε φρέον το κύκλωμα που σημαίνει ότι κάπου έχει μια πολύ μικρή διαρροή και χάνει. Κατά 90% είναι από το ψυγείο το οποίο κάνει μικρούς πόρους και χάνει. Αφήνει και σημάδια μιας και το κύκλωμα έχει και λάδι μέσα.

DimiP έγραψε:

Είναι φυσιολογικό αυτό που κάνει και ο θόρυβος είναι από τα βηματικά μοτεράκια και συνήθως από αυτό του ζεστού – κρύου.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούν 2006, 09:23:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
pappaki έγραψε:

Κατά αρχή να σας πω ότι δεν χρειάζονται καμία συντήρηση τα εξαρτήματα του Α/C είτε αυτό είναι απλό ή αυτόματο.

Το ότι βγάζει μόνο από την αριστερή μεριά λίγο κρύο είναι γιατί δεν έχει την κατάλληλη ποσότητα σε φρέον το κύκλωμα που σημαίνει ότι κάπου έχει μια πολύ μικρή διαρροή και χάνει. Κατά 90% είναι από το ψυγείο το οποίο κάνει μικρούς πόρους και χάνει. Αφήνει και σημάδια μιας και το κύκλωμα έχει και λάδι μέσα.

DimiP έγραψε:

Είναι φυσιολογικό αυτό που κάνει και ο θόρυβος είναι από τα βηματικά μοτεράκια και συνήθως από αυτό του ζεστού – κρύου.

ευχαριστω Αργυρη, το φανταστηκα γιατι θυμηθηκα το γραναζι ζεστου-κρυου (ξερεις εσυ) αλλα παλι δεν το ειχα παρατηρησει σε αλλο 206 με clima και παραξενευτηκα. ησυχασαααααα.

Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούν 2006, 11:48:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα το κάνει Δημήτρη,μήν σε ανυσηχεί... Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
pappaki (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούν 2006, 14:47:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε με αλλαγή φρεον και ένα μικρο-service στο κύκλωμα.
Το κουστούμι 70 ευρώ......
Πλεον βγάζει παγάκια....για πόσο όμως δεν ξέρω...........

www.gocar.gr
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούν 2006, 22:29:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

διαβασα ξανα το topic αλλα δεν πηρε τιποτα το ματι μου.
αν εχασα επεισοδια συγχωρεστε την ερωτηση μου:
ΑΠΟΡΙΑ: πως μπορουμε να κανουμε τον κλιματισμο να μην ξεκινα μονος του (το a/c όχι το αυτοματο clima) τη στιγμη που αναβουμε τη μηχανη;
ειτε τον κλεισω (με το off) πριν σβησω τη μηχανη, είτε οχι , την επομενη φορα που θα βαλω μπροστα , αυτο ξεκινα να δουλεύει στην αρχη μονο σαν ανεμιστηρας αν και γραφει a/c και σιγα σιγα ριχνει κρυο αερα.
εγω θελω να ειναι off παντα και να τον αναβω οποτε θελω εγω. μπορω;
Επιστροφή στην κορυφή
zafeirop (Αναστάσης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2001)

Ένταξη: 30 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούν 2006, 03:02:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pappaki έγραψε:
Το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε με αλλαγή φρεον και ένα μικρο-service στο κύκλωμα.
Το κουστούμι 70 ευρώ......
Πλεον βγάζει παγάκια....για πόσο όμως δεν ξέρω...........

Είχα παρατηρήσει μία μικρή πτώση της απόδοσης του AC στο 307 μετά από 4.5 χρόνια χρήσης. ιδιαίτερα κόμπιαζε στις πολλές τις ζέστες. Το πήγα για αλλαγή υγρών με 40 Ε και τώρα θαρρώ πως είναι καλύτερο. Πρέπει να δωσε κανα 10-15% επάνω. Αλλά διαφορά μεγάλη ήρθε μετά από 2-3 ώρες λειτουργίες. Στην αρχή, που κυκλοφορουσαν ακόμη τα υγρά του, ήτανε λίγο τσούφιο Laughing . Μετά όμως συνήλθε.

My brain is runnin lean
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούν 2006, 07:14:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
διαβασα ξανα το topic αλλα δεν πηρε τιποτα το ματι μου.
αν εχασα επεισοδια συγχωρεστε την ερωτηση μου:
ΑΠΟΡΙΑ: πως μπορουμε να κανουμε τον κλιματισμο να μην ξεκινα μονος του (το a/c όχι το αυτοματο clima) τη στιγμη που αναβουμε τη μηχανη;
ειτε τον κλεισω (με το off) πριν σβησω τη μηχανη, είτε οχι , την επομενη φορα που θα βαλω μπροστα , αυτο ξεκινα να δουλεύει στην αρχη μονο σαν ανεμιστηρας αν και γραφει a/c και σιγα σιγα ριχνει κρυο αερα.
εγω θελω να ειναι off παντα και να τον αναβω οποτε θελω εγω. μπορω;

Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό.
Είναι έτσι φτιαγμένο που ανάλογα με την διαφορά θερμοκρασίας μέσα με έξω είναι μεγαλύτερη από 6 ή 9 βαθμούς δεν θυμάμαι ακριβώς αυτή τη στιγμή (κάπου το έχω ξαναγράψει και εξηγήσει πως λειτουργεί ) ανοίγει το A/C.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης