Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
roni8223 (Roni) Μόλις έγραψα

206cc
Ένταξη: 24 Ιαν 2006 Δημοσιεύσεις: 25
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 10:58:45 Θέμα δημοσίευσης: Απορίες newbie με παλιό cc! |
|
|
Καλησπερα παιδες ξεκιναω κατευθειαν με τις αποριες μου!
Αγορασα προσφατα 206cc του 2002...
1ο με συμφερει να κανω καποια αναβαθμηση στo ecu η bfi? ποσο θα μου στοιχισει? καποια καλη προταση..?
2ο κατοπιν εορτης προσεξα αποκλισεις στα πλαινα κενα του καπο κ των πορτων (ελαχιστες αλλα υπαρχουν) μηπως (παρα διαβεβαιωσεις συνεργιτζη μου ειναι τρακαρισμενο?
3ο το παραθυρο του οδηγου κ μονο καποιες φορες στο τελειωμα αφηνει ενα κενο 1 εκ. που ωφειλετε αυτο?
4ο ο συναγερμος τις τελευταιες μερες δεν χτυπαει οσο κ αν το χτυπαω!Δεν το χτυπαω πολυ?
Αυτα τα ολιγα για αρχη κ ερχετε κ συνεχεια....ευχαρισω προκαταβολικα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 12:26:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καταρχήν καλώς ήρθες και από εμένα!!
Απαντήσεις:
για το "1" υπάρχουν οι μηχανικές βελτιώσεις όπου υπάρχουν άπειρα πράγματα να διαβάσεις. Μην το συνεχίσουμε εδώ.
για το "4" υπάρχουν οι "ηχητικές βελτιώσεις / συναγερμοί" αν και σαν βλάβη μπορεί να απαντηθεί και εδώ.
για το "2" εδώ είσαι μια χαρά....
Δεν είναι απίθανο να έχει κάποιες αποκλίσεις, μικρές όμως.
για το "3" κάτι παίζει με το μηχανισμό του παραθύρου. κ Αργύρη τα φώτα σας....
αυτά...
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005
Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1684 Τόπος: Νικαια city
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 14:34:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν καλώς ήρθες και καλοτάξιδο !
Πες μας μερικά πράγματα για το αυτοκινητό σου. χλμ, πόσο το πηρες, κυβικά, κ.τ.λ.
Παρεπιμπτόντος έχω ακριβώς και εγώ το ίδιο 1.6 μοντ. 2002. και έχω περίπου 40000 χλμ. (το αγόρασα καινούργιο)
Γενικά από το αμάξι είμαι ικανοποιημένος.
Το μόνο που με δυσαρεστεί είναι ότι πρέπει κάθε τόσο να περιποιήσαι τα λάστιχα και τις τσιμούχες της οροφής, οι οποίες είναι και πηγή αρκετών τριγμών. Βεβαια με λίγη κρέμα στα λαστιχα όλα εξαφανίζονται.
Κατα τα άλλα είναι ένα πολύ ωραίο αμάξι.
Και μια συμβουλή !!
Οι περισσότεροι εδώ μέσα στα cc μας έχουμε βάλει μπάρα θόλων και είδαμε ευεργετικά αποτελέσματα στο φαινόμενο τρμοπαιξίματος του παρμπριζ (εμφανίζεται μερικές φορές όταν είναι ανοικτο μόνο)
Για τις ερωτήσεις σου μπορείς να περάσεις και από την Λέσχη μας στην Ν.Φιλαδέλφεια, να δεις και απο κοντά μερικα cc, και να μιλήσουμε και για όλες τις αποροίες σας.
PS FERRIES
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
KIRILAS 307cc (ΚΩΣΤΑΣ) Μέλος

Peugeot 307cc 1,6 16v
Ένταξη: 20 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 114 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 15:00:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kαλως ηρθες κι απο μενα και καλοριζικο το τουτου σου!
Για τα 2 πρωτα ερωτηματα δεν εχω κατι να σου πω, αλλωστε πρεπει να σε βοηθησαν και οι προλλαλησαντες για το που πρεπει να απευθυνθεις.
Οσον αφορα το 3 να εχεις υποψη σου οτι ολα τα cc και γενικοτερα ολα τα αυτοκινητα των οποιων η πορτα δεν εχει κολωνα αλλα καταληγει σε τζαμι εχουν καποιον ιδιαιτερο μηχανισμο. Το δικο μου πανω στην κινηση να ανοιξω την πορτα πεφτει το παραθυρο γυρω στα 2 εκατοστα ωστε να μπορεσει η πορτα να ανοιξει χωρις να βρισκει στον ουρανο το τζαμι και να σπασει. Απ'οσο θυμαμαι και χωρις να ειμαι σιγουρος το 206 δεν εχει αυτον τον μηχανισμο αλλα αφηνει ενα μικρο κενο παντα για τον ιδιο λογο.
Και για το τεταρτο ερωτημα σου να ξερεις πως υπαρχουν καποια μοντελα συναγερμων ειδικα για cabrio αυτοκινητα οι οποιοι κυκλοφορουν στην πιατσα και ως περιμετρικοι. Αυτοι οι συναγερμοι χτυπουν οταν ανοιξεις καποια πορτα η οτιδηποτε αλλο και σε περιπτωση που εχεις ανοιχτη την οροφη δεν χτυπαει αλλα αν πιασουν τα κρυφα ρανταρ καποια κινηση στο σαλονι χτυπαει. Ψαξτο λιγο αν θελεις, ισως εχεις απ'αυτους.
let's go straight to number one... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 17:31:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας αν κ δεν καλυφθηκα διοτι τα τοπικ που με παραπεμπεις φιλε μανθο ειναι κλειδωμενα για μενα...πως γινετε να μπω κ σε αυτα..!?
Υ.Γ. (τι ειναι η μπαρα θολων? δινει καποιο παραπανω βαρος στο αμαξωμα..? ποσο κοστιζει!?) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 18:51:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για το τζάμι είναι πιθανό να χρειάζεται ρύθμιση.
Για update σε BSI και ECU εάν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα τα αφήνεις ως έχουν.
Ο συναγερμός εάν είναι εργοστασιακός ίσως θέλει ρύθμιση το ογκομετρικό, αισθητήρα για κραδασμούς δεν έχει οπότε όσο και να το χτυπάς δεν θα αρχίσει να βαράει |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Φεβ 2006, 18:43:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το πρωι πηγα mini moke οπου το τζαμι ρυθμιστηκε(22 ευρω για 2 λεπτα δουλεια χωρις χρηση ανταλακτικων) επισης ρωτησα για αναβαθμηση οπου και για τις 2 ζηταει 75 ευρω!!! δεν μπορω το αρμεγμα βρε παιδια! Υπαρχει καποια καλυτερη προσφορα που θα πρεπε να ξερω!?!
Τελος για αυτοματο ανεβασμα παραθυρου συνοδηγου μου ειπε οτι κ με αναβαθμηση δεν ειναι σιγουρο(μοντ.2002) ισχυει?
Οσο για να ανεβαινουν τα τζαμια με το κοντρολ μου ειπε να ρωτησω αλλου!(ξερετε που!?) αυτα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

406 coupe 2.2 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Φεβ 2006, 21:15:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν περνάς από την lion καλύτερα ? εμένα τα τζάμια εκεί μου τα ρύθμισαν και ανεβαίνει και το δεξί αυτόματα, αν και τους πίεσα αρκετα ! αναβάθμιση ecu δεν χρειάζεται να κάνεις αν δεν βλέπεις κάποιο πρόβλημα.
PS FERRIES
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Φεβ 2006, 21:59:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τι ετους ειναι το cc σου? κ ποσα σου πηραν για το αυτοματο? (χρειαστηκε πρωτα η αναβαθμηση?) μηπως μπορουν με απλη ρυθμηση να βαλουν και αυτοματα αλαρμ!? (ισχιει οτι ο εργοστασιακος συναγερμος ειναι μονο ογκομετρικος? γιατι εγω θυμαμε στις αρχες οτι και με κουνημα χτυπαγε! (μηπως τελικα χρειαζετε και το κεφαλι μου αναβαθμηση!!?!?) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

406 coupe 2.2 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Φεβ 2006, 20:00:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
roni8223 έγραψε: | τι ετους ειναι το cc σου? κ ποσα σου πηραν για το αυτοματο? (χρειαστηκε πρωτα η αναβαθμηση?) μηπως μπορουν με απλη ρυθμηση να βαλουν και αυτοματα αλαρμ!? (ισχιει οτι ο εργοστασιακος συναγερμος ειναι μονο ογκομετρικος? γιατι εγω θυμαμε στις αρχες οτι και με κουνημα χτυπαγε! (μηπως τελικα χρειαζετε και το κεφαλι μου αναβαθμηση!!?!?) |
εμένα είναι 9/2002. για το αυτοματο δεν μου πήραν τίποτα, γιατι το εκανα μαζι με το σερβις.
Για νυναγερμό δεν ξέρω.
αυτόματα αλάρμ πάλι δεν ξέρω.
PS FERRIES
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Φεβ 2006, 21:07:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστω φιλε dim. καποιος να ξερει κατι παραπανω? επισης θα μπορουσα να δω τα υπολοιπα τοπικς(μονο για επισημα μελη) χωρις να γινω μελος εστω για μια μερα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάϊ 2006, 08:13:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λοιπον ας ρωτησω και εγω κατι που ειχα σκοπο καιρο να το κανω αλλα ξεχνιομουνα...υπαρχει η δυνατοτητα στα cc μας να κατεβαινουνε πρωτα τα πισω τζαμια και μετα τα μπροστα...?θελω να μαθω στην peugeot δεν μπορουσανε να βαλουνε αλλουσ 2 διακοπτεσ κα ιγια τα πισω παραθυρα? γιατι τα λεω ολα αυτα?γιατι ενω σε κατασταση coupe προτιμω το υπαρχον συστημα ανεβοκατεβασματοσ παραθυρων οταν einai cabrio το cc θα προτιμουσα να ανεβοκατεβαινουνε πρωτα τα πισω..
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CC-Gio (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)
Ένταξη: 31 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 600 Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούν 2006, 23:09:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχω την εντυπωση οτι αυτο δεν γινεται (γιατι το προτιμας ομως? μηπως εχεις κανενα ανεμοθραυστη και θες να φαινεται πιο μουρατο )
Οσο για τον roni8223 καλοριζικο και καλοταξιδο το cc σου! 
Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

shiba cc
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούν 2006, 00:21:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
CC-Gio έγραψε: | μηπως εχεις κανενα ανεμοθραυστη και θες να φαινεται πιο μουρατο )
| 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark Νέος χρήστης

Peugeot 206 cc (2001)
Ένταξη: 25 Απρ 2006 Δημοσιεύσεις: 84
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούν 2006, 16:23:16 Θέμα δημοσίευσης: Μολις σημερα πήρα και εγω το cc μου!!! |
|
|
Παιδιά από σήμερα είμαι κάτοχος ενός 206 cc με 37000χλμ μοντ2001! ποια τα σημεία που πρέπει να προσέξω πιο πολύ?ευχαριστω πολύ!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

shiba cc
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούν 2006, 16:45:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν υπαρχει κατι να προσεξεις εκτοσ απ οτουσ ελαχιστουσ τριγμουσ οροφης..το αμαξι εινα ιαπαιχτο 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CC-Gio (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)
Ένταξη: 31 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 600 Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούν 2006, 18:35:22 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μολις σημερα πήρα και εγω το cc μου!!! |
|
|
shark έγραψε: | Παιδιά από σήμερα είμαι κάτοχος ενός 206 cc με 37000χλμ μοντ2001! ποια τα σημεία που πρέπει να προσέξω πιο πολύ?ευχαριστω πολύ!! |
Προσεχε το γκαζι του γιατι ειναι ποοοοοολυ γρηγορο αυτοκινητο και προσεχε να μην τσακωνεσαι συχνα με την κοπελα σου (Γκομενοπαγιδα γαρ)
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!
Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark Νέος χρήστης

Peugeot 206 cc (2001)
Ένταξη: 25 Απρ 2006 Δημοσιεύσεις: 84
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούν 2006, 22:40:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά ευχαριστώ πολύ!!!!όντως είναι πολύτ καλό αμάξι!!!και το άλλο που είχα ήταν γαλλικό. Το συγκεκριμένο με κοκκινο-μαυρο δέρμα σαλόνι είναι απλά πανέμορφο!!!το μόνο που δεν έχει είναι ABS!!!Ξέρετε εάν μπαίνει εκ των υστέρων και με τι τάξη μεγέθους κόστος???σας ευχαριστώ και περίμενω να τα πούμε και απο κοντά!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

shiba cc
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούν 2006, 23:21:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω θα σου προτεινα να μην εβαζες abs..απλα εγω δεν το βρισκω τοσο χρησιμο...μην πω οτι μερικες φορες με ξενερωνει απιστευτα οταν ενεργοποιειται..... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|