PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Μπροστινά φανάρια
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 15:06:13    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Μπροστινά φανάρια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια χαρα παιδια!!!!
Εχω ενα 307 και στο μελλον σκεφτομαι να περασω Angle Eye φαναρια.Μου αρεσουν της FK.Το μονο που με χαλαει ειναι οτι το φλας το βγαζει σε αλλη θεση.Το θεμα ειναι να ειναι η μοναδικη αλλαγη στην δομη του φαναριου.Τι εννοω με αυτο.Το φαναρι του 307 εχει ενα νευρο πανω(κανει γωνια το κρυσταλλο).Ξερετε αν στο φαναρι που βγαζει η FK αλλαζει αυτο?Γιατι αν αλλαζει τοτε πανε χαμενα τα φρυδακια που εχω βαλει.Επισης ξερετε αν θα μπορω να ρυθμισω το υψος τους οπως το κανω τωρα με τα εργοστασιακα?Ισχυει ο ιδιο μηχανισμος ή καταργιτε και δεν ρυθμιζονται?Επιδη διαβασα κατι τετοια παραπανω και προβληματιστικα.
Επισης για το προβλημα που αναφερθηκε σχετικα με το καμενο δαχτυλιδι και την αντιμετωπιση της εταιρια εχω να πω πως,επειδη εχω βαλει led πισωφαναρα της ιδιας εταιρια,με αφησε εκπληκτο γιατι εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.
Τι να πω.Αν ειναι ετσι ισως πρεπει να το ξανασκεφτω.Ποιες αλλες εταιριες βγαζουν τετοια φαναρια για το δικο μου?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Απρ 2006, 01:49:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω εχω να ρωτησω κατι αλλο τωρα.Οποιος ξερει απανταει.Την προηγουμενη κυριακη μου χτυπησαν το αμαξι.4 ωρες πριν το βαλω στο καραβι για να το φερω πανω.Τελικα μου το εφερε η express service.Δεν ειναι καθολου μεγαλη η ζημια.Ενα φαναρι και ο μπροστινος προφυλακτηρας με το αριστερο φτερο.Πλασικα ειναι και φτιαχνουν.Σκεφτομαι λοιπον να περασω τα μαυρα φαναρια που φορουσε το 307 στο WRC.Ποσο κοστιζουν πανω κατω αυτα τα φαναρια?Γινετε να μου αφαιρεσουν κατι αν κρατησουν το δεξι φαναρι μου που δεν εχει παθει κατι?Σορρυ για το offtopic.Αν κρινετε οτι ειμαι πολυ εκτος απαντηστε μου σε πμ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Απρ 2006, 17:08:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα μαμά (= εργοστασιακά, ασημί) φανάρια τα φτιάχνει η valeo.

Η valeo φτιάχνει και τα μαυρα και στην αγορά θα διαθέτει η eltreka βλ στο e-shop.

Τα μαυρά δεν ξέρω αν (και δεν νομίζω να) διατίθονται και από το δίκτυο της peugeot.

Πάντως αν διατίθονται από την peugeot μάλλον δύσκολο να σου αφαιρέσουν κάτι από την τιμή.

Καλήτερα κράτα το και πούλα το μόνο του σε κάποιον από εδώ όποτε το χρειαστεί.

Επίσης έχουμε αναφέρει κάποια πράγματα για τα aftermarket φανάρια για 307 εδώ:
Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=66632#66632
Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=101286#101286
Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2808&postdays=0&postorder=asc&start=120

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Πεμ 25 Μάϊ 2006, 18:52:54, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Απρ 2006, 19:55:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το E-Shop το ειχα ξεχασει τελειως.Θα παω να δω ποσο εχουν και θα το σκεφτω.Μου αρεσουν παρα πολυ.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάϊ 2006, 18:55:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

New 307
http://www.morette.com/products/HEADLIGHTS/PEUGEOT/307/hl_pe_307_ap05.htm

old 307
H7 http://www.morette.com/products/HEADLIGHTS/PEUGEOT/307/hl_pe_307_av05_h7.htm

H4 http://www.morette.com/products/HEADLIGHTS/PEUGEOT/307/hl_pe_307_av05_h4.htm

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούν 2006, 15:35:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ αγριο το νεο 307 με αυτα τα φαναρια.

Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούν 2006, 08:22:31    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελευταία είδα κάτι φθηνά μαύρα φανάρια για 307....
191 ευρώ από το site ==>
http://www.piecesauto-tuning.com/boutique/product_info.php?cPath=2_4004_4304_4406_6121&products_id=77012
Αναρωτιέμαι τι μάρκα είναι...θέλω να το ψάξω να το αγοράσω από εδω..παρά από Γαλλία...Μάνθο..καμιά ιδέα???

ΑΑ!Και τα μαύρα της FK έχουν ανανεωθεί!Πολύ πιο ωραία... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούν 2006, 08:50:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα ριξω ενα βλεφαρο Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούν 2006, 13:46:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτα στην πρωτη φωτο ειναι πολυ πιο ωραια απο τα FK.Θα γουσταρα να βαλω τα Angel Eye απο την FK αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ.Παντως οτι και να βρειτε σε μαυρο δημοσιευστε το για να δω και εγω τι μπορω να κανω.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 02:59:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tιποτα νεοτερο για μαυρα φαναρια εχουμε?

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάρ 2007, 04:33:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως τα ξεθαψα αυτο το θεμα ε?
Κανω πρωτα Search και μετα γραφω για να μην γεμιζουμε με ιδια θεματα.
Κοιταξε και μονοι σας τι ποιημα φαναρια βρηκα.
Αυτη η Ecosse ειναι τρελα και αυτο φαινετε.

Σε μαυρο
Σε νικελ εν δραση

Αυτο που με τρελενει σε αυτο το φαναρι ειναι οτι εχει αυτην την γραμμη που φωτιζει μαζι με τα στρογγυλα γυρο απο τους προτζεκτορες.
Μου θυμιζει κατι απο BMW 5 και Citroen C4.
Το κακο ειναι δεν θα μπορω να περασω τα φρυδακια που εχω γιατι θα κρυψω αυτο το σημειο.Αλλα χαλαλι.Θα εχω κατι ξεχωριστο και θα το κρυψω?
Κριμα.
Εχω μια απορια στο ολο θεμα.Μπορει καποιος να μου πει αν το εξωτερικο κρυσταλο ειναι ιδιο με αυτο που εχει το 307?
Τι εννοω με αυτο?Το κρυσταλο κανει μια γωνια την οποια σε αυτο το φαναρι δεν την διακρινω παρα πολυ καλα.

Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάρ 2007, 09:15:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατι απο c4 θα ελεγα σιγουρα Wink και η ecosse ειναι καλη εταιρια Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάρ 2007, 13:11:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειδες που σου ελεγα για αποριες.
Δεν αργησα παρα πολυ.
Το θεμα τωρα ειναι να μου πει καποιος αν το εξωτερικο κρυσταλλο ειναι το ιδιο με το μαμα φαναρι του 307.Που μαλλον ειναι το ιδιο.
Και μια δευτερη ερωτηση που εχω ειναι πως μπορω να παραγγειλω αυτα τα φαναρια?Βγαινουν στα 315 ευρω.
Ποσα θα ειναι τα εξοδα αποστολης?

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 14:59:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια τελικα τα φαναρια που εχει η Ecosse στο Site της ειναι της ABC Design.
Τα βρηκα σε ενα μαγαζι στο Internet απο εξωτερικο και δεν ξερω πως θα τα παρω και ποσο θα κοστισει συνολικα.
Οποιος ξερει βοηθα την κατασταση.

Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 16:20:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι δεν κοιταs και σε κανα E-BAY???Μπορει να βρειs και καλεs τιμεs!!! Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 18:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω γιατι φοβαμαι την αγορα μεσω e-Bay.
Το εχω παρει με στραβο ματι γιατι μαλλον δεν ξερω να ψωνιζω.Και δεν ξερω τι πρεπει να προσεξω.

Επιστροφή στην κορυφή
SoniC (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) (2001)

Ένταξη: 16 Μάρ 2007
Τόπος: Menidi - Pefkakia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 18:27:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ενα μηνα αυτα τα βάλω εγω Very happy

My Peugeot 307 - ;o
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2007, 16:03:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πες μας καμια λεπτομερια για τα φαναρια αυτα.
Εχω απορια τι λαμπες περνει μεσα.
Τα εργοστασιακα εχουν Η7 για μεσαια και Η1 για μεγαλη και προβολακια.
Εστειλα mail στην ABC και πηρα αυτο ως απαντηση:
Παράθεση:
Hello Kostas,

There are no extras required for this light.

They do not have electronic adjusters. They must be adjusted manually.

You can not purchase the lights from ourselves as we do not sell to the
public.

If you visit www.performancelights.co.uk, they are one of our local
customers who can send the lights to you.

Best Regards

Paul

Αυτο που δεν καταλαβα ειναι η πρωτη γραμμη.
Ενταξει ξεκαθαρισαμε οτι δεν μπορουν να ρυθμιστουν απο μεσα αλλα ρυθμιζουν μονο χειροκινητα.
Το θεμα ειναι με τις λαμπες.Περνει Η7 στην μεσαια?

Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2007, 16:34:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Πως τα ξεθαψα αυτο το θεμα ε?
Κανω πρωτα Search και μετα γραφω για να μην γεμιζουμε με ιδια θεματα.
Κοιταξε και μονοι σας τι ποιημα φαναρια βρηκα.
Αυτη η Ecosse ειναι τρελα και αυτο φαινετε.

Σε μαυρο
Σε νικελ εν δραση

Καλό θα είναι να πάρεισ διαιρούμενο φανάρι σαν της fk στο οποίο μπορείς ανα πάσα στιγμη να αλλάξεις τις λάμπες απο τα δακτυλίδια ενω στα άλλα δεν μπορείς Wink Πρέπει να τα στείλεις στην αταιρία να σου αλλάξουν ολόκληρο το δακτυλίδι και υπολόγισε οτι το κόστος δεν θα είναι μικρο Wink Εγώ της fk έβαλα και δεν έχω κανένα πρόβλημα 6 μήνες τώρα Rolling eyes

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2007, 17:14:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με συνοπτικές διαδικασίες
http://www.fk-automotive.com/shop/index.php?cPath=52_318&cat=c318_Angel-Eyes-Scheinwerfer.html&sort=&XTCsid=1a90a2d58b69547c15661b18a149e2dc&filter_id=7

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 1 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης