PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Παιδικη τρομοκρατια
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 07:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και όσα λέμε τώρα έχουν και μία δόση ταμπού γιατί διαβάζει και κόσμος.

Εμένα μάνα καλού γνωστού μου πηδιώταν επι χρήμασι κατά σηρροή με γερους(πλην πλούσιους) κυρίους και μας το έπαιζε και λεφτού ρε συ. Τί να λέμε. Και ξαφνικά όλο το σόι τους έμεινε έκπληκτο. Εδώ έκανε μπαμ απο 4382578272572587258727529 χιλιόμετρα. Αλλά ο έλληνας εκτός από ευθυνόφοβος, εθελοτυφλεί και συνέχεια.
Η εν λόγω "κυρία" έχει και παιδιά, ένα αγόρι και μία κόρη. Τί πατήματα θα πάρει...Οταν η μάνα της λέει: "Ομορφη είσαι, άνοιξε τα μάτια σου και εκμεταλεύσου το, μην πάρεις κανένα φτωχο".

Η (όση) εμπειρία μου λέει ότι αν βγεις έξω έχεις ίδιες πιθανότητες να χτυπήσεις παντρεμένη (αν είναι solo έξω) όσο και μια ελεύθερη. Που φτάσαμε...

Με τις υγείες μας. Ε ρε τί κέρατο έχουμε να φάμε... Evil Rolling eyes

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 13:07:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γι αυτο λενε οι γυναικες δε μ ενδιαφερει η εξωτερικη εμφανιση στον αντρα !

Υπαρχουν αλλα πιο σημαντικα . Να μπορει να τις παιρνει ρουχα απ το Μιλανο, τσαντουλες λουι βιτον για να τις δειχνει στις φιλες της .
Μα ειναι τυχαιο που διπλα απο εναν γερο κακασχημο με sl500 θα καθεται ενας ξανθος διμετρος στοκος ;;;; (και ειμαι βεβαιος πως δεν ειναι η κορη τους...),

Λεφτα αισθηματα...

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 13:59:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι παει ρε παιδια.Και καλα εμεις που εχουμε και ενα 307 ή ενα 206 και παμε.Αλλοι που δεν εχουν τιποτα τι να κανουν.Εγω ειχα γειτονισα που την ειχα πει πολλες φορες για καφε αλλα τιποτα.Μολις κατεβασα το αμαξι δεκα δεκα τα τηλεφωνα για να κανονισουμε για καφε.
Τελος παντων,εγω θα σταθω και στο αλλο που ειπε ο Μανθος.Σεβασμος μηδεν.Ειχα ζεσει μια ιστορια στα Τρικαλα που εγινε κατω απο την δουλεια του πατερα μου οπου συχναζουν νεοι μεχρι και 18 ετων.Γινετε ενας καβγας με ενα ελληνακι και ενα αλβανακι.Κλασικα κανενας δεν τους χωριζε.
Μολις τελιωσε ο καβγας τα παυματα ηρεμισαν για κανενα 2ωρο.Μεσα σε αυτο το 2ωρο το αλβανακι ειχε μαζεψει ολα τα καλα παιδια.Βεβαια και το ελληνακι δεν πηγαινε πισω.Τετοια συμπλοκη δεν ειχα δει ποτε.Μονο σε ταινιες που λεμε.
Το πιο ελαφρη οπλο που κρατουσαν ηταν ο χαλκα.Σιγουρα επαιζαν σιδερωγροθιες και τα σχετικα.Και ολα αυτα απο 17χρονα.
Τι θα γινουν αυτα οταν μεγαλωσουν?Μπορει να μου πει καποιος?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 14:03:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα πανε στις σπηλιες να βοσκουν πεστροφες...

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 19:09:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλο θα ηταν νομιζω εγω που ειμαι μεσα στα πραγματα, να μην ανοιξω το στοματακι μου γιατι θα χασετε πασα ιδεα!!!

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 20:01:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Καλο θα ηταν νομιζω εγω που ειμαι μεσα στα πραγματα, να μην ανοιξω το στοματακι μου γιατι θα χασετε πασα ιδεα!!!

ανοιχτο ανοιχτο !

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιούν 2006, 18:54:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανοιξε το και πες τα ολα.Ενταξει οπου χριαζετε μπιπ βαλτο για να μην μας την πουνε.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούν 2006, 08:37:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
εχω φτασει σε σημειο να ευχαριστησω τον πατερα μου για το ξυλο που με ειχε δωσει οταν εκανα βλακειες και γενικα οταν αντιμιλουσα.

Παρομοίως φίλε!

Βλέπω που έχουν καταλήξει τα άλλα παιδιά, με τους φιλελεύθερους γονείς και τις ανεκτικές προσωπικότητες, και τον ευχαριστώ για το ξύλο που έχω φάει. Εξάλλου, μου χρειαζόταν για να στρώσω...

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούν 2006, 01:00:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας αρχισω λοιπον...
1. Ισως γνωριζετε οτι σημερα οι εφηβοι και οι νεοι πλακωνονται για το παραμικρο. Μπορει για το ποδοσφαιρο, για 2 ευρω, για καμια γκομενα, για ρατσιστικους λογους ή για οτιδηποτε αλλο. Το προβλημα ομως ειναι οτι οχι μονο παιζουν ξυλο για ασημαντους λογους τις περισσοτερες φορες, αλλα δεν πλακωνονται αυτοι που εχουν τη διαφωνια. Στο 90% των καβγαδων αναλαμβανουν δραση οι "παρεες"-συμμοριες. Αποτελουνται απο ατομα που απλως θελουν να πλακωθουν. Χωρις να εχουν καποιο συγκεκριμενο λογο οι ιδιοι, απλως επειδη ακουσαν οτι ενας φιλος τους εχει διαφορες με αλλον. Πολλες φορες ειναι και 5-6 ατομα εναντιον ενος!!! Πιστευω οτι κατι τετοιο εχει γινει και με τον μικρο Αλεξ...
2. Οσον αφορα το σεξ. Το σεξ στις μερες μας, οπως ΣΙΓΟΥΡΑ θα ξερετε, δεν εχει την εννοια του ολοκληρωνω μια σχεση αλλα του οτι πηδαω μια ωραια γκομενα γιατι εχει ντυθει ξεκωλα και με αναβει. Πιο πολυ σαν one night stand. Αυτο εχει περασει και σε παιδια γυμνασιου. Στο γυμνασιο που ειναι διπλα στο σχολειο μου, υπαρχουν 2 κοπελες που αρχισαν να "τραγουδανε στο μικροφωνο" απο την 1η γυμνασιου. Ημουν μπροστα σε μια φαση οπου ενα παιδια της ειπε: "Εκανες καμια πιπ@ το καλοκαιρι;" Αυτη απαντα με ναζι: "Οχι" και της λεει αυτος: "Παμε να μου παρεις εμενα μια τοτε" κι εφυγαν. Πριν απο αυτο, την ειχαν πιασει 6-7 αγορια απο ποδια και χερια και της εβαζαν χερι παντου. Καποιος εβαλε το χερι του μεσα στο τζιν της και αρχισε να την τριβει!!! Ολα αυτα σε κεντρικο μερος, ωρα 11.30 το βραδυ...
Γιατι, αραγε, νομιζετε οτι τα πιο πολλα κοριτσια 15-16 ετων ψαχνουν για γκομενους 19+;
Τωρα πια δεν υπαρχουν ταμπου. Συζητω πολλες φορες με κοριτσια της ηλικιας μου και δεν δισταζουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να μου περιγραψουν λεπτομερως τι κανουν στο κρεββατι, τι τους αρεσει και τι οχι.
Το σεξ οι εφηβοι το εχουν παρει ανταγωνιστικα. Πιο μαγκας ειναι αυτος που εχει πηδηξει σε μικροτερη ηλικια, εχει παει με τις περισσοτερες, ειχε τις πιο γκομεναρες κλπ.
Ειχα ρωτησει μια κοπελα αν θα με αφηνε να ξαπλωσω στα "μαξιλαρια" της κανα βραδυ και ειπε χωρις ενδοιασμο "ναι".
Εχω πολλα κουτσομπολια για σεξ! Πιπ3ς μεσα σε αμαξια με αλλους να βλεπουν, πηδηματα ομαδικα κλπ...
Μια μερα καθομουν στην καρεκλα, στο σχολειο, και ερχεται μια μουν@ρ@ καθεται πανω μου και μου λεει "σκισε μαναρι μου"!!! Και αρχισε να χοροπηδαει πανω μου. Μεσα στα ορια της πλακας βεβαια. Αλλη φορα, στην ταξη καθομασταν εγω +2 φιλοι μαζι με ενα κοριτσι κι ενα αγορι που δεν ειχαν σχεση. Οπως μιλουσαμε, παρατηρησαμε με τους 2 φιλους, οτι η κοπελα αυνανιζε το αγορι! Surprised Surprised Εγω χαρη σε ενα στοιχημα και πολυ ψησιμο εγινα αντρας.
Παντως αυτο με το κοριτσακι 5 ετων οτι εκανε πιπ@ σε αγορακι δε το πιστευω με την καμμια!!!
Ομως, κακα τα ψεμματα, τα παιδια απο καπου πρεπει να τα εχουν δει για να τα κανουν. Δε γινεται ετσι απλα ενα 4χρονο να βριζει τα Θεια χωρις να το εχει ακουσει απο καποιον... Ή το παιδακι των 10 ετων να λεει "αυτη ειναι να την παρεις να της ξεσκισεις τον πατο"...

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούν 2006, 02:11:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτα ειναι αυτα ειναι !!! Laughing Laughing Laughing Laughing

εεεεεετσι τελος στα ταμπου και τις σοβαροφανειες !

δεκαετια 70s welcome back Very happy Very happy Very happy

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης