PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

υπαρχουν τουρμπατοι 1400αριδες στο κλαμπ????
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 22:40:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνω μαζι σου ρε ! Very happy ατμοσφαιρα sucks...

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 22:42:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς είμαι μαμά!Ο λόγος που στο λέω αυτό ειναι γιατί χαλάς τον στριφτερό χαρακτήρα του αυτοκινήτου!Και εγώ τρελένομαι για turbακιά αλλα το λυπάμε το συγκεκριμένο αμάξι να το κάνω να μην στρίβει σωστά!Τώρα όσο αναφορά το μοτέρ που θα tourbιζα ενοείτε ότι θα ήταν το 8v αλλα το 1600cc! Wink

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
silver turbo 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Pug 206 1.4(8V)Quicksilver

Ένταξη: 06 Ιούν 2006
Τόπος: Χανια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 23:03:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:
συμφωνω μαζι σου ρε ! Very happy ατμοσφαιρα sucks...

Παντως το σκεφτομουνα αρκετο καιρο μεχρι να παρω την αποφαση να το τουρμπισω.Ημουν ικανοποιημενος απο το αμαξι πριν το 'φτιαξω' αλλα ηθελα το κατι παραπανω.Παντως προτιμω να δωσω καποια λεφτα στο αυτοκινητο στην μηχανικη βελτιωση παρα σε body kit και μονο στην εξωτερικη εμφανιση.Καλυτερα να εισαι πραγματικα γρηγορος παρα να φαινεσαι.Εχω 'φαει' τετοιους...
Επιστροφή στην κορυφή
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 23:07:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ είμαι σε αυτούς που αναφέρεσαι δηλαδή δείχνουν γρήγοροι αλλά δεν είναι!!!Αλλά είναι θέμα προσωπικης επιλογής!ΠΧ. Είμαι σε αυτούς που με το που ξυπνάνε το πρωί βαράνε κόφτες πράγμα που εσύ δεν μπορείς να κάνεις! Wink
Α!Και το κάτι παραπάνω μπορούσες να το πάρεις και με άλλους τρόπους πιο αξιόπιστους και αποδοτικούς, και δεν το λέω έτσι αυτό αλλα ύστερα απο συζήτηση με πρώην tourbάτο και μετά 2λίτρο ατμοσφαιρικό!

Φιλικά ΠΑΝΤΑ!!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
silver turbo 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 23:17:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προς θεου.Δεν θελω να θιξω κανεναν.Εγω το ειπα αυτο μεσα στην κουβεντα και τι προτιμαει ο καθενας.
Επιστροφή στην κορυφή
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 23:19:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumb Left

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
silver turbo 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 23:22:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TiMoRiS έγραψε:
Thumb Left

Και γιατι πρωην τουρμπατος?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την silver turbo στις Παρ 09 Ιούν 2006, 00:41:12, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 23:24:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είμαστε λίγο off topic και το πρωί θα φάμε κράξιμο αλλα είναι η RVS Matrix με λάστιχο 205/45/16 αλλά τις άλλαξα και έβαλα τις ίδιες σε 17άρες με 205/40/17 στις photos είναι οι 16άρες!
Δεν ήμουν εγώ πρώην τουρμπάτος!

ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΑΞΕΤΕ ΠΟΛΥ.....

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
silver turbo 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 23:32:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θεμα ειναι οτι στο topic δεν υπαρχει κανεις που να ειναι ή να ηταν?
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 02:26:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω ημουν τουρμπατος αλλα επειδη εχω σταματησει να ριχνω λεφτα στο αυτοκινητο πλεον το εβγαλα και θα το βαλω στο επομενο αμαξι μου .(γνωστο ιαπωνικο roadster)

μια χαρα εστριβα παντως και οι ροπες του ηταν πολυ καλες .

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
BadSpud! (Spiros) - (Π.R.T.)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 Rallye 1600cc 16v (Τούμπανο)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006
Τόπος: 6' απο Παντού!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 15:07:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατά βάθος όλοι κρύβουμε ένα σαλιγκάρι μέσα μας….χι χι χι χι..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Τελικά πολύ γρήγορο το κόκκινο (Ν προς Ε) για να καταλάβεις πόσο γρήγορο είναι…

Είναι λίγο πίσω μου (Ν προς Α)!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούν 2006, 08:16:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κακα τα ψεματα. Ο ΣΩΣΤΟΣ τουρμπατος κινητηρας ειναι οτι καλυτερο.

Με το "σωστος" νοουνται ολα αυτα τα ωραια πραγματακια που διαβαζουμε κατα καιρους σε περιοδικα. Ανυπαρκτο lag, χαμηλοτερη καταναλωση (σε συγκριση με ιδιας ιπποδυναμης ατμοσφαιρικο), ροπη κτλ. μην με βαζεται να αναλυω τωρα. Πως το λενε να δεις... "Δυναμη και τραβηγμα παντου και παντα"

Ενα ελαφρυ τουρμπισμα (χαμηλη πιεση) δεν πιστευω οτι χαλαει το στριφτερο χαρακτηρα του 206, ή οποιουδηποτε αυτοκινητου. Απλα πρεπει να καταλαβεις οτι εχεις ενα διαφορετικο αμαξι και να επαναπροσδιορισεις τον τροπο οδηγησης σου. Την στροφη που επερνες με 80, παλι με 80 θα την παιρνεις. Η διαφορα ειναι οτι πριν στην κορυφη της στροφης πατουσες το γκαζι για να κανεις τρυπα στο δαπεδο, τωρα θελει πιο προοδευτικα, αλλιως αρχιζουνε τα μουτρα, οι γρινιες και οι λοιπες φλυαριες και μουρμουρες που πολλοι λιγοι ανεχονται...

Ειναι σαν να βαζεις εξαπιστονες δαγκανες στα φρενα... Εξυπακουεται οτι πρεπει να μαθεις να ξαναφρεναρεις!!!

Και μια και ο ΤιΜοRiS το ανεφερε (χωρις παρεξηγηση παντα)... Το να ξυπνας και να κοφτιαζεις δεν ειναι οτι καλυτερο για οποιονδηποτε κινητηρα. Wink

Ειναι τυχαιο οτι ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες, ακομα και οι ορικισμενοι ατμοσφαιρικοι ( λεγεμε BMW) και κομπρεσσερατοι (λεγε με mercedes) ξαναβγαζουν απο τα συρταρια τα συμπαθη σαλιγκαρακια???

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούν 2006, 09:38:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ydwr έγραψε:
Κακα τα ψεματα. Ο ΣΩΣΤΟΣ τουρμπατος κινητηρας ειναι οτι καλυτερο.

Με το "σωστος" νοουνται ολα αυτα τα ωραια πραγματακια που διαβαζουμε κατα καιρους σε περιοδικα. Ανυπαρκτο lag, χαμηλοτερη καταναλωση (σε συγκριση με ιδιας ιπποδυναμης ατμοσφαιρικο), ροπη κτλ. μην με βαζεται να αναλυω τωρα. Πως το λενε να δεις... "Δυναμη και τραβηγμα παντου και παντα"

Ενα ελαφρυ τουρμπισμα (χαμηλη πιεση) δεν πιστευω οτι χαλαει το στριφτερο χαρακτηρα του 206, ή οποιουδηποτε αυτοκινητου. Απλα πρεπει να καταλαβεις οτι εχεις ενα διαφορετικο αμαξι και να επαναπροσδιορισεις τον τροπο οδηγησης σου. Την στροφη που επερνες με 80, παλι με 80 θα την παιρνεις. Η διαφορα ειναι οτι πριν στην κορυφη της στροφης πατουσες το γκαζι για να κανεις τρυπα στο δαπεδο, τωρα θελει πιο προοδευτικα, αλλιως αρχιζουνε τα μουτρα, οι γρινιες και οι λοιπες φλυαριες και μουρμουρες που πολλοι λιγοι ανεχονται...

Ειναι σαν να βαζεις εξαπιστονες δαγκανες στα φρενα... Εξυπακουεται οτι πρεπει να μαθεις να ξαναφρεναρεις!!!

Και μια και ο ΤιΜοRiS το ανεφερε (χωρις παρεξηγηση παντα)... Το να ξυπνας και να κοφτιαζεις δεν ειναι οτι καλυτερο για οποιονδηποτε κινητηρα. Wink

Ειναι τυχαιο οτι ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες, ακομα και οι ορικισμενοι ατμοσφαιρικοι ( λεγεμε BMW) και κομπρεσσερατοι (λεγε με mercedes) ξαναβγαζουν απο τα συρταρια τα συμπαθη σαλιγκαρακια???

Δεν ακριβολογούσα απλώς το παράδειγμα το χρησιμοποίσα για την αξιοπιστία!

Α!Και κάτι άλλο μην συγκρίνετε μαμα turbo με μετατροπή turbo! Wink

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούν 2006, 13:32:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενα ΜΑΧ που θα εβαζα στην ιπποδυναμη για ενα 206 ειναι 200 αλογα με τουρμπινα μεγεθους τ25 . να φυσαει γυρω στο 0,7-0,8 και να φουσκωνει γυρω στις 2.500-3000 στροφες...

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούν 2006, 18:35:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

silver turbo έγραψε:

TiMoRiS έγραψε:
..........Δεν ήμουν εγώ πρώην τουρμπάτος!

Για μενα ελεγε ο Αργυρης... Wink
Πρωην τουρμπατος γιατι αλλαξα μοτερ και ξαναγυρισα στην ατμοσφαιρα... Very happy
Τα πραγματα μου ειναι φορεμενα σε αλλο 14αρι του club Wink
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούν 2006, 00:00:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
silver turbo έγραψε:

TiMoRiS έγραψε:
..........Δεν ήμουν εγώ πρώην τουρμπάτος!

Για μενα ελεγε ο Αργυρης... Wink
Πρωην τουρμπατος γιατι αλλαξα μοτερ και ξαναγυρισα στην ατμοσφαιρα... Very happy
Τα πραγματα μου ειναι φορεμενα σε αλλο 14αρι του club Wink

Αρη εσυ οταν φοραγες turbo τι νουμερα ειχες;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης