PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Παιδικη τρομοκρατια
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούν 2006, 14:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Παιδικη τρομοκρατια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ανοιγω αυτο το θεμα με αφορμη τα τελευταια γεγονοτα που παρακολουθω στις ειδησεις.Το θεμα πιστευω να μας αγκιζει ολους και θελω να πουμε την γνωμη μας πολιτισμενα.Αυτην την στιγμη ειμαι εξοργισμενος με οσα εχω ακουσει και διαβασει.
Μπηκα σε ενα φορουμ και διαβασα πολυ σκληρα λογια για το ιδιο το παιδι αλλα και την οικογενεια του.Και απορω ποσα διεστραμενα μυαλα υπαρχουν τελικα.Χθες στο Ηρακλειο οπου σπουδαζω υπηρχε μια κληση στην αστυνομια απο κατοικους μιας περιοχης να πανε σε ενα σχολιο γιατι κατι περιεργο συνεβαινε.Επειδη η κοπελια μου ειναι δοκιμος και χθες ηταν στο περιπολικο μου ειπε τι ακριβως ειχε συμβει.5 αγορια ειχα πιασει ενα κοριτσι,το ειχαν δεσει και του εβαζαν χερι.Μιλαμε για ηλικια 15 χρονων.
Ενταξει και εγω μικρος ειμαι ακομα αλλα στα 15 μου δεν εκανα τετοια πραγματα.Πως εχουν ξυπνησει ετσι τα σημερινα παιδια.Και εμεις παιζαμε ξυλο αλλα ηταν μεμονομενα περιστατικα και γινοταν 1 στο τοσο.Δεν ειχαμε περιστατικα τετοια.Δεν υπηρχαν ουτε φονοι,ουτε λυστιες ουτε τιποτα τετοιο.
Εχουμε γινει πολυ αμερικα τωρα τελευταια.Ποια νομιζετε οτι ειναι τα αιτια?Εγω νομιζω οτι λιγο πολυ φταιει και η τηλεοραση γιατι εχει μπερδεψει της ωρες προβολης.Απο της 9 δεν βλεπεις τιποτα αλλο παρα μονο φονους και προστασιες.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούν 2006, 15:09:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό που φταίει είναι οτι τα παιδιά σήμερα εκτίθονται από πολύ μικρά στην βία και στο σεξ! και φυσικά γι αυτό ευθύνεται κατά κύριο λόγο η τηλεόραση και το ιντερνετ. Αλλά ακόμη περισσότερο φταίνε οι γονείς που δεν καταλαβαίνουν πόσο κακό κάνουν στο παιδί τους αλλά και στην Ελληνική κοινωνία. Δεν είναι δυνατόν να αφήνεις 12 χρονών παιδί να παίζει online games (τα οποία ως επί το πλείστον είναι βίαια) στα ιντερνετ καφέ! Δεν είναι δυνατόν η τηλεόραση να παίζει οποιαδήποτε ώρα σεξ και βια!! Δεν είναι δυνατόν να αφήνουν μικρά παιδιά να κυκλοφορούν μόνα τους έξω οποιαδήποτε ώρα και χωρίς να έχουν γνώση οι γονείς τους που βρίσκονται...
Γενικά πιστεύω πως τα πράγματα έχουν χαλαρώσει υπερβολικά και είναι αναμενόμενο αυτό που γίνεται. Στην Ολλανδία ήδη έγινε κόμμα που τάσσεται υπέρ της παιδεραστίας και της κτηνοβασίας. Είναι τυχαίο? όχι φυσικά!! Κάποτε ο μ.ο. ηλικίας πρώτης σεξουαλικής επαφής ήταν πάνω από 18...τώρα είναι 15... όταν τα κορίτσια δεν έχουν ηθικές αναστολές από τα 12 και μετά, όταν τα αγόρια αντι να κάνουν σπορ, αντί να μάθουν μουσική και τέχνες ξημερωβραδιάζονται στο Lineage και στο counterstrike τι περιμένετε? Βίαιες συμπεριφορές, απότομη ενηλικίωση, χαλαροί ηθικοί φραγμοί, κατακρεούργηση της εφηβείας, τσαλακωμένες εμπειρίες και πολλές φορές καταστροφή της ενήλικης ζωής. Και όλα αυτά φέρνουν την εγκληματικότητα σε κάθε μορφή και κυρίως την ΚΑΚΙΑ. Πλέον καταλαβαίνω οτι γύρω μας υπάρχουν πολλά παιδιά, έφηβοι και μικροί ενήλικες με κακία...με απανθρωπιά...αυτό δεν υπήρχε παλιά σε τέτοιο βαθμό.
Γενικά έχω την αίσθηση οτι όντως σιγά σιγά εξαμερικανοποιούνται και οι ευρωπαικές κοινωνίες και δεν υπάρχει πισωγύρισμα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούν 2006, 17:36:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις τεραστιο δικαιο.Την αλλη φορα ειχα παει στο The Web στα Τρικαλα και διπλα μου καθοταν ενα παλικαρι 16 με 17 χρονων ηταν.Η ωρα ηταν περασμενες 3 παιδια και ειμασταν στον φεβρουαριο.Δηλαδη κανονικα σχολειο και τα σχετικα την επομενη μερα μιας και ηταν καθημερινη.Και ομως το παιδι καθοταν και επαιζε Counter Strike.Και το καλυτερο δεν σας το εχω πει ακομα.
Οταν λοιπον ειπε να φυγει ανοιξε μια εφαρμογη που σου εδιχνε πληροφοριες για το ποσο χρωστας και ποση ωρα εχεις κατσει.Καθοταν 16 ολοκληρες ωρες και επαιζε.Και δεν ειναι ο μοναδικος ετσι αφου εκεινη την ωρα απο τους 250 υπολογιστες υπηρχαν μονο 40 ελευθεροι.
Εγω στην ηλικια τους επαιζα μπασκετ και ποδοσφαιρο.
Τα κοριτσια απο την αλλη εχουν ξεφυγει τελειως και το βλεπω καθημερινα.Βγαινω εξω και γυριζω νωριτερα απο τα 15χρονα.Αν λοιπον τα εχεις κανει ολα απο τα 14 και 15 τοτε στα 20 βαριεσε.Αρα κανεις κατι πιο χοντρο.
Πιστευω οτι πρεπει να σφηξουν τα λουρια απο τους γονεις.Παρα εχει γινει η κατασταση και αν παμε ετσι σε μερικα χρονια η κατασταση θα εχει φτασει σε ανεξελεκτα σημεια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 02:59:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνοι, αλλα το σεξ που κολλαει ; τι σχεση εχει η βια με το σεξ ;

Η καθε μορφη βιας κανει κακο , το σεξ μονο καλο κανει...κι ας ειναι κι απο νεαρη ηλικια . Αλλοι ωριμαζουν στα 14 αλλοι στα 23...

(δεν εννοω σεξ+βια μαζι γιατι αυτο δεν ειναι καθολου κατακριτεο Razz)

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 03:03:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α και τα games ουτε αυτα ειναι κατακριτεα νομιζω , εχει να κανει με την ιδιοσυγκρασια του ατομου.

προσωπικα παιζω "βιαια" games απ τα 4 μου οταν ειχα την amiga και το mastersystem και ελιωνα να σκοτωνω, αλλα νομιζω μια χαρα φυσιολογικος βγηκα και ασχολουμαι και με μουσικη-αθλητισμο(που και που)

ολα με μετρο βασικα

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 03:09:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Κάποτε ο μ.ο. ηλικίας πρώτης σεξουαλικής επαφής ήταν πάνω από 18...τώρα είναι 15... όταν τα κορίτσια δεν έχουν ηθικές αναστολές από τα 12 και μετά, όταν τα αγόρια αντι να κάνουν σπορ, αντί να μάθουν μουσική και τέχνες ξημερωβραδιάζονται στο Lineage και στο counterstrike τι περιμένετε?

Δηλωνω πως ειμαι απο αυτους που εχουν ριξει τον μεσο ορο !!

Και ειμαι περηφανος που βγαινουν οι νεοι απ το καλουπι της σοβαροφανειας και των δηθεν ηθικων αναστολων... μη "σωχέ"...

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 07:37:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε συ Γιάνναρε δεν είπε κανένας ότι το σεξ κάνει κακό ή κάτι παρόμοιο.
Πιστεύω ότι κάθε ηλικία έχει τα καλά της και αν βιαζόμαστε και προτρέχουμε χάνουμε πολλές ομορφιές της στιγμής. Για αυτό το λόγο όταν μικρότεροι (10-12-15) κάνουν πράγματα που κάνουν μεγαλύτεροι χάνουν τα παιδικά τους χρόνια, τα οποία παρεπιπτόντος είναι τα χρόνια στα οποία μπορείς να κάνεις λάθη και πραγματικά να μάθεις. Σήμερα δυστυχώς το μεγαλύτερο λάθος είναι να πάρουν λάθος όπλο στο counter ή να μην καμπερωθούν αρκετά. Και επίσης τα χάνουν αυτά τα χρόνια της ζωής τους και μετά μου τρέχουν στους ψυχολόγους γιατί είχαν "άσχημη" παιδική ηλικία. Πάλι καλά που βοηθάνε και αυτοί.

Δεν κατηγορώ τα video games, προς θεού, και εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι ΜΕΓΑΣ fan, απλά πρέπει να υπάρχει μέτρο και αυτό μπορεί να τεθεί ΜΟΝΟ από τους γονείς σε αυτές τις ηλικίες.

Αλλά και τί πρότυπα έχουν ρε σεις τα παιδιά σήμερα? Μητέρες οι οποίες πηδιούνται πιο πολύ και από τις ελεύθερες? πατεράδες που φέρονται σαν Μ.... με το μ κεφαλαίο? Καθηγητές οι οποίοι κοιτάνε το ρολόι εν ώρα μαθήματος περισσότερο και από τους μαθητές? Μια τηλεόραση που ο γ...ω και δέρνω παίρνει την κοπέλα στο τέλος? και πόσα ακόμα....

Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν τα παιδιά που όντως είναι από οικογένειες καλές (και μη) τα οποία ξημεροβραδιάζονται μεν αλλά όχι στο pc αλλά στα βιβλία, τρέχουν στις αλάνες (στις οποίες κινδυνεύουν να τους φάνε το χαρτζιλίκι οι μαγκίτες) παίρνουν καλούς βαθμούς και αποκαλούνται "φλώροι".

Κάποτε η διασκέδαση ήταν να πάμε για "περιπέτεια" σε κανένα εγκαταλελειμένο κτίριο,΄να δούμε την παοκάρα να παίζει μπάλα, πλέον περιπέτεια είναι να σε τρέχουν στους εισαγγελείς και να πίνεις ντουμάνια...
Οχι ότι ξύλο δεν έπεφτε...έπεφτε και μάλιστα αρκετό αλλά ως εκεί..ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΜΑΣΤΕ!

Σε καμμία περίπτωση δεν γενικοποιώ τις καταστάσεις, αυτή είναι η εικόνα όμως που αποκομίζω βλέποντας τηλεόραση σοβαρά στην Ελλάδα μετά απο 5 χρόνια.
Και το καλύτερο είναι ότι όλη η Ελλάδα κράζει ότι οι ξένοι στην χώρα μας κλέβουν κάνουν ράνουν σκοτώνουν κτλ. Τώρα που 12 χρονα σκοτώνουν αλλοδαπούς (και ειδικά αυτό το παιδάκι που απότι φαίνεται ήταν αξιόλογο) τί λένε όλοι αυτοί? Confused

Αντε στην Αγγλία τα κάνουν επειδή είναι μπούφοι...αλλά εμείς εδώ θεωρούμαστε και έξυπνοι Rolling eyes

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 09:10:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:
συμφωνοι, αλλα το σεξ που κολλαει ; τι σχεση εχει η βια με το σεξ ;

Η καθε μορφη βιας κανει κακο , το σεξ μονο καλο κανει...κι ας ειναι κι απο νεαρη ηλικια . Αλλοι ωριμαζουν στα 14 αλλοι στα 23...

(δεν εννοω σεξ+βια μαζι γιατι αυτο δεν ειναι καθολου κατακριτεο Razz)

θα σου πω φίλε μου αμέσως που κάνει κακό το σεξ. Όταν οι πατεράδες τους πη@@@νε απο δω και απο κει και όταν οι μανάδες τους πη@@@ντε απο δω και απο κει, με αποτέλεσμα να διαλύονται οι γάμοι, με τι ανατροφή θες να μεγαλώσουν τα παιδιά και με τι κανόνες ηθικής και αρχές???

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 09:41:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...την προυγούμενη Δευτέρα έχω κατέβει Μικρολίμανο για καφέ με γυκαικεία παρέα...

Μετά τον καφέ και αφού ήμουν κοντά (...) πενάω μια βόλτα από το γνωστό πάκινγκ που μαζευόνται "τα διάφορα" καγκουρό να χαζέψω για λίγο.

Ώρα 24:00++

Ανεβάζω το 206 λοιπόν από το πίσω μέρος στην ταράτσα του κτηρίου και το παρκάρω.

Χαζευουμε για λίγο και μετα καθόμαστε στο αμάξι.

Σκάνε σε λίγο τα "στρουμφ" και ένα "Ζ" ανεβαίνει πάνω και μου λεεί να φύγω.

"οκ λέω" και βάζω μπρος γιατί δεν θέλεουν και πολύ αν τους πάς κόντρα να σε αρχίσουν στα φέρε τα χαρτιά σου κλπ κλπ και ήταν το μόνο δεν ήθελα εκείνη την στιγμή . . . .

και με το που ξεκινάω από το πουθενά πετάγονται 2~3 πιτσιρίκια το πολύ 10χρονών και μου φωνάζουν (μπροστά στον "Ζ")

"Μην φεύγεις ρεεεεε"!!
"Δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα"
"Που πας ρε μαλ**α, κότα"!!
κλπ κλπ

απλά έμεινα Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Μα είναι δυνατόν?!?!?!?

.....σεβασμός για οτιδήποτε μηδέν... και αυτά τα πιτσιρίκια σε λίγα χρόνια θα οδηγούν.....

Τι να πεις.....

Εμένα πάντως προσωπικά με έχει προβληματίσει αυτή η "δήθεν" πρόωρη και απότομη ενηλικίωση.... Confused Confused Shocked Shocked

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 10:49:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλη νηπιαγωγος. μπαινει σε μια αδεια αιθουσα και βλεπει ενα κοριτσακι 5 χρονων να εχει κατεβασει τα παντελονια και να παιρνει πι!#%#@πα σε ενα αγορακι.
-μαριαααααααααααααααααααααααααααααα
τι κανεις εκει??????????????????????????????
-κυρια γιατι φωναζετε?
-μαρια αυτο ειναι πολυ κακο.
- μα γιατι κυρια αφου τον αγαπαω το γιαννακη
- και ποιος σου ειπε οτι αυτο ειναι καλο και οτι δειχνει οτι τον αγαπας?
- μα κυρια και η μαμα μου που αγαπαει το μπαμπα μου αυτο του κανει.....
τους εχω δει στο δωματιο τους.

τι να πει σε αυτους τους γονεις η κοπελα πεστε μου...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 11:05:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

.... Sad Sad Sad
εγώ δεν είχα τέτοιες συμμαθήτριες....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

τι να πεις.... Confused Confused Shocked Shocked

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 13:13:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
.... Sad Sad Sad
εγώ δεν είχα τέτοιες συμμαθήτριες....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

τι να πεις.... Confused Confused Shocked Shocked

ουτε εγω.... μαλ***α !!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 13:28:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oλα μα ολα ξεκινανε απ τους γονεις.

Ακομα και με κακες παρεες να μπλεξεις μικρος το θεμα ειναι οι γονεις να χουν καποιον ελεγχο και να σε προστατεψουν με τον σωστο τροπο.
Η ανατροφη ειναι οτι σημαντικοτερο.
Μα δεν εντυπωσιαζει το γεγονος οτι τα περισσοτερα ατομα που γνωριζεις μοιαζουν πολυ σε συμπεριφορα με τους γονεις τους ;

Προσωπικα μοιαζω αρκετα με τους γονεις μου αλλα εχω διαφορετικες αντιληψεις . Το θεμα ειναι οτι μου δωσανε την ελευθερια να σκεφτομαι διαφορετικα απ αυτους αλλα οχι να ειμαι εντελως απομακρος.
Βεβαια κι εχω βαλει ορια στον εαυτο μου και μαλιστα απο μικρος γι αυτο και δεν υπηρχε και υπαρχει περιπτωση ποτε να μπλεξω με ναρκωτικα (σκληρα ε Laughing Laughing Laughing ) και με οποιαδηποτε καταχρηση , να δερνω ατομα που ειναι πιο αδυναμα απο μενα κλπ κλπ .

Γι αυτο λοιπον λιγο βαρος στην ανατροφη του παιδιου δεν βλαπτει αγαπητοι γονεις !

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 14:19:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε λέω οτι πρέπει να περιμένεις να γίνεις 18 για να κάνεις σεξ... κι εγώ στα 15 μπήκα στο κουρμπέτι Laughing Laughing Laughing αλλά είναι διαφορετικός ο τρόπος που μαθαίναμε εμείς τότε από το τώρα. Τώρα φτάσανε να κάνουν παρτούζες στο γυμνάσιο, να τις βιντεοσκοπούν και να τις βγάζουν στο ιντερνετ ενώ ταυτόχρονα δεν ξέρουν ούτε πως μπαίνει το προφυλακτικό. Αυτά βλέπουν οι παιδεραστές και χαίρονται. Έτσι αυξάνονται κατακόρυφα οι εκτρώσεις και τα αφροδίσια...Και επίσης όταν είσαι 12-13 και κάνεις τέτοια είναι βέβαιο οτι με τα μυαλά της ηλικίας θα χρησιμοποιήσεις βία σε ένα κορίτσι που θα σου πει όχι.
Και για τα games δεν είπα να απαγορευτούν. Κι εγώ πάντα έπαιζα. Αλλά έπαιζα τα σαββατοκύριακα. Έπαιζα 2-3 ώρες. Τα παιδάκια σήμερα δεν τρώνε στο σχολείο κολατσιό για να τους μείνει το 5ευρω να πάνε Bnb μετά το σχολείο. Κάνουν κοπάνα για να παίξουν lineage. Δεν βγαίνουν καν έξω σαββατοβραδο...Και όταν ξεκινάνε να παίζουν δεν σταματανε. Δούλευα σε καφετέρια διπλα σε ιντερνετ καφέ. Το πρωί που άνοιγα έβλεπα παιδιά που τα είχα αφήσει εκει το προηγούμενο βράδυ τα οποία κοιμόντουσαν στην καρέκλα μπροστά από την οθόνη. Μικρά παιδια που είχαν σχολείο...! Αυτές οι καταστάσεις είναι τραγικές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 19:32:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα αυτο με το LINEAGE εχει παραγινει πια..... οταν ερχεται σαβ/κο ή διακοπες μπαινουν και γαμανε τον bnb server....

ασε που oλο με pkαρουν τα κωλοπαιδα χωρις λογο...!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

Ένταξη: 30 Νοέ 2003
Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 22:19:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρόσφατα ήμουν σε ένα web και δίπλα μου ήταν ένα παιδάκι γύρω στα 5 το οποίο έπαιζε και αυτό.Έμεινα να το κοιτάζω απορημένες αφού δεν μπορούσε καλά καλά να φτάσει το πληκτρολόγιο(counterstrike έπαιζε πάντως). Το τρελό όμως ήταν ότι δίπλα του καθόταν ρωσίδα νταντά η οποία το επέβλεπε. Φαντάζεσται σκηνικό να γύρισαν οι γονείς το απόγευμα σπίτι και προκειμένου να ξεφορτωθούν το μικρό δώσαν λεφτά στη Ρωσίδα να το πάει για ηλεκτρονικά.( η άλλη απορία μου βέβαια είναι ότι πως στα κομμάτια έμαθε ένα παιδί 5 ετών τι εστί ιντερνετ καφέ, ελπίζω μόνο να μην του το έμαθαν οι γονείς του για να το ξεφορτώννται όταν θέλουν) Τώρα πέστε μου εσείς τι περιμένετε να βγει αυτό το παιδί όταν μεγαλώσει χωρίς να έχει υγιεί ξεσπάσματα και αποκτήσει την έννοια της συντροφικότητας όταν μεγαλώσει μόνο του στην ουσία παίζοντας ηλεκτρονικά?
Επιστροφή στην κορυφή
silver turbo 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Pug 206 1.4(8V)Quicksilver

Ένταξη: 06 Ιούν 2006
Τόπος: Χανια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 22:46:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια συμφωνω σε ολα απο οσα λετε.Τωρα οσον αφορα τα παραδειγματα με τα 15χρονα εχω να πω τα εξης.
1ον.Ηταν ο φιλος μου μια μερα στο λεωφορειο και πισω του καθοντουσαν 2 κοριτσακια και μιλαγανε για γκομενους.Και κανει η μια στην αλλη "Καλα 14 χρονων ειμαι!Τι περιμενε?Να ημουν και παρθενα??
2ον.Οταν ημουν φανταρος και ημουν στα τελειωματα με κανανε εκπαιδευτη.Γνωρισα εναν νεο λοιπον που τα ειχε με μια τυπισσα 15χρονων και μού λεει οτι αυτη ειχε 2 φιλες που ειναι ευκολες.Θες μου κανει?Κοροιδο ειμαι λεω?Φερτες!
Και τις βαζουμε παιδια μεσα στο στρατοπεδο φωναζουμε και ενα ακομα φιλαρακι και επρεπε να εισασταν σε μια μερια να βλεπατε.Μια χαρα το πηγαιναν το 'γραμμα'.Δεν εννοω οργια και τετοια,αλλα τις χωρισαμε και εκανε ο καθενας παιχνιδι.Δεν ειχαν κανεναν ενδιασμο.Ηξεραν για ποιο λογω ειχαν ερθει.
Το γεγονος ειναι 100% πραγματικο(για μερικους καχυποπτους).
Τα συμπερασματα δικα σας.
Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2006, 22:48:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:
Η καθε μορφη βιας κανει κακο , το σεξ μονο καλο κανει...κι ας ειναι κι απο νεαρη ηλικια . Αλλοι ωριμαζουν στα 14 αλλοι στα 23... )

Το σεξ κάνει καλό, αρκεί να ξέρεις για ποιο λόγο κάνεις σεξ- δε μιλάμε για έρωτα γιατί από ότι καταλαβαίνω έχουν το μυαλό τους καθαρά στο πήδημα.

Τι είδους ωρίμανση έχουν τα σημερινά παιδιά, που η μοναδική τους ασχολία είναι το κινητό, τα ηλεκτρονικά (βία) παιχνίδια και το σεξ.

Δυστυχώς εμείς μεγαλώσαμε έτη φωτός πίσω από τα σημερινά παιδιά, εμείς μεγαλώσαμε με τον ποπάυ, το μίκυ μάους, το μπούμπλε μπούμπλε και κατόπιν τον Super Mario.

Νομίζω ότι και στο γυμνάσιο ακόμα παίζαμε τις κούκλες, δεν είμαι σίγουρη αλλά έχω αυτή την εντύπωση Scratch

Προχθές έβλεπα τη ταινία του Μπόμπ Σφουγγαράκι, το οποίο απευθύνεται Mad κυρίως σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Ξεχώρησα δυο καλές στιγμές με τον Πάτρικ (ο κολλητός του Μπομπ) ο οποίος κολυμπάει χωρίς το παντελονάκι του και ένα κοντάρι ανάμεσα στο πισινό και λίγο αργότερα πάλι ο Πάτρικ είναι με διχτυωτό καλτσόν και μπότα στιλέτο να χορεύει Twisted evil
Σούπερ πρότυπο για τα μικρά παιδάκια.

Νομίζω ότι εμείς ήμασταν ολίγον τι μουρόχαβλα εκείνη την εποχή... η οποία άρχισε να αλλάζει μετά την κατάληψη του 1991
(
gianic έγραψε:
δεν εννοω σεξ+βια μαζι γιατι αυτο δεν ειναι καθολου κατακριτεο Razz)

Για εξηγησέ το λίγο γιατί όπως το γράφεις κατάλαβα ότι συμφωνείς στο σεξ με βία

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 00:46:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

silver turbo έγραψε:
Παιδια συμφωνω σε ολα απο οσα λετε.Τωρα οσον αφορα τα παραδειγματα με τα 15χρονα εχω να πω τα εξης.
1ον.Ηταν ο φιλος μου μια μερα στο λεωφορειο και πισω του καθοντουσαν 2 κοριτσακια και μιλαγανε για γκομενους.Και κανει η μια στην αλλη "Καλα 14 χρονων ειμαι!Τι περιμενε?Να ημουν και παρθενα??

Αυτο το μικρο κομματι φτανει παιδες.
Θα γυρισω 3 με 4 χρονια πριν.Ειμουν σε ενα camping και εκει καναμε παρεα αγορια κοριτσια 17 με 21 χρονων.
Εγω τοτε ειμουν 19.
Ειχα εναν φιλο μου που ειχε βγει ενα βραδυ σε ενα μπαρακι με την παρεα του αλλα κουβαλουσε μαζι κατι 14χρονα με 15χρονα κοριτσια.2 ηταν.Οταν πηγα να τον χαιρετισω πιανω τις αντιδρασεις τις μια να ειναι του στυλ "σε γουσταρω τρελα".Δεν εδωσα σημασια.
Τις γνωρισα και καθησα μιση ωρα.Οταν εφυγα τους χαιρετησα εναν εναν και αφηνω προτελευταιο τον φιλο μου και τελευταιες αυτες.Του λεω "Χρηστο τα λεμε αυριο" και παω στην κοπελια.Την λεω "Χαρικα" και μου λεει "εμεις ποτε θα τα πουμε?".
Παιδια εχω κανει πολλες φορες πεσιμο στα ισα,τοτε ειλικρινα τρελαθηκα.Ψαρωσα και δεν απαντησα με την μια.
Την γνωρισα καπως καλυτερα.Μιλουσε σαν 18χρονη.Η μανα της επαιζε με διαφορους μικρους.Αντε τωρα τι παραδειγματα να παρει το κοριτσακι.Το ιδιο ισχυει και για τα αγορια.Αν ο πατερας δερνει την μανα,αν τσατιζετε στο τιμονι ευκολα και αλλα πολλα ετσι θα βγει και το παιδι.
Πραγματικα μετα τα τελευταια που εχω ακουσει εχω φτασει σε σημειο να ευχαριστησω τον πατερα μου για το ξυλο που με ειχε δωσει οταν εκανα βλακειες και γενικα οταν αντιμιλουσα.Παντα θυμαμαι να μου λεει οτι "μπορει να ποναω και εγω τωρα αλλα θα σε κανω ανθρωπο."

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούν 2006, 02:31:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

underage έγραψε:

(
gianic έγραψε:
δεν εννοω σεξ+βια μαζι γιατι αυτο δεν ειναι καθολου κατακριτεο Razz)

Για εξηγησέ το λίγο γιατί όπως το γράφεις κατάλαβα ότι συμφωνείς στο σεξ με βία

ναι συμφωνω (βλ. βιτσια) μου χουν τυχει 2 περιπτωσεις που ηθελαν σκαμπιλια . Δεν μ αρεσε αλλα αφου τους αρεσε περι ορεξεως βιτσια!

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης