PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διανομή καρτών Club
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Έχετε κάρτες του Club μαζί σας την ώρα που βρίσκεστε σε ενα parking οπού βρίσκονται 5-6 Peugeot 206...2 "φτιαγμενα" και 4 "μαμα"... Σε ποιούς αφήνετε καρτες?
Στους φτιαγμένους
16%
 16%  [ 7 ]
Στους νορμάλ
0%
 0%  [ 0 ]
Σε όλους
81%
 81%  [ 35 ]
...."Δε βαριέσαι" ... (σε κανεναν)
2%
 2%  [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 43

Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Οκτ 2002, 13:04:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμπληρώνω ότι υπάρχει και η λύση για να μην μοιράζετε μία-μία τις κάρτες να αφήνετε μεγάλες ποσότητες σε μαγαζιά:
1. Μαγαζιά βελτίωσης αυτοκινήτων
2. Μαγαζιά με αξεσουάρ
3. Μαγαζιά ελαστικών
4. Γυμναστήρια (μαζεύονται κυρίως νέοι)
5. Καφετέριες συνοικιακές
6. Κομμωτήρια γυναικών Shocked (τι λες τώρα??)
7. Συνεργεία Peugeot
8. και γενικά καταστήματα όπου υπάρχει μεγάλη κίνηση πελατών...

Το όφελος από αυτήν την κίνηση είναι:
1. Γρήγορο μοίρασμα καρτών
2. Το μάτι αυτού που θέλει κάρτα θα πέσει με την μία πάνω τους.
3. Δεν τους κυνηγάτε εσείς αλλά αυτοί...
4. Τα καταστήματα μαθαίνουν για εμάς, αφήστε που πολλοί τις μοιράζουν για να πουλούν μούρη ότι το club τους προτιμά.... Shocked Shocked Shocked
5. Δεν γινόμαστε ρόμπα σε περίπτωση που κάποιος μας την πει για τις κάρτες
6. Είμαστε νόμιμοι
7. Στην τελική όποιος θέλει έρχεται στον υπο ίδρυση σύλλογο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Οκτ 2002, 13:43:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
Εγώ πάντως παιδιά παρόλο που αφήνω σε όλους ,από την απογοήτευση που έχω φάει (έχω μοιράσει πάρα πολλές αλλά τίποτα!!),επιδιώκω να πιάσω κουβέντα.Βέβαια μέχρι και καφέ έχω πιει με έναν τύπο και ακόμα τον περιμένω να μπει!!!!

Αμ το άλλο,Από όλες τις κάρτες που δώσαμε εγώ και Μίλτος δύο πιάσανε τόπο,μία δικιά μου και μία δικιά του.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ 206 ΤΟΥ SERIDIM!!!!!!!!

τελικά αν είναι νάρθει ,θε να ρθει..μηδέ.....
θα μείνει πίσω μου γιατί για να με προσπεράσει δεν το βλέπω!!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

pduke
Η κάρτα σου και η κάρτα του Miltella ήδη δόθηκαν αλλού. Περιμένω τα αποτελέσματα. Δηλαδή δύο νέα μέλη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Οκτ 2002, 02:17:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον πρώτο καιρό μοίραζα κάρτες σε ότι 206 κινείται. Στο τέλος μου τελείωσαν οι κάρτες. Μπήκε στο Forum ο Seridim (απίστευτη σύμπτωση με τον Pduke που του 'κατσε επίσης κάρτα). Μπήκε και ο Mix206cc. Δύο με πήραν τηλέφωνο και επιθυμούν πλήρη συνεργασία αλλά εκτός Forum. Και από κει και πέρα ουδείς. Τώρα κυνηγάω ό,τι μου γυαλίζει στο μάτι. Εάν είναι και φτιαγμένος ή πάει γρήγορα τον κυνηγάω και του ρίχνω κάρτα. Δεν ξεφεύγει κανείς... Αλλά ακόμη περιμένω να έρθουν. Είναι θέμα χρόνου, αυξάνεστε και πληθύνεστε!

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Οκτ 2002, 15:26:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στους φτιαγμένους φυσικά, γιατί αυτοί έχουν το "μικρόβιο" μέσα τους Evil και είναι σίγουρο ότι θα τους αρέσει και το club 206. Κάπως έτσι την έπαθα και εγώ πριν 4 ημέρες και δεν πρόκειται να ξεκολλήσω. Καλή ιδέα είναι να τις αφήνεται στη χαραμάδα της πόρτας, δεν πρόκειται να τους ξεφύγει από το μάτι. Περιμένω να πάρω και εγώ στα χέρια μου μερικές κάρτες, ώστε να αρχίσω το μοίρασμα!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Οκτ 2002, 15:37:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλωσήρθες φιλαράκι. Σε λυπάμαι όμως.....γιατί μόλις μπήκες στην απόλυτη παράνοια Twisted evil και θα κολλήσειιιιιςς!!!
Mr. Green

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Οκτ 2002, 16:16:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Στους φτιαγμένους φυσικά, γιατί αυτοί έχουν το "μικρόβιο" μέσα τους Evil και είναι σίγουρο ότι θα τους αρέσει και το club 206. Κάπως έτσι την έπαθα και εγώ πριν 4 ημέρες και δεν πρόκειται να ξεκολλήσω. Καλή ιδέα είναι να τις αφήνεται στη χαραμάδα της πόρτας, δεν πρόκειται να τους ξεφύγει από το μάτι. Περιμένω να πάρω και εγώ στα χέρια μου μερικές κάρτες, ώστε να αρχίσω το μοίρασμα!!!!

Καλώς τον !!!!!! Rolling eyes Rolling eyes
Καλό ''ψάξιμο'' Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Οκτ 2002, 16:32:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλωσόρισες Vaggelis και από μένα Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Οκτ 2002, 16:42:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς ήρθες Βαγγέλη και καλή συνέχεια Wink

Εγώ συνήθως σε φτιαγμένους και σε ......γρήγορους Cool Laughing Wink
Σε όποιον του κολάω και τσιμπάει, του δίνω για ενθύμιο μία κάρτα :D Razz

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Οκτ 2002, 18:07:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν καλώς ήρθες Βαγγέλη στο Club!!!Σχετικά με τις κάρτες τώρα εγώ αφήνω καρτούλα στα αυτοκίνητα που πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιος στο club! π.χ Σε ένα φτιαγμένο 206 παρκαρισμένο θα αφήσω σίγουρα αλλά όχι σε κάθε 206!Στον δρόμο πάλι δεν έτυχε να μοιράσω καμία κάρτα , αλλά γενικά ψάχνω οδηγούς που να δείχνουν ότι έχουν όρεξη να ασχοληθούν!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Οκτ 2002, 09:21:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Σε όποιον του κολάω και τσιμπάει, του δίνω για ενθύμιο μία κάρτα :D Razz

Πάει το...Lipton φακελάκι!

Αντικαταστάθηκε από 206 Club καρτούλα.. Shocked

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Οκτ 2002, 11:11:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβώς!

τώρα αν με κεράσει ο άλλος τσαγάκι Rolling eyes Τι να σας πώ μόλις μου τύχει θα σκεφτώ τι θα κάνω Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Οκτ 2002, 02:01:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Ακριβώς!

τώρα αν με κεράσει ο άλλος τσαγάκι Rolling eyes Τι να σας πώ μόλις μου τύχει θα σκεφτώ τι θα κάνω Wink

A, μάλιστα! Δηλαδή, εάν δεν είχα βρει το Forum ψάχνοντας μόνος μου το Διαδίκτυο, δεν υπήρχε περίπτωση να το μάθω από τον Πεζομανιακό! Twisted evil Razz (Σαν καιρό να σε άφησα ήσυχο...)

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 20:35:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΔΩΣΩ ΔΙΠΛΕΣ!ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 21:19:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΔΩΣΩ ΔΙΠΛΕΣ!ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!
κατι σαν φωτοκλήση δηλαδή! τον αφήνουμε μια βδομαδα να κανει την σωστη κίνηση (να γραφτει στο club) αλλιως του στελνουμε φωτογραφιες και οτι ξερουμε που μενει και αλλες απειλες! ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 21:25:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ!

ΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΑ!!!!! Question
ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΕΡΘΩ; Sad
-ΣΤΟ VILLAGE ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19:00ΚΑΛΟ Ε!!!!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Δεκ 2002, 09:25:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΩΣΤΟΟΟΟΣΣ :D :D :D
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Δεκ 2002, 17:25:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!!!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Δεκ 2002, 18:26:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!

Παιδια εμενα μου τελειωσαν και πηγα Ξυλοκαστρο που ηθενα να μοιρασω και ειχα μονο δυο!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad
sidobre ειχες δικιο τελικα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 20:45:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα το απογευματακι κατα τις 17.00 στο parking του Olympico ενα μαυρο cc ΤURBATO πηρε την καρτουλα του.
Ο νεαρος οδηγος μετα της ωραιας ξανθιας συντροφιας του, μου εριξε μια ματια ...θα ελεγα παραξενη... η δεν καταλαβε τι εγινε η νομισε πως απειλουσα το cc του ...!!!
παντως εγω το καθηκον μου το εκανα! Cool Cool

Που σαι Νικελ !! τα μαθες τα νεα ;;
Ηρθε καινουργιος στην πολη και τον λενε Ρομποκοπ...εε...λαθος και τον λενε cc και ειναι και turbατος θελω να πω!!

Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
crazy206gs ((telis - arta))
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 COLOR LINE - 206 XS 1,6

Ένταξη: 12 Ιαν 2003
Τόπος: ARTA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 01:22:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Για όσους δεν έχουν κάρτες:

Σήμερα θα κινούμε από τις 5 έως τις 9 στις περιοχές Γκύζη, Κηφισσίας, Κατεχάκη, Ηλιούπολη, Ζωγράφου.

Είναι κανείς που ενδιαφέρετε?

Για άλλες μέρες πάλι, πείτε μου για να κανονίσουμε να παραλάβετε...

Καλά εσείς που είστε Αθήνα; Εγώ που μένω Άρτα πώς θα πάρω καρτούλες;;;;;;; Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Bored of my signature? Click on it and change it!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης